Sziasztok!
Tegnap kaptam egy ilyen céges telefont, és nagy problémám van: Nokia6300-ról lementettem a névjegyeket CSV fájlba, majd beolvastam őket az LG PC Suite programba. Meg is jelentek rendesen az oszlopok (miután megmondtam, hogy melyik oszlopot melyik mezőbe rakja bele az LG PC Suite), névvel, telefonszámmal, ahol volt ott cégnévvel és emaillel. Szinkronizáltam a telefonnal, a táblázatban meg is jelent, hogy átvitt 280 névjegyet, de a névjegyek között nem láthatóak a telefonban. Ha a hívásnaplót nézem, ott megjelennek a nevek, a gyorshívásokhoz is tudok névjegyet rendelni, ha elkezdem a telefonszámot, akkor is megjelenik a név. Csak éppen a névjegyek között írja ki a keresésnél, hogy "Nincsenek megjelenítendő névjegyek", ill. lista helyett is ezt kapom. Felhívtam az LG ügyfélszolgálatot, és ott azt mondták, hogy gmailen keresztül lehet csak szinkronizálni, mert a Nokiát másképpen nem lehet. Hiába mondtam, hogy az LG PC Suite-ban már benne vannak a névjegyek.
Segítsen valaki, mert már 2. napja szopok egy ilyen alapvető dologgal, és kezd tele lenni a .... ezzel a telefonnal. Nem hiszem el, hogy ez ennyire bonyolult.
mod: be van állítva, hogy telefonról is meg SIM-ről is olvassa be a névjegyeket, meg jelenítsem meg minden csoportot, stb.
Jelenleg ott tartok, hogy összetörném egy kalapáccsal, csak nem lehet, mert céges.
[ Szerkesztve ]
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html