Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#25001) Dr. Romano

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintetek meddig lehet max kitakarítani a telefon belső memóriáját. Ap2SD scriptel rámásoltam mindent a memória kártyára, majd a kártya kivétele után leuninstalláltam mindent, de így is csak 70MB Szabad hely lett. A gyári appok nagyrészét kiszedtem System Cleanerrel és a cache-t is ürítettem, hol lehet még szemét?

Jah és nem tud valaki valami appot, amivel a gyári hangerőt lehetne megtuningolni? Pl. a Skype eléggé halkan "pittyeg".

(#25002) hackeeeee válasza Dr. Romano (#25001) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nekem jelenleg app2sd nélkül van ~70MB szabadon úgy, hogy a számomra használatos programok fent vannak.

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#25003) darál0w válasza hackeeeee (#24997) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

csak simán rádugom. képernyő sötét.

A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...

(#25004) hackeeeee válasza darál0w (#25003) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ox, csak kíváncsi voltam már, mert rémlett, hogy valaki annó írta, hogy hatásosabb bekapcsolt kijelzővel a töltés.

(#25005) darál0w válasza hackeeeee (#25004) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

sosem probáltam...meg igazábol nem is érdekel...minden nap töltöm. :DDD

A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...

(#25006) hackeeeee válasza darál0w (#25005) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

:\

Nekem 2-3 napot elmegy simán most így, hogy bekapcsoltam a 3G-t. Mondjuk mobilnetet nem használok, valszeg azért.

(#25007) darál0w válasza hackeeeee (#25006) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

nekem az is megy...de ha 50 vagy 70%on van, akkor is rádugom. ártani nem árt neki... ;]

(#25008) deicide

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem tudjátok mi a neve annak a játéknak, amiben egy golyót kell terelgetni a cél felé a gravitációs szenzor segítségével, és apró lyukak meg falak, ilyesmik az akadályok?

We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

(#25009) wwenigma válasza deicide (#25008) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

aTilt de van mas hasonlo is.

Uzemideje rendben van Mur4ik 1.5-nek, annyi a baj, hogy nincs rendesen belőve az aksi kijelzés, teljesen a kisulési karakterisztika szerint merül. (aksi hasznalatnal mutatja fent)

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum-apróhirdetés-chat / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! Elektromos cigaretta infobázis --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#25010) Met30 válasza deicide (#25008) üzenetére

Met30
(tag)

A Labyrinth is egy ilyen játék.

HTC Desire Ginger-Sense-DTP-FN V2.10a-A2sd+

(#25011) deicide válasza wwenigma (#25009) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

aTilt, ez az, köszönöm.

We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

(#25012) bulek

bulek
(kvázi-tag)

Sziasztok!

A jelenlegi 2Gb-s kártyát akarnám nagyobbra cserélni. App2sd felrakva. Meg lehet oldani, hogy a ext2-s partíciót az új sd-re klónozni. Nem szeretném az összes telepített progit újra telepíteni/belőni az eddigi beállításokat.

(#25013) bgergely

bgergely
(fanatikus tag)

A legújabb 2.3.3-nál még csak most néztem a DSP-t. Külön basszus szekció... s mivel még a SE W910-esem HPM-70-esét használom, szétszakad az agyam a basszustól :)) :R :))

[ Szerkesztve ]

(#25014) ripla válasza PeachMan (#24949) üzenetére

ripla
(tag)

"Akkor bármilyen okostelefont veszel meglepetésekben lesz részed. Ezeket frissíteni kell!"

nem mondod?
mint mondtam nem a frissítéssel van a probléma, hanem azzal, hogy téglázta a frissítő szoftver a telefont. ha azt mondod, hogy ez természetes, akkor én kérek elnézést.

[ Szerkesztve ]

(#25015) ripla válasza Blokkolnam0 (#24951) üzenetére

ripla
(tag)

"Annyira vicces mikor 1 db tapasztalatból már valaki azt mondja, hogy hú de szar az LG/ACER/SONY, stb..."

hol írtam, hogy "szar"? annyit írtam, hogy az LG fapados cég. kérlek ne forgasd ki a szavaimat.

(#25016) ripla válasza wwenigma (#24963) üzenetére

ripla
(tag)

szintén fanboy?

(#25017) wwenigma válasza ripla (#25016) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na ezt vártam, miota frissitgetem itt az oldalt.

1., Ha mindenkit ki akarsz osztani, légy oly nedves hasznald a szerkesztés gombot.
2., Meg vagyok elégedve az LG termékeivel, 1 DVD olvasó, 3 DVD író, 1 LCD monitor és 1 mobiltelefon után is
3., alapvető utánaolvasást meg kéne ejteni a dolgokkal kapcsolatban, nem egyből hőzöngeni
4., Légyszíves tarts magad a megválaszolt hozzászóláshoz.

[ Szerkesztve ]

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum-apróhirdetés-chat / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! Elektromos cigaretta infobázis --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#25018) ripla válasza wwenigma (#25017) üzenetére

ripla
(tag)

hozzád pl. nem szóltam, mégis belém kötöttél. mit vártál, majd kedvesen mosolygok vagy mi?
ne legyél már ostoba.

+1: leírtam a véleményemet, mi ezzel a baj? nem írtam olyat, ami sértő lett volna, az hogy te magadra vetted, az a te egyéni szociális problémád.
az oldalt meg hiába frissítgeted, hónapok óta nem jártam itt, szóval minimum csúsztatsz...finoman szólva.

[ Szerkesztve ]

(#25019) PeachMan válasza ripla (#25014) üzenetére

PeachMan
(senior tag)

Azért mert egy szoftver téglázza a telefont, akkor rossz a telefon? Mit beszélek. Rossz az egész cég aki gyártotta? Érdekes összefüggés! Csak nagyon remélem, hogy nem tudományos vonalon tevékenykedsz, mert ezzel a kombinációs készséggel ... hagyjuk!

[ Szerkesztve ]

"- Láttam Jézust! - Jó neked! Én is akartam, de nem volt már rá jegy!"

(#25020) czandor válasza ripla (#25018) üzenetére

czandor
(újonc)

ripla: Aki WinMo telót tud venni, az mér vesz GT540-et?
Olcsó húsnak híg a leve, nem hallottál még erről a mondásról. Igen, ha makulátlan készüléket szeretnél, akkor nyissad ki a pénztárcádat, de ne annyira, mikor a GT540-et vetted, hanem sokkal sokkal jobban!!! Igen, minden a pénzről szól! Állítom, ha nem a párezer forintos GT540-et veszed, hanem a 100ezer forintnál drágább galaxyS-t, vagy egy 200ezer forintos WinMo telót, akkor most nem rinyálnál.
Másban mindenben igazad van!

(#25021) Salex1

Salex1
(fanatikus tag)

Alaki tapasztalt már olyat, hogy 2.1 alatt, csak fekete képernyővel csörög a telefon??
Ez így nagyon nem jó! Nincs valakinek ötete, hogy mit csinájak??? Nem látom, hogy ki hív :(

Core2Duo 1.6 komplett gép(1Gb Mem/80GbHDD/Ati radeon X1050 256Mb, szünetmentes táp(0 perces), 2.1 hangfalszett)+ajándék 19" TFT monitor(fémházas ipari-hosszú élettartam)

(#25022) ripla válasza PeachMan (#25019) üzenetére

ripla
(tag)

"vagy az android 1.6 a bűnös, vagy az, hogy az LG egy fapados cég"

ezt írtam. ott van a bűvös vagy szócska, kétszer is.
nem akarok én kiosztani senkit, de egyszerűen elképesztő, hogy az ember leírja a véleményét, nem fröcsögve, csak cseppet mérgesen, ami talán érthető, és egyből nekiesnek. az egyik csak simán belé köt, a másik a szavait forgatja ki, a harmadiknak meg szövegértési problémái vannak.
tényleg nem érzitek a differenciát?

[ Szerkesztve ]

(#25023) PeachMan válasza ripla (#25022) üzenetére

PeachMan
(senior tag)

Rendben. Tényleg ott a vagy szócska. Nem akarok kötekedni, igazad van.

(#25024) cinkoxid válasza ripla (#25022) üzenetére

cinkoxid
(kvázi-tag)

Megpróbálhatnád frissíteni egy másik programmal, amivel garantáltan nem tudod téglázni a telót:)
3 hónapja van meg nekem, de szinte naponta fedezek fel benne olyan dolgokat, amikről nem is tudtam, hogy lehetséges. Teljesen meg vagyok elégedve vele, bár ha 1.6 lenne rajta, akkor osztanám a véleményed:)

(#25025) ripla

ripla
(tag)

szerintem beviszem majd egy t-mobil üzletbe, aztán ott megcsinálják nekem.
köszönöm a tapasztalatokat, miszerint az 1.6 a bűnös.

(#25026) manoarc válasza ripla (#25022) üzenetére

manoarc
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha egy GT 540 fan topicba ilyeneket megírsz,sztem ne csodálkozz a fogadtatáson.
Az meg,hogy tégláztad a telefont egy szerencsétlen eset. Egy 200 ezres mobilt is el lehet szúrni fél pillanat alatt.

Az Én véleményem gondolom nem érdekel senkit a mobilról, de azért leírom,hogy a régebbi 130e Ft-os Nokiám nem adott közel se annyi élményt mint ez a kis 30e ft-os LG. Mindezt úgy írom,hogy régebben az LG-t számba se vettem mint mobil gyártót :P

>> ЯeSpΞkT <<

(#25027) PeachMan válasza tesopapa (#24979) üzenetére

PeachMan
(senior tag)

Sajnos ez nálam nem vált be. Ugyanúgy fölémér, mint eddig. :O

(#25028) wwenigma válasza ripla (#25018) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

aka "szintén fanboy?"....

Most legszivesebben azt irnam: hulyegyerek, lattam hogy belekotsz mindenkibe, azert frissitgettem hogy mikor kerülök sorra.

De nem irom mert kulturemberek vagyunk ezert csak megkerdem. Mi a fészkes fene tart vissza attól hogy eladd ezt a sz*rkupacot és vegyél egy istenkirály winmo telót? Amugy meg csak szólok, pl. Motorola MPx200-asom is winmo-s volt, de szerintem mar ne vegyel olyat mert elavult es lassu... még a végén visszakivanod a kis optimust és ujra itt talallak egykevesbe szep reggelen...

Egyszóval hagyd abba itt a normalis emberek rongalasat, maradj a topik temajanal, ne flamelj es ha valami bajodvan, azt rendezd le a pszichiaterednel.

Amugy a negativumaid a telefonkönyv kivételével user error. A lassu megnyitason kivul semmi hasonlot nem tapasztaltam 1.6-nál. Teljesen jo volt, nehany aprosagban jobb mint a mostaniak. Nem kéne egy 30-40ezres telótól egy Galaxy S2 sebességét várni... ennyi.

PeachMan 2.3-nál felejtsd el a kalibralast, talan kesobb javitva lesz.

[ Szerkesztve ]

(#25029) PeachMan válasza wwenigma (#25028) üzenetére

PeachMan
(senior tag)

Rendben. Várok akkor vele, amíg javítja valaki. Megmondom őszintén nekem tökéletesen megfelel a 2.1, még sebességben is. Csak hát az újdonság és a DSP :) Köszi a választ!

[ Szerkesztve ]

(#25030) ripla válasza wwenigma (#25028) üzenetére

ripla
(tag)

tényleg nem érted igaz?

24963:
"én ennek örülni tudok csak, ha nem talalkozunk lg topikban tobbet.
attol hogy a kacsa nem tud uszni, nem a viz a hülye..."

25028:
"Most legszivesebben azt irnam: hulyegyerek, lattam hogy belekotsz mindenkibe, azert frissitgettem hogy mikor kerülök sorra."

vs.

"Egyszóval hagyd abba itt a normalis emberek rongalasat, maradj a topik temajanal, ne flamelj es ha valami bajodvan, azt rendezd le a pszichiaterednel."

szóval én vagyok aki elkezdte ezt az egészet? mert ha így lenne igazad lenne, így viszont nincs. megint "csúsztatsz", már másodszor.
a rongálást pedig te kezdted, amikor magadra vetted a véleményemet, holott nem neked lett címezve.
és hát igen, aki így viselkedik az egy véresszájú fanboy, aki csapkod, őrjöng, köpköd és személyeskedik, ha a legkisebb negatívumot meg merik említeni, az általa hőn áhított imádata tárgyáról. Nőjj fel légy szíves és próbálj meg kommunikálni fröcskölődés helyett.

[ Szerkesztve ]

(#25031) 5150head

5150head
(tag)
LOGOUT blog

Olyan jó kis topic ez, ne basszátok már el a szájkaratéval. :O
Ripla leírta h szar, a többiek meg h nem. Ennyi. Nem kell személyeskedni.
És ahelyett h itt mérgelődtök egymással a gép előtt, inkább nyomás ki a szabadba, mert olyan szép idő van. :C

(#25032) milu44 válasza ripla (#25025) üzenetére

milu44
(fanatikus tag)

A gyári updaterrel szinte mindenki téglázta a telót.
De joestone leírása alapján megcsinálod kdz-s frissítéssel és minden jó lessz.
Az 1.6 nagyon kezdetleges volt még ezért fordulhat elő benne sok hiba és lassulás.
2.1 megjelenésével nagyon sok hiba javítva lett így ajánlatos hogy ezt használd.

Légy szíves ne ossz senkit mert nem érdekel senkit sem az hogy te pl. sony fan vagy és más gyártó termékét nem veszed meg.
De ha meg is veszed ez lesz belőle.(Hogy kiosztod a népet.)
Úgy vegyél valamit hogy nem ismered az egyik gyártót sem és akkor nem lesznek ilyen gondjaid.
Szeretném ha ezennel az osztások befejeződnének.

Ha valami hiba vagy baj van azt nyugodtan írd de ne úgy hogy bárkit is megbánts vele.
Biztos segíteni fognak.
Volt egy hozzászólásod bemásolom ide:
a tapasztalataim olyan 4 hónapos használat után:

pozitívum:
- olcsó

negatívum:
- maga az egész telefon valami iszonyatosan tetű lassan reagál pl. arra, ahogy az ujjaim pörögnek az opciókon, gombokon, ez az én szempontomból hatalmas hátrány. sokszor bele is fagy, nem bírja
- néha meghal rajta a híváskezelő, ilyenkor nem is lehet hívni rajta, csak ha kikapcsoljuk az épp aktuális beszélgetést
- néha csak úgy magától lezárja a SIM kártyát, poénból, ilyenkor megint meg kell adni a PIN kódot, hogy használhassuk a telefont
- amikor készenléti üzemmódban van a teló és használni akarom, akkor néha nem reagál a gombnyomásra, vagy ilyenkor is néha olyan 8-10 másodperceket kell várnom, mire magához tér
- hívás befejezése után néha cirka fél perc is eltelik, mire magára talál (vagy belefagy)
- a telefonkönyv valami elképesztően lassú, volt már, hogy majdnem 1 percet vártam mire betöltötte a neveket

konklúzió:
vagy az android 1.6 a bűnös, vagy az, hogy az LG egy fapados cég, de nagyon nem vagyok megelégedve ezzel a telefonnal. erősen gondolkodok azon, hogy a következő telóm windows mobile lesz, lehetőleg minél hamarabb.

a telefonra vigyázok, tokban hordom, és még a gyári fóliát sem szedtem le róla, mert így nem lesz karcos. mindezek után nem is értem, miért csinálja ezeket, amiket felsoroltam.
mindentől függetlenül pedig, soha többet nem veszek LG terméket, semmilyet.

Az előző helyett írhattad volna például ezt:
(Kicsit kijavítottam azt amit írtál.)

Pár hiba ha valaki tudja hogy lehet megoldani azt megköszönném:
- maga az egész telefon valami iszonyatosan lassan reagál pl. arra, ahogy az ujjaim pörögnek az opciókon, gombokon, ez az én szempontomból hatalmas hátrány, sokszor bele is fagy, nem bírja
- néha meghal rajta a híváskezelő, ilyenkor nem is lehet hívni rajta, csak ha kikapcsoljuk az épp aktuális beszélgetést
- néha csak úgy magától lezárja a SIM kártyát, poénból, ilyenkor megint meg kell adni a PIN kódot, hogy használhassuk a telefont
- amikor készenléti üzemmódban van a teló és használni akarom, akkor néha nem reagál a gombnyomásra, vagy ilyenkor is néha olyan 8-10 másodperceket kell várnom, mire magához tér
- hívás befejezése után néha cirka fél perc is eltelik, mire magára talál (vagy belefagy)
- a telefonkönyv valami elképesztően lassú, volt már, hogy majdnem 1 percet vártam mire betöltötte a neveket
Lehet hogy az android 1.6 a bűnös?
A telefonra vigyázok, tokban hordom, és még a gyári fóliát sem szedtem le róla, mert így nem lesz karcos. mindezek után nem is értem, miért csinálja ezeket, amiket felsoroltam.

Ebbe nem kötött volna bele senki sem.

[ Szerkesztve ]

LG GT540 2.1 1.3b04 Black by joestone / 2.3 by joestne

(#25033) wwenigma válasza ripla (#25030) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Maris kommunikalok a modkerben...

Csusztatni te csusztatsz, 25028-ban folytatódik az a mondat...masodszor, meg mint korabban leirtam, amikor eszrevettem 2hsz-ed egymas utan 2p kulonbseggel, akkor kezdtem el frissitgetni...de ezt nem ertheted, hullamzik a tó.

Nem vagyok fanboy, tudom mit varhatok el ettől a telefontól és azt magasan teljesíti. Ennyi. Mindig azok a leghangosabbak akiknek nem megy valami, kozben meg 100000 masik ember halkan, elégedetten hasznalja a cuccat.

5150head: nyitva van az ablak. :P

milu44: ennyi. :R

Amugy meg valszeg ma vagy holnap megcsinalom a routeremen az FTP-t, sikerult valamit kinyirnom rajta es most nem megy a webes része sem.

[ Szerkesztve ]

(#25034) milu44 válasza 5150head (#25031) üzenetére

milu44
(fanatikus tag)

Ha kint lennénk a szabadban akkor ki segítene azoknak akik elakadnak valamivel? :DD

wwenigma:
Köszi az infót. :))
Majd írj ha sikerült megjavítanod.

ripla:
Nem a negatívum volt a gond.
Látom nem érted, akkor leírom.
A fogalmazásod sértő volt, de ha pl úgy írtad volna ahogyan én kijavítottam senkinek semmi baja nem lenne. :)

[ Szerkesztve ]

LG GT540 2.1 1.3b04 Black by joestone / 2.3 by joestne

(#25035) ripla válasza wwenigma (#25033) üzenetére

ripla
(tag)

marha egyszerű a dolog. ha úgy válaszoltál volna a legelső kommentemre a saját legelső kommenteddel, hogy ne tűnjön kötekedésnek, akkor most nem itt tartanánk.
mi az hogy én csúsztatok, olvasd már vissza mit írtam először és te mit reagáltál rá.
leírtam a pozitív és negatív tapasztalataimat, erre te úgy nyitottál, amit én sértőnek éreztem. ennyi. és akkor most még neked áll feljebb, meg osztod az észt, hogy én csúsztatok. ezután mi következik, hogy én kötöttem beléd? agyam eldobom.

(#25036) ripla válasza milu44 (#25034) üzenetére

ripla
(tag)

miután leírtam a negatív véleményemet:
"negatívum:
- maga az egész telefon valami iszonyatosan tetű lassan reagál pl. arra, ahogy az ujjaim pörögnek az opciókon, gombokon, ez az én szempontomból hatalmas hátrány. sokszor bele is fagy, nem bírja
- a telefonkönyv valami elképesztően lassú, volt már, hogy majdnem 1 percet vártam mire betöltötte a neveket"

ő ezzel a válasszal nyitott:
"én ennek örülni tudok csak, ha nem talalkozunk lg topikban tobbet."

a véleményemben mi volt a sértő, most komolyan? az, hogy leírtam, hogy a telefon tetű lassú? mert ennél durvább megfogalmazás nem volt benne.
minden ami utána le lett írva, az már csak 1 ok-okozat.
és hangsúlyoznám még egyszer, nem én kezdtem el a kötekedést.

[ Szerkesztve ]

(#25037) zsohu

zsohu
(kvázi-tag)

Jött ki a CM7-hez egy új sense theme, akinek bejön a sense és szeretné a telóján viszont látni annak kötelező. Ikonok, színek, satusbar.

Pár kép az eredményről:

[ Szerkesztve ]

(#25038) PeachMan válasza zsohu (#25037) üzenetére

PeachMan
(senior tag)

Ez honnét beszerezhető?

(#25039) wwenigma válasza ripla (#25036) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

6 hónappal a hivatalos 2.1, 4 hónappal a főzött 2.2 és 1 honappal a főzött 2.3 android megjelenése után az 1.6 hibáira panaszkodni balgaság.

És már megint csusztatsz, harmadjára. Erre ment a válaszom, amit kifelejtettél az előzőekben:

konklúzió:
vagy az android 1.6 a bűnös, vagy az, hogy az LG egy fapados cég, de nagyon nem vagyok megelégedve ezzel a telefonnal. erősen gondolkodok azon, hogy a következő telóm windows mobile lesz, lehetőleg minél hamarabb.

A tovabbiakban mellőzük szerintem a fentiek bővebb kitárgyalását.

Olvasgatom orosz forumot, van azert itt ott hiba bőven 2.3-nál. Amit en eszrevettem, hogy a kepernyoforgatast kikapcsolva mintha egy hangyányival jobban birná. Uyge a szenzorkezelés szivta az akkut előzőnél, még nem tökély. (pedig nagyon tetszik, hogy barmerre lehet forgatni, megy utana a kep. :K

(#25040) Sziltam

Sziltam
(lelkes újonc)

Helló!

Olyan gondom lenne, hogy a múltkor kitöröltem a gmail.-ból az összes telefonszámot. Most próbálom visszaszinkronizálni. Le is fut a szinkronizálás, de semmi nem jelenik meg a gmail-ban. Ötlet? Mit rontok el? Még valahol kell valamit beállítani?
Ha valaki tud segítsen! Előre is köszi!
Ja 2.3 van fenn. 1.5

(#25041) wwenigma válasza Sziltam (#25040) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Exportald ki SD kartyara es azt toltsd fel a gugliba. :) (meg jo ha van azert egy sajat kulon mentesed is)

(#25042) ripla válasza wwenigma (#25039) üzenetére

ripla
(tag)

maradjunk annyiban, hogy te kezdted ezt az egészet és én fogom lezárni.
csúsztatásról beszélnie annak, aki 2 sértőnek ható megnyilvánulása után arra hivatkozik, hogy "há' nézzed má', lereagáltam a kommentjét, és még ő van megsértődve mert leugattam"
....ez így minimum sértő.
abban igazad van, hogy fejezzük be.
befejeztük.

(#25043) darál0w

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

fejezzétek már be ezt az értelmetlen vitát...

kész öröm volt végigolvasni egy szakmaiban :U

(#25044) wwenigma válasza ripla (#25042) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Rendben, legyen tiéd az utolsó szó.

zsohu: majd jol jonne egy link, jol nez ki és érdekelne :) (korulneztem 1-2 helyen de nem leltem rá)

(#25045) darál0w válasza wwenigma (#25044) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

nekem nagyjábol így is néz ki a telo a megvételtől... :DDD

(#25046) wwenigma válasza darál0w (#25045) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó, most BW meg ez+az feldobja, csak erdekelne hogy is nez ki ez a téma dolog CM7en. :B

(#25047) lggt540user válasza ripla (#25036) üzenetére

lggt540user
(újonc)

De jó újra a béke! :C :))

[ Szerkesztve ]

"The quieter you become, the more you are able to hear..."

(#25048) zsohu válasza wwenigma (#25044) üzenetére

zsohu
(kvázi-tag)

A téma innen tölthető (telepítés utána a theme choser-ből választható, a hibaüzivel nem kell foglalkozni az alkalmazáskor): [link]

A launcher innen: [link]

A háttér innen: [link]

A widgetek a launcher pro widgetei (azt kell használni hogy ki tudd őket rakni), az óra a Fancy widget 1.3 pro (fizetős).
Ha a LP-t használod akkor a dock background innen szerezhetőbe be (az LP beállításai közt lehet beállítani a custom dock image részen) : [link]

Az módosított dock-hoz mindkét megoldás esetben átlátszó ikonokat kell kirakni a dockra, ehhez üres png itt: [link]

(#25049) buktagt540

buktagt540
(senior tag)
LOGOUT blog

sziasztok!
Felraktam joestone 1.3as black romját és az a kérdésem lenne,hogy ebben automatikuson app2sd van?(tehát ha letöltök vmit az automatikusan a memkarira megy?)
köszi a válaszokat előre is

Ubuntu Linux 12.04 LTS // Android 2.3.7

(#25050) darál0w válasza zsohu (#25048) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

most akkor ADWvel is meg lehet oldani meg simán skinként is felrakhato magára a CM7re?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.