Arena vs. Outlook problema!
Sziasztok,
szinkronizál valaki Arenavel MS Outlook-ot? Mármint névjegyet, naptárt és jegyzeteket is ODA-VISSZA?
Az előző (O) szofttal egyszer próbáltam csak a Telefon->PC irányt, de annyira összekeverte mind a névjegy mind pedig a naptár rekordokat, hogy csak egy nappal előtte készített backup segített a dolgon (pl. névjegyekbe véletlenszerűen betette más névjegyek különböző részeit, pl. üres e-mail mezőbe az utána következő névjegy e-mail címét stb.). A vicces az volt, hogy egy factory reset után megpróbáltam a PC->telefon irányú szinkronizálás után (tehát szűz telefon adatbázis) egyből egy vissza szinkronizálást, és az ÖSSZES névjegyre azt mondta, hogy új, és kérdezte, mit csináljon. Amikor rányomtam a "merge"-re, minden névjegyet duplázott a PC-n! Ezt már egy eleve backup-olt outlook file-lal csináltam, így nem volt veszteség és plusz munka, mert csak vissza kellett tölteni az eredetit, de félelmetes, hogy mennyire nem volt kompatibilis a két rendszer.
Most már P-s szoft van rajta, de rendesen félek újra kipróbálni a szinkronizálást. Van esetleg valakinek tapasztalata? (Sajnos kénytelen vagyok Outlook-ot használni, és az elmúlt években meg is szoktam, így ezen nem változtatnék, de hátha van megoldás.)
Köszi! Zen