nekem már volt ilyen 1.6-al is
ilyenkor csalni kell ergo odateszed az ujad és lehuzod a kukára. Minő meglepetés hogy nem látsz ott semmit, de a kuka piros lesz
az üreset huzzd le nyugodtan

nekem már volt ilyen 1.6-al is
ilyenkor csalni kell ergo odateszed az ujad és lehuzod a kukára. Minő meglepetés hogy nem látsz ott semmit, de a kuka piros lesz
az üreset huzzd le nyugodtan

nem cseréltem, gyári vodás volt az 1.6 ROM. én nem nyúlok hozzá, csak a hivatalos úton.
és valóban jobb lett a 2.1-el. sokkal kevésbé áll be a menű, mint annak elötte, szinte észrevétlen, már-már gördülékeny
, na jó idáig is az volt, csak beállt néha egy két másodpercre. most ez nincs.
másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.

Köszi megprobálom !

Nekem csak az elfordítás szúrja a szemem. 2 másodperc, mikor a telefont az oldalára fordítom, hogy a kép is utána álljon. 1.6on kb. azonnal fordult. 
Don't worry, be happy! ( with Optimus 2X/GT540, Lenovo Y560/T400, stb...:)
Próbálgattam azt is mielőtt írtam vna. Mindig csak az átméretezés jött be.
Kb 10x-re most sikerült. Köszönöm! 
Frissítéssel szenvedőknek: Nekem gyári romom volt (előfizus voda), amint láttam h van frissítés, már dugtam is rá. Nehézkesen indult el a dolog, de utána sikerült frissíteni, most 2.1 van fent. Sima PC Suittal frissítettem. 1.6 alatt se app2sd, se root semmi se volt, néhány appon kívül.

Valaki nem tudna olcsóért fóliát küldeni? vagy helyet (szegeden) ahol lehetne olcsóért kapni fóliát? csak mert volt egy amire le akartam cserélni az originált és elbasztam a felrakást mert én hülye gondoltam sietve rárakom nem is lett rossz pár bubi viszont lett.. gondoltam majd meg igazítom.. itt basztam el..
szóval vissza raktam ideiglensen az eredetit a pár bubi helyett x-1 bubival..
ne igazícsá fóliát nem szabad 
szóval SOS ben kéne 1 de inkább akkor már hogy jobban megérje egy 5-6db 
Válaszokat inkább priv bár követem a forumot..
| LG GT540 :) | Eladó: RIM BlackBerry 8110 | BF3: SPY08 | BC2: SPY0817 |

Nincs szerencséd. 
Nekem jobb lett a giroszenzor mint 1.6-on volt.
Gondolom HR-t próbáltad már. Ha nem javítja meg én újra flash-elném. Ne hagyd magad, Te vagy a főnök! 
Szerintem...

Congrat!!!

Nekem se érhető el a frissítés "még" (de lehet nem is,lesz
).
Akik még nem tudtak frissíteni, mint ahogy én se, akkor annak csak annyit mondok, hogy türelem...
egyszer úgyis kijön, csak nem tudni mikor...
LG GT540 Optimus Powerrrrr | „Az élet kaland, ha jól alakítod."
Tehat ha jol ertem vodanal a 2010 aug.1 utan vasarolt telefonokra 1+1 ev garancia jar?
Példaképem Gregory House

ma voltam bent a vodanal es kozoltek velem hogy meg mindig nem tudjak hogy mikor lesz elerheto frissites
ez mar tenleg turhetetlen amit a voda csinal 
Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!!

Nem is a Gyro - val van a gond, az ugyanúgy ferdén áll, mint előtte, itt valami más lesz...
Neked azonnal vált a képernyő?
HR megvolt flash után, root/app2sd előtt, mostmár nem akarom megint újraállítgatni...
Lehet, hogy valami beállítás kérdése, mintha anno 1.6-on is lett volna olyan, hogy időbe telett, aztán meg instant volt a képernyő fordulása... nem tudom min múlik... 
[ Szerkesztve ]

Hát, nézegettem a beállításokat, nem tudom, hogy mi lehet hatással rá... na mind1... 
Viszont amit most fedeztem fel, és pozitívum: ha beállítok feloldási mintát, nem kell először külön a lock screen - t is elhúzni, majd a mintát megadni, csak a mintát kell behúzni, és kész. Ez idegesített is előzőleg, hiszen egy tök felesleges plusz lépés volt beiktatva, ha fel akartad oldani a képernyőzárat 
Mellesleg ugyan nem lehet a lock screen mögé hátteret külön belőni, de az alap háttérképet beteszi oda is... végülis, ez sem akkora hülyeség, bár nem tudom miért nem hagyták jobban egyénire szabhatónak a cuccot... 
[ Szerkesztve ]
A blogra került fel .
ezen a részen keresd :
"Recovery + Fastboot engedélyezett magyar rom (új fastboot került bele , melyet a recovery mód megalkotójától Mur4ik tól kaptam). "

lenne v.ki olyan kedves es be linkelne a magyar romot
a fuggetlenre gondolok
elore is koszonom
Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!!
igazábol én magasrol teszek rá...az a +1 év már valoban nem "teljes gari".
A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...

(#9996)
ezt írták...de most olvasom itt a forumban, h vkinek ment sms és juliusban vásárolta... 
#10014) joestone valoban görög volt a faloban 
[ Szerkesztve ]
A barátok olyanok mint csillagok az égen...sok van belőlük de kevés ad a söréből...

sziasztok,
nem mondanám, hogy egy életbevágó probléma, de olvasgattam a fórumot, és amikor valaki kérdezett a "vodás" szoftveréről a telónak, olyan válaszokat kapott, hogy ugyanaz, csak van benne pár vodalogó. a vodalogók tényleg benne vannak (tehát van olyan, aki látta is)? nem zavarna, nem azért kérdem, csak az enyémben nincs egy darab se, pedig vodás (postpaid csomag, hűségidő, minden...).
más: láttam, h próbáljátok kibogozni, milyen logika szerint látják ill. nem látják az emberek a frissítést. engem az is érdekelne, h volt-e olyan, akinek mondjuk tegnap reggel még nem látta, este meg már igen. mert eddig a hozzászólásokból azt vettem ki, hogy vagy látta rögtön vagy egyáltalán nem. márpedig ha az utóbbi van, akkor a türelem vszleg nem fog segíteni.
(az enyém nem látja, és gyári midnen, ahogy van, nem nyúltam hozzá.)

Sziasztok!
A +1 év gari. ugyan olyan, mint az első év, csak a javítási idővel és a fődarab cserével már nem hosszabbodik. A második év nem vonatkozik a szoftverre és a tartozékokra, csak a hardverre.
Üdv.

Nincs voda logó

Igen, nekem villámgyors.
Szerintem...
Ha az angol voda szoftver kerül ki a magyar vodás telefonokra is , akkor szép nagy piros vodalogóval indul a telefon. Az 1.6 esetében emlékeim szerint az egyetlen dolog ami vodás volt az emailen belül a vodamail.

A vodamail-t pont nem néztem, de isten igazából nem találtam voda logó-t. Most a görög 2.1 van fent.
Azért mert a görög 2.1 van fent nincsen voda logód az ugyanis open rom vagyis szolgáltatófüggetlen.
A 2.1 esetében a sim kártya alapján a szolgáltató mail szolgáltatása kerül be a mail beállításokba. Tehát mivel nekem t- s kártya van a telefonomba a t-email jelenik meg, de ha az eredeti vodás kártyát rakom bele akkor a vodamail kerül oda.

Sziasztok ! Az asszonyom telefonját tudtam frissiteni az enyémet még mindig nem frissiti . Egy napon vettem a két telot tök egyforma mind a kettö egy hetes és vodás ! Nálam nem talál uj szoftvert !!!!

De miért nem lehet a frissítéseknél egy új hozzászólást írni? Ez egy "blog" .

Nem értem, hogy van ez?? 
Nem tudom függ-e de nézd meg az IMEI számokat, hogy mennyivel vagy hánnyal térnek el egymástól...
egyéb elképzelésem nincs...

E-bay Angliából rendeltem. 10 db volt 800 forint körül (szállítással, mindenestől). nem volt egy hét a szállítás. Minősége jó (szerintem jobb, mint az eredeti), kellően vastag, nem ront az érzékenységen. Nekem bevált. Kemény annyira, hogy elsőre buborékmentes lett.
Valamilyen ROM-al lehet függetleníteni a telót?
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

Na, végül sikerült az app2sd is a 2. menüponttal. Minden korábbi appot és még néhányat feltéve 50 %-on áll a belső memória. Nincs fagyás, lomhaság, szépen megy. Sőt, a telefon érezhetően gyorsult (a görög romhoz képest), gyorsabb a rendszerbetöltés és a programok indítása/videók beolvasása/internetoldalak betöltése is fürgébb. Az a vicces, hogy az 1.6-ról váltva nem volt ennyire szembetűnő a dolog... 
Viszont a flash óta nem tud szinkronizálni a PC Suite-tal (látja a telefont, de a szinkron közben percek után hibaüzenetet dob; a névjegyeket .vcf-ből tudtam csak beimportálni) és a Marketen is csak az onnan feltett appok látszanak, a backupból visszatelepítettek nem. Az a baj, hogy a görögnél ezek is gond nélkül bekerültek a listába és lehetett őket frissíteni. Erre nincs valakinek ötlete? A korábbi Marketes hibamegoldásnál felsorolt gyorsítótárakat és adatokat töröltem, de nem oldotta meg. 
LG GT540, 729 MHz, 2.3.7 CM7 SDSL Final v1.1
nekem elvileg nem hosszabbítottak...szal nekem aztán mind1 
Nem vagyok az adminisztrációt kedvelő típus. Szóval nem nagyon tervezek több blogot írni. Inkább ebbe rakom bele a legfrissebb verziókat , a korábbiak pedig ki lettek szedve. Azt meg lehet csinálni , hogy dölt betüvel ki legyen emelve vagy a linkeket átrakom olyan felsorolás szerűen , mint a végén vannak az update.zipek.
Ha kártyafüggetlenítésre gondolsz akkor nem.(legalábbis eddigi ismereteim szerint.)
szépítgesd csak ezt 
én örülök neki, h megcsináltad.
ahh, gyorsan átcsúsztunk a 10k-n, észre se vettem
gratz mindenkinek
Athlon II X4 635, Gigabyte GA-MA770-US3, 6GB DDR2/800, Sapphire HD7750 1GB DDR5, 23" LG IPS231P-BN+22"Samsung 2253LW, 1,6TB hdd, Wacom & SGS2 @ ICS 4.0.3 user

Nem. A SIM-locknak semmi köze a ROM-hoz - és viszont. Ezek az adatok egy zárt területen tárolódnak.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
Milyen romot használsz ?
Az app2sd nem szól bele a pcsuite kommunikációba.Akkor tud hülyeségeket csinálni , ha az ext2 partició már volt használva app2sd -vel és az új rom flashelése után nem lett formázva ,csak bekapcsolva az app2sd.

Szia esetleg letudnád írni itt vagy pü.-be, hogy melyiket rendelted, mert én is szeretnék rendelni. 

PÜ ment.

Csak egy kérdésem lenne, hozzátok
most akkor rakjam fel azt az új Magyar 2.1-et, mert nekem mutatja a Pc suite hogy van, frissítés vagy akkor még jön még külön Vodás Magyar rom is vagy akkor most már tényleg nem tudom, mi van 
Crysis 2 nick: Phantom76

Mi se tudunk sok mindent, hogy ez a leendő vodás- e vagy valami más...(inkább az utóbbi)
Ha nem bírod ki amíg hivatalosan ki nem adja a Voda a 2.1-et, akkor nyugodtan tedd fel 
Én most már kibírom ezt a "kis" időt... 

Kibírom nekem se sürgős, ha már eddig vártam csak gondoltam rákérdezek, hogy akkor most mi is van

Crysis 2 nick: Phantom76

A "hivatalos" új magyar romot tettem fel. 
Tulajdonképpen lehet, hogy a formázással volt baj, mert amikor megvettem az SD kártyát, gondolva a jövőre eleve csináltam rajta a majdani app2sd-hez egy ext2 partíciót, ami akkor le lett formázva és mostanáig üresen állt. Korábban nem volt app2sd-m, úgyhogy a flash után csak simán ráengedtem a progidat.
Viszont a legutolsó (sikeres) akció előtt megint leformáztam és mivel így már nincs gond, hajlamos vagyok elfogadni, hogy ez is közrejátszhatott a telefon rakoncátlankodásában.
Úgyhogy akkor szerintem kijelenthetjük, hogy az app2sd előtt mindenképpen le kell formázni az ext2 partíciót, akkor is ha nem volt használatban a korábbi rendszeren.
LG GT540, 729 MHz, 2.3.7 CM7 SDSL Final v1.1

1.6-osok tartsunk össze 
belehúzhatna már a voda... 
Na de akkor ez hogy működik?
Gondolok itt arra, hogy mivel kóddal történik, így ez szoftvere dolog, és androidnál szinte mindent meglehet oldani szoftverrel.
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23
Csak ez nem az androidban van , hanem a telefon saját szoftverében. A firmware 17 db fájlból áll , amiből 1 db maga az android rendszer 2 db a bootloader , modem frimware , stb.

Arra gondoltam hogy lehetséges hogy az App2sd alkalmazás miatt nem engedi a frissítést? Esetleg ezt valahogy el lehet tüntetni az sd kártyáról? Hogy ismét a telóról fusson minden? Hard Reset az Sd kártyát is visszaállítja gyárira?
- LG GT540 -
Nem hiszem , hogy bármi köze lenne hozzá. A hard reset elvileg kikapcsolja az app2sd-t . Az sdkártya tartalmát nem bántja.

valaki segítsen!
ha jól tudom recovery-vel le lehet menteni az aktuális romot, javítsatok ha tévedek. kérdésem hogy, hogyan is kell, és hogy létrehoz egy .zip fáljt nekem?
"Amikor már azt hittem kint vagyok,ezek mindig visszarántottak" PSN ID: szecsi28