Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#751) tamastomi

tamastomi
(újonc)

Ja, igen azt nem írtam, hogy az enyém is független...
Lehet csak a Trémobilos Arénák fagynak...? :U de gáz......

(#752) chevyfan

chevyfan
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Segítsetek légyszíves, ne kelljen 700 hozzászólást elolvasnom...

Nem tudok a telefonon filmet nézni, azt írja ki, hogy lejárt jogosultság, meg nem támogatott...próbáltam a cd-n lévő divx konvertert, meg az any video konvertert is...

volt itt egy link egy orosz "ultimate"tesztre, az tényleg valódi?

(#753) ben11 válasza Sediqwe (#747) üzenetére

ben11
(senior tag)

Van egy leírás a gmaps-hoz,amivel offline lehet használni,bár nem tudom,hogy ezen a telón be lehet-e állítani..Egy próbát megér szerintem.

Közérdekű: http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/

(#754) Pinochet

Pinochet
(kvázi-tag)

Telókönyvet akkos simát át lehet küldeni más fajta telefonról ?
A t-mobilos rendszert hogyan lehet kinyírni, le tudná valaki írni, mert igazából szinte csak ettól függ a vásárlás....(mindegyik t-s telómról ez az első amit csinálok...)

Nincs ami olyan szentül megpecsételne egy barátságot, mint a közös hányás.

(#755) erdoke válasza ben11 (#753) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ki lehet kapcsolni a netes GPS segédletet, bár az nem biztos, hogy megoldja a helyzetet.

Telefonkönyvet fogadja, és az összes kontaktot lehet küldeni is.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#756) jooker82

jooker82
(PH! addikt)

Na, nem hiszem el hogy ezt az arenába nem igy oldották volna meg. Szóval a viewtyba lehet tekerni a zenénél is elég gyorsan. van az a kis egyenes amin fut a szám ,egyszerüen végighúzod a kezed jobbra v 2 centit és megállsz egy ponton és ott nyomva tartod folyamatosan. és egyre gyorsabban elkezdi pörgetni, igy mp enként kb 1 percet teker a számon. Remélem az arenába is igy van próbáljátok ki

"A játék,az nem játék"..:)

(#757) verser233

verser233
(senior tag)

jooker82,

Nekem így nem megy. Ellenben, ha a számváltó "gombot" hosszan nyomom akkor beleteker a számba, igaz 10-15mp-ket ugrik csak. Szerencsére nincs szükségem erre a funkcióra.

[ Szerkesztve ]

http://www.takethatdaily.org ; http://www.likegyujto.hu

(#758) Pinochet

Pinochet
(kvázi-tag)

Na mostmár égető szükségem lenne arra az infóra hogy hogyan lehet rádurrantani a telóra a gyári szoftot, ugyanis épp most kezdtem el az első töltését :D
Picit elcsábultam egy pillanatra az Omnia felé mikor a tmobilos csávó elém rakott egy 8 gigás fehéret, csak a rózsaszín felhő a telefon megfogásával el is illant- hát nem akarok omnia tulajt megbántani, de egy ilyen telefon egy műanyag valamibe belepréselni elég gáz... :(((
ki meddig töltötte, nekem erre is 8-10 órát mondtak, ez áll még (legutóbb a P990et kellett beavatnom, így ezt nem tudom)
Ja azt majdnem elfelejtettem, hogy alapból kipakoltattam vele az E71-et E75, Omnia, LG-t, de az Iphonet meg sem említette, pedig neki az van. Kicsit beszélgettem vele az Iphonról, és nem győzött meg. Főleg az nem h 1 év gari van rá, ezután a kisjavítás kb 50e a nagy kb. 100e FT. ez sztem gáz.

[ Szerkesztve ]

(#759) Sediqwe válasza tamastomi (#751) üzenetére

Sediqwe
(újonc)

Előfordulhat, nem tudom. ha 1* fagyna nem bánnám, telefon, sokmillió funkcióval , legyen.
2 * fagy, legyen bonyolult telefon, rengeteg funkcióval,
2 telefon 6 * fagyott, 1 * újraindult, rossz telefon , kéretlen funkcióval :o)

A "vak vagy mert elöl a hangszóró" ra nem voltam vak :) csak a teteje alja nem jött le első fogásra.

nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik

(#760) Sediqwe válasza ben11 (#753) üzenetére

Sediqwe
(újonc)

Próbáltam, NEKEM, és ez ugye ezekszerint nem jelent semmit, nem jött össze.
Próbálkoztam sok offline -l volt amelyiket nem lehetett beállítani mert a scrollbar nem reagált semmire :\ pedig "láttam" hogy goole map és azt akarom használni, nem jött be.
volt olyan amelyikre tudtam mapst tenni, nagynehezen beállítottam, de sem A-GPS , sem only gps nem talált meg 10 perc alatt meg :\
jelzem, emiatt vettem wifis routert :\ netes googlemaps pedig azonnal megtalált A-GPS el, sima gps -l kb 20 ms kellett.

megvan.[link] ezeket lestem :)

[ Szerkesztve ]

nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik

(#761) Vovi1

Vovi1
(fanatikus tag)

Lehet, hogy csak szoktatás kérdése a lefagyás. Egy-két hétig tényleg csinálta nekem is, pedig független verzió volt. Nyilvánvaló, hogy a határokig nyomkodtam, ilyenkor előfordulhat. Két- három hete semmi fagyás, folyamatos és szokványos használatnál egyáltalán nem jellemző. Megtanulta a leckét, stabillá vált.

...izéféle hogyhijják, minekismonnyam...

(#762) syler

syler
(fanatikus tag)

Sziasztok. Ma vettem egy ilyen telefont. T-mobile-os. Az a problémám, hogy a bejövő hívásoknál nem írja ki a hívó számát. Miért van ez? Tud valaki segíteni? Köszi.

Nem a fájdalom öli meg az embert, hanem a remény amiben csalódott!

(#763) Sediqwe válasza syler (#762) üzenetére

Sediqwe
(újonc)

ha előfizus, akkor kérni kell a hívószámkijelzést (190 ft :D)

(#764) syler válasza Sediqwe (#763) üzenetére

syler
(fanatikus tag)

Úúú basszus, na erre nem gondoltam:) Már mindent össze vissza nyomkodtam, de ez fel sem merült bennem:) Na jó akkor ez van mert én meg nem rendelem ez tuti:) Köszi a választ.

(#765) kabalapapa

kabalapapa
(újonc)

Itt is olvasható egy elfogulatlan teszt az LG KM 900 Arena mobilról. Igazából a Samsung i8910 HD-vel és a már kifutóban lévő Samsung I 900 Omnia-val hasonlítják össze.

(#766) erdoke válasza syler (#764) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ha már T-Mobile: Az új, MédiaMánia nevű díjcsomagok már tartalmazzák (mekkora szó Westelnél/T-nél :D) a hívószámkijelzést.
Pl. MédiaMánia S (4990 Ft): Hálózaton belül 26, kívül 29 Ft-os percdíjjal leforgalmazható havidíj (kb. 172-192 perc), 50 SMS, 500 MB adat, 10 óra mobilTV.
Szerintem ezek a csomagok nagyon passzolnak a multimédiás készülékekhez, amilyen az Arena is. Gyakorlatilag ez a legolcsóbb adat csomag, amit választhatsz, minden mással rosszabbul jössz ki.

(#767) Pompi válasza kabalapapa (#765) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A többi topikból ahova bíeírtad, kiszedtem ugyanezt a hozzászólást, plusz a nyitott topikodat is töröltem. Légyszíves hagyd abba az oldal(ad) reklámozását és a spammelést. Köszönöm.

[ Szerkesztve ]

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#768) tamastomi

tamastomi
(újonc)

kabalapapa
a cikk amit linkeltél......elég sz*r

"A WiFin kívül megtalálható benne az összes mobilkommunikációs forma egészen a 7.2Mbites HSDPAig,"------> Akinek még nincs Arénája és először ezt a cikket olvassa el, valószínűleg arra fog gondolni, hogy nincs benne WiFi....pedig ugye van....gondolom a cikk írója se hülye ennyire h ne találta volna meg csak fogalmazni nem tud.....

Ehhez csak gratulálni tudok :C

Meg összehasonlítani az Omnia HD-vel ami jó hogy 3,7"-os kijelzőt kapott....~180 K-ért ez már minimum lenne.....

(#769) Ursache

Ursache
(tag)

Hello mindenki!
Van egy problémám, amit nem tudok orvosolni sehogy =/
Nekem is van egy LG Arena telefonom, ami független és hibátlan is volt idáig. Tegnap hallgattam az ébresztő csengőhangokat és egyszer csak kikapcsolt a telefon. Megpróbáltam bekapcsolni, ami sikerült is, de az LG logonál megáll, gondolom boot előtt.
Várok, várok semmi. Megnyomom a power gombot semmi, hosszan nyomom semmi, egyik gombra se reagál. Oké, kivettem az akkumulátort vissza be, és töltőre raktam kikapcsolt állapotban. Csont ugyan az a szitu megáll ugyan ott és nem csinál semmit. Akkor azt hittem túlmelegedett így lehúztam a hálózatról és hagytam pihenni. Bekapcsolom ugyan ott tartok még mindig. A dolog kezdett idegesíteni, így hát kerestem a neten soft resetet, hard resetet, DE sehol semmi... Hozzákötöm a géphez, (ugye akkor is ki volt kapcsolva a telefon) látom oprendszer jelez, új hardver. Fogtam a mellékelt lemezt betette az ODD-be olvas, telepítek (PC Suite, meg USB Modem) a problémam még mindig ott van. Lehúzom a gépről újra csatlakoztatom, megint semmi. Elkeseredetten jegyeztem meg magamban, hogy ez meghalt. Utolsó mentő ötletem az volt, hogy (úgyis alacsony töltöttésű volt a telep) lerakom asztalra bekapcsolt állapotban a szép LG logoval és világítson, hogy lemerüljön. Mákom volt, mert nézem a tv-t már félálom, és látom, hogy nem világít. Megnézem, megpróbálom bekapcsolni, semmi. Akksi lemerült (remélem) Töltőre feldugtam lám csodát megint LG logo az elején. Rendben töltsön. Elmentem aludni olyan jó 23:40-kor és egész este töltőn volt. Most keltem 9-kor és még most is rajta van ugyan ott tart LG logo. Szerintem az akksi fel lett töltve, mert lehúztam a 220-ról. A telefon kicsit melegebb a kelleténél úgy, hogy akksi biztos rendben van. Nem reagál semmire. Akksi megint ki :S power gombot lenyomom LG logonál megint megáll. Még van egy ötletem. Firmware frissítés. Csak ugye ahhoz felkéne ismernie a telefont a gépnek. Meg olvasgattam, szerintem ez bonyolultabb, mint iPhonenál...

Valaki segítsen könyörgöm!!!

[ Szerkesztve ]

REJTETT SZÁMOT NEM VESZEK FEL!

(#770) Saint_ válasza Ursache (#769) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

Garancia van? Ha van, szerviz.

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#771) Ursache válasza Saint_ (#770) üzenetére

Ursache
(tag)

Hát nem igazán van =/ De mi lehet a probléma?

(#772) Saint_ válasza Ursache (#771) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

Sajnos nem tudom, de talan erdoke nevu user tud valami okosat mondani.

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#773) Ursache válasza Saint_ (#772) üzenetére

Ursache
(tag)

Rendben küldtem neki egy PÜ-t. Meg nézem itt is a fejleményemet. OFF vége.
Szerk: kösz!

[ Szerkesztve ]

(#774) erdoke válasza Ursache (#769) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Pedig ez dögrovásnak hangzik, szervizt javasolnék én is. Vagy a szoftver sérült, vagy maga a memória.

(#775) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Samsung hamarosan válaszol a készülékre hasonló kocka menü..
De kijelző jobb 3.1 AMOLED, tudás szinte ugyan az:

S8000:
Képek:
link

Jó kis verseny ez csak nekünk jó. :)

Note 2 ?

(#776) Peat76

Peat76
(kvázi-tag)

Sziasztok!Valakinek mar lett pixelhibas a telefonja?Nekem pont középen van egy!

(#777) Peat76 válasza Ursache (#769) üzenetére

Peat76
(kvázi-tag)

Csaó!Nekem megvan az Arena szervizkönyve,utánanéztem a dolognak,nagy valószinüséggel föpanel csere!Persze ha garis ingyenes!

(#778) Peat76

Peat76
(kvázi-tag)

Talán sok Arena tulajnak segithet ez a kis okosság,persze aki keni-vágja az elektronikát!http://rs340.rapidshare.com/files/221184356/EN_KM900_SVC_ENG_090227_1.0_.rar

(#779) syler válasza erdoke (#766) üzenetére

syler
(fanatikus tag)

Szia. Hát nekem web&walk 80Mb van:)

Más, miért nem tudok usb-n keresztül adatot tenni a telóra. Zenét akartam, de sajnos nem megy. A zene proginál beraktam a számokat, de a to phone és a to pc ikonra nem lehet rányomni. Szinkronizáltam is, de egyszerűen nem ment rá. Csak bluetooth-on de ott meg elég lassúcska.

(#780) Peat76 válasza syler (#779) üzenetére

Peat76
(kvázi-tag)

Mikor a gépre dugod az adatkábelt ami a telobol jön,valaszd az adattár lehetőséget,igy jóval gyorsabb és egyszerübb!!

(#781) pepszi001

pepszi001
(újonc)

Sziasztok!

Remélem tudtok segiteni.
Minden beállitást egyebet sikerült megcsinálnom/megtalálom az ARENAn,de a prospektusokon meg mindenhol ez a KEZDŐKÉPERNYŐ színes,ugye zöld,narancs,kék,lila... nos nekem ennél a 4 résznél szürke a háttér,és alul a telefon ikon meg a névjegyzék ikon se zöld,hanem szürke,plusz a menübe is pár ikon más szinű mint a "képeken"..(rózsaszin)
Tudnátok segiteni hogy ezt hogy lehetne színessé tenni? vagy jelent valamit az,hogy T mobilenél vásároltam a készüléket?

Minnél előbb válaszoljatok!:$

Előre is köszönöm.

Barbi

(#782) blt.62

blt.62
(senior tag)

Szio!
segítséget szeretnék kérni tőletek,mert hétfőn kellene döntenem a készülékkel kapcsolatban.
1, A naptár bejegyzés és sms hangját lehet állítani mp3-ra?
2, Fényképet háttérképnek ki lehet rakni,és teljes kijelzőre?
3, A naptár bejegyzésnél ha hangot is kérek, és nem hallanám meg valamiért akkor ismétli a riasztást időközönként (mint pl:a symbis nokiák)?
4, Képernyőkímélő üzemmódban mutat valamit,(pl:nemfogadott hívás,sms,stb.)
5, A billentyűzár nem tud a zsebben kapcsolni? ( a Pixonom emiatt adtam el)
6, Milyen képeket készít és videót?
7, A kijelzője valóban annyira szép?
8, Szépen szól kihangosítva a telcsi?

Bocsi,hogy ennyit kérdezek de Erdélyben vagyunk hétfőig és csak a barátom PDA-ja van nálunk és csak írni tudok ide.Hétfőn reggel érünk haza és lesz fél órám,hogy elolvassam a válaszotokat utánna mennem kell a telcsiért.Kevés a döntési idő,és én jobban adok a ti véleményetekre mint bármilyen tesztre. Most Nokia 5800-am van, nem rossz de nem tetszik a kijelző minősége,nem készít szép képeket,és recseg ropog.De ettől függetlenül nem akarom csak jobbra cserélni,mert nekem fontos a szép kijelző,a szép képek készítése,anyagminőség. Rengeteget használom a naptár funkciót (fél évre előre is bevannak írva a programok),és rengeteg jegyzetem van a telcsibe. Gondolom ezekkel a dolgokkal az Aréna is elboldogul.
Kérlek csak az válaszoljon akinek van türelme hozzám. Jó hétvégét nektek is!!!!

[ Szerkesztve ]

BMW X5 INVÁZIÓ

(#783) Pinochet

Pinochet
(kvázi-tag)

Kis segítséget kérnék. picit eltunyultam az UIQ használatában és nem bírok a .jad kiterjesztésű fájlokkal mit kezdeni, nem akar se települni, se felrakódni a telóra...

(#784) Vovi1

Vovi1
(fanatikus tag)

Rájöttem, hogy fekvő helyzetben, az asztalon miért döglik meg. Egyszerű, mert kapacitív képernyője van, melynek egyik oldala a fémház, másik a képernyő tapizós része! Kézbe kell fogni, vagy meg kell érintenia fémvázat és megjavul. Ezért nem szabad nyomkodni, felesleges, halvány érintés is elég az utasítás beviteléhez. Meg kell szokni.

Hátteret nem lehet beállítani, nincs hová, tele a képernyő infóval. Igen szépen játsza le a képfájlokat, bármekkora méretűek is. Kamera átlagos, szerkeszthetősége kiváló, videó kamera a jelenlegi mobilok csúcsa.

Zsebben nem indul be. Nem okostelefon! Mp3-at nem lehet küldeni naptárhoz, de üzenethangnak igen. Kicsit olvass vissza. Saját hangja meglepően jó, a füles kiváló, Dolby Digital hangrendszere van, újdonság!

A tré átírta a színeket, a belépést, és néhány saját funkciót tett bele,lásd korábban.

[ Szerkesztve ]

...izéféle hogyhijják, minekismonnyam...

(#785) syler válasza Vovi1 (#784) üzenetére

syler
(fanatikus tag)

Szia. Nem tudod, hogy trésnél miért nem lehet megváltoztatni a parancs ikon képernyőt? Nem lehet szerkeszteni mint pl a widget részt vagy kedvenceket stb.

(#786) erdoke válasza syler (#785) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Szerintem nem csak a T-snél nem lehet, a tesztben sem írtak ilyesmit, ha jól emlékszek.

(#787) syler válasza erdoke (#786) üzenetére

syler
(fanatikus tag)

Hát ez nem túl jó, én szeretnék oda még belepakolni dolgokat :(
Esetleg nem tudja valaki, hogy fw frissítés garivesztéssel jár??

(#788) Pinochet

Pinochet
(kvázi-tag)

Valaki a fájl telepítésről??
Nektek is lezár az auto bill zár beszélgetés közben. mert nekem igen és így kissé nehéz letenni :)

(#789) erdoke válasza Pinochet (#788) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Miért nehéz? Megnyomod felül (röviden) a kis bekapcsoló gombot, majd tapizol a piros gombra, és már le is tudod tenni a világító pirossal.

(#790) Pinochet

Pinochet
(kvázi-tag)

És a.jad kiterjesztésű fájlokra vmi ötlet, mert nem engedi a teló..pl amaze sem megy fel..

(#791) M.W.H

M.W.H
(fanatikus tag)

helo az a kérdésem hogy ez a tarifa mit tartalmaz? hátha van valaki okosabb itt éjjel.mennyit kéne havonta fizetnem a ezért igy caklipakli itt .köszi

[ Szerkesztve ]

Mad W. Highflyer

(#792) erdoke válasza M.W.H (#791) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Én nem látok ott tarifát, sőt, többféle kondciót ajánlanak.

(#793) M.W.H válasza erdoke (#792) üzenetére

M.W.H
(fanatikus tag)

nemvagyok jártas ebbe. akkor rájöttem h nincs tarifa:D hanem csak a wng csomag... mért bonyolitják... tudnál segiteni ebbe nekem? hogy kb olcson megszerezni a telefont egy korrekt elöfüzetésért kb haviszinten 10 14 e ft vagy ez alatt. tudatlan vagyok témobilnál.:S és csak értelmetlenül kattyolgatok oldalukon :R

Mad W. Highflyer

(#794) M.W.H válasza M.W.H (#793) üzenetére

M.W.H
(fanatikus tag)

asszem találtam vmit:) de minden javaslatra nyitott vagyok

Mad W. Highflyer

(#795) erdoke válasza M.W.H (#793) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Mit szeretnél, hogy legyen a csomagban?
MédiaMánia L csomaggal 19 980 Ft az Arena, ha aláírsz 2 évet (és ez nem csak a T-Mobile-ra, hanem a díjcsomagra is él!). Ez havi 10 990 Ft-ért ad kb. 550 perc lebeszélhetőséget (ha 50-50 %-ban beszélsz hálózaton kívül és belül, egyébként valamivel több vagy kevesebb is lehet), 1 GB adatforgalmat, 30 óra mobiltévét (az előző adatforgalmon felül) és 300 db SMS-t.

Tehát fizetsz 19 980-at amikor elhozod, aztán 2 évig a havi 10 990-et, amivel a fenti mennyiséget beszélhetsz, netezhetsz, tévézhetsz ill. SMS-ezhetsz.

Egyéb csomagokkal 9900 Ft-ért + 12x5e Ft részletért is elhozhatod 2 év hűséggel, de jellemzően minden csomag rosszabb kondíciókat kínál, ha szükséged van viszonylag sok beszélgetésre és valami (min. 50 MB/hó) netre.

(#796) M.W.H válasza erdoke (#795) üzenetére

M.W.H
(fanatikus tag)

munkámbol adodoan sokat kell telefonálnom de felét letudom irni mint vállalkozo
egykis net joljön mindig :)
én ezt néztem hogy web and walk kerekitve 7k ért vihetö plusz
média mánia S csomag havi 5k meg a részlet 12 honapra 5k az havonta 10k elöfizu dijjal meg részlettel és 24 honap hüség. de lehet elnéztem valamit vagy még ez a web and walk cucc lelop még némi pénzel

Mad W. Highflyer

(#797) M.W.H

M.W.H
(fanatikus tag)

vagy mostnézem a web and walk 2000 ft 80 mega akkor nemkell a média mánia s hanem egy sima telefonálj ameddig kinem száradsz tarifa kell mellé és akkor sokat telefonálhatok és 80 mega net elég az emailnek meg a többi aproságnak. persze ha ugymüködik mint ahogy gondolom

Mad W. Highflyer

(#798) erdoke válasza M.W.H (#797) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Egy Relax 500 (500 lebeszélhető perccel) + a Net80 együtt már 13500 Ft, és még fizetned kell a hívószámkijelzésért, valamint az SMS-ekért. MobilTV-t nem említem, mert általában nem szempont. Plusz ha kicsúszol a 80 MB-ból, keményen fog a szolgáltató tolla: minden 10 KB-ért 1 Ft-ot kér, azaz + 1 MB = + 103 Ft.

(#799) blt.62 válasza Vovi1 (#784) üzenetére

blt.62
(senior tag)

Szio!
Azt hogy érted,hogy "nem okostelefon"? A naptár és jegyzet funkciókra? Végeredményben még egy alsó kategóriás nokiában vagy LG-ben is lehet a naptárt telepakolni bejegyzésekkel,és a jegyzet részét teleírni. Ez a telcsi pedig most az LG zászlós halyója. Nem?

BMW X5 INVÁZIÓ

(#800) EnRg

EnRg
(tag)

Hella Mindenki!
Nekem LG VIEWTYm van ami ugye avi-ban vesz fel videót (nem is rosszul),az Arena viszont ha jól értelmezem csak 3 gp-ben rögzít ami hiába 720x480 pixel,de mégsem divx formátum?
Ami itt a tesztben volt video (a két hölgyről :D ),szóval azt letöltöttem ,kiírtam lemezre,de a Panasonic házimozim nem játszotta le... :Y

Ez így azért elég gáz... :(

[ Szerkesztve ]

- SAMSUNG GALAXY S PLUS -

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.