Nos a vélemény, bár leírtam párhelyen.
JÓ a telefon.
ROSSZ a telefon!
Igen, mind a kettő. Előtte egy "sima" K800i volt/van, ahoz tudnám hasonlítani.
Leírhatatlanul jobb a telefon, nem hasonlíthatók! NEM!
Nézzük miben hasonlítható a kettő?
Fényképek szépek, nekem a vaku gyengének tünt, legalábbis korom sötétben kilőtt vakus fényképen nem sok minden látszik.
Film:
BŐDÜLETESEN gyönyörű ha a hd szerüre rakod, + kicsi! Tehát tömörít a x264-l rajta, realtime! szal kiváló!
Rádió:
A hangja fülesen kiváló, a k800 hoz képest sokkal szebben szól! Ajánlott vétel! Lenne.
Ha a rádió nem lenne olyan... fajvédő
szal amikor tekersz biciklivel és elmegy az adadás akkor is ugyanolyan hangosan ordít a zzzzzzz mint a zene. ez "kicsit" zavaró. a K800 leveszi a jelvesztés erejét! emiatt használhatatlan a rádió.
Zene: Sok zenénél akadozott a menüben a tekerés, elég sok idő kell a megszokásához, a tekerést néha "play" nek vette, ez pl egy mix esetében eltartott akár több 10 ms ig mig megszólalt , és nem lehet bele tekerni a zenébe! Vagyis de 5ms ket
remek! egy 1.5 órás mix /5 másodpercel, jó pár percbe telik míg beérsz a közepébe, ahol reggel abbahagytad, mert hogy NEM jegyzi meg hogy hol is tartott.
Menü: Remek jó, egyszerünek nem mondanám, nyilván ez a sony ról való átszokás miatt van, semmi nem ott van ahol kéne. azt mondanám hogy "látványos" legyen a menü, ezért tele pakolták mindennel ami eredetileg nem oda való lenne!
Használat Nos, nem lehet kézbevételkor látni hogy melyik az alja teteje, szinte 100 hogy fordítva veszed a kezedbe
ez nem gond, híváskor elég nehéz megszabadulni a billzártól úgy hogy éppen tudd hogy most igen azt teszi amit Te akarsz
( félre tárcsázáskor alig birtam lerakni kicsengés előtt
) rendes napos helyen 0 a láthatóság.
Kézben a touch KIVÁLÓ! jól irányítható, gépelés könnyen megszokható sőt! Ha elfordítottam a jószágot HATALMAS élmény volt gépelni a telen! 1-1 sms megírása perc alá süllyedt, az eddigi 3-4 percről! gyors, jó! A tel lerakva az asztalra , 0 , nem használható, nem tom miért, talán a nyomási szog miatt . passz.
GPS Nos, CSAK intenrenet keresztül , de azon keresztül azonnal megtalál!
A beépített Gmaps jó lenne, csak magyar pénztárcának .... Offline GPS ek, nos próbáltam én mindent, esélytelen. egyelőre nincs normális offline gps hozzá. Ne emiatt vegyétek meg 
Telefonkönyv simán átvette a k800 telefonkönyvét, ezen meglepődtem, mármint azon hogy valami szabványos még ebben a világban
hát, keresni egy rémálom . mellé ütve azonnal hív a drága
menekülni elég nehéz (főleg éjjel 2 kor mikor csak teszteled a telt, és elkezdi tárcsázni a főnököd
D)
és a legrosszabb FAGYÁS
Mindenhol olvastam hogy fagyogatunk fagyogatunk, sebaj, tel a szervízes havernak, "senki nem hozta még vissza" remek, ergó csak szivatnak !
Hát nem, mindenki atom loser vagy nem tudom, de 89.000 forintos tel NE fagyjon.
Az első LG KM900 rögtön az első napon megilletődött, bele fagyott egy sima menü forgatásba, semmi gond, izleljük egymást, akksi ki, reboot. aznap már nem, 2. napon 2* fagytunk, egyszer wifi közben, azt hiittem ilyen lassú a 4 megabites net
de nem.
második alkalommal pedig éppen mutattam hogy milyen jó a forgatás a ké... megfagyott.
1* újra indult a kezembe pinkód kérése nélkül.
Vissza mentünk a 3. napon, semmi gond, itt egy új km900 , és a büvös mondat : még senkinek nem volt vele ilyen gondja, elnézést elnézést.
Másnap vittem vissza, éppen fagyott állapotban hogy nem, nem vagyok hülye, bele fagyott a fényképezésbe. (viszont vagy 20 percig "égett" a képernyő, úgy rohantam az üzletbe szal egész sokáig birta)
A legújabb T-mobile szoftver van rajta, nincs hova frissíteni. és ne fagyjon már egy ilyen.
2 ilyen meg különösen ne. Jó telefon, Rossz GPS, Rossz kényelmi szolgáltatások, impozáns "nyalás" funkciók, hihetetlen fagyás.
Mostmár nem ajánlom senkinek. (saját vélemény)
nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik