Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#15001) laci23-1

laci23-1
(tag)

srácok!
hogy tudom felrakni vagyis letölteni a Market-ot mert rájöttem annyiba más a v20b hogy teljesen csupasz! Market sincs benne telepítve! Viszont sokkal gyorsabb mint a v20a

ok megvan csak HR kellett és vissza állt a market...

[ Szerkesztve ]

Xperia mini Pro...még csak most szeretgetem...tanígatom

(#15002) Zyrius

Zyrius
(lelkes újonc)

Visszakaptam a vodafone-tól a tlefont 2.1-es androiddal, most nem érzékeli a SIM kártyát. Vihetem vissza. Október közepe óta nem tudom használni a telefont ez egy kész vicc... :((( :((

Ededebedezodoroztadmagad

(#15003) joestone válasza darál0w (#14999) üzenetére

joestone
(őstag)
LOGOUT blog

nálam működik a v20bhunmod.kdz download linkje.

(#15004) darál0w válasza joestone (#15003) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

már mennek a serverek.

de nem hiszem el, h nem tudom black rommal használni a telot :U :o :DDD

még adok neki 1 utolso esélyt. memokari leformázva. wipe rátolva. ha most is fagy, akkor megy fel rá a v20b.

[ Szerkesztve ]

A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...

(#15005) joestone válasza laci23-1 (#15001) üzenetére

joestone
(őstag)
LOGOUT blog

Nem csináltál gyári beállítások visszaállítását telepítés után. Ha megcsinálod lesz marketed.

(#15006) ruzsabazsa

ruzsabazsa
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én sok mindent nem tapasztaltam a v20a-val.Egyből rávágtam szinte a b-t és annyi kijelenthetek hogy a live háttérkép használatával vagy mondjuk egy zenehallgatás közben a menügörgetés már belassul.Van 65mb szabad memóriám,animációk kikapcsolva...csak ami kell.Viszont hamarabb feléled a teló mikor telefonálok éppen vagy csak készenlétben van.Névjegyeket gyorsabban görgeti és használhatóbb és a menüpontokat gyorsabban nyitja meg.

"Minden az időzítésen múlik" Carl Lewis

(#15007) darál0w válasza ruzsabazsa (#15006) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

alapbol 65mb szaabd hely van?

A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...

(#15008) ruzsabazsa válasza joestone (#15005) üzenetére

ruzsabazsa
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Melyik a legstabilabb emelt órajeles romod? Simán letölthetem mint a gyári romot és kdz-vel feltehetem? Ha nem jön be akkor visszatérhetek a v20b magyarra?:)

(#15009) Simtu

Simtu
(fanatikus tag)

Sziasztok!

1.6 alatt szeretném megoldani az app2sd-t. Korábban már sikerült egy 2 GB-os kártyával. Most egy 8GB-ossal szertném.

Eljutok odáig, hogy létrehozom a 2db partíciót. Egy kb. 7GB-os fat32 + 1GB-os ext2-t.

GScript már régebben fel lett installálva, így már csak az app2sd-s 2 könyvtárat másolom fel, ahogy az 1-es hsz-ben van.
Viszont hiába másolom fel a teló nem látja már a fájlokat, így a ghost script sem.

Most már nem is látja a telefon a kártyát, sőt másikat sem. Pedig rajta keresztül csináltam a particionálást, és minden oké volt :F

(#15010) ruzsabazsa válasza darál0w (#15007) üzenetére

ruzsabazsa
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

117mb szabad.telepítések után maradt annyi.de van benne ilyen navigáció,latitude,app advisor,Navigáció,Places,Sims 3 és egy twitter for lg + fb... nemtudom melyik nem volt eddig az előzőbe

(#15011) ruzsabazsa

ruzsabazsa
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Csak egy Navigáció:D

(#15012) joestone válasza ruzsabazsa (#15008) üzenetére

joestone
(őstag)
LOGOUT blog

Az 1.4.1 a legstabilabb overclockos. Csak recoveryből telepíthető.
Az összes overclokos kernel esetében elfőfordul a wifi mellett bakapcsolt BT esetén restartol,a telefon.

(#15013) darál0w válasza ruzsabazsa (#15010) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

értem. :)

(#15014) balintka válasza darál0w (#15007) üzenetére

balintka
(őstag)

117 Mb-ról indul.

Párom telefonját is frissítettük ma V20b-re (rózsaszín Vodás 1.6 V10c-s volt), sikeresen. Viszont rohamosan merül az akksi mindkét telóban! Az enyémben 60%-on áll, az övé 80% és csak beállítgattuk, semmi mást nem csináltunk rajta. Miért lehet ez??

Feltelepítettem az Astro-t, de az SD kártyára másolt apk programokat nem telepíti fel, azt írja ki, h could not open apk file. Ez miért lehet? Miért nem lehet SD-ről programokat feltelepíteni?

[ Szerkesztve ]

(#15015) Sentry1 válasza balintka (#15014) üzenetére

Sentry1
(lelkes újonc)

Ilyent nekem is csinál mostanában a V20A-val.

Pl telefonáltam egyett ( kb 3 perc) és kb 70%ról leugrott 5% és figyelmeztetett hogy dugjam rá az aksira, majd 10 mp re rá visszaugrott megint 70%-ra. :DD

(#15016) balintka válasza Sentry1 (#15015) üzenetére

balintka
(őstag)

Nekünk nem ugrott vissza sajnos. Az 1.6-tal nem fogyott így az akksi közel sem.

(#15017) darál0w

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

vmi nem klappol nekem ezzel az 1.3.b04el...

néhány menüpont nagyon lassan és akadozva jön be...pl a hívás beállítások.

utolso probaképp felteszek egy 1.4.1bt.

(#15018) Blokkolnam0 válasza balintka (#15016) üzenetére

Blokkolnam0
(senior tag)

a hiba nálatok van, a 2.1 teljesen normálisan kezeli az akku-t. Hard reset volt a FW flash után is?

Nexus S

(#15019) darál0w válasza darál0w (#15017) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

maradt az SD hiba :o

megy vissza a v20bhunmod. és várok egy olyan black verziot, ami megy nálam is. :(((

(#15020) balintka válasza Blokkolnam0 (#15018) üzenetére

balintka
(őstag)

Igen, volt, mindegyik telefonon, azzal 3 gombos módszerrel (fel+home+keresés). Flash előtt és után is volt.

[ Szerkesztve ]

(#15021) Blokkolnam0 válasza balintka (#15020) üzenetére

Blokkolnam0
(senior tag)

passz...jók az akkuk? nem csináltatok olyat véletlenül, hogy többször hagytátok teljesen lemerülni őket? bár nem hiszem hogy ilyen újonnan ez egyből lecsökkentené a kapacitásukat...

Nexus S

(#15022) joestone válasza Simtu (#15009) üzenetére

joestone
(őstag)
LOGOUT blog

1.6 esetében volt , hogy ha a telón keresztűl volt particionálva akkor utánna előfordult , hogy nem látszódott többet semmilyen sd. Egy újraflashelés megoldja a gondot.

(#15023) barnaki

barnaki
(tag)

joe mi a helyzet a 2.2.1-el?

Lesz stabil room?

Oroszok csinálgatják?

csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.

(#15024) I.papi

I.papi
(tag)

Én nagyon remélem lesz fullos 2.2,mert a jelenlegi ami beszerezhető nagyon gyors,na meg alapból 138 mb a szabad memó :Y most próbálgatom :)
csak ugye nem működik minden de azzal ha kész tuti frankó lesz az 540.

HTC HD2 Back to the Future XBmod-Yuki v2

(#15025) joestone válasza barnaki (#15023) üzenetére

joestone
(őstag)
LOGOUT blog

Most kezdek az elszállt notebook okozta káoszból kilábalni. 2.2 kapcsán annyi előrelépés van , hogy tenapi dátummal új boot részt csinált quarx. Ez a 4pda.ru- ról tölthető le. De továbbra sincsen sztereó hang, camera, pcsuite szinkronizálás,bt.

(#15026) darál0w

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

astroban mit kell modosítani, h tudjak törölni system mappábol?

(#15027) laci23-1 válasza joestone (#15005) üzenetére

laci23-1
(tag)

szia!
Tudnál abban segíteni hogy felraktam az applanet progit gondolom ismered!
Nos mindent update-ni szeretett volna amit engedtem is neki (camera, virtualbillentyű stb.) de sajnos nem tudta mert ugye rendszeralkalmazások! Az lett az eredménye hogy semmi se megy a telefonon még egy sms-t se tudok írni mert a billentyűzet sincs csak a teljes alapok maradtak meg!
Most mit lehet tenni? Gondolom újra kell rakjam a rom-ot vagy van más megoldás!
Köszi ha tudsz válaszolni

(#15028) joestone válasza darál0w (#15026) üzenetére

joestone
(őstag)
LOGOUT blog

a /system particiót kell rw módban mountolni. Használj root explorert vagy adb-n kersztül mountolj rw módban:
adb shell
su
mount -o remount,rw -t yaffs2 /dev/block/mtdblock4 /system
exit
exit
ezután már tudsz astróban is törölni.

(#15029) darál0w válasza joestone (#15028) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

akkor jöhet a root explorer :D

(#15030) joestone válasza laci23-1 (#15027) üzenetére

joestone
(őstag)
LOGOUT blog

Ha normális rendszert akarsz akkor rakd újra a romot.Vissza lehetne másolni a gyári apk fájlokat a telefonra adb-n keresztül , de mire mindent visszamásolsz és beállítod a megfelelő jogosultságokat az lényegesen több idő mintha újraraknád a rendszert és nincs az a veszély hogy véletlen kimarad egy fájl és valami nem működik.

(#15031) joestone válasza darál0w (#15029) üzenetére

joestone
(őstag)
LOGOUT blog

black romban benne van. Ha most nem black van fent akkor csomagold ki a black rom update zippjéből. A /system/app mappában találod.Használatához természetesen root jogok kellenek.

(#15032) darál0w válasza joestone (#15031) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

már nem a black van. v20bhunmod.

az 1.4.1 az sd kártya hiba miatt nem jo.

az 1.3.b04 pedig rendszertelenül fagyott és pár menüpont is lassu volt néha.. :U

a root explorer már megvan. root és app2sd is.

remélem a következő romjaid már menni fognak nekem is :D

(#15033) laci23-1 válasza joestone (#15030) üzenetére

laci23-1
(tag)

utolsó kérdés és nem zaklatlak...
most így fel fogom tudni rakni az Lg update-rel vagy csak manuálisan? Az ami a blogodon van a v20b recovery-s az jó az mehet rá? Ma raktam fel a sima v20b-t az könnyen felment
Köszi

(#15034) I.papi

I.papi
(tag)

Valaki aki használ ADW launcher-t kérem árulja már el,a menügombra ráhúzam egy appot,hogy a francba kell levenni onnan? nem akarnék megint resetelni :( a menü gombra gondolok..

(#15035) beluudj válasza joestone (#15031) üzenetére

beluudj
(őstag)
LOGOUT blog

hunv20b deodex alakul?

Motorola Defy @ Android 4.0.4 CM 9.0.0 /Quarx 12.05.11_Hwui_Defy+/bayer GB_Kernel- @1300 mhz/vsel 68

(#15036) I.papi

I.papi
(tag)

valamint a quadranr teszt mennyire megbízható? szerinte jobb az érték 2.2 alatt mint a SGS :Y

(#15037) barnaki

barnaki
(tag)

na ha ebben tud valaki segíteni azt megköszönöm :R :R :R

láttam hogy joe írta a 2.2-es boot dolgot amit ugye qurx összepakolt és 4pda.ru- oldalról tölthető le. De nekem az istenért nem akar onnan semmit leszedni, mert mindenre azt írja ki hogy 404-es hiba meg törölve meg stb...

Oda be kell regelni, hogy én bármit is letöltsek?

Vagy az oldallal van valami gáz? Már 3 napja próbálom letölteni a brother in arms2 nevű játékot, de nem tudom,

csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.

(#15038) darál0w válasza joestone (#15031) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

ahhoz , hogy market menjen rendesen snst meg kell hagyni?

illetve a gtalkot?

(#15039) joestone válasza laci23-1 (#15033) üzenetére

joestone
(őstag)
LOGOUT blog

csak manuálisan szerintem. még sosem csináltam frissítést lg updaterrel.
A recoverys rom felmehet , de előfordulhat hogy a késöbbiekben már csak recovery engedélyezett romok(kdz) mennek fel a telefonra. A recovery engedélyezett rom teljesen megegyezik a gyári rommal csak lehetővé teszi a recovery menü telepítését. Cserébe viszont téglázódás veszélye nélkül lehet romot cserélni a telefonon olyanra ami létezik update.zip es formátumban.(black,beluudj, 2.2, quarx black, vasquez stb)

(#15040) balintka válasza Blokkolnam0 (#15021) üzenetére

balintka
(őstag)

Jók, újak a telók, az enyém 2x volt töltve 16 órát, bnőm telója tegnapi, az is kapott kikapcsolva 16 órát. 15-20% körül dugtuk fel őket kikapcsolva.
Az enyém az első töltés után kb. 4 napot vitt el, éjjelre kikapcsolva, viszonylag kevés nyomkodással, a páromét még nem tudjuk, de ez ma gyorsan leugrott 80%-ra a frissítés után. Az enyémet is 100% töltöttséggel dugtam fel délelőtt felismertetni és frissítés után estig lement 40%.

[ Szerkesztve ]

(#15041) joestone válasza darál0w (#15038) üzenetére

joestone
(őstag)
LOGOUT blog

igen.

(#15042) darál0w válasza laci23-1 (#15033) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

ha a v20bhunmodot teszed fel, akkor gyári romot nem tudsz visszatenni a jelenlegi állás szerint. simán manuálisan feltolod és annyi.

#15041) joestone akkor azok maradnak. többit pucolom.

[ Szerkesztve ]

(#15043) gyulagy

gyulagy
(újonc)

Sziasztok!
Napokban frissítettem V20a-V20B-re, sajnos ebben is benne van az a bug , hogy pld. xxxx@t-online.hu email címet a kötőjel miatt nem lehet beállítani.
Tudtok olyan mail klienst, ami több email-t is tud kezelni?

(#15044) joestone válasza darál0w (#15042) üzenetére

joestone
(őstag)
LOGOUT blog

Készülékfüggő a dolog ,volt akinek simán ment a moddolt után a gyári.

(#15045) darál0w válasza joestone (#15044) üzenetére

darál0w
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

azt mondjuk én nem is probáltam...de nincs is rá szükségem :)

de előre ugye nem lehet megmondani...szal aki probálkozik, nem árt ha tudja :)

[ Szerkesztve ]

(#15046) Simtu válasza joestone (#15022) üzenetére

Simtu
(fanatikus tag)

Köszi választ!
Újra fleshelés alatt mit értesz? Rakjam fel a 2.1-t?

(#15047) joestone válasza gyulagy (#15043) üzenetére

joestone
(őstag)
LOGOUT blog

Mi a hibaüzenet , mert a kötőjel teljesen szabványos a mailcímekben. a szóköz nem engedélyezett.

(#15048) joestone válasza Simtu (#15046) üzenetére

joestone
(őstag)
LOGOUT blog

igen. De felteheted az 1.6 ot is ha azt jobban szereted. Olvasd el az 1 hsz-t és a blogomat azon megtalálod ezeket az infókat.

(#15049) joestone válasza darál0w (#15045) üzenetére

joestone
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt le is írtam a válaszomban , illetve a blogon is fent van.

(#15050) joestone válasza beluudj (#15035) üzenetére

joestone
(őstag)
LOGOUT blog

Már megy fel a linux a windows alá , hogy szét tudjam szedni a romot a deodexeléshez .

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.