Ruterem TP-LINK TL-WR340GD
Wifi 10 perc szakad , júútúúbb nincs.
Mi a baj a Bogár szóval?
LG Arena V10P_00, wifis youtube? Persze hogy nekem nem működik., 10perc wifi aztán leszakad.
Meghalt az NVIDIA videókártyád?Nincs garid rá?Garanciáztatásban segítek.Rossz hibás kártyákat ide.
Audigy4 előlapi panellal 22e--Audigy1 6e Sound Blaster live 5.1 3e- 2012.05.30. vannak még :-)
Foxconn flaming blade x58 Core i7 960 3x2gb 1600mhz Wd 500gb hdd hd 5830 1gb Cavalier 3 Case S
36gb hdd 3epin táp 600-,Adaptec 29160 7e 39160 8e Sata ,ide,scsi,scsi,sata táp,dvi átalakitó,tv out
Gigabyte GA-890gpa-ud3h Phenom II X6 1055T Kingston 2x2gb 1600mhz

Ruterem TP-LINK TL-WR340GD
Wifi 10 perc szakad , júútúúbb nincs.
Mi a baj a Bogár szóval?
LG Arena V10P_00, wifis youtube? Persze hogy nekem nem működik., 10perc wifi aztán leszakad.

Maxell? fene tudja, Sandisket és Kingstont ajánlanak hozzá, de ha SDHC és jó árban van... szerintem bátran.
Na a másik, amelyik nem tudja, melyik a jó autó.. 

Csak frissít. Gyk. a GUI a KP500-hoz, belső LG tool.

iisti,
ez mind T-Mobile brand, ráadásul külföldi. szvsz felesleges, csak ha játszani akarsz.
Megnéztem az olasz V10P-t, kukkra ugyanaz mint az angol, méretben, csomagolás idejében.
Várjatok még pár napot, jön a magyar.
[ Szerkesztve ]
(#7955) viewdetails válasza gyandras10 (#7951) üzenetére

A bug (bogár) egy számítástechnikai kifejezés, és hibát jelent. Eredetileg onnan jön, hogy a 60-as években a teremnyi számítógépekben az ablakon át a gépekbe szálló kis bogarak rövidzárlatot okoztak, ezáltal a gép rontott.
Én kérek elnézést. 
[ Szerkesztve ]

TP-Link nem nyerő, megerősítem.
Linksys WRT54G/GL hibátlan.
Asus-ok szintén, illetve a Wifi/DSL kombórouter D-Linkek is. Ez utóbbi kettő nem saját tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
(#7957) viewdetails válasza gyandras10 (#7949) üzenetére

FR megvolt?
Nekem másfél órás beszélgetés után is marad a 3 csík.
(#7958) gyandras10 válasza viewdetails (#7957) üzenetére

Igen . Nyomtam neki FR-et.
Én mindig nyomok neki
(#7959) ForRedGlory válasza viewdetails (#7956) üzenetére
Azért van olyan tp-link ami elég jó...
"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]
A V10P is közrejátszott, de nem az volt a döntő szempont. Összességében nincs jobb telefon a piacon 100k felett sem, és inkább ez volt a döntő tényező. De az is tény hogy a V10P sokat nyomott az elégedettségi szintemen.

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

Belkin wireless G router F5D7230-4 Ez az itthonim.
Youtube elindul. 10 perc wifi. Sohasem volt vele több. Német P-s most . O2 vel is, v10v-vel is, v10j-vel is ugyanez.
Valamlyen Linksyssel és Yamato Asus routerével tovább ment, az elsővel hosszan. Yamato! Milyen az az Asus?

Meg akarsz téríteni ?
Nem csak a Hondát szeretem, más gyártótól is megvannak a kedvenc típusaim, de mond el nyugodtan az "elméleted"
zack: Nah örülök neki, hogy változott a véleményed. Ebben lehet valami. Az igazat megvallva én nagyon szemeztem az N97-et is, de mikor megtapicskoltam, valahogy nem volt annyira meggyőző, meg ez a félig nyíló csúszkás megoldás nekem speciel nem jött be. Úgyhogy maradt az Aréna és nem bántam meg. 
Nekem Belkin F5D7231-4 Wireless G Plusz routerem van V2-es Fw-vel. Nállam tökéletesen megy a net ameddig csak akarom. A youtube nem megy, de a hiba a Tűzfal beállításaimnál van össze kellene még hangolnom a protokat. Haveromnak ugyan ilyen van, eggyütt vettüknálla megy a Yútúb V10D-vel.
[ Szerkesztve ]
...

Router témához csatlakozva: LINKSYS WRT54GL
Wifi első pillanattól kezdve stabil és korlátlan ideig megy
youtube kérdésben passzolok mivel még mindig a gyári T-s V10j van fent.
(ez ugye alapból nem támogatja a wifis youtube-ot)
Samsung S8530 Wave II / 32GB Kingston Class4 / Bada 1.2 KA1 ------------------"...the code is more of what you call guidelines than actual rules..."
N97 jó drága is ráadásul...ami a kijelző tapicskolását illetti, senki se szeretne egy Lambo Gallardo-ból átülni egy Honda Integra-ba. Mind a kettő sportautó, de más dimenzióba mozognak.
Kb. Ekkora az átmenet a kapacitív és a rezisztív kijelző tapicskolása között. Arena magasra tette a mércét, mert ez szó szerint komfortos kezelést tesz lehetővé. Én se tudnék már megszokni egy rezisztív kijelzős telcsit, az Arena után. 
Mindenki:
Akkor a Wi-Fi routerekkel is olyasmi inkompatibilitás lesz mint ami nálam volt az USB vezérlővel. Meg kell keresni mivel müxik jól, bár ezért nem cserélnék Wi-Fi-s routert, ahogy alaplapot se cserélnék USB vezérlő inkompatibilitás miatt.
Majdnem biztos vagyok benne hogy beletették a Wi-Fi-t, de letojták hogy működni fog e minden routerrel...szoftveresen lehet még javítható a dolog, bár ezek után nincs sok esély rá.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+
(#7965) YamatoVTEC válasza viewdetails (#7952) üzenetére

mutass mégegy olyan autót aminek olyan jó ccm/Le aránya mint az S2000-nek 
ja és annyiért mint amennyiért lehet kapni egy S2000-t pl 
The Power of Apple , 4Ever Honda

sziasztok!ma nagyon merult a telim,és ennek örömére volt beégés is. Nekem csak akkor jön elö,ha ez van. De általában nem várom meg. Restart után megint gyors java. Hallgatta vki mobilaréna rádiót? Én az Arenával belehallgattam
Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com

Igen ebben igazad van. Pl most már fura a GPS-em is, hogy mi a francért nem akar úgy működni ahogy én akarom. Annyit vettem még észre az N97-en hogy a kjelző körüli műanyag, főleg a gomboknál ha nyomkodja az ember nagyon bóvli hatást kelt.
Amúgy tényleg a V10D-t rakta fel a PC Suite és én nagyon meg vagyok ezzel elégedve. Sokkal gyorsabb a telefon. 
...
Vannak jó TP-LINK routerek, de most nem erről van szó!
Felhívás!
Szeretném kinyomozni, h tényleg routertől függően változik-e az LG arena Wi-Fi kapcsolódási tulajdonsága! Ha megtudnám, h kinek milyen eszköze van és milyen netet (próbál) produkálni ezzel, megosztanám a FAQ olvasóival és így előre fel lehetne készülni telefonvásárlás előtt.
Ez egy sarkalatos pont az arénám életében (az enyémen még nem indult el youtube), de a fiktiv is cserélt már egy párszor telefont emiatt, szóval aki megtudja nézni a pontos típusszámot, írjon privit, vagy faq-ra!
Köszönöm! 
Az LG Arénának egyáltalán nincs lelke csak szoftvere, de szerintem csak annyit lehet belőle kihozni, ammennyire egy felhasználó ért hozzá. Pusztuljanak a CYLON-ok!!
[ Szerkesztve ]
Németországban dolgozok, emailben keressetek! ★nézz szét a hegyek között: www.sikfo.try.hu ★ olbaidhun.blogspot.com

Nekem :
Asus WL520gc Routerem van...
Nem szakad meg a Wifis kapcsolat Arénával sem és mással sem.
ja és van hozzá egy erösitö antennám is 

"Összességében nincs jobb telefon a piacon 100k felett sem"
Htc-k azér picit odaverik, na meg iphone...
"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=

Asus WL-300g, wifi nemdob le, youtube tökéletes
"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=
"Összességében"... ez a szó benne volt a mondandómban...
iPhone? Nem veri oda. Anyaghasználat, méret, multimédia amiben inkább a kamera és a videokamerában van lemaradva az iPhone. Csak ennyiben jobb az Arena. A rögzített, kivehetetlen aksiról nem is beszélve. A múltkor lefagyott a csajom nővérének az iPhone 3G...azt mondta az volt a mázli, hogy pár óra alatt lemerült, mert nem akarta szétszedni. Elég gáz, hogy fix az aksi...ahogy olvasgattam a HTC családról..azok se remekelnek videózás és fényképezésben.
Ezért írtam oda...összességében nincs jobb az Arena-nál. 

Mért az aréna remekel fotózás tekintetében?xd Nem akarok vitatkozni, mert én is bírom az arénám, de ha pénzesebb lennék inkább valami droidos htc-t vettem volna, de arénát sem bántam meg.
Szerintem egy HTC-nél mindenképpen jobb képet csinál. Nem rossz az Android, ez tény, de kevés olyan telefon van ami majdnem mindenben hozza a várt szintet. Sok telcsi pl. jó lenne, de anyaghasználatban, összeszerelési minőségben "elvérzik". Persze minden másban lehet jobb az Arena-nál, de ez már nem fedi az "összességében"-t.
Ezért sokan kompromisszumot kénytelenek kötni. Elviselik hogy recseg-ropog a kezükben a telcsi, meg "itt lötyög-ott lötyög", de cserébe van egy okosabb telefefonjuk mint a többi. Mi lemondtunk hogy az egyik legokosabb telcsink legyen, viszont nem lötyög, és nem recseg-ropog a kezünkben. Ki mit tart fontosabbnak. 
[ Szerkesztve ]

Nekem volt HTC Diamond-om...szép meg jó de nem üti meg a mércét.
Tudtommal még nincs olyan HTC ami überelné az Aréna kamerás adottságait...
Kijelzöje is csak annyiban jobb a HTC-nek hogy nappal is kiválóan látszik,Aréna ebben vérzik el.
Viszont kárpótol az összes többi,belsö memória,Wifi,kamera,multitouch,op rendszer kidolgozottsága , mmü gyorsasága,stb...
dobj inkább egy router típust, meg azt, h jó-e vele minden, lehet, h valakinek segítünk ezzel!
Németországban dolgozok, emailben keressetek! ★nézz szét a hegyek között: www.sikfo.try.hu ★ olbaidhun.blogspot.com

sziasztok látom ma összemértétek az n97-et és az arénát egy okos telefon ellen az arénát tényleg két dologban jobb az aréna az anyagválasztás terén és a rezisztiv kijelző de semmi másban de azt nem értem azt mért nem említitek hogy az n97 miben jobb például a wifin lehet nézni vele youtubés videókat szoftver vérzőtől függetlenül is és nem lép ki tíz perc után az áréna a maga árkategóriájában a legjobb vétel de azért hogy olyant álltani hogy jobb mint az n97 badarság bármennyire is fáj bárkinek ez így van
Lg Km900 ARENA
Honnan dobjak? Vegyek egyet? 
papp0628: Akkor ezek szerint a Wi-Fi a döntő tényező?
Kiragadtál egy napi szinten előforduló problémát az Arena topikból, ami nem fordul elő N97-nél, és ezzel el is döntötted hogy jobb az N97 mint az Arena...mert az egyikben stabilabb a Wi-Fi. Bravó.
Jó telefon tesztelő lennél. 
[ Szerkesztve ]
Hi! Lehet, h megoldódik ez a routeres kérdés, csak küld át pls, h Te mit használsz! Ja, bocs Zack, nem gondoltam, h ezt a funkciót nem használod.
[ Szerkesztve ]

Küldtem privátot.
Asus routerrel volt már vmi életjel. De TP-Linkkel meg "csak" pufferel 
Már rég beírtam volna a tipust...ha figyeltél, Wi-Fi-s témába nem szoktam bele vauzni.
De már többször említettem hogy nem használom a Wi-Fi-t, így nem is mérgelődök rajta.
Havi 1GB forgalmat bonyolíthatok a telón, e mellé minek Wi-Fi? Meg oké, értem én, hogy sokaknak ez fontos de próbálom elképzelni magam előtt a Wi-Fi-s szitukat... tételezzük fel hogy lenne. Itthon tuti nem használnám, mert itt a PC aminél nincs jobb a netezésre, és a sokat említett "jutyubra".Tehát itthon kilőve a Wi-Fi Arena-val. Ez kb. olyan mintha azt mondanám megnézek az Arena-n egy filmet, igaz itt a 100cm LCD, de jobb élmény lesz az Arena-n.
Ha pedig elmegyek bárhová, maximum az email-ek letöltése lehet fontosabb dolog, amit esetleg megtennék, de ez nem Wi-Fi függő.
Ne sértődjetek meg, de roppantul kíváncsi lennék ki, és mikor használja a Wi-Fi-s "jutyubot". Mert azt látom, hogy mindenkinek hatalmas gondot jelent hogy 10p után megszakad, de nem tudom elképzelni a szitut hogy mikor lehet ez gond.
Mekibe nyakig mustáros kézzel van közületek olyan aki "jutyubozik"? Lehet pszichológiai eset vagyok, de nekem eszembe nem jutna. Buszon meg megint kilőve utazás közben...mert nincs Wi-Fi. Tehát el nem tudom képzelni hogy itt ebben a topikban, ahol minden hozzászólásban, minden Arena tualjdonos felhozza a Wi-Fi-s jutyub problémát, konkrétan mikor és hol használná ezt a funkciót a telefonban. Az az érzésem (kövezzetek meg ha nem így van
), hogy divattá vált ez a "Wi-Fi-s jutyub" és az ezzel kapcsolatos hibák megemlítése. Másra nem tudok gondolni így konkrétan. De majd elmondjátok, mert frankón kíváncsi vagyok! Lehet azért vagyok szkeptikus ezzel a funkcióval kapcsolatosan, mert 32 éves vagyok, és nem bohóckodnék még a jutyubbal se várakozás, se utazás közben, mert inkább kevésbé feltünően zenét hallgatnék. Mindezt Wi-Fi-től mentesen írtam, úgy hogy éjjel-nappal jutyubozhatnék a telón 1GB adatforgalommal. Ha jutyubot akarok nézni, egyszer majd hazaérek, és megnézem...félre ne értsetek, nézek én is jutyubot, amikor van időm. Szórakoztató. Nyáron 1x kipróbáltam a melóhelyemen milyen is a jutyub a telón (Wi-Fi nélkül itt is). Kipróbáltam, megnéztem, működött, talán 2 videót ha megnéztem. Majd bezártam a böngészőt, és azóta sem volt jutyub a telcsin megnyitva. Nem látom értelmét.

[ Szerkesztve ]

Mi van akkor, ha mondjuk egy páran - jó páran csak kíváncsiságból nézték meg, hogy egyáltalán működik? (mint pl. én) 
Nem vitát akarok szítani mielőtt valaki még a torkomnak esik
Semmi sincs, és senki sem fog a torkodnak esni.
Vita pedig lehet belőle nyugodtan, lehet érvelni-ellenérvelni.
Ez csak onnan jutott eszembe, hogy most lett beírva papp0628 által, hogy az N97-es telcsin megy a Wi-Fi-s jutyub szoftvertől függetlenül, ezért jobb mint az Arena.
Ebből tovább görgettem a gondolatmenetet...mire is jó a Wi-Fi-s jutyub? Amire juttottam a kérdéssel kapcsolatban az pedig az előző hozzászólásomban olvasható. Eddig is furi volt a sok ezzel kapcsolatos probléma, mindenki felhozta negatívumként, főleg azok, akik bejöttek ide, elsírták magukat, írtak egy kemény kritikát 3 napos tulajként, milyen xar telót vettek, majd másnap már nem voltak sehol mert eladták.
De az itt lévő júzerek reakcióiból is az jött le június óta, hogy ez egy központi kérdés. Ezért furdal a kíváncsiság, miért ilyen nélkülözhetetlen ez a funkció.. 
Te nem említetted egyébként se, hogy húú ez mekkora negatívum, te közölted hogy meg leszel nélküle. Ez így korrekt, ebbe így belefér a kíváncsiság.
Valószínű ha lenne Wi-Fi-m én is kipróbáltam volna kíváncsiság szinten, de nem ugrottam volna fejest az ablakon át, mert levágott 10p után. Kipróbáltam, nem az igazi, egyébként se használnám.Pont.
Itt inkább azokra próbáltam célozni, akik ezt a funkciót borzalmas nagy hiánynak élik meg, negatívumként jegyzik az Arena-val kapcsolatban, és azon vannak hogy ezt a funkciót mindenképpen életre keltsék az Arena-ban.
Az FM transmitter-rel kapcsolatban is vannak fenntartásaim
, de az még egy fokkal hihetőbb ha valakinek fontos, pl. autóban. Bár semeddig nem tart kiírni CD-re az Arena-n hallgatott számokat, be a lejátszóba, és máris nem gond hogy van e basszus vagy nincs, és a minősége is jóval felülmúlja a transmitteres hangokat... 
[ Szerkesztve ]
Kezdesz kicsit vicces lenni
Mindenkinek köszönöm, h segített meglendíteni a munkát, és remélem kitaláljuk miért vannak még gondok ezzel az egy-két funkcióval!
Ez is csak egy funkció a listából. A wifi-ben és ezekben a parányi szerkezetekben még nagy lehetőségek vannak!
Én pl melóhelyen nem igazán érek rá, h leüljek 5-10 percre, de a kollégákkal mindig megy a netes téma.. namost én telóról töltök le és fel is, sok mindent, szóval szerintem meglepődnél, ha látnád,h még csak az esti letöltéseimet is telón jelölöm be, sőt, asszonynak átküldöm 4sharedre a fotóimat/ videókat és email mellett még kihasználnám a teljes youtube elérést és az opera szinkronizálást is! Azonban sajnos van ami nem történik meg folyamatosan, mert egy TP-LINK router közbeszól!

Én írni akartam kicsit összeszedettebb, gondolat menetet, hogy így eddig 2 nap folyamatos nyúzás után milyen a telefon, de annyira még nem látom értelmét. Valami tetszik valami nem. 2-3 nap után nem lehet kijelenteni semmit, ha valaki úgymond "elvakult" úgyis lefogja szarozni
vagy éppenséggel az egekig fogja "hypeolni" 
[ Szerkesztve ]

Nem mértük össze csak én elmondtam az N97-ről azokat a negatívumokat amiket én észre vettem. Én nem mondtam hogy az Aréna tuti jobb, csak azt hogy nekem speciel nem jött be az N97... Annyi pénzért én már többet várnék egy telefontól legalább anyaghasználatban, a másik meg hogy a kijelző alól csúszkáló bill nekem valahogy nem jött be. Szóval én magam úgy gondolom, hogy az Arénával jól jártam. Nekem jobb az Arena mint az N97.
A két szoftból egyik sem lépett ki wifiből, youtube megy (bár csak kíváncsiságból néztem) az újon úgyhogy erről ennyit.
[ Szerkesztve ]
...

Közben találtam egy ilyet:
"And since a lot of users don't seem aware of this fact, here's a tip for you - to watch streaming videos (such as YouTube) you first need to set up the dedicated streaming settings of the phone to use the same internet profile as your mobile web browser. The place you do that is on Settings row>Connectivity> Streaming settings."
Nem tudom erről mennyit hallottatok
Nekem ettől függetlenül nem megy. Csak hát ha vkinek..
[ Szerkesztve ]
Értem.
Bár azt nem értem miért kezdek vicces lenni.
De még most sem teljesen világos a te egyéni esetedet nagyító alá téve.
Nem találkoztok az asszonnyal napokig? Vagy ezek a le és feltöltések ennyire az adott pillanaton múlnak, hogy otthonról nem tudod elindítani? Mert én toltam deviza tőzsdét, ahol fontos hogy tudod mikor van belépési pont, "short"olni vagy "long"olni érdmesebb e, és pillanatok műve lehet 100k bukó... itt érthető lenne egy stabil Wi-Fi-s kapcsolat.
Vagy olyan sokat melózól hogy napokig nem mész haza?
Tényleg érdekel... 
[ Szerkesztve ]
Asszem kezdesz sokat offolni megint, de ha már így belefogtunk, én vendéglátós vagyok. Sok múlik a kis Arena wifis kedvén, néha nincs más pihi lehetőség, kollégáimmal ellentétben én nem dohányzom, nem iszom. Most pl készülök a komplett ST Voyagert is átkonvertálni a hideg téli estékre.
És Te mivel foglalkozol?

Jelenleg a V10P a legstabilabb rendszer? Várható még valami nagyobb javítás?
Motorola Defy | Sennheiser CX-300 II
Igen. A V10P-t érdemes feltenni. Ez a P-s szoftver is besunnyogott, és jó lett. A nagyobb hibákat már javították, bár olyan frissítés, amitől dinamikusabb lesz az Arena, biztos hogy lesz. Nem álltak le a szoftver frissítésekkel, mert féltünk hogy a support gyenge lesz, mint a régi LG-k esetében, de nem így lett. Ha lesz jobb, újabb, szerintem itt meg fogod majd találni.

olbaidhun: Sokat vagyok itthon. Vannak teendőim, amiből tudok pénzt keresni. Télen nem szeretek sehova menni, mert a BKV nálam kilőve, a motorozás pedig csak száraz időben. Amikor esik a hó, vagy jegesek az utak edzésre se megyek, max. a sarki CBA-ba.
Nyáron volt bőven nem itthoni meló, de sok esetben inkább a W910i-t vittem el mint "bevetési telefont" amiért nem kár, és az Arena-t itthon hagytam.
Okés egyébként, nálad így érthető a Wi-Fi-s dolog. De ha ennyire fontos, miért szívsz a Wi-Fi-vel, miért nem fizetsz elő valami olcsóbb netre vagy előfizura? Egyszerűbb lenne mint a Wi-Fi-vel küzdeni. A másik megoldás, ha olyan telóra cseréled, amivel ez a funkció nem gond. Én biztos lépnék valamerre ez ügyben ha a helyedben lennék.

Asus WL520gc - tökéletes rajta minden Wi-Fi-s cucc. 
Csak azután ne lepődjenek meg azok, akik még nem láttak YouTube videót ezen a telefonon, hogy micsoda egy gagyi minőségben fog lejönni...

jó reggelt! Nekem ugy is müködik, h nem állítom egyformára a profilokat. Egyébként a kijelzö-dologról: nézegettem sok telefont, mióta megvan Arena, de elég kevés készül kapacitív kijelzövel! Nálam pedig ez sarkalatos ponttá vált, mert a rezisztívet nem tudnám megszokni ehhez a használati élményhez képest( anyunak cookie-ja van, nyomkodtam eleget, meg samsungokat is). Amúgy jó sokat írtatok tényleg, jól el is aludtam közben 
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com

Ha arra gondolsz, akkor nekem egyik profil sincs Wi-Fi-re állítva. 

A múlt héten elmélyültem egy HTC alap telefon rejtelmeibe. Szerintem nyomába sem jön a 900-nak, a példány minden paraméterében sokkal gyengébb volt mint a mienk. Szerszámmal böködős képernyő, hát ezt megszokni hogyan lehet? Utcán, autóban keresni valamit az művészet, a szoft folyton a net-et keresi, magától nem tud semmit. Az ára meg annyi mint az LG. A Samunak is van több hasonló szegmensü - áru telefonja, az eszem megáll hogyan áraznak, a műszaki érték duplája. F480, S5xxx sorozat stb. Az egyik lányom az egyik multinál marketinges, néha mesél.
Találtam gyenge pontot, illetve a dolog természetéből fakadó nehézséget. A kábelszolgáltatót próbáltam hívni, automata központjuk van. Tudom, hogyan kell előhívni a billentyűzetet, de 6-8 próbálkozás és újrahívás kellett mire sikerült bepötyögnöm a számokat. Ha hallani akarom, hogy mit mond, nem látom a számokat, mire beütöm, már máshol jár az automata. Nagyon nehezen váltott át a kioldás, eddig mindegyik szoftnál ezt tapasztaltam, talán a 10a volt a legjobb. Kipróbáltam a telefonálás közbeni felvételt - a paranoiások és adatvédők kedvéért a nejemmel - szerintem felejtős. Hasonlóan a diktafon funkcióval sem sikerült próbaképen használható felvételt készítenem. Igaz, több mint 10 éve van mobilom, de soha nem használtam ezt a funkciót, bár több telóm tudta.
...izéféle hogyhijják, minekismonnyam...

Hali.
Én a T-Home cucchoz kapott speedtouch (thomson speedtouch 780wl multi-user wireless 4 port adsl2+ gateway with voip) routert használok, és teljesen zsír 
(bár még 10 percet biztos nem neteztem telóról mert arra ott a laptop. Youtubot már próbáltam róla, de elég ronda és akkor már azt is laptopról HD- minőségbe nyomom
)

#7981 (Zack) Egyetértek!!!!!
Amióta megvettem az arénámat (2009.05.23) Soha nem sikerült wifi-s kapcsolatot létrehoznom mindíg kapcsolódás sikertelen hibaüzenettel találkozam. Pedig higgyétek el rajta voltam az ügyön... Nekem Linksys WRT54GL 2.4GHz es 54mb\s routerem van (ennyit találtam ráírva) és ezzel meg vagy 10 más hálózattal sem akart működni úgyhogy lemondtam róla mondjuk az esélytelen hogy a 3x7 cm es kijelzőn nézegessek a youtube-on videókat max 1-2 oldal nézegetésére böngészésre vágytam volna na meg hát arra hogy tudjam hogy ezt is tudja.
De nem tudja...
Úgyhogy nem érdekel. Amúgy meg a wifis youtube-ot nem tudom elképzelni hogy emberek hol használják?? Én egy nagy vállalatnál dolgozom és a benn befogható hálózatokból van sokezer tehát még kihasználni is ki tudnám de nem képes rá a teló én meg nem fogok tovább küzdeni vele. Annyit tudok elképzelni wifijutubról hogy valahol nem nevezek meg helyet 1-2 havernak megmutatni valami videót maximum! De ha erre vágyom akkor PC-----> youtube downloader convert----->mp4------> adattár
aztán nem kell várni míg betölt a youtube hanem a galériából nyitom a filmet videót stb... Nekem nagyon tetszik az Aréna nem csinál olyan videót mint a viewty de sokkal szebb fényképet csinál. könnyebb keskenyebb és 100x többet tud!
Kár hogy nem az ájfon bőrébe bújtatták!!!
kell egy telefon ami úgy néz ki mint az ájfon olyan videót csinál mint a Viewty és olyan fényképet mint a SE K800i... ( LG KM900 (V10P_00 UK)

Ez nekem is volt (pannon ügyfélszolgálatnál) elég idegesítő volt, kihangosítotam a telót, így hallottam hogy mit mond és közben nézni is tudtam

Az újoncok kedvéért, [L:http://www.forummobiles.com/index.php%3Fshowtopic%3D214864] [/L] itt az összes fw letölthető, igen gyors, regisztrálni sem kell. Jó leírások vannak az újabb frissítési módszerekről is, igaz még csak franciául, de minden hozzá szükséges prg megvan.
Néhány havonta szoktuk frissíteni a linkeket.
Bár a teló multimédiás, szerintem sem való internet böngészésre vagy útvonaltervezésre, ehhez más készülékek kellenek. Most láttam a Google útvonal tervező programját, béta verzió, ez azonban tényleg nagy durranás. De csak Android 2 vel működik és az USÁ-ban.
Látod eszembe se jutott, hogy kihangosítsam, igaz az irodámban többen is voltak. Talán ez a megoldás.
[ Szerkesztve ]
...izéféle hogyhijják, minekismonnyam...