Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#201) ben11 válasza Móci (#200) üzenetére

ben11
(senior tag)

Valaki buzgó már egyszer belinkelte ide ezt a videót és el is lett távolítva a hsz, mert nem ide tartozik..Legalább off topicba raktad volna..
Ráadásul ezzel a videóval sem bizonyítasz semmit..

Közérdekű: http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/

(#202) LouiS22 válasza devast (#198) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

Tanulj már meg szöveget értelmezni :D Ugyanezt írtam én is...

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#203) LouiS22 válasza Grande Ale (#197) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

Ne magadból indulj ki, hanem Gizikéből, aki becsattog a Vodafone boltba, és új telefont szeretne venni, mondjuk ebben az árkategóriában. Elépakolnak X készüléket, ránéz, de jó, megveszi. Szerinted érdekelni fogja, hogy 1.6 vagy 2.1 az oprendszer verziószáma? Fenét! SMS-t fog rajta írni, meg telefonálni, esetleg fészbukolni.

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

(#204) atthany

atthany
(lelkes újonc)

Gizike max egy tízest ad egy telcsiért, mifa*ért kéne neki wifi? :U

(#205) LouiS22 válasza atthany (#204) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

"mondjuk ebben az árkategóriában".

(#206) ben11

ben11
(senior tag)

Ha van valakinek már ilyen telefonja, kipróbálná hogy megye-e a divx lejátszás ezzel a progival: RockPlayer
A lap alján a link az apk-hoz.. :R

(#207) LouiS22 válasza ben11 (#206) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

Nagyon nem értem, hogy miért kellene ezzel a programmal nézni, lévén ebben a telefonban dedikált divx támogatás (tegyük hozzá, bizonyos megkötésekkel) van, hacsak a minden felbontást lejátszik-e, bár valószínűleg egy méretesebb darabot már nem fog elbírni a processzor.

Mellesleg emlékeim szerint a RockPlayer egyelőre closed beta állapotban van, tehát nem is lehetne tesztelgetnie akárkinek. Ergo gyakorlatilag linkeltél egy warezt :)

[ Szerkesztve ]

(#208) T0rnad0 válasza ben11 (#206) üzenetére

T0rnad0
(őstag)

Linkelj egy divx sample-t is, amire kíváncsi vagy :DDD

Mudman / Nokia E61 / HTC Sensation / ConCorde 7020 / Thinkpad T61

(#209) ben11 válasza LouiS22 (#207) üzenetére

ben11
(senior tag)

Nem nagyon hiszem, hogy ez warez, másrészt igen,arra lennék kíváncsi hogy nagyobb felbontást ill. más formátumot képes-e kezelni..
Azért érdekelne,mert van hogy az e51-en megnézek 1-1 family guy-t, amit a 369MHz-es proci simán elvisz,ergo ha konvertálgatást nem lehet elkerülni felejtős ez a telefon..
Videó adatok: 512*384 pixels,Bit rate : 1 028 Kbps, Frame rate : 23.976 fps

(#210) ben11 válasza LouiS22 (#207) üzenetére

ben11
(senior tag)

Kicsit keresgéltem.Valóban volt egy close beta, de azt már felváltotta a official public beta,amit már bátran lehet telepíteni..
Forrás: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=707025

Ahogy elnézem a visszajelzéseket Legenden megy szépen,tehát ezen is működnie kéne.. :)

[ Szerkesztve ]

(#211) jooker82 válasza atthany (#204) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Vannak pénzes gizikék is, főleg a lányoknak,ha tetszik valami azt úgyis megveszik...
Egyik huszonéves lány ismerősöm is január óta spórolt az az 50000 es bl20 ra...csak mert tetszik neki és lényegébe csak telefonálásra használja...És ez a telefon is tetszetős lehet a lányoknak a világosabb szinekben.És ők nem fogják nézni h mi van benne...

"A játék,az nem játék"..:)

(#212) ruzsabazsa

ruzsabazsa
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Tök mindegy ki miért veszi meg,vagy azért mert tetszik neki vagy azért mert tud is rendesen.A lényeg hogy megveszik.

"Minden az időzítésen múlik" Carl Lewis

(#213) LouiS22 válasza ben11 (#210) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

Jogos, én emlékeztem rosszul.

Amúgy itt a hivatalos oldal: [link]

(#214) LouiS22 válasza ruzsabazsa (#212) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

Jaja, főleg az LG-nek :C

(#215) Sir Riccio

Sir Riccio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Megvettem a kicsikét, állati jó kis cuccnak hat így elsőre.(GT540)
Ki tudja, hogyan tudom migrálni az adataimat (sms,telefonkönyv stb) symbianról androidra?:)

Deutsch Richárd Blog & Photography | Esküvői és egyéb fotószolgáltatások - www.riccio.hu

(#216) ben11 válasza Sir Riccio (#215) üzenetére

ben11
(senior tag)

Grat a telefonhoz!
Várjuk az észrevételeket.
Szerintem keresgélj a samsung spica topicban, ott elég sokat volt ez téma, de most így hirtelen nem találom..
Ha nem túl nagy kérés kipróbálnád a fentebb linkelt rockplayert?

Köszi! :R

(#217) sagesz93 válasza Sir Riccio (#215) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

itt is próbálkozhatsz. [link]

(#218) ben11 válasza Sir Riccio (#215) üzenetére

ben11
(senior tag)

Ezt találtam:
http://www.techenclave.com/mobile-phones/best-method-transfer-symbian-s60-contacts-165731.html
3-4.hsz
Találtam magyart is:
http://www.androidportal.hu/2010-02-27/kontaktok-telefonkoenyv-exportalasa-nokia-telefonrol-gmail-cimtarbaexportalasa

[ Szerkesztve ]

(#219) LouiS22 válasza Sir Riccio (#215) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

Szia!

A Sprite Software-nek van egy ingyenes, platformok közötti migrálóprogramja.

A névjegyekre szerintem a legegyszerűbb megoldás, ha kiexportálod .csv-be (gondolom a Nokia Suite tud ilyet), aztán behúzod gmail-be (úgyis szükséged lesz egy gmail-es accountra). Kb. 2 perc alatt át tudod vinni a komplett névjegyzéket. SMS-re pedig a fenti migrálót tudom ajánlani. Nekem anno működött WinMO-ról Androidra (és láttam, hogy van Symbian verzió is).

[ Szerkesztve ]

(#220) T0rnad0 válasza ben11 (#216) üzenetére

T0rnad0
(őstag)

Ha válaszoltál volna erre, már rég kipróbáltam volna :P

Más: Az akksi elég jól bírja, péntek este volt feltöltve, azóta kb fél órát volt usb-n és még 30%-on van. Igaz csak 2G-n, de sok wifivel. Hero-hoz képest gyorsabb a böngészés, megpakolva gondolkodik pár programnál ( pl Handcent SMS ), de nem vészes.

(#221) ben11 válasza T0rnad0 (#220) üzenetére

ben11
(senior tag)

Azt hittem csak viccelsz,de akkor:
sample
Bár ez xvid,de mind1..:D
Köszi! :R

[ Szerkesztve ]

(#222) T0rnad0 válasza ben11 (#221) üzenetére

T0rnad0
(őstag)

A gyárival néztem egyelőre, szépen lejátsza, de hang nélkül :D

Bnőm True Blood :U részt nézett rajta, azzal semmi gond nem volt.

[ Szerkesztve ]

(#223) samu74 válasza T0rnad0 (#222) üzenetére

samu74
(senior tag)

Milyen a teló,nem recseg-ropog?
Amúgy grat hozzá! :)

-----------

(#224) ben11 válasza T0rnad0 (#222) üzenetére

ben11
(senior tag)

Ezek szerint az ac3-t nem szereti..
Mond meg barátnődnek,hogy mutassa meg az új rész utolsó pár másodpercét.. :Y

Köszi!

[ Szerkesztve ]

(#225) LouiS22 válasza ben11 (#221) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

Szerintem azt te sem gondoltad komolyan, hogy AC3 hangsávot kapásból dekódolja majd :) Jó hogy nem DTS...

[ Szerkesztve ]

(#226) ben11 válasza LouiS22 (#225) üzenetére

ben11
(senior tag)

Passz,miért ne?Nem igazán értek hozzá.. :N

(#227) LouiS22 válasza ben11 (#226) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

Természetesen nem lehetetlen vállalkozás, de mivel ezekben a készülékekben nincs hardveres támogatás egy ilyen nagy adatforgalmú fájl kibontásához, így azt szoftveresen kellene megcsinálnia, ami igen komoly erőforrással járna. Valószínűleg feküdne is tőle a gép (proci a szűk kereszmetszet).

Szoftveres dekódoláshoz komolyabb processzorteljesítmény kell (mondjuk Desire szintű telcsinek vinnie kell).

Nézd meg, ha PC-n ac3 hangfájllal játszol filmet, meg mondjuk egy sima mp3 hangút, mennyi a processzor terheltsége.

[ Szerkesztve ]

(#228) ruzsabazsa

ruzsabazsa
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem tudjátok véletlen szeptemberig milyen LG és Samu készülékek jönnek ki? (50-60-70 ezres kategóriába:U)

[ Szerkesztve ]

"Minden az időzítésen múlik" Carl Lewis

(#229) Sir Riccio válasza LouiS22 (#219) üzenetére

Sir Riccio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Köszi! Végül kénytelen voltam egyéb megoldásként txt-be exportálni az smseket mert a sprite féle megoldás hibát jelzett és leállt. Ez van, sprite! :)

Ha belövöm, hogy csak 2G hálózat akkor nem fog nekem GPRS-en keresztül csatlakozni ugye? Az árkádban vettem meg, mire hazaértem leszívta a demókártyán lévő 500Ft-ot így helyből, hogy a rosseb vigye el. :((

Deutsch Richárd Blog & Photography | Esküvői és egyéb fotószolgáltatások - www.riccio.hu

(#230) kaller1 válasza Sir Riccio (#229) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ha belövöm, hogy csak 2G hálózat akkor nem fog nekem GPRS-en keresztül csatlakozni ugye?

De fog, nincs összefüggés a nethasználat és a hálózat között ilyen téren.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#231) Sir Riccio válasza kaller1 (#230) üzenetére

Sir Riccio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Au, hogyan érem el, hogy ne használja a GPRS-t? Ez ritka f@sz dolog szerintem a rendszer részéről. :(

(#232) kaller1 válasza Sir Riccio (#231) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Az android appz topikban biztos találsz rá megoldást, asszem nodata a program neve.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#233) LouiS22 válasza Sir Riccio (#229) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

Hm, fura. Valószínűsítem, hogy az ékezetek (nem szabványos, ugye...) borította meg a cuccot. Nem tudom, esetleg nem lehet xml-be exportálni az sms-eket? Azt már egyszerűbben be tudnád hozni.

Egy ilyen telefon viszont mindenképpen mobilnetért kiált, szóval fizess elő valami olcsóbb csomagra, nem fogod megbánni!

(#234) Sir Riccio válasza LouiS22 (#233) üzenetére

Sir Riccio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egyelőre nem kell a mobilnet, ahol van wifi ott használom, ahol meg nincs ott nem. Köszi a válaszokat.

(#235) ben11 válasza Sir Riccio (#234) üzenetére

ben11
(senior tag)

Keress rá az APNDroid programra!Le lehet vele tiltani 2g,3g adatforgalmat..
http://code.google.com/p/apndroid/

[ Szerkesztve ]

(#236) Sir Riccio válasza ben11 (#235) üzenetére

Sir Riccio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Köszi, már megvan. Disable-tem all apns-t és most jó nekem!:)

(#237) LouiS22 válasza Sir Riccio (#236) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

MIlyen színű a készülék amúgy?

(#238) Sir Riccio válasza LouiS22 (#237) üzenetére

Sir Riccio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Fekete, bár a felettébb kedves kereskedő kishölgy felajánlotta a pink verziót, hajthatatlan voltam. :D

(#239) pampika válasza Sir Riccio (#238) üzenetére

pampika
(senior tag)

van a szürke és fehér verzió is a vodánál?

(#240) Sir Riccio válasza pampika (#239) üzenetére

Sir Riccio
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem láttam. Ezt is a raktárból hozták ki, a lányzó sem tudott róla, hogy van ilyenjük, amikor kérdeztem akkor szembesült vele.

(#241) pampika válasza Sir Riccio (#240) üzenetére

pampika
(senior tag)

hátha a szegedi képviseleten egy fehéret meg lehetne csípni, mert megnézném élőben, milyen.

(#242) jooker82 válasza pampika (#241) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Én az ezüst-titánt venném... az egy különleges szin...

"A játék,az nem játék"..:)

(#243) pampika válasza Sir Riccio (#240) üzenetére

pampika
(senior tag)

nem tudom, felétek mennyire van mostanában jó idő, de kültéren, tűző napon milyen a kijelző olvashatósága? mert külföldi tesztekben nem mindig írták a legjobbnak :F
ha volt már más érintős telefonod, ahhoz képest (vagy úgy egyáltalán) milyen a gépelés rajta?

(#244) olbaidhun válasza pampika (#243) üzenetére

olbaidhun
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért örülök, h nem csak én vagyok ilyen őrült fanatikus, hogy még benézek az egyik kedvenc "telefonomra".. :DDD

Németországban dolgozok, emailben keressetek! ★nézz szét a hegyek között: www.sikfo.try.hu ★ olbaidhun.blogspot.com

(#245) T0rnad0 válasza samu74 (#223) üzenetére

T0rnad0
(őstag)

Nem recseg-ropog, de nem is ad olyan hú de masszív érzést.

#243 pampika: a gépelés elég tűrhető, a gyári qwerty-t le kell cserélni, mert nagyon kicsi. 5800-val tudom összehasonlítani, annál sokkal jobb.

(#246) Davs

Davs
(lelkes újonc)

Azt hiszem en is ezt a telefont fogom valasztani az Orange Boston helyett. Kerestem a Bostonrol google-ben android 2.1 update linkeket, de egy csomo thaifoldi meg kinai oldalt dobott csak ki es hat...az ilyen "support" elvette a kedvem :D

-> Mennyire gaz amugy a rezisztiv screen? Annak idejen nyomkodtam egy Spica-t is es nekem elsore ugy tunt, hogy az is rezisztiv, annyira furan reagalt :D (Elotte mar nyomkodtam problema nelkul rengetegszer iphone-t, szoval szerintem nem bennem a hiba :P)

(#247) pampika válasza T0rnad0 (#245) üzenetére

pampika
(senior tag)

ez jó hír, pont 5800 volt és azért is adtam el, mert sokszor nem érzékelte a leütést meg szenvedős volt a gépelés.

(#248) Bocha

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sikerült kitesztelnünk a videózással kapcsolatos dolgokat, az LG is sokat segített. Idézem a cikk új (modosult) részét:

A videónál viszont van okunk örömre: a készülék támogatja a DivX és az XviD tömörítésű fájlok lejátszását. DivX-nél sajnos nagyon alacsony a felbontás korlátja (320 x 240 pixel), XviD-nél viszont akár a 800 x 480 pixeles felbontás is szóba jöhet, igaz, azt már kicsit akadozva vitte a készülék. A H.264 tömörítésű MPEG4 fájlok lejátszása viszont nem okozott gondot neki.

[ Szerkesztve ]

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

(#249) LouiS22 válasza Bocha (#248) üzenetére

LouiS22
(senior tag)

Köszi! Annyi kiegészítést tegyetek hozzá, hogy az AC3 hangsávval nem boldogul (bár ez érthető is). Nem rémlik, hogy a kézikönyvben láttam volna részletes speckót erre vonatkozóan.

(#250) juvegamer

juvegamer
(újonc)

Nem találtam adatot a SAR értékre vonatkozólag de valamelyik fórumban olvastam hogy elég magas, tud erről valaki vmit? Gondolkozom ezen a telón meg a Samsung Monte-n a Samunak 0.608 W/kg a Sar érték, tehát elég alacsony.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.