Hirdetés

2012. február 8., szerda

(#8403) olbaidhun

olbaidhun
(senior tag)
LOGOUT blog

Gondolom sokaknak nem feltünő, de van egy LG Arena FAQ! Aki nem biztos a választásban, vagy szeretne kicsit informálódni a telóval kapcsolatban, nézzen be IDE

Elkezdtem "erősen" tesztelni a telefon videó funkcióit. Bámulatos mire képes a cucc. Aki csak látott, mindenkinek tátva maradt a szája, ugyanis rendszeresen berippelem a kedvenc sorozataimat a telóra és melóhelyen, ha van pl egy szabad 20percem, lazán előkapom és indul a film. A kép parádés, a már korábban eméített h264 tömörítésnek hála, a hang megint csak mese, szerintem az összes piacon lévő telefont a földbe tapossa! De azért ragadtam billentyűt, mert rájöttem, felesleges időigényes HD rippelésbe fogni, amikor relatív kisebb minőséggben is tökéletesen élvezhető marad (az én példám miatt maradok a sorozatoknál) a film. Tehát a beállításaim, amit a napokban teszteltem és szerintem még bőven az elfogadható kategóriába tartozik:

Nagyon nem kell ragaszkodni az mpeg4 codechez sem, de ezzel gorsabban elkészül a végtermék. Ha xvidet használunk tömörítéskor kb 280, ha mpeg4-et akkor kb 320mb lesz egy átlagosnak mondható eredetileg 450mbos epizód. Ez kb 45-50 perc jó minőségű filmet takar, amivel én és kollégáim nagyon meg vagyunk elégedve, néhány napja ;) J

a és az "akksi kímélő" (lásd FAQ!) üzemmód bekapcsolásával kb 8-10! rész nézhető meg, persze nem egyszerre, de egy töltéssel!

[ Szerkesztve ]

___________________www.olbaidhun.blogspot.com__________________________ ✰ Unod a banánt? Utazz, kapcsolódj ki, 3G lefedettség! ★ www.sikfo.try.hu ✰

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.