Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#851) tamastomi

tamastomi
(újonc)

Nem tud valaki az Arénához olyan kis vezetékes kamerát amit mondjuk a hangszóró/töltő helyére be lehet dugni és annak a képe jelenne meg a telefonon? (remélem lehet érteni :D )
Olyasmire gondoltam mint régen volt pl a nokiáknak még a beépített kamerás korszak előtt.

Más. A GPS-t valaki árulja el h h állítsam be h egyáltalán a gogglemaps bejöjjön. Wifin próbáltam de semmi...... :(

(#852) Shurycen

Shurycen
(tag)

vááá képzeljétek mylgarena.com forumot olvasgattam és kiadtak az arénához új drivert ami a simán a hivatalos LG mobile software frissítővel a B2CAppSetup.exe-vel letölthető és egy magyar srác írt hogy ezzel végre letudta varázsolni a t-mobilos kinézetet a telóról és a szép gyárit tette fel rá és tökéletesen működik neki! Egyelőre csak a V10A_02 firmware-t tette fel de este kipróbálja a V10B_02-t ha sikerül és megy is neki akkor megvan a megoldás a tré-mobil-os kinézetre! Sajnos azt nem tudom hogy ez garancia vesztéssel jár e, bár itt azt írta az egyik hozzászóló hogy igen megkérdezte a trémobilt, én viszont nem értem hogy firmware frissítés miért járna azzal hiszen akkor nem csinálnának hivatalosan új firmware-eket a telefonhoz, amiket bárki hivatalosan az LG oldaláról elérhet... ezt még le kell infózni!

Asus M5A99X EVO**AMD Phenom 2 955 BE**Alpenföhn Matterhorn**8GB Corsair 1600@CL8**Gigabyte GTX560 1GB**Asus Xonar DX**Seasonic M12 SS-700HM@Silverstone TJ10**RAZER:Imperator;Goliathus;Charcarias;Lycosa

(#853) unyadavid

unyadavid
(fanatikus tag)

Hello mindenkinek!
Bocs a kérdésért csak kicsit lusta vagyok visszaolvasni :)) .
A kérdés pedig a következő lenne: - mennyiben tér el a T-mobile -os szoftver a gyáritól + még annyi, hogy szoftver frissítéssel jobbak lesznek-e a fotók?? :F
A válaszokat előre is köszönöm!!!!!!

(#854) DaveNo1 válasza rollo (#849) üzenetére

DaveNo1
(senior tag)

Változó. Nálam kb így néz ki:

Nagyon erős használat mellett 1 nap, vagy annál kicsivel több.
Erős használat mellett 1-2 nap
Közepes használat mellett 2-3 nap

Úgy még nem néztem, hogy ha csak telefonálok rajta semmi mást nem csinálok meddig tart.

853: T-mobilos szoftver annyiban tél el hogy szürke a háttér a kék-zöld-narancs helyett illetve jópár ikont átszíneztek rozsaszin, szürkére, + w'n'w ikon megjelent.

(#855) unyadavid válasza Shurycen (#852) üzenetére

unyadavid
(fanatikus tag)

idézek a tesztből:
"telepítjük fel a mellékelt szoftvert, amely viszont modemdrivert is tartalmaz, ám USB Mass Storage módban azért a program telepítse nélkül is működik. Az esetleges szoftverfrissítés is ezen az alkalmazáson keresztül történhet, erről külön szól a kézikönyv, de nem tudom megsaccolni, hogy lesz-e egyáltalán valaha új szoftver. Reméljük, hogy igen." :K :K

Tehát ha a mellékelt szoftver tartalmazza és a kézikönyv is akkor mér ne lehetne?
-szerintem :)

DaveNo1 - köszönöm, de akkor ezek szerint a tudásból nem vesztek semmit ugye?

[ Szerkesztve ]

(#856) DaveNo1 válasza unyadavid (#855) üzenetére

DaveNo1
(senior tag)

Persze hogy nem.

(#857) student

student
(senior tag)

nem lehet valahogy lenémitani vagy legalább lehalkitani az exponálás hangját?

up!

(#858) rollo

rollo
(tag)

Dave No1 te megvagy elegedve az Lg Arenaddal?? Jobban megeri mint a nokia 5800 xpress music??

(#859) DaveNo1 válasza rollo (#858) üzenetére

DaveNo1
(senior tag)

Megvagyok mivel nincs szükségem symbianra. Kamera megfelelő, Zenelejátszás tökéletes, Videolejátszás is frankó, wifi tökéletesen működik itthon is meg máshol is, a böngésző lehetne kicsit gyorsabb, majd talán egy szoftver frissítés után, az S-Class Interface amellett hogy gyönyörű, gyors is, abszolút nincsen semmi döcögés meg fagyás benne. Maga a telefon összeszerelése és anyagminősége is a legjobb ebben a kategóriában.

(#860) rollo válasza DaveNo1 (#859) üzenetére

rollo
(tag)

OK. Meg arra lennek kivancsi hogy milyen a hangszoroja?

(#861) student válasza DaveNo1 (#859) üzenetére

student
(senior tag)

erre semmi progit nem lehet rátölteni?

up!

(#862) rollo válasza student (#861) üzenetére

rollo
(tag)

De! Azt hiszem hogy Java programokat,jatekokat lehet feltenni!

(#863) DaveNo1

DaveNo1
(senior tag)

A hangszóró is jól szól nálam, nincs dobozhangeffektus :)
Java programokat, játékokat lehet rá rakni, mylgarena-n találsz jó párat.

(#864) rollo válasza DaveNo1 (#863) üzenetére

rollo
(tag)

De eleg hangos??

(#865) student válasza DaveNo1 (#863) üzenetére

student
(senior tag)

még mindig nincs rá hang vezérelt gps guide?

up!

(#866) DaveNo1 válasza rollo (#864) üzenetére

DaveNo1
(senior tag)

20 skálás a hangerőszabályozója, szerintem maxon elég hangos mobilhoz képest.

(#867) unyadavid válasza Shurycen (#852) üzenetére

unyadavid
(fanatikus tag)

Kérdeztem egy szervizes (T-mobile) ismerőst, és ő azt mondta, hogy ha lefrissítem akkor nincs gari-vesztés de ha elrontok vmit (kizárt :DDD ) és azt már nem lehet javítani a szervízben (kizárt :DDD ) na akkor van gari-vesztés!!!! De ha a műveletet rábízod egy megbízható (a gyorsaság miatt) és nem utolsó sorban segítőkész szervizesre akkor tuti nem lesz gond - viszont lesz új szoftver a telódon :K

(mondjuk én lehet, hogy otthon csinálnám a teló saját szoftverező progijával, a használatiutasításban leírtak teljes mértékben hatalmas figyelemmel követett átolvasása (betanulása) után :DD )

[ Szerkesztve ]

(#868) unyadavid válasza student (#857) üzenetére

unyadavid
(fanatikus tag)

És az exponálás hangját egyenlőre nem lehet lehalkítani!

(#869) Pinochet

Pinochet
(kvázi-tag)

Azért annyira nem egyszerű ám a T-s szoft leírtása. Van egy két külföldi oldal ami foglalkozik a flasheléssel, de azért amíg nem terjed el addig érdemes vigyázni vele. t-s szervízes talán a legjobb megoldás lenne, kár h nekem nincs ilyen spanom... :(
egyébként már én is egy hete nyúzom T-s eddig egy fagyi volt, és direkt hajtom mint állat, sztem egyáltalán nem rossz, és mondom ezt úgy h eddig csak symbian és Uiq telóim voltak!!! nagyon sok féle beállítási lehetőség társul minden progihoz...
Valaki a gps és amaze beállításáról írna, mert nekem mindig wifit v umts-t keres ??!

Nincs ami olyan szentül megpecsételne egy barátságot, mint a közös hányás.

(#870) Pinochet

Pinochet
(kvázi-tag)

szervíz menüvel egy kis okosság a hanghoz. én még nem próbáltam akit érdekel nézze meg (német)
http://www.handy-faq.de/forum/lg_km900_arena_forum/79566-maximale_lautstaerke_klang_verbessern_ueber_service_menue_km900.html#post459595

(#871) Pinochet

Pinochet
(kvázi-tag)

töltéskor kinek mennyire melegszik??

(#872) csab2

csab2
(PH! addikt)

Ma láttam a szegedi Média Marktban a telót, kemény 155 ezerért. Azért ez durva!

(#873) Skyp3

Skyp3
(újonc)

Abból a pénzből lassan 2-t veszel máshol ;)

A T-mobile-os MobilTV szolgáltatást lehet használni az eredeti szoft-al?

(#874) M.W.H

M.W.H
(fanatikus tag)

nyitni kellene egy topicot csak a szoftos fejleményeknek itt már követhetetlen najo nem csak hajnali fél 4 kor :/

Mad W. Highflyer

(#875) Shurycen

Shurycen
(tag)

Na szép napot!
Ahogy ígértem, ha jelez a srác a következő firmware-ekkel akkor megírom nektek hogy megy é! Tehát Örömmel közlöm mindenkivel hogy a tré-szoft letakarítható és visszaállítható a gyönyörű alap szoft, ezért én a jövőhéten meg is veszem a készüléket :) Amúgy az eredeti üzenet a sráctól:

Szia!

nah, örömmel jelenthetem h sikeresen felment a 10B_02-es firmware.
Ami változott:
- gyorsabb az egész.
- a kocka forgatásra nem csak egy oldalnyit forog, hanem folyamatosan; lassulva...
- telefonkönyvben neveknél görgetés közben képernyő közepén jelzi h milyen betűnél tartasz.
- világóránál a földgömb eltűnt!
Kipróbáltam még a V10C_00 (Thailand) verziót. Az előző változások erre is érvényesek, csak még van
pluszban Tag-It program, és kézírás funkció sms-nél. Most épp ez van fent, fut minden gond nélkül.

Üdv!

u.i.: ha megvetted, szólj! :D

Asus M5A99X EVO**AMD Phenom 2 955 BE**Alpenföhn Matterhorn**8GB Corsair 1600@CL8**Gigabyte GTX560 1GB**Asus Xonar DX**Seasonic M12 SS-700HM@Silverstone TJ10**RAZER:Imperator;Goliathus;Charcarias;Lycosa

(#876) jooker82 válasza Shurycen (#875) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Na az jó! De nem értem ha az arenához tudtak szoftot kiadni akk a viewtyhoz mért nem.
Az igaz h csak ugy tudom lerakni a telefont,h először felül a kioldó gomb utána a piros hivás befejezése?És felvenni hogy lehet?csak simán a zöld?
amugy én is akarok venni,csak még várom a smartot is.

[ Szerkesztve ]

"A játék,az nem játék"..:)

(#877) tamastomi válasza jooker82 (#876) üzenetére

tamastomi
(újonc)

Simán le tudod rakni a piros gombbal, nem kell a bekapcsolót nyomogatni.
Felvenni meg zöld gomb.....

[ Szerkesztve ]

(#878) Pinochet válasza jooker82 (#876) üzenetére

Pinochet
(kvázi-tag)

HA nincs bekapcsolva az auto billzár akkor nem kell kioldanod a letétel előtt...

Shurycen a szoft frissítésről majd írhatnál!!!

[ Szerkesztve ]

(#879) shinjinsama

shinjinsama
(újonc)

sziasztok!

kicsivel több, mint 1 hónapja vettem szintén trénél lg arenat. kb 3 fagyásom volt, ez még nem is lenne akkora para, ellenben ami `picivel` bosszantóbb, hogy az utóbbi 1-2 hétben rendszeres, hogy amint elkezd csörögni, egy pillanatra felvillan a csengési kép, majd elsötétül, csörög tovább, és én hiába nyomkodok rajta akármit, rohadtul nem történik semmi. ergo nem tudom felvenni a telefont, sőt, lerakni sem, csak ha a másik lerakta. azt megfigyeltem, hogy ha a bekapcs és a jobb alsó `exponáló` gombot nyomva tartom, akkor felvillannak a zöld és a kék gombok (felvétel/lerakás), de használni továbbra sem tudom.

gondolom szervíz lesz...

vagy esetleg bármi építő jellegű ötlet? (mondjuk egy firmware frissítés esetleg segíthet?)

[ Szerkesztve ]

(#880) unyadavid válasza shinjinsama (#879) üzenetére

unyadavid
(fanatikus tag)

Én először tuti a frissítéssel próbálkoznék :K (de lehet, hogy jobb lenne ha ezt egy szervizes csinálná :F )

(#881) rollo

rollo
(tag)

Ha az elkarcolodik az arena kepernyoje,ki lehet csereltetni? Vagy olyan karc allo kepernyoje van mint a secret-nek??

(#882) Vovi1

Vovi1
(fanatikus tag)

Nem szívesen írom, mert mindenkit óvok az fw frissítéstől, komolyabb szg. ismeret nélkül. Kb 1 hónapja már 2 x átírt verzió fut a gépemen, gond nélkül. 10 a - 10j - 10a. Letöltöttem az összes új programot a 10b - hez, a hét végén kipróbálom. Most nagy vihar van nálunk és ha jön egy áramszünet, akkor annyi.

Az üveg rettentően karcálló.

Javaslom, hogy az energiatakarékosssági módot kapcsoljátok, ki, sokkal jobban látszik a képernyő a szabadban.

Hagyományos monitorom van, azon nagyon rosszak a fotói, de LCD-n kiváló.

...izéféle hogyhijják, minekismonnyam...

(#883) rollo válasza Vovi1 (#882) üzenetére

rollo
(tag)

Neked mennyit tart az akuja?? (zenelejatszas,videot,keves telefonalassal??....)

(#884) Vovi1 válasza rollo (#883) üzenetére

Vovi1
(fanatikus tag)

Ma kb 5 órán át hallgattam zenét, kb fél órát tapiztam, 8-10 telefon, a töltő fél óra alatt visszatermelte. Egység nem fogyott el a jelzőről. Az akkunak az a jó, ha folyamatosan magas szinten van, úgyis leáll a töltés ha készen van. Jellemzően 2 - 3 naponta töltöm, de nem tudom biztosan, mert sokat van USB-n, akkor is szépen tölt. Már kinéztem egy új gyári töltőt, 1500 pénz - LG egységes - tehát a m.helyen és otthon is lesz egy gyors töltő, ne legyen gond. Autós 1400 pénz, de nem kell, viszonylag kevés időt töltök kocsiban.

Töltéskor valóban melegszik, de igen gyorsan végzi, relatív nagy teljesítménnyel, ez természetes. Engem a telefonáláskori melegedés zavar - a fülemet süti, ezért ha tehetem a fülessel telefonálok.

(#885) zack válasza csab2 (#872) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én is beruházok egy ilyenre sztem pár napon belül! :K
GSM boltokban egyébként 90k környékén kapható függetlenül. Persze a T-mobile jó áron adja, nem vitás. Gondolom ez azért jobb telefon mint az N95 8GB...mert a másik lehetséges az lenne.
Sok jót írtatok ez eddig az Arena-ról...és ha lehet, én is inkább a touch screen felé orientálódnék. Bár K850i után biztos szokatlan lesz! :DDD De ezt még akkor vettem amikor bejött az országba, 100k volt függetlenül. Most meg 30-40k között fogom tudni eladni, de ez a telcsim bírta idáig a legtovább. :K

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#886) holu84

holu84
(újonc)

Sziasztok! Nekem is tele van a hócipőm ezzel a T-s szofttal. Jobb és szebb az eredeti rendszer? Hol tudok találni egy részletes leírást az fw frissítésről? Melyik a legjobb szoftver?

(#887) holu84

holu84
(újonc)

Ugye magyar menü is van ha leszedem a t-s szoftot róla?

(#888) Pinochet válasza zack (#885) üzenetére

Pinochet
(kvázi-tag)

Szerintem jobb teló, bár attól függ mire akarod használni.A nokia symbianos de nem bővíthető a memóriája. Az lg gyári adat szerint 40 Gig mehet (bár sztem tovább is de felesleges egy telefonba ennyi)

(#889) unyadavid válasza zack (#885) üzenetére

unyadavid
(fanatikus tag)

Én is a két telefon között vacilálok, de az lg- nek ahogy írták bővíthető a memóriája és nem kicsit nagyobb a képernyője (felbontásra kicsit több mint 2* akkora!!! :C )
Na meg az egész telefon karcálló üveg és fém!!!! (míg az n95 8gb műanyag :U )

(#890) Vovi1

Vovi1
(fanatikus tag)

A frissítő megfelelő verziószámú fw magyar nyelvű. Többet nem segítek.

Döbbenten hallgatom éppen most a zenejátszót, SE gyári fülessel W595 tartozék. Elképesztő minőségben szól, a gyári füles a nyomába se ér! Érdemes beruházni komolyabb hallgatóba, a vas többet tud, mint a tartozék!! Kiváló basszus, különösen Dolby-val csodás hangkép, a dinamika fantasztikus. Semmi zaj! Mintha nem is mp3-at hallgatnék. Megszégyeníti a komoly HI-FI-ket!

(#891) zack válasza unyadavid (#889) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt értem, és ezeket tudom is mint pozitívum! ;)
A Nokia mellett szól a nyílt Symbian OP rendszer...és a könnyebb kezelhetőség. Nekem volt sima N95-öm és elégedett voltam vele. Jó telefonok. csak ugye a Tré mobilnál +10k az N95 8GB. Ennyivel pedig nem jobb szvsz. Még ha egy árban lenne, talán, vagy kicsit olcsóbban mint az Arena elgondolkodtatóbb lenne. Így viszont nagyon az Arena felé billen a mérleg nyelve. :K Végülis 20k...legrosszabb esetben is 70-75k-ért el fogom tudni eladni ha nem jönne be esetleg. Bukó nincs rajta. ;)

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#892) Pinochet válasza zack (#891) üzenetére

Pinochet
(kvázi-tag)

kérdés mire akarod használni, nekem is symbianos és uiq-s telóim voltak, de nem igazán vettem észre visszalépést hozzájuk képest.lehet h sok progi van rá, de ez a teló nagy részét alapból tudja, mint egy régebbi symbian. pl. az office doksikat simán kezeli, jó a videó lejátszója, a zenei része is nagyon tuti. Az n95 nem egy rossz teló, de a nokia megint csinált egy felesleges telefon a 8g-s változatban, és az anyagminősége is elég szar. én a 6680-ig full nokia buzi voltam, de azóta nem igazán sikerül jó telókat csinálnia, és az áruk meg aránytalanul magas.ja és az meg elég gáz, hogy pl a mai napig talán ha 1 nokia van ami usb-ről tölt...

(#893) Peat76

Peat76
(kvázi-tag)

Sziasztok!Le szeretném takaritani a Tré-s szoftvert és felrakni a gyárit,van valami extra amire figyelni kell és valóban jobb!??Kérlek válaszoljatok!

(#894) unyadavid válasza Vovi1 (#890) üzenetére

unyadavid
(fanatikus tag)

Az új szoftvertől nem lett gyorsabb a fotózás és szebbek a képek?

[ Szerkesztve ]

(#895) Vovi1 válasza unyadavid (#894) üzenetére

Vovi1
(fanatikus tag)

A eredeti fw és a tré között a megjelenésben és néhány tré sajátosságon kívül nincs különbség. A legújabbat a hétvégén felteszem. Mivel zárt rendszer, igen sok több, mint 20 önálló fw-t készített az LG, szolgáltatónként, világrégiónként kicsit eltérően, de az alapok megmaradtak. A fórumból is kiolvasható sok dolgot lehetne még javítani, szerintem előbb-utóbb megteszik.

(#896) unyadavid válasza Vovi1 (#895) üzenetére

unyadavid
(fanatikus tag)

És ezt a frissítést a saját szoftverével végzed??

(#897) Vovi1 válasza unyadavid (#896) üzenetére

Vovi1
(fanatikus tag)

Igen, gyári szoft. Az interneten minden elérhető, uccu neki keressétek meg. Komplett leírások vannak, igaz angolul. Csak óvatosan!

(#898) unyadavid válasza Vovi1 (#897) üzenetére

unyadavid
(fanatikus tag)

Okés csak előbb még megveszem a telót :K (sztem jövőhéten :O ) - innye de várom :Y

(#899) virek

virek
(újonc)

Im too 3gp-ben ki mire állította a felbontást és a fájlformátumot?

video konvertalasra az ingyenes XMediaRecode az ajánlott. Vannak benne előre beállított telefon profile-ok, így nem kell gondolkozni, csak pár kattintás és az LG Arena formátumára lehet konvertálni. így ki lehet használni az arena nagy felbontasu kijelzojet

[ Szerkesztve ]

(#900) virek

virek
(újonc)

...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.