Sziasztok.
Immár több mint 1 hete használom az arénámat, egyelőre próbálom kiismerni, Néhány tapasztalatot megosztanék veletek, hátha a köz javát is szolgálja. (T-Mobile-os a jószág, firware V10V T-s)
Alapvetően korrektül működik a készülék, de azért egy RESET gomb nem ártana a hátlapjára, hogy ne kelljen mindig kivenni az akksit. 
Video: Ma 2 teljes órát vetítettem a telefonról tv-re a rokonságnak, és csak 1 pálcika fogyott el a töltöttségből. Nem tudom, hogy mennyit bír a tv kimeneten de ez a teljesítmény mindenképpen pozitív számomra.
A videók 720x480-s mp4-ek voltak full video és hang bitrátával (már amennyit a FormatFactory engedett). Feliratok a filmbe égetve (Jeff Dunham előadások
) tökéletes minőségben. A telefon a fájl adatoknál 5 MB/s-et írt ki. Kiváncsi voltam, bírja-e a kicsike.
Wi-FI: Eddig Linksys, Asus, SMC és D-LINK routerekre tudtam stabil kapcsolattal csatlakozni. A D-Link az ugyan egy AP volt, de WPA-val neteztem rajta. Ezen kívül hotspotokon is voltam a helyi hipermarketben.
YOUTUBE-ot is próbáltam. Volt amikor pufferelés után elkezdte a lejátszást, de a kép tiszta zöld volt, hang meg csak nyekergés. A legtöbbször a pufferelés után a "nem támogatott" üzenet jelentkezett. Néhány esetben pedig újraindult a teló.
Anomáliák: Jópárszor előfordult sajna fagyás, de legtöbbször a rosszul konvertált videók miatt. Amikor beléptem a Galériába, már a bélyegképek megjelenítésekor befagyott. A fájl eltávolítása után normalizálódott a helyzet. Egy alkalommal a wi-fi kereséskor is lefagyott. Egyszer pedig a fényképezőgép és a videokamera keresője is totál fehérre váltott.
Más funkciókban nem vettem észre semmi különöset, műxik, ahogyan kell.
Végére hagytam viszont egy érdekes gondomat, amit már 2x játszott el a teló. Helyzet a következő: farzsebben a készülék, hívnak, benyulok a zsebbe, előveszem, de a kijelzőn teljes sötétéség, nem látom, hogy ki hív. Fel tudom venni, meg le is tudom tenni, de a kijelző végleg sötét, behalt. Tapicskolásra sem reagál, bekapcs gomb nyomogatásra meg csak csipog. Sajna itt is csak az akkukivétel segít. De ezt csak zsebben jácca el, csupaszon nem.
[ Szerkesztve ]
Mit hallott a Terminátor utoljára? Dik'má szinesfém!