Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#801) Pinochet

Pinochet
(kvázi-tag)

Im too 3gp-ben ki mire állította a felbontást és a fájlformátumot?
a videókon alul felül nektek is van egy fekete csík (szélesvászon :DDD ) vagy meg tudta vki csinálni full screen-re?
én a *.mp4 kiterjesztéssel próbálkoztam, vkinek más tapasztalata?
640*480 al és 320*240 el próbáltam, melyik jobb?
picit szopatott is a teló mert mikor egy gondolom én általa nem ismert mpeg kódolású filmet raktam fel, és be akartam lépni a saját mappába vagy a galériába, rögtön újraindult....csak azért nem húztam fel magam, mert nokia3650 óta csak "okostelefonjaim" voltak, amiknél ez egy megszokott folyamat :(((
és az első fagyi is megvolt :Y
de eddig egész baráti, meg vagyok elégedve vele.
gumiborításról tud vki? hol lehet beszerezni mennyiért? ill érdemes-e?
Iphonon nem rossz, főleg a funkcióját tekintve (és még el sem csúnyítja a telót)
.jad telepítésről vki? nekem nem engedi a teló, és sem az amaze sem a bolt nem megy rá mert, vmi nem megfelelő fájlt vagy mit ír ki? mi a teendő?
google mapst hogy lehet hsználni, letiltottam a letöltést és önállóra raktam a gps-t de ha elindítom kéri az adatforgalmat és csak kilépni tudok.?

[ Szerkesztve ]

Nincs ami olyan szentül megpecsételne egy barátságot, mint a közös hányás.

(#802) catcat

catcat
(újonc)

Véletlenül nem lesz az Arena-nak egy Qwerty billentyűs változata? Olyan jó lenne :)

(#803) jooker82 válasza EnRg (#800) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Nincs azzal semmi baj h 3gp,nem rosszabb az mint a divx.konvertáld át mielőtt kiirod dvd-re.
Valószinű a házimozid a codecjét nem ismeri fel

"A játék,az nem játék"..:)

(#804) jooker82 válasza Pinochet (#801) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Ha az eredeti videoba is van akk lesz az átkonvertáltba is,bár kis %-ban van h teljes méretre csinálja.a felbontást 400x240 re állitsd igy rögtön full képernyős nem 4:3 as. 1000 es bitráttal és 30 fps el csináldd. és 3 gp be.
Tpkot mért akarsz rá? ez teljes karcálló

(#805) syler

syler
(fanatikus tag)

Sziasztok. Nem tudok videót lejátszani a telefonnal volt már valakinek ilyen? Próbáltam, xvid, divx, avi wmv, de mindenre azt írja, hogy nem támogatott :F

Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!

(#806) EnRg válasza jooker82 (#803) üzenetére

EnRg
(tag)

Pont ez a baj...Minek konvertálgassam még azt a videót amit felvettem,hogy megnézhessem egy rendes lejátszón :( Nálam akkor az Arena ki is esett,a csilli-villi menü nem ér annyit hogy lecseréljem a Viewtymet :D

- SAMSUNG GALAXY S PLUS -

(#807) Pinochet válasza jooker82 (#804) üzenetére

Pinochet
(kvázi-tag)

azok h karcálló, csak ha leejtem akkor nem b*szodik rögtön össze :DD a p990emet a 2. nap leejtettem a sarkára, és szép kis sérülések lettek rajta.
a 3gp-re konvertálva nem akarta lejátszani, csak az mp4 be tömörítettet.
az im too-ban a lehetőséget mp4 nél 640*480, 480*272, 320*240.
lehet h a blackberry 3gp videora kéne állítani, mert a másik a 3gpp?
köszi a segítséget :DD
a progik telepítéséről nem tud vki infóval szolgálni?

(#808) Pinochet

Pinochet
(kvázi-tag)

érdekes, ha a.jad típ fájlokat a telefonon keresztül húzom le wifin akkor tudom telepíteni, de ha a szgépről akarom rárakni nem ismeri fel :C
lehe h hülye kérdés de a letöltött progikat el lehet helyezni vmelyik képernyőn (főleg az oldalra húzogathatő érdekelne nem a kocka)

(#809) Shurycen

Shurycen
(tag)

Gyerekek! köszönöm a válaszokat!
most már csak akkor ez a fránya trémobilos történet érdekelne hogy ellehet távolítani avagy nem? szerdáig kellene döntenem.. ha levehető róla a trécucc akkor megveszem ha nem akkor nem!

[ Szerkesztve ]

Asus M5A99X EVO**AMD Phenom 2 955 BE**Alpenföhn Matterhorn**8GB Corsair 1600@CL8**Gigabyte GTX560 1GB**Asus Xonar DX**Seasonic M12 SS-700HM@Silverstone TJ10**RAZER:Imperator;Goliathus;Charcarias;Lycosa

(#810) Pinochet válasza Shurycen (#809) üzenetére

Pinochet
(kvázi-tag)

Hát én is várom az infót, de elvileg működik a dolog, legalábbis külföldi telókról már lekerült (pl o2, orange stb). egyébként pl a t-mob webwalk progija egész jól megjeleníti az internet oldalakat...amit meg leszedtek (pl az időjárás) azok más progival pótolhatók (feltéve ha egyáltalán kell)
Lényeg h szerintem ne csak ezen múljon, mert így is nagyon jó (nem azt mondom h én nem akarom lekapni, de nem is gátol semmit ami fent van)
ami tény h az eredeti szebb

(#811) syler

syler
(fanatikus tag)

Sziasztok! Tudnátok mondani egy progit, amivel filmet lehet konvertálni erre a telefonra? Már próbáltam sokfélét, de nem akarja lejátszani. köszi :O

(#812) Szeri63

Szeri63
(újonc)

Az én arénám már szervízben van.( tmobilos)
Hibalista: -fülhallgató egyik oldala alig szól
-emelkedő hangot hívásjelzéshez nem lehet beállítani.mindíg a beállított hangerővel jelez.
-saját lejátszási lista készítése után csak ki- bekapcsolás után jelenik meg a készített lista
-zenelejátszáskor 3-4 számonként elhallgat. Lejátszás megy. Alul a csíkon látszik,csak hangot nem ad.pill.állj gomb mgnyom, majd lejátszás és már szól is. Agyrém.
-wifi 10percig működik,aztán lefagy
-fm transzmitter 10 cm-re az antennától működik, messzebbről zajgép
-3-szor volt akksi ki-be,mert lefagyott.
Ennyit erről a csoda telóról.Remélem a bizonytalankodóknak tudtam segíteni.

[ Szerkesztve ]

(#813) EnRg válasza Szeri63 (#812) üzenetére

EnRg
(tag)

Hát én kb. már 2 hete gondolkodtam hogy lecserélem a Viewtymat,de aztán mégsem szántam rá magam...A Tré sajnos elég csúnyán belerondított ill. a videoképessége (3 gp !!!) nekem nagyon kiábrándító,így egyenlőre nem lesz telóváltás! :N

- SAMSUNG GALAXY S PLUS -

(#814) verser233 válasza Szeri63 (#812) üzenetére

verser233
(senior tag)

Sajnálom, hogy te belenyúltál egy rosszba. Úgy tűnik a T-sekkel vannak gondok, ezért nem kéne az egész problémát az összes Arénára ráhúzni! Nekem független van és a világon semmi bajom nincsen. Nem kellene általánosítani, azért sajnálom, hogy így jártál remélem mihamarabb megjavítják.

http://www.takethatdaily.org ; http://www.likegyujto.hu

(#815) nokia5000

nokia5000
(újonc)

Nem kell általánosítani nekem is független van és jól működik. Egy 2óra 25 perces filmet tettem rá,tökéletesen lejátsza akárhova beletudok tekerni, 1Gb mp3, 500 db fényképet akadás mentesen beolvassa. Pdf-be regényt olvasok rajta. Excel fájlok is vannak rajta és mind működik.

(#816) Pinochet

Pinochet
(kvázi-tag)

Nekem T-s van és eddig nem volt gond pedig direkt meghajtom h benne legyek a 3napban, mindent normálisan csinál, 1 db fagyi volt, de ez benne van egy komolyabb telóban...
Egyébként meg mindennek lehet hibája, de jobb esetben ez orvosolható!!

(#817) blt.62 válasza verser233 (#814) üzenetére

blt.62
(senior tag)

Szio!
A naptár és a jegyzet funkciója milyen? Megvagy vele elégedve? Van olyan tudása mint egy átlagos,nem okos telónak? Én most akarok venni szintén függetlent és érdekelne mert nagyon sokat használom a naptár bejegyzéseket,és 15-20 jegyzetem is van,mondjuk elég rövidek. Előre is köszi a válaszod.

BMW X5 INVÁZIÓ

(#818) syler

syler
(fanatikus tag)

No a video probléma megoldódott. Lesz 3gp. De akkor az lg honlapján miért írják így: Éld át a szélesvásznú mozizás nyújtotta élményt! Kedvenc filmjeidet is könnyebben elérheted a DivX®/Xvid® videolejátszás támogatással. Dőlj hátra, és élvezd a látványt, bárhol is vagy. Vagy ezt csak a T fw miatt nem működik nekem? Másik idegesítő dolog, 1:ha a névjegyzékbe valakinél szerkesztek, akkor a születésnap, és évforduló jegyzet eltünik.
2: A jegyzeteknél ha beírok valamit akkor csak az elejét látom a jegyzetnek, amikorra be van állítva a riasztás, csak akkor látom teljesen a szöveget amit begépeltem.
3: A névjegyzéknél ugyan ez, cím meg megyjegyzésnél nem lehet a teljes adatot látni, amikor egy partnerre nyomok.

Tudom nem nagy dolgok de engem akkor is idegesít, ha már több mint 3 órát szenvedtem a partnerek adataival, és pl postán ha levelet adok fel, nem látom a teljes címet, akkor meg mi értelme van bepötyögni?

[ Szerkesztve ]

(#819) thomses

thomses
(újonc)

Sziasztok. Két napja vettem meg a t-mobilnál és elég vegyesek a tapasztalataim. Most egy kérdésem lenne. Rátöltöttem a telefonra az ebuddy alkalmazást és mentés után kiírta hogy az alkalmazás mappába rakta, hát ezt a mappát nem találom.

(#820) Judy30

Judy30
(újonc)

Sziasztok!

Nekem kb. 2 hete van meg a teló, de még mindig van néhány funkciója, ami nálam nem működik jól.
1. A kocsim Nokia bluetooh kihangosítójával még mindig visszhangzik a telefon annak ellenére, hogy Scenic javaslatára a szervíz menüjében a beállításokat elvégeztem. Egyéb ötlet?
2. Próbáltam a mem.kártyáról átmásolni mp3-at a telefonra, de sajna nem sikerült. Egyszerúen nem tudom kiválasztani a telefon mappáját, csak a kártyáét.
3. A gyárilag telepített Google maps pedig nem találja meg az akutális helyzetemet még a szabad ég alatt sem. Átállítottam AGPS-re, de így sem jó.

Légyszi segítsetek, mert ugyan küllemre és néhány egyéb dologban tetszik a telefon, de a fentiekben eléggé idegesítenek, ezeket az előző telefonommal (Nokia E65) gond nélkül működött.
Köszi
Judy

ASUS A6U-K5050

(#821) Vovi1

Vovi1
(fanatikus tag)

Van több olyan prg. amelyik konvertál mp4.-re. Full HD minőségű anyagot írtam át, eszméltlen minőségben hozza, széles vászon, stereo hang. Kb 6 perc 140 Mb volt, lett 11 Mb. Akinek kell emailben megküldöm a legjobban bevált prg nevét. Külön LG re konvertáló opciója is van.

Szerintem is gyengécske a szervező és a jegyzet funkció. Engem speciel ez a legkevéssé érdekel, soha nem használtam, de talán most már kell.A korom miatt lassan a cavintont is be kell szednem, hogy ne feledkezzek el a viagráról.

Fw ügyet többször említettem, olvassátok vissza, és érthető lesz, a modern technika csodákra képes.

...izéféle hogyhijják, minekismonnyam...

(#822) Vovi1 válasza Judy30 (#820) üzenetére

Vovi1
(fanatikus tag)

Saját mappában megkeresed a számot - sound mappa -kijelölöd, majd az alsó szerkesztő vonalon tapizol jobbról balra. - Áthelyezés - Pötty. megjelenik két hasáb, a jobb oldali a kártya, tapizol a tel ikonra - balról, az a tel. memória. Itt felajánlja, melyik könyvtárba akarod tenni, Pötty és át is írta!

(#823) syler

syler
(fanatikus tag)

Na jó, kezdem unni. Bemásolom a videót, megnyitom a saját mappák, videók. Ott csak fekete kocka van, de név nincs kiírva, ha beteszem kedvencnek, akkor kiírja viszont más lejátszóval játsza le:(

(#824) duvi válasza syler (#818) üzenetére

duvi
(őstag)

Szia Syler!

Nekem még nincs meg a teló, viszont a kezdetek óta olvasom ezt a forumot.
Hátha tudok segíteni.
A DivX-es problémáról volt már szó a 365# hozzászólástól kezdődően kb 450# -ig.
Ott ajánlották már az Any video converter free-t. Én is használom, és nagyon jó kis progi.

A lényget Bog összefoglalta:

" Videólejátszási képességek official forrásból:
- H.263:
4CIF(704x480@30fps, 704x576@25fps, upto 10Mbps),
-
H.263+/MPEG4/H.264/WMV9(VC-1):
720x480@30fps and 720x576 25fps, upto 10Mbps
-
DivX :
352x288 @30fps "

Tehát lejátszik DivX-et a teló, de csak a fent említett max felbontásig.

Sok sikert!

Samsung S8530 Wave II / 32GB Kingston Class4 / Bada 1.2 KA1 ------------------"...the code is more of what you call guidelines than actual rules..."

(#825) student

student
(senior tag)

sztetek tud olyan jó képet meg videót csinálni mint n82?

up!

(#826) Pinochet válasza Vovi1 (#821) üzenetére

Pinochet
(kvázi-tag)

a konvertáló engem érdekelne :R
az fw-vel kapcsolatban mire gondolsz?
Nektek hogy csörög a teló? emelkedő ki van iktatva és mégis az eleje halk a csörgésnek...kinek mi a tapasztalata.
voltam ma a T-nél és dumáltam az egyik szervízessel a gyári szoftról, hát sztem fel sem ismerné, ha nem a T lenne rajta, meg egyébként sem volt még a kezében sem. a garivesztésről meg fogalma sem volt

[ Szerkesztve ]

(#827) syler válasza Pinochet (#826) üzenetére

syler
(fanatikus tag)

Szóval, fel lehet tenni rá gyári fw-t, de bizony az garanciavesztéssel jár, ez biztos. Megérdeklődtem. Az sem megoldás, hogy fw-t cserélsz és ha van valami baj akkor visszateszed a T-s fw-t. Allítólag a telefon tárolja a módosításokat egyszóval látni fogják szervízben, hogy módosítva volt!

[ Szerkesztve ]

(#828) Peter570530

Peter570530
(újonc)

Két hete vettem egy trémobilos Arénát, de valahogy az érintőképernyője hol kapcsol hol nem. Mi lehet az oka, én nyomkodom rosszul, vagy a gép a rossz.
Találkoztott már valaki ilyennel?

(#829) Pinochet válasza syler (#827) üzenetére

Pinochet
(kvázi-tag)

Ha egyáltalán foglalkoznak vele, mert mikor mutattam akkor volt először a kezében...sztem azt se tudná hol kell bekapcsolni :DD

(#830) Pinochet

Pinochet
(kvázi-tag)

hogyan kell beállítani a gps-t? visszaolvastam de nem sikerül, az amaze és a google maps is wifin keresztül csinál bármit, műholdat nem talál...akinek működik leírná hogyan van belőve.Köszi

(#831) erdoke válasza Peter570530 (#828) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Innen nehéz bármit is mondani. Körömmel ugye nem vezérelhető, csak ujjbeggyel. Emellett úgy érdemes tesztelni, hogy fentről merőlegesen nézi az ember, mit nyom. Ha így se veszi az adást, éredemes megmutatni egy Tré szerviznek.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#832) student válasza student (#825) üzenetére

student
(senior tag)

?

up!

(#833) jooker82 válasza student (#832) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Képeket kb olyasmit, bár a vaku helyett csak led van,amit viszont a videonál lehet használni..Videoban a nokia csak kisöccse az lg nek.
Már 88900-ért lehet kapni,független.

[ Szerkesztve ]

(#834) Vovi1

Vovi1
(fanatikus tag)

Tévedtem, nem is gagyi a naptár funkció. Mindenhová többmident be lehet szúrni,tól- ig időt, MP3 hangokat minden időponthoz stb Látványos az időbellítása lehet hogy használni fogom.

(#835) blt.62

blt.62
(senior tag)

Sziasztok!
Olyannak a segítségét szeretném kérni aki Nokia 5800-ról váltott erre a telcsire? Megéri a csere? Előre is köszi mindenkinek aki segít eldönteni a dilemmámat.

BMW X5 INVÁZIÓ

(#836) chevyfan

chevyfan
(kvázi-tag)

Üdv!

Összes kimenő és bejövő hívásidőt meg lehet valahol nézni? Nem találtam...

(#837) DaveNo1 válasza chevyfan (#836) üzenetére

DaveNo1
(senior tag)

Hívás - Hívások időtartama -> itt van utolsó, összes, tárcsázott és fogadott

(#838) Pinochet

Pinochet
(kvázi-tag)

Valaki a gps beállításról?

(#839) jooker82 válasza blt.62 (#835) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Mért,mi nem jött be a nokián? Egyébként ha nem kell a symbian akk simán megéri a csere.

(#840) blt.62 válasza jooker82 (#839) üzenetére

blt.62
(senior tag)

Nem jött be a nokián,hogy gagyi műanyag,nem szép a kijelzője,nem szép képeket készít.

BMW X5 INVÁZIÓ

(#841) jooker82 válasza blt.62 (#840) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Hát igen,én is fogtam a napokban egy 5800-át és a anyaghasználat az tényleg silány+nem is tetszett a kialakitása se. Sokan csak azért veszik mert nokia...

(#842) rollo

rollo
(tag)

Helo! Nekem meg nincs ien keszulekem de mar tervezem hogy vegyek eggyet ,nemtudom megeri-e?! Eddig ugy gondoltam hogy nagyon megeri,de miutan itt a forumon utana olvasam,mar nagyon elbizonytalanodtam. Valami touch-os telot szeretnek,de olyant hogy wifi-je is legyen. Kerlek segitsetek! :))

(#843) Skyp3

Skyp3
(újonc)

A T-mobile mobilTV-jét, milvel lehet nézni a gyári szoftweren?

(#844) DaveNo1 válasza rollo (#842) üzenetére

DaveNo1
(senior tag)

Mi bizonytalanított el? Mik az elvárások?

(#845) M.W.H válasza DaveNo1 (#844) üzenetére

M.W.H
(fanatikus tag)

hát engem csak a gps e :/ de az nagyon. meg hogy melléfogos. van amelyiket egy szigorubb koreai gyárbol jöhetett és van amelyik egy lazább gyárbol :S vagy nemtudom.
lehet csak azért mert téék szoftverturkálása nemtett jot neki nemlehet tudni:S van akinek egykét fagyi de telejesen jol megy, van akinek 2 hét és szervizes:/
vajh mikor áll már be ez a forum arra hogy mindenki egyhanguan rámondja nincs baj a telommal és kiadott az lg egy saját fejlesztésü gps szoftvert hozzá és rálehet frissiteni
najo álmodozok :))
tényleg hol lehet nyomon követni hogy hol tart lg ezzel az oprendszerrel? akar valamit javitani rajta vagy nemérdekli...

Mad W. Highflyer

(#846) chevyfan válasza DaveNo1 (#837) üzenetére

chevyfan
(kvázi-tag)

köszi...

hogy ezt miért nem találtam, az rejtély :)

(#847) DaveNo1 válasza M.W.H (#845) üzenetére

DaveNo1
(senior tag)

Enyém is T-s, egy hét alatt eddig 1 fagyást produkált, amugy más gond nincs vele, szürke téma viszont elég egyhangúvá teszi, nem értem zöld/kék színeket miért kellett ennyire kivenni...
Szerintem LG S-Classt eléggé komolyan veszi, és jó pár évig erre fog építkezni. Remélem nem sokára lesz valami jó kis szoftverfrissítés :K

(#848) M.W.H válasza DaveNo1 (#847) üzenetére

M.W.H
(fanatikus tag)

hmm igazábol ez a t-s se olyan para tényleg nekem ha nem látnám ezeket a kis negativ dolgokat már nálam lenne szerintem elöbb utobb valaki ugyis közzétesz valami meghekkelést
erre a szürke eltüntetésre:). viszont volt régen egy benq siemens el71 esem mindenki szidta hogy fagy meg midnen baja van én kifogtam egy olyat amit 2 évig nyuztam és végül elhagytam:D szal szerintem ittis kifognék egy faintost:) csak egy apro hir legyen hogy lg fejleszti ezt a gps-t végülis egyik legfontosabb ezekben a készülékekben :D

Mad W. Highflyer

(#849) rollo

rollo
(tag)

Mennyit tart az akuja??

(#850) Shurycen

Shurycen
(tag)

Sziasztok!

Találtam egy ilyet [link], sajnos ők kicsit másként gondolják hogy mit jelent a téma de ha valakinek tetszenek a képek akkor letöltheti!

[ Szerkesztve ]

Asus M5A99X EVO**AMD Phenom 2 955 BE**Alpenföhn Matterhorn**8GB Corsair 1600@CL8**Gigabyte GTX560 1GB**Asus Xonar DX**Seasonic M12 SS-700HM@Silverstone TJ10**RAZER:Imperator;Goliathus;Charcarias;Lycosa

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.