Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#901) virek válasza syler (#811) üzenetére

virek
(újonc)

Sziasztok! Tudnátok mondani egy progit, amivel filmet lehet konvertálni erre a telefonra? Már próbáltam sokfélét, de nem akarja lejátszani. köszi

XMediaRecode. ingyenes

(#902) unyadavid válasza virek (#901) üzenetére

unyadavid
(fanatikus tag)

:F :F :F :F :F

szerintem olvass vissza kettővel (ja, hogy azt is te írtad :DDD )

[ Szerkesztve ]

(#903) DaveNo1 válasza virek (#901) üzenetére

DaveNo1
(senior tag)

Any Video Converter?

(#904) jooker82 válasza Vovi1 (#890) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Az aux bemenetbe dugod be?
Az SE fülesektől van jobb? Az ár nem számit.Van e jobb? Ha van akk linket h hol és mennyi.
Ja és kerül amibe kerül,csak olcsó legyen... :DD

"A játék,az nem játék"..:)

(#905) unyadavid válasza jooker82 (#904) üzenetére

unyadavid
(fanatikus tag)

Sennheiser cx300
És ha az ár nem számít:ez itt :)

(#906) zack válasza unyadavid (#905) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ennyiért akkor se vennék fülest ha kő gazdag lennék. :DDD
Itthonra van egy komolyságos 40k Sony fejhalgatóm, telókhoz, meg egy szintén Sony valami EX50 tipusú füles, ami 10k körül van. Sztem egy átlag hallással rendelkező embernek ez is már sok. :K Ez az 50k füles meg...nagyon kemény, biztos jól szólhat. :Y

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#907) jooker82 válasza unyadavid (#905) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Köszi, hát az ötvenezres az tényleg durva,mármint az ára :D . A 8000 es is biztos jó lehet. Akk 10000 alatt ettől nincs jobb?

(#908) unyadavid válasza jooker82 (#907) üzenetére

unyadavid
(fanatikus tag)

Hát én ilyet használok most (volt már hpm-70-em (se agybadugós), ipod fülhallgatóm...)
de ezért szerintem 12-t is adnék :K DURVA - legalábis ennyiér!!!
(persze itt már azért a zene minősége is nagyon fontos :K :K)

[ Szerkesztve ]

(#909) zack válasza Pinochet (#892) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez azért jó hír, és a Nokia-val kapcsolatban igazad van teljes mértékben.

Nos...megpróbálom leírni mit használok egy telóban, ill milyen telók jöttek be eddig. Hátha így egyszerűbb lesz választani hogy Omnia vagy LG. Esetleg Symbian.
Nokia telói bejöttek, ezek közül is az N73,N82,N95. Jelenleg pedig 1 1/2 éve egy K850i-t használok. Nagyon szerettem őket. SE P990i tetszett volna de a cerka használata elég kezdetleges és körülményes volt, bár összességében tetszett a UIQ, főleg ha ujj érintős lett volna. Progikat próbálgattam ki, témákat változtattam, mindent. Zenére nagyon jók voltak! Mivel motorozom a zenefunkció számomra nagyon fontos szempont, sokat hallgatom menet közben. Fényképezés fontosabb számomra mint a video lejátszási képesség. Mivel részben üzletember vagyok, a napi szintű műveletek a hívásokkal kapcsolatban fontosak lennének. Normális hívásszűrés, és minden hívással esetleg sms-el kapcsolatos funkció egyszerűen ám mégis széles körű tudással táruljon elém. Telefonon nem nagyon néztem még filmet, bár elég kicsi kijelzős telóim voltak eddig, de most úgy gondolom nem szívnék ezzel a konvertálgatós dologgal az LG-nél. Erre itt a nagy LCD a számítógéphez és az asztali dvd. Persze ha menne a *.avi kitejesztés akkor az más lenne. Szóval sok a jó dolog amit az LG tud, de úgy érzem ettől a zárt OP rendszertől megbolondulnék. Leginkább attól, hogy minden alap szintű műveletet elég bonyolultságosan, körülményesen lehet rajta végrehajtani közben gyönyörű kijelzőt csodálva, és itt vége is. Szóval enyhe kifejezés ha azt mondjuk hogy jó irány az LG Arena...az érzem hogy csili vili a menü, szép a kijelző, és kb. ennyi. Rosszul látom? Sok a gond, a fennakadás, nem gördülékeny a teló használata. Ahhoz képest hogy sima media telónak van titulálva...5MP de átlagos, a videó szép de konvertálni kell hozzá, a zenei része hiányos, és nem éri el a Walkman és N Series telók szintjét, komoly szoftveres problémái vannak, és mint tudjuk az LG nem egy "mindent a vásárlóért" tipus support-ban. Mondom ezt úgy, hogy a majd 900hsz-t végigolvastam pár óra alatt. Dolgoztam GSM boltban, tehát van rálátásom a dolgokra, és értek is hozzá annyira hogy egy okos telefonnal jól érezzem magam. Viszont a nyomkodós touch screen az bejön. Az internetet nem nagyon használom, böngészésre szinte sosem. Max. esetleg fórumot nézni, és msn-ezni használnám. A csengőhangok minősége, és hangereje, mivel sokat csörög, szintén elengedhetetlen szempont. Ezért nehéz a döntésem. ;) De persze a negatívumok ellenére lehet megveszem az Arena-t. :K :R

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#910) Attiba

Attiba
(kvázi-tag)

Fw frissítésről (angolul tudók előnyben)!!!

http://uk.lgmobile.com/web/images/banner/UK/EN/LG_UserGuideUpgradeTool(English).pdf

(#911) student válasza zack (#909) üzenetére

student
(senior tag)

n82-vel mi volt a probléma? mert nekem az a másik alternativa.

up!

(#912) jooker82 válasza zack (#909) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

zene terén olvasdd el a 890 es hsz-t.
Azt se vedd utolsó szempontnak h ez a telo össze van rakva rendesen. Teljesen karcálló

(#913) zack válasza student (#911) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Semmi probléma nem volt vele..ott azokat soroltam fel amik tetszettek. ;)

jooker82:
Igen, ez mindenképpen mellette szól. :K :R Kevés manapság a jó anyagminőségű, frankón összerakott telcsi. Ez tény. 890-es hsz-t olvastam. Akkor már ez is mellette szól, mert a jó füles nálam adott. :K
Úgy tudom az Omnia is jól össze van rakva. :U

[ Szerkesztve ]

(#914) Vovi1

Vovi1
(fanatikus tag)

A hang minőségre visszatérve:

A dolby üzemmódban tényleg kiváló a hang, a többi hangszín szokványosnak tűnik. Ez szépen csak jó minőségű fülessel szól. Több fejhallgatót kipróbáltam, ( kicsit, nagyot), de meglepő módon az agybadugós gyári SE a legjobb -bár nekik is volt gyenge kiadásuk. A legújabb w595 zenemobilhoz adott füles kiválóan szól. (3,5-ös jack a vége!)

...izéféle hogyhijják, minekismonnyam...

(#915) Pinochet válasza zack (#913) üzenetére

Pinochet
(kvázi-tag)

Hát nekem ez előtt P990-em volt/van. amilyen funkciókat akarsz az ebben benne van, hát én amikor 1 hete megvettem mindenképpen rá akartak beszélni az omniára. de amint megfogtam mondtam h nekem ez a sz*r nem kell. egy drága telefont illett volna összerakni rendesen, azért az arena és pl az e71 kicsit komolyabb anyagból van...omniának kicsit nagyobb a kijelzője, de rosszabb a felbontása, tehát előny az arena-nal
én is féltem a zárt oprendszertől, de gyakorlatilag sok olyan funkció alapban benne van amit a symbianon pl telepíteni kell, tény h még nem minden kiforrott, de sztem ezt a telót az lg nem fogja csak úgy félretenni, mert elég komolyat alkottak vele, és finomítani tuti fogják.
zeneileg nagyon jó, nem hiszem, hogy egy mp3 lejátszó sokkal szebben szólna (legalábbis nem biztos h észrevehető) és szerintem az N széria nem tud többet!!
azt h nem gördülékeny és sok a fennakadás én nem mondanám, egy uiq v symbian telóhoz képest gyors, jól működik, nekem eddig 1* fagyott az 1 hét alatt, a p990 akár naponta többször is.
a naptár és tervező funkciói jól összeszedettek, könnyen kezelhetőek.
1-2 nap alatt teljesen hozzá lehet szokni a telóhoz.
Ja és az omniával ellentétben ehhez nem kell lifegő, elhagyásra hajlamos ceruza.
Azt még hozzátenném, hogy egyébként elég kritikus lélek vagyok, de egyenlőre ez a teló a gyerekbetegségeivel együtt nagyon meggyőzött (szemben a nokia évek óta tartó tipródásával)
Persze mindenki a sajátját védi és ezek szubjektív vélemények, de már pár telón átmentem :DDD

[ Szerkesztve ]

Nincs ami olyan szentül megpecsételne egy barátságot, mint a közös hányás.

(#916) okos67 válasza Pinochet (#915) üzenetére

okos67
(őstag)

nekem omniám van 8 hónap alatt egyszer sem fagyott még le, a ceruzát is csak az első héten használtam ;)
az is igaz, hogy a navigáció miatt vettem meg amiről ez a teló csak álmodhat

s700>w800i>6233>d900i>p1i>i900>i8000

(#917) zack válasza Pinochet (#915) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Félre ne érts, nem vitatkozni akartam, vagy esetleg fikázni az Arena-t. Pusztán a véleményemet azért írtam le, mert vettem a fáradtságot, és végigolvastam 900hsz-t ami kb. 3-4h volt. A ti véleményeitek alapján állítottam össze a hozzászólásomat. :R Nem 1-1 emberét kiragadva, hanem globálisan, mindenkiét "összegyúrva".
Az érveket és ellenérveket elfogadom, mivel nincs még ilyen telóm, így véleményt csak a ti elmondásotok alapján kreálhatok. Sok telcsim volt, elég sokat dolgoztam GSM boltban mint eladó/üzletvezető, így van akkora elméleti és gyakorlati tapasztalatom, hogy nagyjából tisztában legyek egy telefon tulajdonságaival, pozitív és negatív vélemények meghallgatása után sok ember szemszögéből nézve. Ha elolvastad a 900hsz-t akor tudod miről beszélek, és azt fogod mondani, bár te személy szerint elégedett vagy, de tény, hogy vannak akiknek a véleménye nem egyezik a tieddel, mi több, az ellenkezőjét állítják. ;)
Az pedig hogy kinek mi a fontos, egyéni izlés kérdése. Én azt mondom, látványos egy nagyobb felbontású és fényerejű kijelző, amit elsősorban a videók, és mpeg4 filmek lejátszásánál tud kamatoztatni az Arena. Viszont tény, hogy a Google Maps alkalmazás egy IGO-hoz képest a nullával egyenlő. Mivel filmet itthon is tudok nézni, sz. gépen és asztali dvd-n is, ezért nem lesz hiányérzetem ha a telefonon nem fogok tudni, vagy ha igen nem akkora felbontásban. A normális GPS szoftver, és a zárt OP rendszer hiányát nagyobb gátnak érzem, mint egy nyilt OP rendszerű, és egyetlen negatívumként megemlíthető kissebb felbontású kijelzőt.
Ettől még lehet Arena-m, és lehet Omnia-m is. Nem döntöttem még el, körbejárom a témát rendesen, mert legalább 1 évig nem akarok cserélni. Motoron nag hasznát venném az IGO-nak az biztos...viszont egy nagy hátránya van az Omnia-nak, hogy az 1-2 hónapon belül ideérő Omnia2 tuti lenyomja az árát az Omnia1-nek, mert a kutyának se fog kelleni az Omnia1 ha itt lesz az Omnia HD...ezért hezitálok még mindig. :U :F

(#918) student válasza zack (#917) üzenetére

student
(senior tag)

de most akkor mér nem n82-d van?

mért nem várod meg samu i7500-t? érintős android ebbe a honapba jelenik meg.

[ Szerkesztve ]

up!

(#919) rollo

rollo
(tag)

Az omnia is olyan jol ossze van rakva mint az arena?? Az omnianak is karcallo az ekranja? :DDD

(#920) unyadavid válasza rollo (#919) üzenetére

unyadavid
(fanatikus tag)

Hát én fogtam omniát és asszem, hogy ott azért nincs :N ekkora minőségérzet, plusz még azért annyit hozzátennék itt ehhez a omnia-aréna "háborúhoz" :P hogy bár az aréna zárt op.rendszerrel operál :D de ez itt sokkal gyorsabb és gördülékenyebb (szebb is) mint a hatvan-ezer programmal bővíthető win-mobil oprendszer!!! :K :K

(#921) kisku

kisku
(újonc)

Nemrégiben vettem én is egy KM 900 Arena LG mobil-t, előtte 15 évig mindig csakis Nokia mobil-om volt. Úgy gondoltam, és fanatikusan ragszkodtam, hozzá, hogy nekem a mobil csak telefonálásra kell 95%-ban, 4% ébresztőóra, 1% SMS a többi felesleges, de amióta megvan az Arena, alig tudom letenni:) Nekem többé nem lesz hagyományos telefonom az tuti, csak nagy érintőképernyős, ebben a Nokia nincs sehol, még az 5800-assal sem. Kellett 2-3 nap, amíg megszokja az ember, hogy hogy érzékelnek a gombok, hogy kell felvenni/letenni, ha mindenképpen kiváncsi vagy, hogy mi idegesítő benne, akkor sorrendben:
1. Az a legbosszantóbb, hogy valami iszonyat mértékben zabálja az aksit, minden másnap kell töltened, ha nem akarod, hogy cserben hagyjon. Az előző telefonjaim simán kibírták 1 hétig, úgy, hogy minden nap beszéltem, ezzel jó, ha 2 napot kihúzol. Ez a legkomolyabb hátránya.
2. SMS írásnál nincsenek hosszú ékezetes betűk, ezen néha segít a prediktív bevitel, de többször inkább nem:)
3. Ha fogadod a hívást, elkezdesz hallózni, mint a hülye és nem szól bele senki a vonal túlsó végén, mivel legalább 2mp múlva kapcsol be a mikrodfonod, ők meg valahogy nem tudják, felvetted. Mondjuk meg lehet szokni, nyugodtan felveszed, vársze egy picit, majd: Halló :)
4. A GPS elég rapszódikusan működik, nem értem igazán hogyan lehet biztosan rávenni, hogy a google mapen meg is mutassa, hogy hol vagyok, ez sem a normál, sem az AGPS módban nem garantált, lehet, hogy csak nálam hiba.
5. Ez is lehet, hogy helyi probléma, de a kocsiban a Nokai bloetooth kihangosítón a másik fél vissza hallja a saját hangját, hangosabban, mint az enyimét, ez nekem a 2. legzavaróbb dolog.

Mindezek ellenére nagyon a szívemhez nőtt, szép is, jó nagyon kezelni az érintőképernyőt, egyedül távirányítónak nem lehet használni, minden más benne van:)

(#922) erdoke válasza kisku (#921) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

1. Ha kikapcsolod a 3G-t, és a kijelző világítását automatikusra állítod maximális helyett, fel tudod tornászni valamelyest az üzemidőt.
2. Valamit nem jól néztél, vannak ékezetes betűk, persze olyankor csak 70 karaktert küldhetsz egy SMS-ben (de ez hálózati korlát, minden készülékkel így van).
3. A mi példányunkkal ilyen nincs, direkt megkérdeztem most a feleségem, ős se tapasztalta.
4. GPS netes rásegítéssel sokkal jobban működik, ez tény.
5. Plantronics headsettel próbáltuk, az nem visszhangos. Nokia kihangosító, hááát...

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#923) bringa béla

bringa béla
(újonc)

iszonyat jó és simán veri az iphone-t bárki bármit mondd.
csak egy kérdés. lehet rápakolni iphone appz játékokat? vagy ahhoz hasonlókat?
am 89 rongyért kapható újan függetlenül garival... :DDD

(#924) Pinochet válasza zack (#917) üzenetére

Pinochet
(kvázi-tag)

Én nem is a vita miatt írtam, csak kérdezted a tapasztalatot :DD azért írtam le ezeket, mert én is inkább a symbian uiq és winmo felé húztam, viszont belevágtam és mondhatom, h nem bántam meg.
Ami tény hogy ha a gps-t ki akarod használni, akkor omnia. bár én inkább veszek 20-30 ért egy gps-t és ez a része letudva :C
Én is a két teló között gondolkodtam (az iphone elég hamar kiesett) de valahogy amikor a kezembe adták a samut nagyon nagyot csalódtam :((( az arena legalább fém házas.
azért is kérdeztem, h mire használod, mert így könnyebb dönteni.
az tény hogy egy nyílt oprendszer elég nagy szabadságot ad, viszont sokkal több dolgot nem biztos, hogy használsz, mint ami ezen rajta van...
ha meg nem hálófüggő telót veszel és fontos a gps miért nem nézel körül a pda-k között, azok nagyrésze is win 6.1-es bazi nagy kijelző, és egész jók :D
Nekem egyenlőre egyetlen bajom van ezzel a telefonnal, az pedig a mérete :DD
n3650 n6680 se p990, mind szép nagy telók voltak, ez meg pici, alig érzem, h megvan-e még a zsebemben. de majd megszokjuk.
Azért remélem valamit tudtunk segíteni

(#925) DaveNo1 válasza bringa béla (#923) üzenetére

DaveNo1
(senior tag)

Dehogy lehet, ezen csak javas cuccok futnak.

(#926) zack válasza kisku (#921) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát...a 3. pont nálam kizáró tényező! Bármilyen telefonról legyen szó. Volt 6500 Slide-om amikor még bejött az országba. A legidegesítőbb, legmegszokhatatlanabb dolog az volt, amikor késve "nyitotta meg a vonalat". Lényegében az eladásánák ez volt a fő oka. Nálam ez kizáró tényező. De jó is hogy mondtad, mert gondolom nagy a szórás a minőségben, ami nem túl jó hír. :F erdoke nem tapasztalata, szóval ha e mellett döntök a helyszínen tuti kipróbálom ezt a vonalnyitós/zárós dolgot.
Aksi merülési ciklusa nem befolyásoló nálam annyira, főleg úgy, hogy volt N95-ös telcsim is. Ez volt hogy reggeltől estig tartó 12-14h ciklusban lemerült, annyira hogy naponta töltenem kellett.
Fura hogy valaki full elégedett és nem tapasztal hibákat, valaki meg "köpködi" a sok hiba miatt. Ez azért nem túl pozitív, mert ha kifogok egy kevésbé jól sikerült darabot, akkor én is szívni fogok vele, és akkor mit sem fog érni a szép kijelző. :F

(#927) bringa béla válasza DaveNo1 (#925) üzenetére

bringa béla
(újonc)

oh köszönöm :D
de van már olyan java amit multutouch-ra is kitaláltak?
yahh és operát rá lehet integrálni? :DDD

(#928) zack válasza student (#918) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ennek az érintős androidnak mi a pontos tipusa ami most fog megjelenni?

(#929) Pinochet válasza zack (#926) üzenetére

Pinochet
(kvázi-tag)

Ezt a hibát én sem tapasztaltam.
A hibák terén meg akármelyik telefonba bele lehet futni. A legegyszerűbb ha kipróbálhatod (ha van lehetőséged rá) és úgy döntesz.

ha jól tudom akkor i7500 oled kijelzős stb.

[ Szerkesztve ]

(#930) jooker82 válasza zack (#926) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Ha tényleg végigolvastad mind hsz-t akk tudod azt is h a legtöbb,hibára előbb utóbb fény derült.Csak sokan a tudatlanság miatt köpködték. Pl az ékezetes betűk meg sorolhatnám.
És az omniából v másból nem foghatsz ki egy kevésbé jól sikerült darabot?
A gps röl meg csak annyit,h folyamatos működésnél a telefon nem bir többet mint 3 óra. egy másfél órás utazásnál már fél aksi oda.Szóval nem biztos h telefonba való.Aki gps-t akar az vegyen gps-t.

(#931) unyadavid válasza zack (#926) üzenetére

unyadavid
(fanatikus tag)

Azért szerintem ez attól is függ, hogy éppen a legújabb firmware van-e rajta!!

(#932) DaveNo1 válasza bringa béla (#927) üzenetére

DaveNo1
(senior tag)

Nem igazán, amiket eddig kipróbáltam elég gagyik, nem erre a mobilra vannak kitalálva. Operat lehet rárakni.

(#933) Pinochet

Pinochet
(kvázi-tag)

a gyári fülessel telefonálva nektek is "sistereg" egy kicsit? zenénél teljesen fasza, csak a telefonálásnál és a diktafon hallgatásánál kicsit hallatszik :F
valaki próbálta már az fm transmitterrel a videó hangot átküldeni rádióra? megoldható egyáltalán (nekem nem jött össze de vagy én vagyok b*lf*sz, vagy ezt nem is lehet???)

(#934) student válasza zack (#928) üzenetére

student
(senior tag)

samsung i7500 . elvileg ebben a hónapban jelenik meg, még megvárom a tesztet az a 3.alternativa :D

up!

(#935) zack válasza Pinochet (#929) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én ezt értem, de úgysem fogom tudni a T-nél kipróbálni a hívásokat, úgy hogy még nem vettem meg. Mindenképpen azt a példányt kellene lecsekkolnom, amelyiket megvenném. Mert ha előjön, akkor milyen hibajelenséggel viszem vissza? Hogy nem azonnal hanem 2mp ráhagyással nyitja a vonalat? :F Mert ez így nem lenne frankó, sztem elhajtanának.
Mondjuk tök mindegy...az Omnia-nál meg sok a kijelző panel csere, ami sztem nevezhető tipus hibának. Ez mind szép és jó, ameddig garis...csak egyszer lesz az nem garanciális is. Ha pedig előjön megint, ki fog 40-50k-ért kijelzőt venni hozzá? :F :(
Bár nem tudom mennyi gari van az Omnia-ra. Az Arena-ra úgy tudom 1 év. Ez is lehet szempont (gari időtartam végett) hogy melyikre fog esni a választás. Mert Nokia és SE-nál az a 2 év gyártói gar. nagyon jó hogy van. Használod 1-1,5 évet, majd még garisan eladod.
Mert gari nélkül iszonyat nyomott ára lesz az Arena-nak is, és az Omnia-nak is.

(#936) zack válasza student (#934) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Eddig ez az I7500 jön be a legjobban. :K :C Ha jó tesztet kap, lehet ezt fogom választani. Mindenképpen megvárom, sztem 1-2 hét és tudni fogjuk mennyire érdemes bevállalni.

(#937) Pinochet válasza zack (#935) üzenetére

Pinochet
(kvázi-tag)

nekem 2 év gari van rá

(#938) .bableWes

.bableWes
(őstag)

sziasztok!

nem tudom, hogy kérdezte-e valaki, vagy már leirtátok, de a tesztben nem láttam leirva, hogy mennyire érzékeny a kijelzöje, a nyomkodásra? rosz példa: de nekem lg secretem van és ugye abba van touch media, és abba nagyon finom az érintö. szoval a komplett kérdésem finom az érintöképernyő? :DDD

fogtam már omniát, abba "nyomni kell" a kijelzöt, hogy érezzen valamit. remélem ezzel nincs gond.

mellesleg 20pénzért veszem meg nyár végén, zsir ujjan :B

töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..

(#939) erdoke válasza .bableWes (#938) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Kapacitív kijelzője van, tehát nem a nyomást érzékeli. Szerintem elég érzékeny. Egyébként új szoftverrel az Omnia is megfelelően érzékeny, nem kell nyomni, elég ujjbeggyel vagy körömmel piszkálni.

Én 0 Ft-ért hoztam el 5 hete, bár nem hiszem, hogy ez itt igazán releváns. :F

(#940) M.W.H

M.W.H
(fanatikus tag)

hmm az i7500 kapacitiv lesz? mert a rezisztívvel nemvagyok joba

Mad W. Highflyer

(#941) .bableWes válasza erdoke (#939) üzenetére

.bableWes
(őstag)

köszön a választ :R

nekem irországbol hozzák ;]

töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..

(#942) DaveNo1

DaveNo1
(senior tag)

Valakinek sikerült már T-mobile Arenat B2CAppSetup.exe-vel frissitenie b-s szoftverre? Nekem állandóan azt írja ki, hogy legújabb szoftver van fenn, pedig elvileg v.hogyan le lehetne így cserélni a t-mobile j szoftvert.

(#943) tamastomi

tamastomi
(újonc)

Ma délután kocsikáztam 2 órát hazáig....gondoltam bekapcsolom az FM transzmittert..gyönyörűen szólt ....telcsi a műszerfalon.....kanyar nagy lendülettel....telcsi repül....pufff ajtó...pufff puff pufff...... :O már sírásra állt a szám, hogy biztos betört a kijelző meg minden....végül az anyósülés alól szedtem ki egyetlen egy karc nélkül....sehol egy kis sérülés se.... :C :))
Tökéletes minőség....ehhez csak gratulálni lehet az LG-nek :K

(#944) zack válasza erdoke (#939) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Új szoft nem segít az Omnia fényerején? Mert azt is olvastam hogy nappal az utcán majd hogy nem használhatatlan. Mi ebból az igazság? :U

(#945) student válasza M.W.H (#940) üzenetére

student
(senior tag)

az lesz

up!

(#946) erdoke válasza zack (#944) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A fényerő a CCFL adottsága, károsodás nélkül nem lehet folyamatosan fentebb tekerni.
Tény, hogy napfényben elég nehezen olvasható a kijelzője, de nem rosszabb az átlagnál. Az Arena pl. csak egy fokkal jobb.

(#947) zack válasza erdoke (#946) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az az "egy fokkal jobb" nem túl nagy különbség, ha jól értelmezem. ;) Az igazság az, hogy egyik kijelző se jó napfényben, és elég szélsőséges az a szitu, amikor napfényben bele kell mászni mélységekben a menübe.

(#948) Vovi1

Vovi1
(fanatikus tag)

Verőfényes napsütésben szinte reménytelen, különösen ha világos inged van, mert remek tükör, fényképezéskor magad látod, a képet nem. Nekem sűrűn előfordul, hogy fényképeznem kell vele, hát tényleg csak tapizok vaktában, de amire kell, arra elég. (ff nyomtatás, aztán bele az ügyiratba )

Max fényerőnél kicsit jobb a helyzet. Nálam a fényképező funkció áll le, hiába nyomkodom, nem csinál semmit, nem fókuszál, nem kattan. Kilép, újraindít akkor megjavul.

A filmnézést nyilván nem telón kell csinálni - egérmozi - de pl. hosszú várakozásnál, orvosnál, vonaton, stb. kifejezetten jó időtöltés. Volt, hogy a félig megnézett filmet otthon a DVD-n folytattam, annyira tetszett.

A navigációhoz túl kicsi a képernyő, szerintem felesleges funkció. MIO 200-asom (kaptam) elvisz mindenhova - amúgy az igen gyenge szoft-al is - 25 ért újat lehet kapni. A kijelzője 2x akkora, amúgy baromi gyors.

Szabad WiFi hálózaton a Google jól működik, kipróbáltam több városban, símán hozta a település térképét, vagy műholdnézetét, viszonylag jó felbontásban..

(#949) Vovi1

Vovi1
(fanatikus tag)

A b2c... stb. prg gyári, azt hiszem, hogy az IMEI-kód és a S/N szám alapján automatikusan telepíti az aktuális softvert. Nekem a független v10a -t átírta v10j-re ez a - Tré!. Ezzel nem lehet átmenni másik fw-re. Van egy DOS prg, azzal kell játszani, de WIN 7 és Vista alatt nem működik!

(#950) DaveNo1 válasza Vovi1 (#949) üzenetére

DaveNo1
(senior tag)

XP-m van:) V.hol van leírás hogy működik ez a dolog?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.