gw620,Spica... és most a gt 540 optimus is bejött a képbe
... de inkább Spica vs GT 540 jött előtérbe... na melyiket kéne venni?
"Minden az időzítésen múlik" Carl Lewis
gw620,Spica... és most a gt 540 optimus is bejött a képbe
... de inkább Spica vs GT 540 jött előtérbe... na melyiket kéne venni?

Hagyjuk már azt a szerencsétlen Monte-t! Sosem értettem, hogy egy zárt „butafont” ami nem rossz, csak korlátolt hogy lehet egy szabadon bővíthető oprendszeres készülékkel párba állítani... :t
[ Szerkesztve ]
myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

Mindkettőben van igazság 
Angliában az O2-nél van a készülék (ha jól tévedek, akkor 150 fontért, prepaidben). Ez átszámítva 52 ezer forint, tegyük hozzá a szállítási költséget, a hasznot, máris kijött a 67k.
Ha egy nagy szolgáltató átszámítva 50k körüli áron adja prepaidben, akkor reális a magyar voda árazása. Gondolom nagy tételben valahol 30k körüli áron szerezhetik be, vagy még olcsóbban.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
az LG kártyásan 36 ezer forint:u

Ezt mondjuk nem értem, hogy miért címezted nekem 
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

Egész gyors...a zoomolást nem lehet double tappal?

"Más forrásból viszont tudjuk, hogy a GT540 ára Vitamax (feltöltőkártyás) csomagban 46 990 Ft".
Itt: [link]
Csak a postpaid csomagok vannak fent.
[ Szerkesztve ]

Ezt csak úgy leirtam,az előző hsz-om folytatásaként 
"A játék,az nem játék"..:)

duplán
[ Szerkesztve ]
Rendben van és olcsó is, egyedül a kinézete nem tetszik. Van ilyen...
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

Nekem is tetszik ez a teló. De itt még nincs vége, jön még jópár új LG az idén elvileg, lehet válogatni, kinek mi... 
A pénz nem boldogít, de határozottan jobb lesz tőle a közérzetem...

google ezt dobta ki a vitamaxra (a lista alsó harmadában)

Kíváncsi vagyok hogy telenor-hoz elfog-e érni ez a telefon..
Bár amilyen rabló banda, nem lesz közel sem ilyen kedvező áron,lásd spica..vicc.. 
Közérdekű: http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/
Szerintem ronda, és mível rezisztív, nálam határozottan szarnak is számít.
Én vagyok a PH! királya.

Igazán megjelenhetne a tré-mobilnál is... Vodásan biztos nem vennék, de t-vel lehetséges... Amúgy nekem bőven elég lenne a tudása, minek több??? Sőt, ha kijön a 2.1-es android rá, akkor meg öröm-bodottá...
[ Szerkesztve ]
nekem is tetszik a teló formára, tudása már ott h Android már megvan benne minden.. 
kiváncsi vagyok mondjuk egy LauncherPro-t fel lehet-e tenni rá, mer nem tetszik az LG-féle főképernyő.. nem mintha az a veszély fenyegetne h vegyekegy ilyet
Semmi pénzért nem cserélném le a spicámat 
Meg mi az h 1.6 ??
Majd jön a 2.1.. minek ? Ma már a 2.2 a menő ![;]](/dl/s/v1.gif)

launcher pro 2.1től megy csak 
szóval még nem. De van home 1.6-ra is, csak most nem jut eszembe a neve 

ADW launcer és Helix. 
[ Szerkesztve ]
Az AUDI az a Volkswagen ami BMW akar lenni!

Igen, Vitamaxban egy ezressel többet írtak árnak itt a mobilarénán.
Megvettem a telót, elsőre nem rossz 
Mudman / Nokia E61 / HTC Sensation / ConCorde 7020 / Thinkpad T61

A kijelző talán lehetne jobb,de így se rossz.
Korrekt teló,jó áron. 

Van vodafone bootanim, valami vodafone-os csúfosság rajta (matrica, logo), esetleg vodafone saját alkalmazás? (Remélem nincs
).

Jónak tűnik, köszönet a tesztért
Egy ötlet: jó lenne a komolyabb telók "Specifikációk" táblázatában megemlíteni a CPU tipusát MHz-el együtt
Amikor új telóról van cikk, én a specifikációk táblázattal kezdem mindig az olvasást, aztán átfutom a cikket a CPU és MHz adatot keresve, és utána olvasgatom el az egészet

"-Jövőre jönnek az új modellek székletmintás személyazonosítással, ahol majd rá kell sz*rni a laptopra. -Komolyan?" pfff

Nincs semmi.
Nekem a billentyűzet kicsit kicsi a Hero-hoz képest, de hát nem én fogom használni 

Ezt én is hiányolom néha. 

Márkaboltból,vagy viszonteladótól vetted?? mert nekem viszonteladónál azt mondták,h egy hét mig megjön...

Márkaboltból vettem.
Fél óra nyomogatás után azt mondom, hogy megéri az árát, barátnőm 5800 után villámgyorsan használja, nekem a Hero-hoz képest nehézkes a kijelző miatt.
Kíváncsi leszek "megpakolva" hogy teljesít ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ja és 2GB-os kártya volt hozzá.
[ Szerkesztve ]

Milyen szinű ?? és milyen szinben voltak a vodánál??
És hogy látod az összeszerelést meg az anyagminőséget a nokiához képest???mondjuk attól csak jobb lehet
És a memkártya milyen szinű??
köszi
[ Szerkesztve ]

Csak fekete van még. Könnyebb az 5800-tól, de jól van összerakva, nem nyöszörög, kellemesebb tapintású. Mondjuk az esést lehet jobban bírná a Nokia 
Memórikártya színe miért fontos?
Egyébként fekete...

És a memkártya milyen szinű??
ezt én megmondom!: fekete.
(
)
Hazug! Fekete fehér betűkkel! 
myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

Honnan tudtad? 
Adottság... ![;]](/dl/s/v1.gif)

Áh megbénultam
a márkáját akartam,ha leirnád... 

A kijelző gyenge könnyen benyomható, vagy keményebb?
iPhone 4 Bumperek olcsón: http://hardverapro.hu/apro/iphone_4_bumper_igenyfelmeres_ar_alatt/hsz_1-50.html

Ha minden igaz Toshiba.
alonsofan: nem kell egyáltalán erősen nyomni
Határozottan kellemes készülék ilyen indulóárral. Tényleg jöhetnek még hasonló telefonok. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)
reménykedtem egy kártyás 35-40-es árban, úgy néz ki nem jött be. 
Hol lehet ezt beszerezni? T-mobile-nál vajon benne lesz a választékban?
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2
LG-től kicsit óvakodom, de ez a telefon megtetszett...
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Már a bejelentése óta nagyon vártam ezt a telól, nem csalódtam benne jó kis mobil ez. Rohannék is venni csak időközben szert tettem egy iphonra.

Amúgy egy néptelefonhoz képest! Nem rossz teljesítmény! A rezisztív nagyon nem baj habár jobban örültem volna én is a capacatívnek!
De a Wi-fin tényleg meglepődtem!
Ja és a teszt. mondanom sem kell!
Bakker, nálunk (Szerbia) most van LG akció és ez a telefon 180€! Nokia N8-at akarok majd vennit, de megfordult a fejembe, hogy S5230-at eladom, teszek hozzá és veszek egy ilyent. Korrekt cucc, korrekt ár.

Köszi a linket. 
-----------
Azért ezt nem jelenteném ki ilyen kategórikusan. 
samu74 nincs mit!
[ Szerkesztve ]
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

Retek pannon-nál (pardon, telenor) nehogy legyen, mert a végén még jó lesz nekem... 
Én már jó ideje nem óvakodom az LG-től (Arena faq).. de azért keresem a GT540-hez hasonló androidos utódot. Remélem megtaláltam, már csak egy korrekt ár kellene függetlenül, vagy vodásan.. 
Németországban dolgozok, emailben keressetek! ★nézz szét a hegyek között: www.sikfo.try.hu ★ olbaidhun.blogspot.com
Na úgy néz ki, hogy megvan a kiszemelt következő telefonom. 
Nekem nagyon bejön, főleg hogy az ára is barátságos. 
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

Én teló vásár előtt vok.. androidost szeretnék... HTC mánia.. csak hát az borsos.. ebben az árkategóriában a Spicán gondolkoztam de nagyon de ez a teló kicsit elgondolkoztatott... Igazából LGről tapasztalataim rosszak.. de a mostani tapisokról meg jókat is hallok (Arena..) de sajna ugyan ez van a Spicanal.. hogy sokan fikázzák de vannak akik istenítik..
Úgyhogy nem tom melyiket érné meg igazából nekem kinézetre mind2 tetszik méretben az LG barátságosabb.. viszont belsejét nézve mind2nek megvan az előnye.. LG rádió (néha hasznos.. támogatottabb proci..) Spica nincs rádió Divx támogatás ha jóltom nem kell konvertálgatni avit.. viszont nincs rádió (túlélem..) viszont talán erősebb de kevésbé támogatott proci.. (3d re majdnem használhatatlan ahogy írják..)
szoftveresen pedig Spica hivatalból már 2.1...
Szóval mind2 jó valamiért csak nem tom melyik előnyösebb.. 
valaki nem tudna valami tuti tippet esetleg aki használta mind2-t?
[ Szerkesztve ]
| LG GT540 :) | Eladó: RIM BlackBerry 8110 | BF3: SPY08 | BC2: SPY0817 |
A képernyő technológiája(kapacitív vs rezisztív) és mérete(3,2" vs 2,8") is a Spica mellett szól, ezt ne felejtsd.
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN