Én majd ezt a telefont várom nagyon ..androidos LG
LG Ally
Kapacitiv,3,2 es kijelző,800x480 felbontás,led...2.1 es android,teljes qwerty...
[link]
Ez is néptelefon lehet,1 hónap múlva...
"A játék,az nem játék"..:)

te mégis milyen 2.8ról beszélsz ember? 
az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog

Optimus képernyőátlója a pontosság kedvéért 3"..
[ Szerkesztve ]
Közérdekű: http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/

Én helyedben megvárnám a HTC wildfire-t vagy HTC aria-t. nagyon jó telók, bár áráról még nem tudok semmit. Én is HTC-t akarok, de ha ezek drágák lesznek maradok ennél az LG-nél illetve spicánál.
iPhone 4 Bumperek olcsón: http://hardverapro.hu/apro/iphone_4_bumper_igenyfelmeres_ar_alatt/hsz_1-50.html

Hú,ez nagyon vagány! 
De a qwerty meg a nagyobb kijelző(+ vaku,stb.) miatt tuti drágább lesz vagy 25-30 ezerrel...
Ez már eggyel nagyobb/drágább kategória...
-----------
Egy linket tudna adni valaki, hogy a vodánál mennyibe kerül?
Mert nem találom a voda oldalán. 
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

Vitamaxba meg 45990 ft.
iPhone 4 Bumperek olcsón: http://hardverapro.hu/apro/iphone_4_bumper_igenyfelmeres_ar_alatt/hsz_1-50.html
Jó, csak a gond az, hogy ezen az árlistán nincs rajta. 
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

Csak egy kicsit kellene visszaolvasnod.... 
(113-as HSZ)

Azokat én is néztem vagyis a wildfire -t csak az valami 70ről beszélgetnek hogy startol elméletben.. bár a spica is kb onnan indult.. aria-t nem vágom..
Bár már jó ideje várok lehet nem oszt nem szoroz még 1 kicsi
Addig is ezeknek az ára legalábbb még lejebb megy ha másnem
mondjuk már annyit várok lassan hogy már inkáb lehet nem is veszek xD "mindig van jobb újabb amire várni érdemes"
| LG GT540 :) | Eladó: RIM BlackBerry 8110 | BF3: SPY08 | BC2: SPY0817 |
Megakadt a szemem azon, hogy a gyár oldalán az van írva, hogy nincs benne wifi. 

Nagy kár a multi touch hiánya. 
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Sziasztok!
Én eddig tökéletesen elégedett voltam az immáron 4 éves Samsung X700-as készülékemmel, azonban új előfizetés miatt valószínűleg váltok. Nagyon tetszik ez az LG, és lehet, hogy Titeket kevésbé érdekel, de a SAR értéke majdnemnem eléri az 1,4-es szintet, ami közel háromszorosa a spica 0,53-mas értékének. Sokak szemében talán ez csak egy kis apróság, de szerintem érdemes mérlegelni a vásárlásnál az egészségügyi szempontokat is.
Ha kedvezőbb lenne ez az érték, akkor gondolkodás nélkül ezt a telót választanám.
Üdv
Gábor
May the force be with you!

Hali
és az az érték mit befolyásol??

Közérdekű: http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/

Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom összekötni számítógéppel az USB kábel segítségével, mert nem ismeri fel. Kell valamilyen szoftvert telepíteni?

Sziasztok!
2 telefon kozott dilemmazok..GT540 es Orange Boston (Gigabyte Codfish)
GT540 es Boston is ugyanazt a procit tartalmazzak, mindketto meg 1.6 Android. LG rezisztiv, Boston kapacitiv. LG-re mar csinaljak a 2.1-et, Boston-ra se hire se hamva es nem biztos, hogy egyaltalan lesz :/ velemeny?

megoldódott

nagyon szuper 
kb spica-val egy kategória
self-improvement is masturbation. now self-destruction is the answer.
Ha fém lenne, vinném. 
Gumi fülhallgató párnák (fülesbogyók) >>> http://href.hu/x/7j10 <<< 520Ft/3pár!

jol tévedek, h ez az a telefon ami olyan hányingerkeltően néz ki, h mki rosszul volt tőle? 
az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog

Hát semmivel se jobb a fém...ez csak egy kitalált megrögzött hülyeség...de irdd le h miben jobb,azon kivül,h el tudod mondani mindenkinek h fém...
sok fémet hordozó telefonnal voltak térerő gondjaim... nekem nem kell a fém ha a jó vétel az elsődleges...
fémet ejtettem már le és elrepedt...(E52) műanyag még nem...
de ez a telefon nem tetszik legyen akármiből is... kis kijelző ráadásul rezi...vastag keret ejej...
ennyiért inkább már a spica 2.1 androiddal... az valahogy kinéz...
a sör Isten bizonyítéka arra, hogy szeret minket...

Lehet én is inkább ilyenbe ruháznék 5230 helyett, de kíváncsi lennék azért, hogy 1-2 hónap múlva hogy fog kinézni ez a felület, állítólag borzasztóan kopik.
Az érintés, a minőségérzet és a kinézet. Ha már drágább egy kínai gyerekjátéknál akkor legyen is igényesebb nála.
Válogatós vagyok telefonok terén, nekem kell hogy legyen súlya és hogy fémből legyen a burkolat. Még ha csak egy kitalált megrögzött hülyeségem is... 
[ Szerkesztve ]
Gumi fülhallgató párnák (fülesbogyók) >>> http://href.hu/x/7j10 <<< 520Ft/3pár!

Miért 2.1-es frissítés lesz, miért nem 2.2-es?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
nagyon régóta az eggyetlen telefon ami bejön külsőre ( az iPhone mellett
)
és amikor olvastam hogy nem kapacitív a kijelző és hogy nincs multi táccs akkor mondtam h baszus ez nem lehet igaz
nekem iphonet kell használnom erre vok kárhoztatva... 

-::-iPhone 3GS -::- //Acer ASPIRE 5742//Eyeephone (iphone blog) www.eyeephone.wordpress.com
Nem néz ki rosszul, sőt egész pofás kis telefon.
A Mini jobban tetszik, de az zárt. Ez viszont így Androiddal korrekt vétel lehet.
Ha eljutok odáig, hogy telefont cserélek, ez is a lehetőségek között lesz.
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"
ennyi pénzért amennyibe kerül miért ne lehetne igaz...
az lenne a durva ha 60-ért új kapacitív multitáccsos telót adnának...
(mondjuk a 3" kijelző vicces lenne kapacitívban...
)
az iphone-al ez hogy kerül egy kalapba...
?????
[ Szerkesztve ]
szia!
olvasd el kérlek amit irtam!
azt irtam h NEKEM ez a telefon tetszik és "nem igaaz" h nem tudja azt amit nekem kell.
nem mondtam h kéne tudnia én cska szentségeltem eggyet hogy miértnem tudja.
nem néztem az árát
azt néztem hogy szép,jól nézki mint az iPhoneom
és semmien kapcsolatban nincsen az iphoneal csak nekem van kapcsolatom mind2vel hisz iphoneomvan és ez a telefon tetszik csak nem tudja azt ami nekem kelltehát marad az iphone om
de ezcsak rám vonatkozik!
-::-iPhone 3GS -::- //Acer ASPIRE 5742//Eyeephone (iphone blog) www.eyeephone.wordpress.com
én elolvastam de ezek szerint Te nem olvastad el első körben, hogy mennyibe kerül... 
értem én csak érdekes volt a két telefont összefüggésbe hozni egymással...
az, hogy ez a telefon szép...hááát 

Van már tapasztalata valakinek? Üzemidő, megbízhatóság?
Szürke változat is lesz a Vodafone-nál?
[ Szerkesztve ]
Szürke? 
"Pláne, hogy a nálam vendégeskedő fekete verzió mellett van letisztult fehér és csajos rózsaszín árnyalat is."
GT540 előzetes
myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

Mindenki követhet el hibákat...
de úgy látom, hogy a középső szürke színű ezen a képen:
Vagy szemüveg kéne? Nem hiszem... 
[ Szerkesztve ]
Nem bántásból kérdeztem na! Csak meglepődtem, hogy honnan jött a szürke. Nem tudtam, hogy van. 
Akkor alulinformáltak vagyunk kéremszépen. : 
myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK
Elég grafitosnak látszik, és még jól is néz ki. 
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

Nem édesmind1? Mezei felhasználónak teljesen tökmindegy, hogy milyen oprendszer milyen verziószáma van rajta.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

azért ezt nem állítanám.
egy részének lehet mindegy, de aki kicsit is utána néz, mi az az android, feltéved a marketre, az elég gyorsan rájön, hogy többet is ki lehet hozni a vasból, ha frissebb rendszer van már rajta. a 2.1-gyel már sztem teljesen korrekt lesz, szeptemberig meg ki lehet bírni.
aki kérdezte, miért nem 2.2: mivel ez nem 100% alap android, ezért a változásokat portolni kell az újabb rendszerre is. a 2.1 forrása már elérhető, szóval esélyes, hogy már dolgoznak rajta, csak 1.6-tal került ki. a 2.2 forrása most jött ki, így arra nyilván több idő lenne átültetni. aztán szeptemberen kiderül, mi lesz a vége 

Azt meg gyorsan tegyük hozzá, hogy a gyártóknak bizony nem nagyon érdeke a régebbi változatok frissítése, hiszen ezzel vevőket veszítenek ( vásárlói szemszögből rossz üzletpolitika, de hát ugye a pénz beszél...). Lásd: kínlódás, késlekedés a Hero 2.1 esetén. Le a kalappal az LG előtt, ha nem áll be a sorba, de a magam részéről már most borítékolom, hogy nem fogják törni magukat a frissítés terén. De ne legyen igazam.
És itt most a hivatalos frissítésről beszélünk, nem a lelkes amatőrök által ilyen-olyan forrásokból összehozott ROM-okról.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

lg márkaboltból írták, hogy szeptemberre jön a 2.1.
nem feltétlenül veszít vevőt, ha régebbi modellt frissít. adott egy modell, megjelenik újabb. ha a régebbit frissíti, akkor valóban nem biztos, hogy megveszi az új modellt, de a következő új modellt már lehet meg fogja venni, mivel azt látja, hogy a cég foglalkozik a régi ügyféllel is. és mivel sokan 2 évente, előfizu hosszabbításkor/átkötéskor váltanak telefont, így reális, hogy nekik minden 2., 3. modell lehet esedékes 2 évente. és itt a döntést jelentősen befolyásolhatja, hogy melyik gyártótól választ az elmúlt évek tapasztalat alapján.

Hát, szerintem egyáltalán nem édesmindegy...

Pont hogy nem érdekük. Nekik az az érdekük, hogy te megvedd a következő, hardverben gyakorlatilag ugyanilyen telefont, más külső dizájnnal. Akkor pörög nekik a piac, ha a felhasználók gyorsan cserélgetik a készülékeket.
Fan of 2nd order harmonics since 2010
Gondolom már láttad ezt a videót.. csak, hogy felkerült a fémház.. [link]
Németországban dolgozok, emailben keressetek! ★nézz szét a hegyek között: www.sikfo.try.hu ★ olbaidhun.blogspot.com