Sziasztok!
Már jó ideje egy SE W810i-m van, lassan lecserélném. Sokáig okostelefonban gondolkodtam, a Nokia E52 nagyon tetszett. Azonban elég sok minőségi kifogás érte, így egyre jobban elbizonytalanodtam. Abban is, hogy nekem okostelefon kell.
Amit én szeretnék egy telefontól: jó összeszerelési minőség, telefonként zavartalan működés.. ezek az alapvető dolgok. Sokat hallgatok zenét telefonról, tehát számít a jó hangminőség, a hengszínszabályzó. A netezés nem igazán fontos, de az jó lenne, ha a gmailes fiókommal jól együtt tudna működni. Illetve azért néha ha nagyon fontos egy-egy oldalt meg tudjak nézni (Opera minivel mondjuk). A hangos navigáció annyira nem érdekes, viszont ha normális térkép lenne benne helymeghatározással az jó lenne.
Itt jött képbe az Arena... egyre jobban tetszik. A fenti igényekre megfelelő, ha jól látom. Azt nem tudom még érdemes-e függetlenül venni, vagy a T-nél nem nagyon barmolnak bele.
Az utóbbi oldalakon emlegetett P-s szoftver gondolom csak függetlenre megy fel. Ebben van magyar nyelv?
Ha vannak nagy hülyeségek a kérdésekben, akkor bocs, de bevallom csak átfutottam a fórumot, mert melóban vagyok és kicsit sok a 8000 hozzászólás...