attol függ melyiket akarod feltenni...1.8asnál már mehet az ext partício.
A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...
attol függ melyiket akarod feltenni...1.8asnál már mehet az ext partício.
A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...

legyen az 1.8-as
de hogyan?
recovery menuből install zip from SD card.

Rendben, értem a jogállást opensource. Thx.
A videodriver az pl a qualcom-tól van. Nem mondom , hogy nincsenek ötletek amik használhatóak a mi telefonunk esetében . Az audio az egy kicsit öszvér , van benne qualcom, p500 és a 2.1 ből szedett részek is. A bt az alapandroid.illteve a 2.1 ből szedett részek.

Lenne még egy amatőr kérdésem:
Az új telóhoz dukál egy új memória kártya is.
Átlagba mennyi hely szokott kelleni a programokhoz, gps-hez? (zene, képek nem játszik)
elég egy 4gigás, vagy inkább 8?
Sok helyet megzabálnak a játékok, programok?

én ugy tudom az android miatt csak a belső memó karira tudsz programokat letölteni
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
felhasználofüggő...
#27008) zalman90 app2sd.
[ Szerkesztve ]

Ez aztán a cizellált megfogalmazás "nem engedi"!Mivel nem árasztottál el részletekkel,csak tippelnék,nem azért "nem engedi",mert nem 3-as recovery-d van,hanem 2-es?
"The quieter you become, the more you are able to hear..."
4G-s Class4 Kingston-t ajanlom, az eleg lesz a progikhoz, App2SD+swap kombóhoz is. Bőven. És megy a telóval rendesen [link]. Természetesen hologrammos matricas origit csak. (nalunk most 1880ft)
[ Szerkesztve ]
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum-apróhirdetés-chat / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! Elektromos cigaretta infobázis --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

na az lehet hogy nem 3-as recovery van rajta, azt honnan tudom leszedni?
lehet?
mit csináltál eddig a telefonoddal?
[ Szerkesztve ]

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum-apróhirdetés-chat / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! Elektromos cigaretta infobázis --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

Valaki itt a fórumon csinált Joe egyklikkeséből olyat ami a 3-as recoveryt tolja fel,de ne haragudj nem keresném most meg neked.Viszont ha csak simán fastboot-tal teszed fel érdemesebb egyből felrakni az 1.8-at is azzal.

![]()
(#27016) nagysta 2.5.0.5
előbb dobd fel a 3as recoveryt. 1klikkes verzio is van belőle belinkelve.
[ Szerkesztve ]

a 3 as rcoveryt megtaláltam
Kérdésem, hogy rátehetem a 2-esre, vagy kell valami uninstal?
nem kell uninstall.

apacer-t nézegettem, 2200ért, mini sd és sd átalatóval együtt.
Class 4es
Kingston drágább lenne átalakítóval és a formázáshoz meg szükséges az is
(#27021) lggt540user válasza invisible77 (#27020) üzenetére

Ha kompatibilitási problémák lesznek vele,nem biztos,hogy az az olcsóbb...wwenigma azért ajánlotta azt a márkát,mert már többünknél bebizonyosodott,hogy passzol a gt540-hez.De lehet szerencséd vele,én kívánom legyen jó!
(#27022) invisible77 válasza lggt540user (#27021) üzenetére

Miért ne lenne kompatibilis?
elég nagy blama lenne, ha nem működne vele.
Én is kingstont vennék, ha nem 2x annyiba kerülne az amelyikhez adnak sd adaptert.
nálam a kingston pont nem jött be. a 3. kingston dobálja a telo. 
(#27024) lggt540user válasza invisible77 (#27022) üzenetére

Hát lehet akkora blama,volt akinek összeomlott az app2sd,volt akinek szimplán nem látta az sd-t a teló,míg más telók látták,vagy a pc.Még egyszer elmondom,ez nem jelenti azt,hogy azzal a kártyával is ezt fogja csinálni!

Tudtok valami frankó 2.2 es romot! S.O.S !
A gyárival most faszán megy az éríntő kijelzőm,de a Joy félével halál! Holnap elakartam vinni szervizbe,de így hogy a gyárival jó???????
www.apaszka.hu :::Nokia N8 . Belle!:::
Jó de neked made in china volt, azt ne feledjuk... szerintem a kingston eredetiseg-ellenorzo weboldala lelőtte volna.
invisible77: miskolcon tudok segiteni kingstonba. Egyebkent a telot is lehet hasznalni kartyaolvasonak, recoverybol. Le se kell bootolni vele. 
lggt540user: a deodexelt rommal szivtam én, az barmilyen kartyan meghalt vagy lassult. Spec pesten a keletibe hagyott ott a teló, szerencsére már hazafele tartottam. Ezert csinaltam az ultimate-et odexesre.
[ Szerkesztve ]

Köszi a segítséget!!!!
Felment rá a swift droid, viszont idításnál a cyanogen mod 7 feliratnál csak köröz a nyíl, és semmit nem csinál a telefon...
kell még valamit beállítani valahol?
eredetinek tűnt...de mondjuk nem ellenőriztem. a 3. példány viszont bolti verzio volt. ott csak nem adnak gagyit 
viszont most uton van egy nokia class6os. remélem ez már jo lesz.
(#27027) nagysta lassan indul el. de el fog.
[ Szerkesztve ]

Nekem deodexelt romnál csak 3-as és a fölötti app2sd-nél volt összeomlás.2-es menüpont alattival tökéletesen működött.

Enyém egy hónapos! Cseréljünk?????

De eladó amúgy! 25 ért vihetik! 8 as karival!
[ Szerkesztve ]
én már lassan 1 éve koptatom. 
olcson adod.
[ Szerkesztve ]
(#27032) invisible77 válasza lggt540user (#27024) üzenetére

Sejtem ez inkább a telefon hibája, mint a kártyáé. De remélem nem lesz gondom. Volt már noname memória kártyám és az is tette a dolgát, de pl a fényképezőmbe class 10es kingstonom van.
wwenigma: köszi, már megrendeltem és helyben át tudom venni.

Bocs a sok hülye kérédsért, de kezdő vagyok a témában.....
Elindult, csak orosz nyelvű, hogyan lehet átállítani a nyelvet?:
van valami ötlet?

KÖSZI KÖSZI KÖSZI
beállítások
megkeresed azt az ikont, amin egy A betű van. és ezen belül az első opcio a nyelvválasztás.

YESSS KÖSZI mindent!!!
Minden okés lettt...

nincsmit.

Vissza térek a symb..nhoz. Ez még nagyon gyerekcipőben járó rendszer.Egyszerüen nincs megfelelő ROM a telóra. Az okostelefon jelző csak nagy szlogen. 1500 as aksi tudása????....
Most tökéletesen működik,és az aksi is bírja. De a gyári 2.1 van rajta. Viszont csak dísznek van benne a nsgy memókari ugye?
[ Szerkesztve ]
Egyszerüen nincs megfelelő ROM a telóra - ez komolytalan kijelentés. de már az első mondatodbol lejött, h vmi nem oké nálad.
a symbian meg egy idejét múlt rendszer. nemtudom, de amikor nekem az optimusom volt, nekem nem ez volt a véleményem róla. olcsó telefon, kb 0 supporttal, és mégis van rá 2.3. amúgy meg a legjobb ár/érték arányú telefon szerintem. ha nagyon okostelefon kell, azt nagyobb árkategóriában kell nézegetni. bár ha az android nem elég okos, akkor mi az?
én most egy htc hd2-t nyúzok, ezen már járt minden rendszer, pl winmo, win7, ubuntu, meego, és mégis az android a leg"okosabb" közülük=) de ez csak az én véleményem=)
Motorola DEFY fórum app: http://vnorbi21.feed.nu/files/2011/03/wis_vnorbi21_feed_nu.apk

Sziasztok!
Miért nem telepíthető a need for shift apk a telefonomra?
A telefon root-olt, App2sd is rendben.
Minden program felmegy pl igo my way stb.
Az nfs pedig hibaüzenetet küld, hogy nem elég a hely.
Miért?
A telóban 3/5 Gb kingstone memkari van.
Köszi szépen!
Jah egyébként minden App2sd-t tartalmazó zip file vírusos a nod szerint.
Előszor is, ha virusirtot szeretnel hasznalni, akkor miert nem telepitesz egyet? A NOD az nem virusirto, de legalabb le lehet warezolni. IGO-t sem emlegetunk a topikban mert az is warez. NFS problemara szinten ra tudjuk huzni a warezt, mert a support biztos tudna segiteni es elkuldene neked azt a 800kbyte koruli telepitot amit hasznalni kellENE Optimusra.
Lenyeg hogy jobban nezz korul a neten ez ugyben, lesz megoldas ra. Jahm, milyen az a 3/5GB memkari? 
2xről kijött az PHs teszt. agyam eldobom. 
Azt hiszem vissza kellene vinnem az üres üvegeket 
Erről jut eszembe 2.3 alatt megy valakinek az mms?
alien ...
Nekem ment.
Egy beépített képet simán eltudtam küldeni és fogadni is.
fent van egy fastbootos böngésző hibajavított verzió . Ginger0403.zip
Ebben az akkuidőnek is vissza kellene állnia a korábbi állapotra.
öö most a murik féle van fent :S azzal nem kuldi, ha meg kapok ott a letöltés gomb de semmi több.
joe
akkor pontosan hol is tart? nekem a kamera fáj naagyon csak és már tenném is vissza :S
[ Szerkesztve ]
alien ...
vissza...és akkor megvan az első havi részlet 
mms nem kenyerem...többet videotelefonáltam, mint mms küldtem. és az sem egy nagy szám 
1.8 van fent neked?
ööö életembe ha 5 sms-t küldttem D:
de asszonynak a t küldi minden reggel a hírek stb-t :S
igen 1.8 murik de katasztrófa.... tegnap 6 óra 25 perc és 5 % volt...
[ Szerkesztve ]
alien ...
mmsben?
miért nem nézi meg neten? 
és 1.8ban teljes már az app2sd?
[ Szerkesztve ]
óóóó bax nőből van 
szerintem nem teljes, bár nem figyeltem igazán. nekem nem szokott gondom lenni a hely témában. nincs 15 app összesen amit használok
nincs ext rajta egy sima fat32 ami van.
[ Szerkesztve ]
alien ...
ext partíciot használsz?
értem. ha van időd, akkor nézd meg extvel is és hasonlítsd össze, h mennyivel több helyed van 
[ Szerkesztve ]