Engem a kézírásnál az zavar,hogy nem kezeli az ékezetes betűket,meg mondjuk ez a t9 is idegesítő,majd én is lehet visszapakolom a v10p-t,majd oszd meg légyszi a tapasztalatot a v10m-el kapcsolatban,mert nekem is hasonlóan működött a youtu-be,mint nálad,hogy volt aminél nem támogatott fájlformátumot írt ki,volt,hogy újraindult a teló,volt a zöldképernyős zajos hang,meg volt,hogy működött is,szóval eléggé vegyes dolgok voltak V10H-n youtub-bal kapcsolatban,én most nem kívánom felrakni a v10m szoftot,de ha te feltennéd,akkor megköszönném,ha leírnád a tapasztalataidat vele kapcsolatban! THX! 
Jah,látom meg volt a V10M,akkor marad a P 
[ Szerkesztve ]

Belőttem itthon a routeremre (linksys wrt120n), szépen fel is csatlakozik. Megy a böngészés rendben egy kis idő múlva a net behal. Akármit akarok megnyitni semmi nem jön be. Na most az az érdekes, hogy a telefon csatlakoztatott állapotot mutat és a routeren is villog a led, hogy van forgalom a felek között. Böngészés viszont halott. Leválasztás és újracsatlakoztatás után azonban meggyógyul. És tényleg kb. 10 percig bírja így, de nem mértem az időt.

![;]](/dl/s/v1.gif)

(Próbálkozom a HellShare-rel.