Te egy szerencsés ember vagy.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
gyandras10
(újonc)
Akkor a te telefonod biztos nem pénteki gyártmány.Szerintem a gyárba pénteken már nem a minőségre mennek / gondolnak hanem arra hogy itt a 7vége :-)

Amúgy szerencsés vagy 
[ Szerkesztve ]
LG Arena V10P_00, wifis youtube? Persze hogy nekem nem működik., 10perc wifi aztán leszakad.

Bavid
(senior tag)
Tud valaki valami boltot örsön (árkád v sugár) ahol arénához szilikon tokot lehetne kapni? ill. akinek van mi a véleménye róla?
"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=

Ap3x89
(fanatikus tag)
csak azt lehet beállítani a fénykép mentésénél hogy külső memória legyen? a telon belüli mappát nem lehet kiválasztani?
Xbox 360 slim --Crysis 2 -- Forza 3--- Gamertag: ApAt1zS

fiktív1
(tag)
Nagyon jó! Meglepően jól véd, minden passzol! Nem ejted ki a kezedből, asztalon, kocsiban nem mászkál. Gombok működnek. Kontra, hogy elrejti a megjelenését. Lgtöbb T-nél kapható!
[ Szerkesztve ]

animoo
(senior tag)
hattila07: Kb, fél oldallal ezelőtt nekem volt erre egy tippem. A legelején az elérési utat és a szoftververziót egyformán nagy/kisbetűvel írtad? Szerintem ez is számít, engem tuti emiatt dobált ki. Racionálisabb ok lehet még, hogy a kdz file titkosított, vagy valami van az attribútumoknál. Az intézőben nézd meg a tulajdonságait, ott XP-ben van egy unblock gomb, azt javasolt igénybe venni
fiktív1: én már régebben is írtam, de nekem nem létszükséglet a wi-fi. Egyébként lehet tényleg a belkint nem csípi, amikor nyaralni voltunk, a szállodában volt wi-fi, ott tök sokáig neteztem gond nélkül. VIszont tegnap a sárga M-mes étterem hotspotján is bejátszotta ezt a 10 perc a világ mókát. Máshol nem nagyon tudom kipróbálni, de most már elkezdett izgatni ez a kérdés, úgyhogy keresni fogom az alkalmat 
Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com

Vovi1
(fanatikus tag)
Két napig nem fórumoztam, meglepődtem a változásokon, talán jó irányba változik a közösség.
viewdetails: nem tegnap kezdtem a frissítést, még májusban elsők között, egy alkalommal le is futott a Pcsuite és a DOS-os is. Valamilyen, a telefon belső hibája miatt azóta nem engedte az újabb frissítéseket. Több számítógépet, op. rendszert dll. filet kipróbáltam mindenféle variációban, igen sok időm elment rá, hiába. Megúntam a v10a-t, és egy hete kipróbáltam a pcSUITE-os v10v-t.( Tré -lett függetlenítve, így kaptam a telót) Már volt korábban Tré prg-m, alig tudtam eltüntetni még májusban. Szerintem borzalmasak a színek, a kedvenc ikonjaimat átszerkesztették, eldugták. Nem jön az internet, pannonos vagyok, át kellene írni minden beállítást. Nem zavar, nem használom erre, de mégis. Az említett saját felelősséges módszert a hibaüzenet után a PCsuite maga ajánlotta fel, májusban még angolul, most magyarul, valaki tegnap be is írta. Tehát működhet. Most Tré van, gyorsabb, mint a régi, jobb a prg, de a korábbit már megszoktam.
Örülök, hogy rájöttél a frissítés rejtelmeire, azt hiszem ismét megpróbálkozom, hátha sikerül megszelidíteni a makrancos hölgyet.
Valóban nincs két egyforma telefon és egyébként lelke is van.
...izéféle hogyhijják, minekismonnyam...
Úgy gondolom a hozzászólások alapján, hogy egy dolgot felejtettek el az Arena-nál...
Mégpedig ez a kompatibilitás.
Kezdve a számítógépek komponensein át a Wi-Fi-s routerekig. Szinte bármilyen hardverrel eldöcögnek, kivéve ha az Arena-nak nem tetszik valami komponens. Mint pl. nálam az Asus lapom USB vezérlője, amivel nem megy a háttértár mód. Érdekes módon az ALI csipszettel hibátlanul működik.
Mint ahogy a Wi-Fi routerek között is válogat melyikkel működjön melyikkel ne. A frissítési hibák egy része is hardver összeférhetetlenség miatt lehet.
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

szmatyi
(kvázi-tag)
Egy LG KM900 nem túl elégedett tulajdonosa vagyok.
Eredetileg egy SE W995 volt a választottam, de ennek a cikknek a hatására vettem LG telefont helyette. Megbántam! Nagyon szép, nagyon látványos minőségi grafika és menümegoldások mellett; 1 hónaposan besz...rt a hangszóró. A médialejátszó nem csak az utolsó lejátszási pozíciót nem jegyzi meg, hanem az utolsó számot sem... Egy többszázas válogatásban nem tudni, hogy hol jártam. Egy 3 órás mix közepénél mérlegelni kell, hogy megcsinálok e egy fotót, vagy folytatom e a zenét; ugyanis ha leállítom a zenét és kilépek oda a pozíció, ha a háttérben szól a zene akkor meg a kamera funkció zárja be a lejátszót és nem folytatja a lejátszást- oda a pozíció. Lehet pörgetni, 1 másodperc alatt 5 másodpercnyit.... hamarabb megunod, mire odaérsz. Nem jelez zenehalgatás köben hogy üzenetet kaptam. Az fm transzmitter 10 cm-nél már zörög. de mivan ha a rádiónak nem ál meg a tetején, vagy a kocsiban elfáradok odatartani?! Az akut minden este tölteni kell, a WIFI 3 oldal után lefagy,vagy közli hogy nincs elég memória, és újra kell indítani a kapcsolatot és a böngészőt, van hogy elfelejt ébreszteni, ha zenét halgatok, nem ébreszt, így nem halgatok zenét indulás előtt, mert elkések egy ilyen hüjeség miadtt. A kamera ok, de a gomb megnyomása után a hangulatától függően 2-7(!) másodpercel exponál! A fizikális exponáló gomb vagy működik, vagy nem. Oda a pillanat, vagy mosódik a kép. Lépten nyomon lefagy! Szinte naponta úgy fagy le, hogy az akkumulátort is le kell venni,mert nem képes újraindulni. Az elmozdulás érzékelő gyakran nem érzékel, vagy oda-vissza rángatja a képet mozdulatlan készüléknél, vagy ütögetni kell, hátha akkor vált... A böngésző gsakran széthullik fekvő helyzetben. A divix támogatás demó, és hihetetlen körülményes regisztrálni, hacsak nem vagy nativ angol. A hozzá kapható videókábelen nem játszik semmilyen videót; se mp4 se divix. Csak fényképet, de azt is vga minőségben és összehúzza a kép tetejét. Java térképet nem fogatta el. A lemezét érdemes a meghajtóban hagyni, mert egy héten legalább egyszer újra kell telepíteni, mert kompatilitási zűrök miadt nem tud a windows kapcsolódni. Csak előre definiált ekvalézerek vannak; van kikapcsolt, bobcat mobile, ami olyan mint ha dobozból szólna, és ott a fantasztikus dolby hangzás, amitől halkabb lessz, és minden hangot eltol a basszus irányába még a magasakat is, miközben sistergő alapzajt produkál. Legalább lenne benne egy egyszerű basszushangzás, de nincs.
Visszasírom a régi SE W800 at, ami kevesebb funkcióval többet tudott, mint ez, ami csak papiron király, a valóságban pedig használhatatlan! Apropó - LG KM900 eladó...
[ Szerkesztve ]

animoo
(senior tag)
Szia!
Neked előljáróban csak egy dolgot mondhatok: szoftverfrissítés. A gondjaid egy részét megoldja (a sok fagyást, sebességet, a zenébe beletekerést, hosszú exponálási időt a kameránál, az elforgatás rutinját tutira, meg az ébresztést is (nekem legalábbis a v10p-nél már nem volt gond vele). Az EQ-ban pedig vagy 20 preset van, csak lejjebb kell gördíteni a listát.
De ha ennyire nem vagy elégedett, és tele a hócipőd vele, lehet, jobban jársz, ha eladod.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com

Dusee
(senior tag)
hi!
frissits szoftvert, és akkor máris tudsz a csíkon tekerni a zenében, a wifi se fog annyit b@szakodni
ekvalézernél meg tudod lejjebb huzni a listát...van xtra basszus, nekem az jött be a legjobban!
mért jegyezné meg a pozíciot ahol tartottál a zenében?
nekem is volt nem 1 sony-m, egyik se jegyezte meg!
a fagyások is szinte eltűnnek szoft frissités után!
bármilyen avi filmet lejátszik, csak átkell konvertálni 352x288-ba! mp4-be ajánlottabb konvertálni, ott nagyobb felbontással is megbirkozik! (lásd 1. hsz!)
kamera gondok szintén megoldódnak szoft frissités után általában!
ébresztés szintén!
akku meg használattól függ!
nem ócsárolni, sírni kell, hanem olvasgatni 

ha nem tévedek t-mobileos, ugye?
látom animoo megelőzött 
[ Szerkesztve ]
LG Optimus 2X | 5,5 GB SugarSync tárhely > http://tinyurl.com/7zygpa5

hattila07
(újonc)
Végül sikerült létrehozni az a 10 filet, úgy hogy a 3. sorba amikor a V10P -t kell írni oda azt írtam hogy V10P_00 és létrehozta a 10 db filet a C:/ gyökerébe. Amit csináltam mappát (C:/111) onnan meg kiszedtem a .dll-t és így másoltam be a E2Flash mappába. Még tovább nem csináltam mert kicsit parázok
hogy nehogy elrontsam. De ha rendesen végigcsinálom a többi lépést akkor tuti jó lessz?
Most is V10P_00(_05) UK van rajta, csak a wifis youtube nagyon zavar hogy nem jó.
(független a teló és UK-ból van sztem, mert olyan töltőm van hozzá átalakítóval, meg dobozán is GBR van)

szmatyi
(kvázi-tag)
A márkaszervíz frissített szoftot, és nem javult semmi, viszont már a gyári játék sincs rajta, ami amúgy is csak demó volt. Igazad van, van hangzás, csak nem látszott a pörgetési lehetőség. De a többi mind áll!

Dusee
(senior tag)
t-mobile-os?
melyik szoft van rajta? beállítások>telefon>készülékadatok

animoo
(senior tag)
Hát akkor fene tudja, hogy megjavul -e... Nekem akkor megjavult, mikor downgradeltem először v10m_02-re és utána tettem vissza a v10P UK-t. Miért nem a hagyományos frissítéssel próbálkozol először? Az kevésbé rizikós, és hátha működik neked is. A legtöbb usernek megy, csak oda kell figyelni. Ha valami vacakol, akkor meg ott van pótnak ez. Én a helyedben rátenném vagy a v10m_02-t, vagy a v10o-t, majd factory reset, és utána a mostani szoftod (nekem is úgy javasolta ezt viewdetails kolléga).

animoo
(senior tag)
Nézd már meg légyszi, milyen szoft van fenn. Elég csak a beállításoknál nézni. KÍváncsi lettem.

Dusee
(senior tag)
ezt nekem is mondta viewdetails, fel is raktam a v10o_02-őt, abban se működött a youtube wifiről, utána fel a UK-s v10p-t, és még mindig nem 
amugy se nagyon használnám a youtubeot, de idegesít, hogy ott van, minden más megy, és csak az nem...

animoo
(senior tag)
Ez tényleg nagyon furcsa. Nekem v10m-ben sem volt jó, a német p-ben igen, mikor felraktam rá az uk-t ott nem ment. Tegnap megcsináltam az előbb leírt frissítésmenetet (azzal a logikával gondolván hogy a német p-vel bekavart az uk és ezért egy alapabbra rátéve esélyesebben lesz jó), nekem be is jött, mert most megy a hülye youtube. 
Egyébként én is ezért szoktam vacakolni ezzel, mert idegesít, ha pont valami nem működik, akkor is, ha amúgy nem használom. Most a 10perces wifi a vesszőparipám, meg a lassú java 
[ Szerkesztve ]

Dusee
(senior tag)
én is teljesen alapra tettem fel a v10o-t, meg a v10p-t is 
volt már a telón v10j, v10v, v10o, és mind két v10p, mindegyikbe csak a youtube nem ment 
na látod, nekem meg pont ez a kettő (wifi, java) működik flottul...
[ Szerkesztve ]

szmatyi
(kvázi-tag)
Alap sonyk nem, de ha elolvadgattad volna, W800. play-pause gombal megállít folytat, és kamera vagy telefon hívás után folytatja a zenét.
Egyébként a szűrés is gáz, mert ha album szerint szűrük mert válogatás albumot keresek, akkor az album annyiszor szerepel, ahány előadó, tehát minden ikon 1 számot rejt. ráadásul már több méter után(görgrtés), nem vagyok benne biztos, hogy az e amit keresek, nem baj , majd belépek. Nem, nem ezt kerestem, nem baj! Visszalépek és folytatom. Folytatnám, de nem oda tesz vissza, hanem a lista elejére!!!!!! Borzasztó.
Most tmobilos beálításokat telepítettek, ami mellett továbra is független, mint ahogy vettem.

hattila07
(újonc)
Hát lehet hogy az lessz csak sztem hnap
A hagyományos frissítés alatt az érted hogy bedugom usbt pc suit és megkérdezi h frissítse-e az fw-t?
És akkor frissíti és utána ráteszem újra a V10P_00 át a másik módszerrel(lg utils pc-suit stb.), amivel rátettem tegnap a v10p_00 -át?

szmatyi
(kvázi-tag)
KM900AT_V10b

Cathrine
(kvázi-tag)
ID tag-ek ki vannak rendesen töltve? Ott akár készíthetsz például egy Kedvenceim albumot, amibe ezeket a számokat pakolod, és akkor együtt lesznek.
KM900AT_V10b
Ennél vannak jobb szoftverek is.
[ Szerkesztve ]
On a day like today - the whole world could change, The sun's gonna shine - shine through the rain. On a day like today - no one complains, Free to be pure - free to be sane. On a day like today...

szmatyi
(kvázi-tag)
Én meg kis naivan azt hittem, hogy veszek egy telefont akkor 96000 forintért és műküdik. Feltelepítem a lemezt, és működik. Azt nem tudtam, hogy képesítés kell hozzá és barkács hajlam. Biztos tuti amit írtál, de nem értek belőle semmit.

Dusee
(senior tag)
jó, nyertél a sonyval kapcsolatban, de a w800 az egy zene telefon, annak az a fő "szakterülete", az arénának pedig nem.(mellesleg nekem volt w580am, és az is zene telefon, és abban se volt külön pause gomb)
jo azt én is beismerem, hogy idegesítő, hogy kikapcsolja a zenét ha kamerázok, vagy java-s cuccot nyitok meg, de én ezt tudtam, mert volt már lg-m(prada).
amint látom a legtöbb problémád a zenés részleggel van, meg ha ennyire rávagy kattanva a zenei képességekre akkor miért nem a w995öt vetted?(ne értsd félre, nem "bántásból" kérdezem, puszta kiváncsiság)
a szoft verzió még mindig érdekelne, leírtam hogy hol tudod megnézni, ha beírnád az sokat segítene!
szerk: látom idő közbe beírtad 
[ Szerkesztve ]

kokyt
(senior tag)
Helló mindenkinek!
Lenne egy elég buta kérdésem, de hátha ti tapasztaltabbak vagytok ez ügyben. Vettem nem egész két hete egy Arenát (T-mobil előfizetés hosszabbítás, tehát zsír új), amiről a mai nap leesett a hátlapon lévő LG feliratból az L betű (nem röhög, együttérez
) Tegnap még megvolt, ez tuti. Na most a kérdésem az lenne, hogy ezzel a szervízbe érdemes lenne bemenni, vagy elküldenek vele melegebb éghajlatra?
Szerk.: Azt elfelejtettem említeni, hogy a betű nem lett meg. Úgy nem is lenne belőle semmi, visszaragasztanám 
[ Szerkesztve ]

szmatyi
(kvázi-tag)
Túl hosszadalmas lejátszási listát készíteni. A telefon lenne értem, nem én érte! Az se w800 például az egy album mappába rakott zenéket albumként kezel. A nokiánál meg elindítom a zenét, és szépen sorba veszi a mappa tartalmát.

szmatyi
(kvázi-tag)
KM900AT_V10b
A márkaszervízben tették rá most.

Dusee
(senior tag)
a v10b ha jól tudom az első magyar szoftver.
hát nem vitték tulzásba azt a frissitést a márkaszervizesek!
hattila07 nem neked írta, igy nemis kell értened 
ha független, akkor a leg egyszerűbb módja a frissitésnek, ha feltelepited az lg pcsuite-t, mikor usb kábelt bedugod a teloba pc suite modba rakod, elindul a pc suite, pc suiteban eszközök> telefon frissitése.
és így felrakja az adott ország legfrissebb szoftverjét.

animoo
(senior tag)
Nem, az a legalapabb frissítés. A hagyományos alatt én az itt[link] leírt frissítés menetét értem.
A v10b-nél tényleg vannak jobbak, már elvileg a simán pc suite-tal felmászó v10_d is jobb eggyel. De érdemes lenne kipróbálnod a v10P-t, ha van egy kis barkácshajlam 

animoo
(senior tag)
kokyt: ne haragudj, nem bírtam nem nevetni
Mindenesetre egy próbát megér, hátha kicserélik a hátlapot, persze csak ha ezért akarsz 2 hetet várni. Passz, de azért ne hagyd annyiban, kérdezd meg őket.
Egyébként én is gyökérségnek tartom, hogy nem jegyzi meg az utolsó lejátszott zenét, de hozzászoktam, meg van egy távirányítós bt fülesem (jabra bt 3030) amivel akkor skipelek tracket, amikor jól esik, és úgyis random szoktam hallgatni a számokat.
[ Szerkesztve ]

szmatyi
(kvázi-tag)
Az aréna egy full kijelzős multimédiás mindentudó okostojás nem? Akkor miért nem való zenehalgatásra? Ez már alap lenne manapság. A mondandóm lényege a rugalmatlan, és nem felhasználóbarát megoldások, vagyis hiányosságok voltak amik más márkáknál már 4-5 évvel ezelőtt megoldódtak. Ha az LG-nél nincs hozzáértő tesztelő, vagy fejlesztő mérnök, akk csak simán meg kellett volna nézni, hogy mások hogyan csinálják jobban?

Cathrine
(kvázi-tag)
Nem lejátszási listáról beszélek, bár azzal is meg lehet csinálni, de az hosszadalmasabb. Az ID tag-ek kitöltése azért annyira nem vesz el sok időt az ember életéből...
Egyetértek amúgy animoo-val, a problémáid nagy részét orvosolja egy szoftverfrissítés, legalább azt megpróbálhatnád mielőtt végleg leírod a telefont.
[ Szerkesztve ]
On a day like today - the whole world could change, The sun's gonna shine - shine through the rain. On a day like today - no one complains, Free to be pure - free to be sane. On a day like today...

Dusee
(senior tag)
sztem nem fogják kicserélni, simán ráfogják, hogy te szedted le vagy akármi, ahogy ismerem a szervizeseket!
de ha van annyi szabadidőd, nyugodtan vidd be, egy probát megér, max tényleg kapsz egy újat 
Érdekes amit írtál...
Én ezek közül még egyik hibát se tapasztaltam. Biztos a tiedhez képest hétvége utáni hétfőn összerakott darab.
Eleve negatívan álltál a telcsihez, maradjunk annyiban. Túl nagyok az elvárások ezért is sok a fikázás részedről, de persze ez is egy vélemény.
Eleve a W995 és az Arena között van 20-25k különbség. Én W910i-t használok másodlagos telónak, tudom hogy miért a W995-öt akartad. Egyszerűen jó használni a szimpla gombsoros telcsik között, és stabil a csúszkája is.
Ezektől függetlenül azt mondom, nem 1 kategória az Arena-val. Az Arena-t meg kell szokni, ami több idő, mint más telefonok esetében, ergo sok türelem kell hozzá. Ez neked nem volt, ezt azért "kihallottam" az írásodból.
Lehet az Arena használata közben tudat alatt rájöttél, jobban szereted a hagyományos telcsiket. Van ilyen..meg kell venni a W995-öt, és használni. Bár ezek után, amiket leírtál kíváncsi leszek milyen telcsi lesz az, amiről jókat fogsz írni. Vagy hogy a transmitter, mp3 lejátszás melyikben lesz jobb.
Nem tudom mióta van Arena-d, nekem június óta. Összességében a tizedét se tudom felhozni negatívumként annak amit te említettél.
Viszont azt se hiszem, hogy én lennék túlon-túl elfogult.
Az összes újonnan kiadott telefon komoly betegségekkel küzd, mind szoftveresen mind hardveresen. A kiélezett és kapkodós verseny nem igazán teszi felhasználóbaráttá a telefonokat. Elég csak megnézni a Part Nero GSM honlapját, kb. heti szinten 5-10 új modell érkezik hozzájuk. Futószalagon gyártják, így ez a minőség rovására megy. Nézz be egy N97 topikba, Omnia HD vagy bármelyik másik újdonság topikjába...sok hasonló smiley-val fogsz találkozni ami az elégedettségi szintre próbál rámutatni:
,
,
Mostanában bármiért adsz pénzt, nem azt kapod, amit a pénzedért elvárnál. Ennyi. Így kell felfogni, hogy ilyen világot élünk.
És ebben a világban az Arena egy vállalható és szerethető telefon, de mint mindenben itt is vannak hibás darabok.
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

szmatyi
(kvázi-tag)
Ez egyszerűen hangzik. Meg se gondoltam, hogy frissítsem, mert ha elrontom,(előfordulhat, ha eldobálja a kapcsolatot) akk ugrik a garancia.

kokyt
(senior tag)
Tudom, nekem is nehéz volt
Hát nem fogom annyiban hagyni. Egy 70k-s mobiltól már azért nem ezt várja az ember, és gondolom ezt a szervizben is megértik. Bár biztos, hogy egyedi eset. Nem is én lennék ha nem
Pedig még meg is jegyezte valamikor valaki itt, hogy ez nem fog lekopni, mert nem festék. Hát valóban nem
Amúgy ahova én szoktam vinni szervizelni, ott elég gyorsak. A legtöbb amit eddig ott töltött mobilom, az 15 perc volt (SE hangszóró és joy csere, valamint teljes takarítás).
Dusee: Karcmentes a telefon, a fóliák java fent van rajta, ezt ők sem gondolhatják komolyan. Amúgy meg egyértelműen látni, hogy nem volt odaragasztva. Kész csoda hogy több mint egy hétig ott maradt
[ Szerkesztve ]
Vidd vissza. Ki kell hogy cseréljék a hátlapot! Nem eshetnek ki a betük! Garis problémának tartom, 99%-ban.
Ne a T-hez vidd, hanem egyenest az LG szervízbe. 

kokyt
(senior tag)
Kösz a tippet 
Az eredményt majd megosztom veletek is, hátha valaminek még jól jön 

Dusee
(senior tag)
de várjál már egy kicsit...nem alkalmas zenehallgatásra?miért, nem játsza le az mp3-at, vagy akármit?
de, az aréna egy multimédiás kütyü, igy mindenből került bele egy kicsi!nézd meg pl a walkmanokat, az tényleg csucs szuperül játsza le a zenét, meg meglehet állitani igaz, de a kamerája, képnézegetője, vagy akármilye közel se annyira jo mint a zenelejátszója!
ha meg lemásolják a sony, vagy akármelyik dolgait, akkor meg azért lesz b@sztatva az LG...
frissitéshez: ha feltöltöd a telót, nem valószínű, hogy meghalna frissités közben!

Dusee
(senior tag)
úgy már más a leányzó fekvése!
akkor vidd vissza nyugodtan!

szmatyi
(kvázi-tag)
A tapasztalatok után jöttem tá hogy mellé lőttem. Egyébként nagyon tetszik a készülék, a képminőség, a menümegoldások, csípem az érintőkijelzős lehetőségeket, meg ilyesmi. Azért van ekkora listám, mert minden lyukba benéztem, és mindent kipróbáltam. Ha ezek a hibák nem lennének, akkor nem vágynék másra, Csak a füles az ami vacak anyagból ban, és nekem nem illeszkedik, de nem gáz, mert van egy tuti sony (nem SE) agybadugós headphone. Kimondottan szeretem az újszerűségét. Az SE anio-t néztem, ami ugyancsak touchscreen, de arrol meg lemaradtt a kezelőgomb, így egy pause-ért is fel kel oldani, belépni, stb.
A SE W800 az első szoftverével 3 és fél évig szolgált, és nagyon meg vagyok elégedve a készülék minőségével, és használhatóságával. persze az már elavult, és a mai igényeknek sovány, de azért kellett lecserélni, mert a kisfiam serte-szét töréstesztelte.

szmatyi
(kvázi-tag)
Nem technikát, vagy módszert, vagy kinézetet, hanem tudást értettem.
Megsütjük a húst, mint az ősemberek, de máshogy. Nem kezdjük nyersen enni, hogy ne legyen másolásblama... Érted mire gondolok?
Sok olyan probléma van, ami inkorrekt működésből nem a koncepcióból adódik. Ha levesszük a nem működő, vagy zavaros részeket, akkor kapunk egy szép alapkészüléket.
De egy alapkészülék a listázott funkcióit hozza. Nem feleződik. És olcsóbb. Mondhatom, hogy beszélek angolul, de kiderülne, hogy csak pár szót.
[ Szerkesztve ]

Dusee
(senior tag)
értem én, és mondjuk engem is idegesít, hogy miért nem lehet zenét hallgatni kamerázás közben, mikor az egy alap dolog, mert még java-s dolgok közben kikapcsol azt ugy ahogy megértem, meg arra van egy megoldás hogyan lehet java közben zenélni.
én azért a helyedben bevállalnám azt a szoft frissitést, sok problémát megold!

kokyt
(senior tag)
Szerintem minden csak megszokás kérdése. SE W széria után én Nokiát használtam jó ideig. Hát mit mondjak, nem volt egy leányálom a kezelése a walkman után, de megszoktam, épp mint lassan ezt is. Néha azért vissza sírom a nokiát is, de az csak az érintőképernyő miatti bonyolítások miatt van 

Dusee
(senior tag)
én is néha visszasírom a w580-at, főleg a zene miatt, de amugy megvagyok elégedve az arenaval!

Dusee
(senior tag)
amúgy az miért van, hogy az ebuddy elfordul ha vizszintesbe rakom a telot, de ha a skype-ot, az nem? 
[ Szerkesztve ]

kokyt
(senior tag)
A Dolby, a videó képességek, meg az S class nekem nagyon bejönnek, úgyhogy elnézem neki a hiányosságokat. A zenei rész kezelése a 6233-ra így is köröket ver, az SE-nál meg az M2, és a MegaBass nem jött be. Úgyhogy nálam összességében az arena vezet.

szmatyi
(kvázi-tag)
Pc suite 3 van, és nincs az eszközök között frissítés...
A belső tár törlődik frissítéskor?
Akkor te egy olyan igényű ember vagy akinek külön kell vennie egy iPod-ot, egy telefont, egy 12MP fényképezőt, egy HD-s videókamerát, esetleg egy hordozható dvd lejátszót, no és persze a PSP-t ne hagyjuk ki...ha esetleg játszani szottyanna kedved. Bár félő hogy ezekben is találnál hibát. Igazából mindegy, mert úgyis a hiba keresése és megtalálása a lényeg nálad, nem a problémamentes használat kompromiszumokkal.
Nem hinném hogy ez a virtus amit itt levágsz, az korrekt lenne, mert nem ilyen az Arena, és nem ez a valódi arca.
Köszönjük szépen a beszámolót, megértettük. Sokan próbáltak azóta segíteni a véleményükkel, mit és hogy próbálj, de lepereg rólad. Akkor miért jöttél ide a topikba?
Gondolom a véleményedet akartad megosztani. Megtetted, de nem hinném hogy aki ide téved, az a te fikázós hsz-eidet akarja olvasni oldalakon keresztül. Remélem értetted a célzást.
ui: a W-s SE-ket meg ne említsd 1 napon hangzásban az Arena-val, mert az Arena klasszisokkal jobban szól. A gyári füles hiba is csak felesleges szálka keresés. Az Arena fülese kiválló, csak amíg az SE fülesében a magas tartomány hinyzik a bőséges basszus mellett, addig az Arena gyári fülese a közép és magas tartományban remekel. Vehetsz te igazából bármit, neked semmi sem lesz jó. Ha meg a W800i bejött, akkor ott van a W902, W910i, W980, W995, vedd meg, és használd elégedettséggel. Mindenesetre az ÉN ARENA-M agyoncsapja hangzásban a zenemobil W910i-t. Lehet a te Arena-d hangzását direkt elqúrták?