Wifin keresztül folyamatos net hozzáférése van a telónak, kapargatás már megvolt mint ahogy írtam feljebb
, de továbbra sem képes pontosan meghatározni hol is vagyok, mindig két utcát dob ki és a kettő közt ugrál ide-oda.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Oracle
(senior tag)

viewdetails
(őstag)
geosz
Örülök, hogy sikerült Neked is. Igaz, Not-Official Workaround, de ez van. 
Oracle
A-GPS-t állítsd akkor wap-ra, vagy bármire, de NE wifire, mert az nem fog pontosítani. Nem akarom részletezni, régebben megtettem, a lényeg, hogy A-GPS toronytól vesz GPS infót.
AP3x89
Nem akartam belevau, de úgy rémlett, ez a helyes megoldás, nem a memóriaürítés. Majd ezeket is be kell írni a FAQ-ba.
[ Szerkesztve ]

Oracle
(senior tag)
AGPS nem wifin van, a net kapcsolat wifi azon keresztül megy a gugli map.

viewdetails
(őstag)
Kapargasd még kicsit akkor. Szervízmenüben is van GPS teszt, és állítgatási lehetőség, ott Neked mi van?
1809#*900# - Others - A-GPS Test - Settings
GPS Type: SUPL A-GPS
Fix Type: Tracking
Operation Mode: MS-Based
a többi nem érdekes
Nyomsz egy Back-et, visszakerülsz az előző menübe, keresd meg a Get Postion menüpontot, aztán a Go gombot.
Ez kiírogatja a látható műholdakat, egészen az TTFF-ig, ha ez van, akkor él a GPS, utána érdemes nézegetni GoogleMaps-ben.
[ Szerkesztve ]

Oracle
(senior tag)
Minden úgy van beállítva, a go! után annyit ír hogy EVENT_CON_FAIL
ez most akkor mi?
Azt hol kéne látnom mert nem számol ez semmit.
[ Szerkesztve ]

viewdetails
(őstag)
Számolja közben a másodperceket?

slayerenkala
(tag)
Üdvözletem!
Úgynézki ma leszek tulajdonosa egy lg arena-nak, és megszeretném kérdezni hogy szoftverfrissítés, az hogy történik?
Egyenként kell fw history szerint felrakni, esetleg azt rakom fel ami kell.
A másik kérdés, hogy melyik a legstabilabb (youtube működik, sok fix).
Vagy adnak valamit, amivel kapcsolódok valami hivatalos lg oldalra és onnan updatel.
Mivel net nélküli lessz, énis tervezgetem ezt a kapargatást ![;]](/dl/s/v1.gif)

Dusee
(senior tag)
boccs, h így közbe dumálok, de akkor mivan, ha ugy van beállítva a gps ahogy írtad, nyomtam egy go!-t, és semmi 
az írja h LANX DEBUG: GO Pressed azt itt áll, semmit nem ír mást 
LG Optimus 2X | 5,5 GB SugarSync tárhely > http://tinyurl.com/7zygpa5
(#8359) viewdetails válasza slayerenkala (#8357) üzenetére

viewdetails
(őstag)
Szia, minden kérdésedre választ kapsz, ha elolvasod a topik nyitó hozzászólását.

Oracle
(senior tag)

viewdetails
(őstag)
Oracle
Hol nézed? Beltérben nem lesz lockod.
Duse
Pár sec után át kell váltania oda, ahol mutatja a holdakat, és az eltelt időt. Ha nem, akkor indítsd újra a telefont, Oracle linkelte a képet.
[ Szerkesztve ]

Allianz BB
(újonc)
Helló!
Én még júniusban vettem egy arénát A T-nél. T-s szoftverrel használom az első 2 hónapban befagyott vagy újraindult kb hetente egyszer de augusztus vége óta nem volt vele semmi baj pedig sokat használom (Gps internet zene film stb.) de tökéletesen működik.
Szerintem fölösleges lecserélni a szoftvereket mert így is működik tökéletesen egy idő múlva.
De lehet hogy csak én vagyok szerencsés mert egy jó darabot fogtam ki.
Nagyon jó a hangszórója és a kamerája is, a kijelző is jó semmi beégés meg ilyesmi!
Én mindenkinek csak ajánlani tudom.

Dusee
(senior tag)
de épp ez az, hogy nem vált át!
ott vegetál, vagy 10 percig állt ott az elöbb aztán kiléptem.
nem a service menüben h kell beállítva lennie a gps-nek?

Oracle
(senior tag)
Nem figyelitek a hozzászólás szerkesztést ![;]](/dl/s/v1.gif)
View: az erkélyen vagyok és nincs lock
Dusee: a teszthez kell internet hozzáférés!

viewdetails
(őstag)
Kicsoda??? 
Oracle, adott esetben ha nincs eléggé kapargatva, még az erkély is kevés. (Házak között vagy)
Dusee, mondom, indítsd újra.
[ Szerkesztve ]

Dusee
(senior tag)
wifi nem jo ? ![;]](/dl/s/v1.gif)
csak dominos vok, és nem akarom h emiatt levegyen mittudomén hány száz forintot, csóróság van 

viewdetails: újraindítottam, és megint csak ott vegetált vagy 10 percig 
off: a tré mobillal mivan, mert tegnap kaptam feltöltöt, felhivtam apámat, beszéltünk vagy 6 másodpercet, és erre levett 400!! forintot a kártyámról
pedig nincs semmi előfizetésem (net csomag, t-percek, stb) 
[ Szerkesztve ]

Oracle
(senior tag)
Elvileg wifi is jó mert felajánlja ha nincs más.

Ap3x89
(fanatikus tag)
okok még 1 szer köszi
Xbox 360 slim --Crysis 2 -- Forza 3--- Gamertag: ApAt1zS

viewdetails
(őstag)
Dusee, akkor próbálgasd a kapargálást, és az önálló módot. Nekem úgy is kevesebb mint 1 perc alatt lockol.
[ Szerkesztve ]

Dusee
(senior tag)
tehát akkor nem jó a wifi...? ![;]](/dl/s/v1.gif)
pedig gugli maps megy faján róla. 
a gps beállításainál, az önálló mod az csak a gps vevőt használja, netet nem?
mert ha arra rakom akkor is 500 méteres pontossággal talál meg, meg ha a-gpsen van akkor is!

Dusee
(senior tag)
magát a réz cuccot kell kapargatni, vagy a hátlapnál a kis négyzetet?

viewdetails
(őstag)
Tisztázzuk:
nem vagy LG fejlesztő mérnök. Amit tudok az, hogy én még akkor kezdtem a GPS-t boncolgatni, amikor a legmenőbb szoftver a V10M_02 és a V10B_02 volt, és nem a wifis youtube volt a legégetőbb probléma.
Azokkal a szoftverekkel látható volt a különbség az Önálló mód és az AGPS között, főleg a lockolásig eltelt időben. Nekem azokkal is AGPS 15-20 sec, Önálló mód > 1 min a TTFF.
Mivel mindenki mindent ingyen akar, és önálló módban használta, ment a sírás minden fórumon, hogy lassssssssú a GPS lock, ezért LG kicst módosított.Jött a V10D illetve a V10V, és ettől kezdve a szoftverek már - ha jól sejtem - beállítástól függetlenül nyavalyognak a szolgáltató felé GPS adatokért, tehát alapból egyfajta AGPS-ként működnek.
Ritka hülye megoldás. (Főleg, hogy a fényképező geotag funkciója továbbra is láthatóan önálló GPS módban üzemel)
[ Szerkesztve ]

viewdetails
(őstag)
Ugye nem haragszol, ha erre most nem válaszolok...? 
(Csak mert 2 órája volt róla szó)
[ Szerkesztve ]
(#8374) slayerenkala válasza viewdetails (#8359) üzenetére

slayerenkala
(tag)
Szóval akkor fw update-ra jó a pc suite?
Csak azért mert ha manuálisan kéne felrakni, nemhiszem hogy több hónappal ezelőtt, le volt írva melyik szoft a jó (tapasztalatok szerint).
[ Szerkesztve ]
(#8375) viewdetails válasza slayerenkala (#8374) üzenetére

viewdetails
(őstag)
Első körben igen. Ha T-s vagy, V10V lesz, ha független, jó isten tudja mit kapsz.
Minden frissítés előtt csinálj biztonsági mentést.
Legjobb szoftver jelenleg a V10P:

Dusee
(senior tag)
na megkapargattam a kis rézcuccot, meg a hátlapot is, mostmár kiirja h EVENT_FIX_FAILURE, meg néha 1mp-re átvált EVENT_SVDATA-ra ,és számolja az időt, de azon kivül semmi!önálló módban.
de ha vissza rakom a-gpsre semmi, ugyanugy áll mint eddig 
geotagging funkcióhoz: mikor benyomtam kért netet, kapott is wifin, de nemnagyon adta meg a képnél a koordinátákat.ugye gépen jobbklikk a képre, tulajdonságok, lejjebb görgetem és gps paramétereknél vagy minél kéne írnia nem? 
[ Szerkesztve ]

viewdetails
(őstag)
Kapargasd még kicsit. De a rézcuccot ne piszkáld. Ha van lock, akkor stabilan átvált az SV Info képernyőre, és a 0.0000 helyére koordináta kerül.
Egy normálisabb képszerkesztő program, ami megmutatja az EXIF infót, pl IrfanView a barátod.
És... FELEJTSÜK MÁR EL A HELYZETMEGHATÁROZÁST WIFIN KERESZTÜL!!!
A GoogleMaps max a térképet tudja letölteni wifin. Honnan ismerné a wifi router a saját helyzetét??
[ Szerkesztve ]

Dusee
(senior tag)
jóó, nem kell ordibálni főnök!

rendben, megprobálom még kapargatni, és köszi a segítséget 
tudom is én, honnan ismeri 
de akkor a-gpsnél mért van ott a wifi lehetőség, ha sz*rt sem ér? 
[ Szerkesztve ]

viewdetails
(őstag)
Valószínűleg, mert nem figyeltek oda. Nagybetű nem Neked szólt, hanem általánosságban, sokadszorra olvasom már ezt a butaságot itt. A helyzetmeghatározás és az azt használó program két külön fogalom, egyik a másikra épül. Az utóbbi használhat wifit térképadatok letöltéséhez, de koordinátát wifin keresztül az életbe soha nem fog kapni.

Oracle
(senior tag)
Na csak nem hagytam annyiban
kicsit meg csiszoltam a kis négyzetet a hátlapon, sőőt találtam még két érintkezőt a hátlap alsó két "pöcke" amit be kell illeszteni hogy felted a hátlapot azoknak a felülete pont olyan mint a kis négyzeté, és ha megnézed ahova beilleszted ott van valami érintkező. Azt is megcsiszoltam(a két pöcköt)
most elég hamar lockol a teszt önálló módban is és a google map is megtalál 
[ Szerkesztve ]

Grobyc
(újonc)
Hello!
Új vagyok még tegnap vettem a telefont, V10c van fent, még nem frissítettem, kérdésem hogy az internetezéssel kapcsolatos, kipróbáltam wifi-n az első oldalt amit beírtam szépen behozta de utána sehova semmi hiba sikertelen kapcsolódás, ok gondoltam berakom a pannonos 1gigás mobilnet kártyát, na ennek hogy van a beállítása mert én azt hittem csak berakom és megy, próbáltam visszakeresni a fórumban de nem találtam semmi hasznosat ezzel kapcsolatban, a kis földgömb forog majd itt is sikertelen kapcsolódás van.
Kapcsolatoknál nézelődtem ott mindent pannon wap 2.0-ra aktiváltam de ezután se megy.
Köszi előre is.

kovilac
(kvázi-tag)
Sziasztok! Lehet már írta valaki
De remélem még nem
Hogyan lehet téma (theme) telepíteni vagy felrakni Arena-ra? Mi kell hozzá?

Bavid
(senior tag)
Arenara nincsenek (még..) témák, szóval nem tudsz kb semmit módosítani kivéve a billentyűzársa képernyőre tudsz egy képet berakni, mondjuk ezt a teszt elolvasásából is megtudhattad volna...
"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=

caverinha
(tag)
Mióta Arena telóm van azóta nem használtam a diktafon funkcióját,ma adódott az alkalom,h végre van értelme használni,ugyanis interjút kellett készíteni és egy másfél órás diktafon felvétel sikeredett belőle,de amikor vége lett és leállítottam volna befagyott a teló,vártam 5-10percet,h hát ha mentés közben van vagy vmi,de semmire nem reagált,aksit ki kellett vennem és csak ezzel tudtam újraindítani a telót,imádkoztam,h vmi csoda folytán csak elmentette az interjút és meg is volt a fájl,de a lejátszásánál azt írta ki,hogy nem támogatott fájl formátum,még reménykedtem abban,hogy hátha itthon gépen majd le fogja játszani majd,de nem,mert 0bájtosra sikerült a fájl,szóval lőttek a másfél órás interjúnak,ez kicsit nagyon idegesítő :@ Pedig hely bőven volt a telón,egész pontosan a készüléknek 6,9 Giga szabad hely volt és valami 500akárhány percet engedett volna felvenni alapból...
Am V10H szoft van a telómon...
Valaki találkozott már hasonló diktafonos problémával??? Nem tudom,h ez most a V10H szoft hibája vagy alapból defektes a diktafon az Arénának vagy esetleg egy véletlen eset volt??? :S
Ha van valakinek hasonló tapasztalata,akkor megoszthatná velem!
THX!

kovilac
(kvázi-tag)
Hát nem tom
Én szedtem le hozzá többfélét is
A teszt meg szentem relatíve régi ahhoz, hogy ez az állításod még mindig igazolt legyen

realronie9
(újonc)
Hello! elvittem az Arenamat oda ahol vettem es elvittek szoftverfrissitesre azert hogy legyen rajta fm transmitter ahogy kertem.. megcsinaltak es most mar van rajta FM transmitt. meg Tag-it is.. viszont a YouTube alkalmazásnál nem nyitja meg a videokat..wifivel netezek es azt irja h Halozati hiba.. es ugyanezt irja ki ha a Wifi be van kapcsolva es a tag-it-et hasznalom..:S
Lecci segitsen vki! előre is köszönöm!

fiktív1
(tag)
Hát, az arena sokszor fagy. Neked pont akkor fagyott le. Sajnos ez pech, átérzem.
Tagolnod kellene az ilyen hosszú interjúkat 10 percesekre.
[ Szerkesztve ]

sztomi89
(fanatikus tag)
Nekem tökéletes működik a diktafon V10Pvel.. pedig 40-50 perceket is vettem fel.. (kopp kopp)

Én is sajnálom egyébként 
[ Szerkesztve ]

caverinha
(tag)
Hát igen,ezt sajnos tényleg megszívtam,pont most néztem,h amikor a diktafonba beléptem,akkor csak egy felvétel opció lehetőséget ajánlott fel és most már újraindítás után meg már az is látszik,h hova menteném a rögzített anyagot illetve miként menteném,h mms vagy alap beállítás,ezek az opciók pedig akkor nem jelentek meg,amikor kezdtem a felvételt...,nah mind1,azért ennek is van egy tanulsága,h ha legközelebb ilyen lesz,akkor ne szoftverfrissítés után próbáljam ki először élesben a dolgokat,hanem minimum 1próbát be kell iktatni előtte.
Azért köszi az infót for all! 

Bavid
(senior tag)
Nemtudom hogy mit töltöttél te le, de leginkább valami vírus lehet. Arenához NINCSenek témák! És attól még hogy a teszt régi még igazak az állítások, mér változnának? ilyen nem nagyon szokott előfordulni...
"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=

sztomi89
(fanatikus tag)
Közhellyel élve: "Hibáiból tanul az ember"

Még hányszor teszed be ezt a hsz-t?
Nem unod még?
Olvass vissza a topikban ahelyett hogy várod a megoldást egy olyan kérdésre ami 1000x ki lett tárgyalva, és még mindig nincs rá stabil megoldás.
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+
Miért V10H?
Úgy tudom eddig a V10P_00 a legjobb és a legstabilabb szoft.
Nekem is volt pont ilyen szitu, vagy a V10M_02, vagy a V10B_03-nál...nekem nem a diktafonnál, hanem a videó kamerával volt pont ilyen gondom. Box edzésen vettem volna fel a sparring-ot, mert elismert, és jó eredményeket elért bokszolókkal kesztyűzhettem, aminek az lett a vége, hogy kesztyű végén, nekem is be volt fagyva a kijelző, csak aksi ki-be, és utána a fájl ott volt de ismeretlen formátumként. Azóta nem volt ilyen gondom V10P_00-val...biztos hogy a rossz szoft verzió a ludas. De nem tudom miért kísérletezgettek a V10H-val, főleg amikor fontos dolgokra kellene a teló, mint egy interjú...
Miért nem jó a V10P? 
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

Grobyc
(újonc)
az én kérdésem is kilett már tárgyalva? tehát a netezés mobilnet kártyával pannonos, tehát mobilneten simán kéne futnia a netnek mert hogy wifi-n nem megy az oké de mobilnet?
másik kérdésem hogy valahol a szervíz menüjében ki lehet kapcsolni a telefon fényképezéskor a hangot? Mert van az a 4 választható de nem igaz hogy nincs olyan hogy off.

Mieza
(fanatikus tag)
Mit mondjak, még egész jól bírjátok, hogy mindig ugyanazokra a kérdésekre kell válaszolni (téma a telefonra, kamerahang, WiFi és társai).
Nekem ezekre már nincs türelmem...
Nem lehet kikapcsolni a fényképezésnél az expozíció hangját.
Nekem sincs...ezért nem is kap választ a kedves fórumtársunk. A szükség nagy úr, majd fogja használni a keresőt, ha nem segít neki senki.
Más megoldás nincs, még ha ezért nem is leszünk túl szimpatikusak a lustább fórumtársaink szemében.
akármit is töltöttél le, az nem téma, vagy nem arenára van. Nem lehet arenára témát tölteni. Az alapképernyőt -a képernyőzárnál- le lehet cserélni, a kocka oldalain a hátteret nem, az ikonokat nem... stb.
Van megoldás, ha az ember szénné hekkeli a firmwaret, de ez nem a klasszikus értelemben vett "témaváltás" 

caverinha
(tag)
Hát már a V10P-t is sikerült kifagyasztanom 2x,persze nem volt vele semmi bajom,de kíváncsi voltam erre a V10H-ra és végülis eléggé jól bevált(1hét tesztelés után),ezt az incidenst leszámítva,am bármire gondoltam volna,h vmi úgysem fog menni és erre pont ez a diktafon mondja be az unalmast,de az én szerencsémmel talán még a V10P-vel is így jártam volna,hisz most,hogy nincs a diktafonra szükségem,most bezzeg kifogástalanul működik a mocsok 
Úgylátszik kellett neki ez az aksi kivevős újraindítás.