Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#8951) zack válasza kokyt (#8950) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem elborult. Az orosz szervezett bűnözés mondhatjuk hogy tradicionális alapokon működik, és világviszonylatban is a legerősebbek közé tartoznak...támogatják a sporolókat (nem hiába, jönnek is az eredmények, nem úgy mint nálunk, 10h munka mellett :F ), és sok olyan karitatív tevékenységbe is részt vesznek amit nem is gondolnál.
Na jó...ezt a témát inkább ne firtassuk tovább. ;]

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#8952) olbaidhun

olbaidhun
(senior tag)
LOGOUT blog

Én is beállnék a sorba érdekel ez a modolt szoft, és ha kérhetnék egy linket is a működő verzióról, ami ha jól emlékszem egy v10p_00 akkor kitenném a faq-ba is.

Németországban dolgozok, emailben keressetek! ★nézz szét a hegyek között: www.sikfo.try.hu ★ olbaidhun.blogspot.com

(#8953) pollai

pollai
(senior tag)

Sziasztok!

Már jó ideje egy SE W810i-m van, lassan lecserélném. Sokáig okostelefonban gondolkodtam, a Nokia E52 nagyon tetszett. Azonban elég sok minőségi kifogás érte, így egyre jobban elbizonytalanodtam. Abban is, hogy nekem okostelefon kell.
Amit én szeretnék egy telefontól: jó összeszerelési minőség, telefonként zavartalan működés.. ezek az alapvető dolgok. Sokat hallgatok zenét telefonról, tehát számít a jó hangminőség, a hengszínszabályzó. A netezés nem igazán fontos, de az jó lenne, ha a gmailes fiókommal jól együtt tudna működni. Illetve azért néha ha nagyon fontos egy-egy oldalt meg tudjak nézni (Opera minivel mondjuk). A hangos navigáció annyira nem érdekes, viszont ha normális térkép lenne benne helymeghatározással az jó lenne.

Itt jött képbe az Arena... egyre jobban tetszik. A fenti igényekre megfelelő, ha jól látom. Azt nem tudom még érdemes-e függetlenül venni, vagy a T-nél nem nagyon barmolnak bele.
Az utóbbi oldalakon emlegetett P-s szoftver gondolom csak függetlenre megy fel. Ebben van magyar nyelv?

Ha vannak nagy hülyeségek a kérdésekben, akkor bocs, de bevallom csak átfutottam a fórumot, mert melóban vagyok és kicsit sok a 8000 hozzászólás...

(#8954) ktp

ktp
(újonc)

Sziasztok!

Van esetleg valaki, akinek jelentkezett a képernyő vibrálás probléma és sikerült valahogy megoldania? Akár új szoftverrel? v10p-t és v10o-t próbáltam és vibrál néha.

Köszi előre is, ha segítetek:)

(#8955) zack válasza olbaidhun (#8952) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mod. V10P_00

Innen 500-600Kbit/s sebességgel téphetitek! ;)

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#8956) zack válasza zack (#8955) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Terhelt a szever, sajnos csak 100Kbit/s jön...mondjuk ez is jobb mint a 20Kbit/s. ;)

(#8957) olbaidhun válasza zack (#8956) üzenetére

olbaidhun
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó ez így is! Köszi! :R

Pollai, nézz be a FAQ-ba, sok kérdés és válasz van ott is. :K

Németországban dolgozok, emailben keressetek! ★nézz szét a hegyek között: www.sikfo.try.hu ★ olbaidhun.blogspot.com

(#8958) zack válasza olbaidhun (#8957) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Majd a linket át kellene tenned valahova, mert ezt csak ideiglenesen tettem fel ide. ;) Egyelőre persze maradhat...sajnos csak 1GB tárhely van összesen. :F

(#8959) Giles válasza pollai (#8953) üzenetére

Giles
(kvázi-tag)

Szia!

Valahol sorstársak vagyunk. Igaz, hogy én E51-esről váltottam Arena-ra. Amit Te akarsz azt mind tudja az Arena. Vannak -többek közt én is ebbe a csoportba tartozom- akinek az elején lefagyogatott, de ez megszűnt. Teljesen jól működik. Pedig V10b szoftverem van. Nem a legfrissebb, de nekem még jó. Az Arena nagyon jól van összerakva, hibátlan a Nokiához képest. Nekem az E51 recsegett ropogott, amikor a kijelzőjét törülgettem.
Megtanultam a kezelését, hamar meg lehet szokni. Kicsit idegenkedtem tőle, de már tök jó.
Az Arena-ból igazából az egyszerűen kezelhető kis helyet foglaló online nélküli térképet hiányolom én is. Van hozzá, de csak a Budapest térkép több mint 1G. Van hely rajta, de egy egész Magyarország biztos nagyobb igényű.
A másik hiányom, meg a telefonkönyv nem körbe görgethető kontaktlistája. De ez is megszokható.
Én függetlenül vettem, mert Pannonos vagyok.
Általában az európai szoftverekben van magyar nyelv is a p is ilyen.
Nem tudom ki van még vele így, de nekem az egykezes kezelés nehezebben megy. Ittasan meg még nehezebben :)
A zenelejátszó nagyon jó. Nekem még a gyári fülessel is tetszik a hangja. Én is sokat hallgatom.
Összességében szerintem jobb telefon, mint az E51-E52. De erre végül is csak a használatkor döbben rá az ember.

(#8960) viewdetails válasza zack (#8949) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Ja, oroszok nagy zsiványok.

Egyébként feltettem a KDE ikonszettet, amit én csináltam két kezemmel. Mit nekem Android, Linuxos a telefonom! :DD

(#8961) pollai válasza olbaidhun (#8957) üzenetére

pollai
(senior tag)

Köszi, közben azt is végigolvastam :) Szinte mindenre megtaláltam a választ.
Amire nem (magyar nyelv a p-s szoftban) arra pedig Giles kolléga válaszolt közben.

Úgyhogy egyelőre továbbra is azt gondolom Arena lesz :) (megnyomogattam ma egy E52-t... izgett-mozgott, lötyögött...)

(#8962) viewdetails válasza zack (#8955) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Tényleg zack, az itt kerengő moddolt szoftver CIS (én a UK-t moddoltam meg), mms, sms egyebek mennek vele?

(#8963) Dusee válasza olbaidhun (#8957) üzenetére

Dusee
(senior tag)

már megint be kell szóljak :B
nem ahoz a moddolt fw-hez tartozik a video meg a link amit kitettél a faq-ba!
a v10p-s moddhoz itt a link képekkel, igaz orosz :U

LG Optimus 2X | 5,5 GB SugarSync tárhely > http://tinyurl.com/7zygpa5

(#8964) zack válasza viewdetails (#8962) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Még nem próbáltam, gondolom megy...szvsz. ez a UK V10P. :U

Feltehetnél képeket a moddolt ikonjaidról! ;]

[ Szerkesztve ]

(#8965) olbaidhun válasza Dusee (#8963) üzenetére

olbaidhun
(senior tag)
LOGOUT blog

Javítva. Nem voltam elég körültekintő, rengetegen moddolgatnak! Ajánlom mindenkinek a 4shared tárhelyet megosztásra. Igaz egyszerre max 200mb-ot enged feltölteni, de van rajta multiupload és 10giga kapacitást ad ingyen, valamint gyors és mp3, vagy videók esetén beépített lejátszó is helyet kapott. Nekünk Arénásoknak ideális lenne! View, elkérhetem a Te szoftvered is? Persze csak "kőccsön" gondoltam :R :D

(#8966) viewdetails válasza zack (#8964) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Ha kdz akkor CIS.
Mindjárt rakok fel, csak közben dolgozom is.

(#8967) pollai

pollai
(senior tag)

Még egy gyors kérdés: hol érdemes megvenni feketében, rendes LG garanciával?

[ Szerkesztve ]

(#8968) Ap3x89

Ap3x89
(fanatikus tag)

a moddolt szoftnál változik vmit a zenelejátszó kinézete?
engem is érdekelnének azok az ikonok ezek hogy lehet berakni majd?

Xbox 360 slim --Crysis 2 -- Forza 3--- Gamertag: ApAt1zS

(#8969) viewdetails válasza olbaidhun (#8965) üzenetére

viewdetails
(őstag)

El, de ez még félkész. Egész nap az ikonokat bindzsiztem méretre, és még van amit nem csináltam meg, ráadásul vissza kéne fordítani .kdz-be is.

(#8970) zack válasza pollai (#8967) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha magyar hivatalos LG 1 éves garival veszed, akkor szinte tök mindegy, mert az LG-hez kell vinned így is úgy is ha valami probléma adódik. Csak az ár lehet döntő ilyen esetben. GSM boltos garit nem ajánlom! 3 napon belüli cserére meg minden bolt kötelezhető, ilyen esetben nem szoktak szívózni.

Ap3x89: Nyugi..ami késik az múlik. ;) Ha nagyon nem bírsz magaddal, tedd fel az oroszok által moddolt verziót. :K A zenelejátszó felülete nem változott.

[ Szerkesztve ]

(#8971) Ap3x89 válasza viewdetails (#8969) üzenetére

Ap3x89
(fanatikus tag)

ha kell segítség akkor szólj ;)

(#8972) pollai válasza zack (#8970) üzenetére

pollai
(senior tag)

köszi, ez tiszta... csak ahogy láttam a fekete elég ritka, ahol pedig láttam az bolti garis, amit én is elkerülnék...

Csak valahogy jobban tetszik a fekete:)

(#8973) verser233 válasza pollai (#8972) üzenetére

verser233
(senior tag)

márpedig feketét csak boltisan fogsz találni. Oka: nem jelent meg kis hazánkban az Lg-nél

http://www.takethatdaily.org ; http://www.likegyujto.hu

(#8974) sztomi89 válasza verser233 (#8973) üzenetére

sztomi89
(fanatikus tag)

Sztornó..

[ Szerkesztve ]

(#8975) viewdetails válasza Ap3x89 (#8971) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Megoldom, köszönöm. :)
Addig ess neki egy windózosnak. :D

(#8976) pollai válasza verser233 (#8973) üzenetére

pollai
(senior tag)

Akkor sajnos ez van... marad az ezüst.. a gari fontosabb szempont.

(#8977) Ap3x89 válasza viewdetails (#8975) üzenetére

Ap3x89
(fanatikus tag)

azért annyira nem vagyok otthon a témában. de ha elmagyarázná vki h mit hogy akkor megoldanám.

(#8978) viewdetails válasza Ap3x89 (#8977) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Akkor miben szerettél volna segíteni? ;)

(#8979) viewdetails

viewdetails
(őstag)

No, elég kapkodós képek, de a lényeg látszik, ikonok lecserélve.

(#8980) Ap3x89 válasza viewdetails (#8979) üzenetére

Ap3x89
(fanatikus tag)

kemény jól megcsináltad grat. ikonméretezgetés meg ilyenekre gondoltam de mind1 akkor még 1 szer grat.

vmi kis tutorial szerűséget nagyjából leírva hogy hogy is készült ez pl:miket kell átírni meg ilyesmit nem kaphatnánk majd?

[ Szerkesztve ]

(#8981) tmilan1989

tmilan1989
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Hallottam mindenféle dolgot erről a telefonról, de elég vegyes az elképzelésem!
Mennyire stabil ez a telefon? Nem fagy le?
Akku-ja meddig bírja?
Sok gond van vele? Mennyire megbízható?
Válaszaitokat előre is köszönöm!

(#8982) CarajoEsp válasza viewdetails (#8979) üzenetére

CarajoEsp
(senior tag)

Korrekt lett. Gratula.

-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

(#8983) Ap3x89 válasza tmilan1989 (#8981) üzenetére

Ap3x89
(fanatikus tag)

nekem a 3 hónap alatt 6-7 szer fagyott le
aksi nálam 1-2 de wifivel való netezés, 1 film, negyed óra telefonálás és 1 óra zenehallgatás mellett de ha gépnél vagyok mindig rádugom és töltődik usbről
nekem eddig nem volt vele semmi bajom néha látszik egy kis beégés de ez majdnem mindenkinél megvan az eddigi hsz ek alapján

(#8984) sztomi89 válasza tmilan1989 (#8981) üzenetére

sztomi89
(fanatikus tag)

Itt mindent megtalálsz:
LG Arena FAQ :)

(#8985) viewdetails

viewdetails
(őstag)

Köszönöm.

Magyar tutorialt majd ha lesz idő, egyelőre az oroszból angolra fordítottat puskáztam. Nem teljes még a dolog, mert a főképernyő szerkeszthető ikonjait nem találtam meg, illetve mikor elforgatod a kockát a képernyő alján lévő menücsoport elsötétül, azt még meg kell csinálni.

(#8986) olbaidhun válasza tmilan1989 (#8981) üzenetére

olbaidhun
(senior tag)
LOGOUT blog

Na most szeretnék gyakrabban bejárni a fórumra! Grat View! :C

Egy "szimpla" kis leírás a modolásról, angolul, valaki lefordíthatná! How to Crack LG S-Class OS! :R

[ Szerkesztve ]

(#8987) viewdetails válasza olbaidhun (#8986) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Öööö, azt inkább hagyjuk, elég pontatlan.
Itt az orosz srác féle: Google fordításban

(#8988) Bavid válasza viewdetails (#8979) üzenetére

Bavid
(senior tag)

Frankón néz ki! Még az aku jelzőt ha lehetne..:D nemtom meglehet-e majd későbbiekben oldani hogy mindenki saját magának valami egyszerű módon tudja az ikonokat, kocka képeit cserélni...

"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=

(#8989) viewdetails válasza Bavid (#8988) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Lehet. Csak nincs idő mindent egyszerre. :)

(#8990) viewdetails

viewdetails
(őstag)

Most látom, hogy a V10P UK egybeállítását - meg lehet hogy más fw-t is - Kwon HyukMin-nek köszönhetjük.
Köszönjük meg neki, jó hangosan! :D

(#8991) tmilan1989

tmilan1989
(lelkes újonc)

Akkor ezek szerint nem rosszabb mint egy Nokia?

(#8992) Bavid válasza tmilan1989 (#8991) üzenetére

Bavid
(senior tag)

Az aréna? Ez még kérdés :Y ? Sok nokiánál sokkal jobb, ár/értékben pedig összes hasonló kategóriájút veri

"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=

(#8993) americanidiot válasza zack (#8926) üzenetére

americanidiot
(őstag)

Nekem bejön a bill. zár is, hogy nem kell hosszan nyomni, csak elhúzod jobbra az ujjad.

Bocsánatot kérek, hogy nem bírom megállni, utolsó, komolyan... de ugyanazzal az érintési mechanizmussal működik mint az eddigi "Kioldás" gomb, csak a kép más, kisebb, meg mozog jobbra, de ez csak látszat.... :B
Legalábbis az én Arenamon. :DDD

(#8991) tmilan1989: Nokia, az mi? :DDD Amúgy elég tág a kérdés, melyik Nokiánál? Az egy árkategóriában lévő Nokiáknál mindenképp jobb, már ha valakinek nem életfeltétel a Symbian.

[ Szerkesztve ]

(#8994) Gáborka017

Gáborka017
(kvázi-tag)

AAAAAAZTA! Moddolás meg stb? Még jó hogy nem adtam el annak idején a telefont :D
Bárcsak lenne valami tényleg ezzel az android dologgal is. olyan rossz hogy nincs a telora semmi szabványdolog :(
a zenelejátszó viszont egyenesen az örületbe kerget. lassu, szarakszik, néha szaggat, na és azok a "gif" cuccok lejátszás közben xD vicc
Amugy szeretem mostmár a telót :U
márcsak az atom csiga hardveren kéne valamit moddolni :DD :C

[ Szerkesztve ]

(#8995) caverinha

caverinha
(tag)

Én is letöltöttem ezt az orosz moddolt fw-t,nekem olyan kérdésem lenne,hogy az alap bekapcsolási illetve a kikapcsolási animációt nem lehet vhonnan letölteni?,mert ami ezen az orosz fw-n van az nagyon idegesít :D

(#8996) zack válasza americanidiot (#8993) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ne is álld meg. Írjad csak...eddig is sokan "szerettek" téged itt a topikban, ezután is sokan fognak. Remélem a többiek is látják mit itt csinálsz a topikban, amióta itt vagy. Flame-et keltesz, off-olsz, személyeskedsz, segíteni meg senkinek se segítesz, csak megy a beszólogatás, ahogy Racecam-met is rögtön megtaláltad, ahogy betetted ide a lábad. :( [link] Ígérem, meg fogjuk hálálni. :U A türelmetlenség viszont nagyon megy, ha nem válaszol valaki azonnal a Win7-es kérdésedre. Ez a blamázs, nem az, ahogy a billentyűzár működik. :B

[ Szerkesztve ]

(#8997) kokyt válasza americanidiot (#8993) üzenetére

kokyt
(senior tag)

Nem lehet, hogy csak fr nem volt? Vagy ha volt, akkor valamiért nem teljesre sikerült? (ha jól emlékszem volt akinek elég rapszodikusan gyalult) A videókat megnéztem megint, és ott a srác rajta tartja az ujját, és csak akkor old ha el is húzza.

(#8998) tmilan1989

tmilan1989
(lelkes újonc)

És a lassúságával mi van? Mennyire lassú? Meg mikor érezhető a probléma?

(#8999) caverinha válasza kokyt (#8997) üzenetére

caverinha
(tag)

Sztem te a másik moddolt fw-ről beszélsz,ennél az fw-nél ugyan el lehet húzni a csúszkát,de ha nyomva tartod,akkori is felold

(#9000) kokyt válasza tmilan1989 (#8998) üzenetére

kokyt
(senior tag)

Vannak olyan időszakok amikor valamitől belassul (nekem eddig kétszer fordult elő), de amúgy egyáltalán nem nevezném annak. A kategórián belül gyors. Ha neked van samsungos viszonyítási alapod, akkor jelenthet neked valamit az, hogy a legtöbbet elég alaposan megalázza :D

caverinha: Nem hinném. Egyrészt mindegyik fw modhoz ugyan onnan szedik össze az infókat, így nagy valószínűséggel ugyan úgy működnek, csak a kinézet tér el. Másrészt zacknek úgy működik, ahogy kell. A hiba nagy valószínűséggel nálad lehet.

Gyerekek! Aki tud kapcsoljon a Sport1-re :D Nem vagyok nagy foci rajongó, de ez nagyot üt :DDD Komoly munka egy ilyet lekommentálni ;]

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.