Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#7701) fiktív1 válasza fiktív1 (#7690) üzenetére

fiktív1
(tag)

Csináltam is egy antennát gyorsan. Egy tv-jack zsinórt szétvágtam, bedugtam. 10 cm-el tökéletesen veszi az erős jeleket! :) Zsebrádió.

[ Szerkesztve ]

(#7702) Mieza válasza hattila07 (#7651) üzenetére

Mieza
(fanatikus tag)

Nekem pont ilyen routerem van, és nálam tökéletes, 10 perc után se dob le. :)

(#7703) mrThomi válasza sani72 (#7700) üzenetére

mrThomi
(senior tag)

a nokiás füleseket az aréna nem támogatja...mással probálkozz

(#7704) hattila07

hattila07
(újonc)

Találtam egy ilyen port nyitási dologot: [link]
valaki megtudja mondani hogy miket írjak be ide :) (telón udp port 6970-3200)
A teló portját be írtam de hogy mit írjak az incoming porthoz az kérdéses, már probáltam ugyanazt de nem volt jó meg a 1024-65535 is de azt se fogadta el. Amikor valamit elfogad akkor rebootol egyet és elmenti. De idáig sehogy se sikerült :(

(#7705) strife

strife
(kvázi-tag)

Ezt a fajta smc-t nem ismerem de szerintem a kiosztott ip címmel együtt kellene beírni a portokat tehát valami ilyen formában pl: 192.168.2.1:6970-32000 talán. Cisconál legalábbis így működött.

Az teló íp címét pedig a client ip list vagy valami hasonló megnevezésű cím alatt találod. Talán így menni fog. Egy próbát megér.

[ Szerkesztve ]

...

(#7706) hattila07 válasza strife (#7705) üzenetére

hattila07
(újonc)

Megpróbáltam úgy, újraindult de eltünt onnan amit írtam :S néztem példákat van benne alapból 6 db alkalmazásnak az ilyen portjai és ilyenek vannak pl: 2300-2400, 28800-29000
másiknál 12120,12122,24150-24220 tehát ilyen formába kellene sztem.

(#7707) rep3at válasza fiktív1 (#7690) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Igen létezik. Egy átalakítót dugj bele. Mondjuk nem tudom milyen átalakító létezik 3,5höz.

Én egy Motorola W388as mobillal próbáltam, és tökéletes volt a vétel.

rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر

(#7708) zack válasza rep3at (#7707) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

2,5-3,5 jack átalakító biztos van. Nehéz volt felhajtanom jó minőségűt..azt hiszem a Nokia mintaboltban találtam, és valami 4k volt (aranyozott).

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#7709) geosz válasza Vovi1 (#7696) üzenetére

geosz
(kvázi-tag)

"Ma megtanítottam repülni, a cél egy durva beton járda volt,"

Nekem padlólapra sikerült landoltatni, sarkára esett, majd pattant még egyet, de szerencsére semmi nem látszik rajta (tényleg ütésálló :) ), és továbbra is tökéletesen működik minden rajta.

LG KM900 Arena KM900AT_V10v

(#7710) fiktív1 válasza rep3at (#7707) üzenetére

fiktív1
(tag)

Köszi! Ha bedugok egy átalakítót, akkor még hiányzik az antenna pálcika. Mármint ha annak 2-5-ös a bemenete. Láttam a neten valahol külföldi oldalon, sima 3.5-ös csatlakozású antennát, biztos akkor itthon is beszerezbető.

(#7711) CarajoEsp

CarajoEsp
(senior tag)

Nos elég rég nem jelentkeztem már, de jelentem, mióta feltettem a Uk10P-t, mindösszesen egy hiba fordul elő, az összes többi nálam megszűnt(magyarán a Gps elég pontos, egyedül a Wifi-t nem próbáltam még), az pedig az lenne, hogy a számoknál történő elnémulás megmaradt. Van, hogy napokig nem jelentkezik, van, hogy többször is gyors egymásutánban. Nem tudom mitől lehet, de mivel más nincs, ezzel megtanultam együttélni.

-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

(#7712) viewdetails válasza fiktív1 (#7710) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Miért nem mész be egy elektronikai boltba, és veszed meg a hozzávalókat, fillérekért? De akár netről is rendelhetőek, webshopból. :)

(#7713) viewdetails

viewdetails
(őstag)

Wifiseknek mondom.

Reggel wc-n ülve wifivel youtube-ot nézegettem, és 20 percig neteztem.
Nem dicsekszem, csak szólok, ne adjátok fel, próbálkozzatok kávézókban, mekiben, akárhol ahol van free wifi, és ha megy, érdeklődjetek a router típusa felől.

[ Szerkesztve ]

(#7714) fiktív1 válasza viewdetails (#7713) üzenetére

fiktív1
(tag)

Majd benézek 1 ilyen boltba.
20 peerc?? :B

(#7715) fiktív1 válasza viewdetails (#7713) üzenetére

fiktív1
(tag)

Bocs, valamiért kétszerezte...

[ Szerkesztve ]

(#7716) viewdetails válasza fiktív1 (#7714) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Igen. :) Sok? :)

[ Szerkesztve ]

(#7717) CheaterBandi

CheaterBandi
(kvázi-tag)

Hello! Van egy LG Arenám és szeretnék vele itthon wlan-on netezni mit kéne vennem az asztali számítógéphez,csak modemem van dlink márkájú.Azon 4 kocka tud világitani Power,Status,ADSL,Ethernet.Esetleg laptophoz tudnék valahogy csatlakozni vagy ahhoz is szükséges valami ? Válaszotok előre is kössz!

[ Szerkesztve ]

(#7718) viewdetails válasza CheaterBandi (#7717) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Eööööeeeeee... :)
Laptophoz bármikor tudsz kapcsolódni a telefonhoz PC-Suite és USB kábel vagy bluetooth segítségével.
Ha internetezni szeretnél a telefonról, akkor kell venned egy WLAN routert (úgy tűnik Linksys-t vagy ASUS-t érdemes), be kell állítani, és utána megpróbálni kapcsolódni.
Ha még nem csináltál ilyet, javaslom kérd hozzáértő segítségét. A router konfigolás nem ennek a topiknak a témája.

(#7719) flushman

flushman
(újonc)

Sok Fw - t Próbálókhoz lenne 1 Kérdésem Észleltetek Valami Változást Eltérést a:

V10P_00 UK és a V10P_00 AGBR Között Mivel vagy miben jobb az 1.ik mint a Másik???

kell egy telefon ami úgy néz ki mint az ájfon olyan videót csinál mint a Viewty és olyan fényképet mint a SE K800i... ( LG KM900 (V10P_00 UK)

(#7720) viewdetails válasza flushman (#7719) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Mindenképpen van, pl. az angolban megy az MMS, T-Mobileos hálón, németben nem.

(#7721) flushman válasza viewdetails (#7720) üzenetére

flushman
(újonc)

Értem!!

Megcsinálom akkor azt az Fr-t és írok majd Priv-ben hogy mi lett mi megy mi nem... :D
Sztem holnap...

kell egy telefon ami úgy néz ki mint az ájfon olyan videót csinál mint a Viewty és olyan fényképet mint a SE K800i... ( LG KM900 (V10P_00 UK)

(#7722) viewdetails válasza flushman (#7721) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Wifi nem hiszem, hogy lesz FR-től, de egy próbát megér. :)

(#7723) viewdetails

viewdetails
(őstag)

Megjelent a német V10P_00 rev 6, link még nincs, és lassan elér hozzánk is a frissülés, mert ismét nyugat-európa van soron, franciáknál, olaszoknál is V10P a hivatalos.
Lehet LG megunta, és egységesít?

(#7724) M.W.H válasza Murderer69 (#7198) üzenetére

M.W.H
(fanatikus tag)

ülj át egy windows xp-s géphez és szépen kezd elölröl menni fog

Mad W. Highflyer

(#7725) animoo válasza viewdetails (#7723) üzenetére

animoo
(senior tag)

Viewdetails: megnéztem, amit kértél. KM900AT-00-V10p-262-XXX-SEP-21-2009. Miért? Ja, és nem E2Tool-lal flasheltem, hanem simán.
Már lassan körbeérünk, most már jöhetne az októberi nagy frissítés is :D

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com

(#7726) Geree1989

Geree1989
(újonc)

Ma frissítettem v10v-ről v10p-re E2Flash-es módszerrel. Miután felment az új fw nyomtam egy memória rekesz ürítést, meg egy fr-t. Err eltűnt az összes nyelv a telóból, csak valami kínait tudok beállítani, de újraindítás után megint nincs semmilyen felirat az egész szoftverben. Újraflasheltem az egészet, ugyanez. Ilyenkor mi van? :D

(#7727) Oracle

Oracle
(senior tag)

Üdv!

Most készülök arenat venni, annyi lenne a kérdésem hogy ez a "beégés" dolog megszűnt az új fw-kel?

(#7728) animoo válasza Geree1989 (#7726) üzenetére

animoo
(senior tag)

Óóó... :F Nabakker. Akkor frissítsd a másik módon, hátha úgy visszarakja magát... Vagy nem tudom...
Oracle: Nekem P-nél egyszer se volt beégés, pedig már fenn van 1 hónapja. Igaz, a V10M_02-nél is csak egyszer tapasztaltam a 2 hónap alatt.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com

(#7729) zack válasza Geree1989 (#7726) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát..nincs más megoldás. Meg kell tanulnod kínaiul olvasni. ;] Nem hiszem hogy túl bonyolult lenne, viszont az esetedben a legolcsóbb javítási költséget jelenti. :DDD

Mivel ez egy új módszer, ki tudja hogy viselkedik a telóra nézve. A saját felelőségű frissítés itt is említve lett. Memória rekesz ürítést hogy csináltál? Leírnád? :U
Lehet, hogy okosan addig "molyoltál", ameddig egy olyan részét törölted a memóriának ahová (fax tudja miért) nem tud írni adatot a flash szoftver.
Ilyenkor az van, ha sehogy se sikerül, hogy szervíz, és zsebbenyúlás mélyen tanulópénz gyanánt, mivel ott tudni fogják hogy mélyebben nyúltál bele a frissítgetésbe. :U Ráadásul ha az EEPROM olyan szinten sérült, lehet fődarab cserés is a telefonod, persze kétlem hogy gariban. :U Mi az faxért frissítettél egyébként E2-vel? :U Nem ment a sima módszer??
Mert világosan le lett írva, ahogy akinek nem megy a sima módszerrel, az próbálkozzon az E2-vel. :F

Oracle:
Nem feltétlen szoftverhiba ez. Igazi rejtély mint minden, ami az Arena-val kapcsolatos. :DDD Nekem június óta 2x volt beégés, de már egy jó ideje nincs, legalább 2 hónapja. Lehet az M_02-es szoftnak köze volt hozzá, de nekem volt B_03 szofttal is. :U

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#7730) Geree1989 válasza zack (#7729) üzenetére

Geree1989
(újonc)

Saját felelősség persze, nem is hibáztattam én senkit. Másik módszerrel 40×-re sem sikerült, a legkülönfélébb hibaüzenetekkel találkoztam.
Memória rekesz ürítést azért csináltam, mert nálam is az a hiba jelentkezett, hogy a néma profilból normál lett, és minden bekapcsolás után átállította csengésre, valakinek segített ezen a rekeszek kiürítése. Hogyan is csináltam? A memória infó menüpontban lenyitottam a kis füleket egyesével, és visszaállítottam őket. Utána már gyanús volt, hogy egyes menüpontok átváltottak angolra. Akkor nyomtam fr-t, utána teljesen angolra váltott. Bementem a nyelvet átállítani, azt írta, hogy automatikus, de amikor rámentem, hogy lecseréljem, két választási lehetőség volt, egy üres sor :D és egy kínai kriksz-kraksz. Újraindítottam eltűntek a feliratok. Fr-megint, memóriarekesz, újraflash. Semmi. Az igaz, hogy ugyanazt a szoftot tettem rá, mint ami rajta volt, nem tudom van-e ennek jelentősége.
Azért fura ez a dolog, mert nemrég volt a fórumban, hogy valaki talált egy olyan fw-t, amiben nem volt magyar nyelv. Ergó nyilván a szoftban van a nyelv is. Na mind1, hátha valaki tud megoldást, ha nem egy párszor még újrarakom a szoftot, aztán szervíz. A poén csak az, hogy az új szoftot használtam már egy pár órát, újra is volt indítva a teló, utána toltam ezeket a visszaállításokat és akkor szállt el. Érthetetlen :U

[ Szerkesztve ]

(#7731) viewdetails válasza Geree1989 (#7730) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Szia,

érdekes, én is nyomtam FR-t, minden nyelv megmaradt.
Nézzük sorban: honnan van a telefon?

(#7732) Geree1989 válasza viewdetails (#7731) üzenetére

Geree1989
(újonc)

T-s

(#7733) viewdetails válasza animoo (#7725) üzenetére

viewdetails
(őstag)

animoo

Köszönöm, ez a 00 illetve 01 nem tudom mi lehet.

(#7734) viewdetails válasza Geree1989 (#7732) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Remek, akkor nem valami kínai szürkeimport. :) Feltételezem, mind a 10 fls fájlt bemásoltad a dll-el együtt, hibaüzenet nem volt, és kivettél SIM-kártyát, memóriakártyát és akksit..
Próbáltad esetleg kitörölni a PC-ről őket, újra kicsomagolni, és úgy flashelni?
Vagy feltenni egy másik szoftver verziót?

[ Szerkesztve ]

(#7735) viewdetails válasza animoo (#7728) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Érdekes dolog ez a beéégés, én tapasztalom P-nél is. De senki nem hiszi el, hogy szoftverfüggetlen dolog... :D

(#7736) viewdetails válasza M.W.H (#7724) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Apropó, hol van Murderer kolléga, akinek napokkal ezelőtt ígértem a szoftverfrissítési leírást?

[ Szerkesztve ]

(#7737) Geree1989 válasza viewdetails (#7734) üzenetére

Geree1989
(újonc)

1. Pontosan
2. Nem, vártam még vele, hogy hátha tud valaki egyszerűbb megoldást.
Az viszont érdekes volt, hogy a 7. lépésnél nekem nem a 111 könyvtárba csomagolta ki hanem a c: gyökérbe. Bár nem hiszem, hogy lenne jelentősége.

(#7738) strife

strife
(kvázi-tag)

Pontosan mit értetek ez alatt a "beégés" dolog alatt ? Mert frissítés után nekem is csinált érdekes dolgokat a kijelző de azóta semmi.

...

(#7739) Oracle

Oracle
(senior tag)

Egyébként maga az lcd technológia nem képes beégésre tudtommal, max a folyadékkristály kristályrácsa "úgy marad" valamiért :F

(#7740) viewdetails válasza Geree1989 (#7737) üzenetére

viewdetails
(őstag)

1. :)
2. Nincs jelentősége. Hirtelenjében jobb ötlet nincs rá, flash V10O_02-re, majd FR, hogy mit lép, ezek után lehet esetleg újra megpróbálni V10P-t ráhúzni.

Egyébként most mit csinál, működik, csak kínai nyelven?

(#7741) viewdetails válasza strife (#7738) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Pl. mikor "lapozol" át Widget képrenyőről (kék) egy másikra, fenn látszik az óra és egyéb ikonok helye.

(#7742) gyandras10

gyandras10
(újonc)

Sziasztok.

Teszteltem a V10B_02.kdz(europa open) szoftot.

Tapasztalatok: :))
Képernyő beég :(((
Nincs Playlist :(((
4 -5 nap múlva belassul :(((
Youtube nem megy (pufferig el se jut , nem támogatja a wifit) :(((
Kézírás felismerő nincs benne(valaki írta hogy neki van) :(((
Wifi 10 perc után dob (nekem más szofton is) :(((
Traszmitteren basszus elfogyott :(((

Ébresztő működik :)
Zenébe bele lehet pörgetni :)
Telefonkönyvnél ha húzod kiírja milyen betűnél vagy :)
5 nap alatt nem fagyott. :)
Stabilnak mondható :)

Röviden ennyi.

[ Szerkesztve ]

LG Arena V10P_00, wifis youtube? Persze hogy nekem nem működik., 10perc wifi aztán leszakad.

(#7743) Geree1989 válasza viewdetails (#7740) üzenetére

Geree1989
(újonc)

Aha, köszöni szépen, jól elvan :) bár telefonálni még nem próbáltam róla.
Megpróbálom a v10o-t, aztán jelentkezem.
Köszi a segítséget!

szerk: Rekesz-ürítésnek egyébként hivatalosan mi a gyakorlati jelentősége?

[ Szerkesztve ]

(#7744) CarajoEsp

CarajoEsp
(senior tag)

Nos, a beégéshez annyit, hogy nekem a P-s szofttal, mármint az új UK-sal nem jelentkezett, talán csak egyszer.
Viszont vibrál a kijelző, igaz most max fényerőn használom, automatán nem volt ilyen gond és a vibrálás is rapszódikus, van, hogy előjön, van, hogy nem.
De azt biztosan állíthatom, hogy az O-s szoftverrel ilyen gond sose volt. Se beégés, se vibrálás. Azt használtam több hónapig, majd a frissítés után egyszer vissza is került, nyomban megszünt a beégési probléma.
Igaz nekem Fr nem volt, szóval lehet, hogy ez csak a német szoft sajátossága és egy FR után a UK-ból el is tünne a hiba.

-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

(#7745) strife válasza viewdetails (#7741) üzenetére

strife
(kvázi-tag)

Köszi szépen, nekem nincs ilyen bajom hála az égnek.

Még annyi hogy a kézírás felismerésnek hol kellene benne lennie ?

...

(#7746) viewdetails válasza Geree1989 (#7743) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Remek. :) Csapd nyakon, és jelentkezz, mi történt.

Rekesz ürítés csak azért van, mert régebbi szoftoknál előjött egy hiba, hogy ha nem űrítetted le mondjuk flash után a multimédia rekeszt, és később felülírtál ott valamilyen létező fájlt (képet, zenét), akkor hajlamos volt meghülyülni. Szóval ez csak ilyen just to be sure.

(#7747) gyandras10 válasza strife (#7745) üzenetére

gyandras10
(újonc)

sms írásnál

LG Arena V10P_00, wifis youtube? Persze hogy nekem nem működik., 10perc wifi aztán leszakad.

(#7748) zack válasza gyandras10 (#7742) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszönjük az infót, de a V10B szofton már túl vagyunk pár hónappal. Akkoriban mindenki beírta mit tapasztalt, és kb ennyi. Egyébként a telefonkönyv minden verzióban kiírja milyen betünél vagy, ez nem pozitívum, ez alapvető. A képernyő beégés közel sem biztos hogy szoftver függő.
Legközelebb próbálj meg kevesebb smiley-t használni, mert ezen a fórumon, ebben a formában, ez így nem szokás. Persze lehet használni, csak ésszel, nem 13db/hsz szinten.
Tedd fel a V10P_00 UK verziót, azzal elégedettebb leszel. :K ;)

(#7749) Geree1989 válasza viewdetails (#7746) üzenetére

Geree1989
(újonc)

Mielőtt elkezdtem frissíteni, észrevettem egy érdekes dolgot. Hiába volt 2 FR, meg memóriaürítés, megtartotta a híváslistámat. A dátumok elszálltak, mindegyiket január elsejére tolta, de a hívásokat megtartotta. Úgy látszik, az én telóm és egyedien viselkedik.

szerk.: Sajnos nem változott semmi :(

[ Szerkesztve ]

(#7750) strife válasza Geree1989 (#7749) üzenetére

strife
(kvázi-tag)

Nekem mikor fagyott én is csináltam FR-t, de ugyanígy megtartotta.. Néztem is h mi van, Nem egyedi már ketten vagyunk :D

zack: Pl nekem a V10A nem írta ki.

[ Szerkesztve ]

...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.