Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#6951) fornettisuti válasza Norbi21 (#6949) üzenetére

fornettisuti
(tag)

hálás köszönetem a segitségért!

egy másik kérdés :DD
milyen bőrtokot vagy hasonlo dolgot lenne érdemes venni ami megovja a készüléket ez szerintetek jo választás lenne?

[link]
vagy
[link]

[ Szerkesztve ]

Alcatel OneTouch 918D; Acer Aspire 5742Z; BF3: black_Umbrella; BF:BC2: withu0q6

(#6952) fornettisuti válasza Molyos (#6950) üzenetére

fornettisuti
(tag)

Arena Arena Arena :C

(#6953) suti_88

suti_88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem meg az volna a kérdésem ,hogy az Arena tulajok mennyire tapasztalják, vagy tapasztalták a teló zárt "operációs" rendszerének hátrányát? mert csomó tesztet olvastam az Arena-ról, és mindnehol az egyedüli legnagyobb negatívum a zárt rendszer...

Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3

(#6954) duvi válasza Molyos (#6950) üzenetére

duvi
(őstag)

Szia!
Szerintem ez így nem működik :( Azt kell ledöntened, hogy mire akarod használni a telefont és csak utána lehet érdemi tanácsot adni.

fornettisuti
Memória kártya kérdésre: LINK
MicroSD és MicroSDHC kártyát kezel az Arena.

suti_88
Annak okoz ez igazi problémát aki sok külső alkalmazást szeretne telepíteni a telóra.
Csak a javas progik mennek fel rá és nincs igazi navi program se hozzá. (per pillanat)

[ Szerkesztve ]

Samsung S8530 Wave II / 32GB Kingston Class4 / Bada 1.2 KA1 ------------------"...the code is more of what you call guidelines than actual rules..."

(#6955) Ap3x89 válasza viewdetails (#6946) üzenetére

Ap3x89
(fanatikus tag)

légyszi írd le hogy hogyan lehet beállítani az outlookos szinkronizálást előre is köszi

Xbox 360 slim --Crysis 2 -- Forza 3--- Gamertag: ApAt1zS

(#6956) CarajoEsp válasza suti_88 (#6953) üzenetére

CarajoEsp
(senior tag)

Nézd....elég rég nem írtam, mert a P-s szoftverrel elmondhatom, hogy az MMS hibán kívül nagyjából minden megjavult.
Két dologban érzem hátrányát a zárt Os-nek. Az egyik, hogy nincsenek rá olyan Widgetek, amelyeket hasznosnak találnék, míg egy nyiltra, általában ezek elérhetők.
A másik, hogy korlátozott a Divx lejátszás, így konvertálgatnom kell, de ez csak akkor hátrány, ha gyorsan mennék valahova, ahol megnéznék egy filmet, de épp előtte már nincs annyi időm, hogy normál minőségben kiírjam.
I finito.

-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

(#6957) Molyos

Molyos
(újonc)

Megkérdezhetem szerintetek mivel jobb az Aréna és mielőtt mondjátok a tesztet olvastam, inkább felhasználói tapasztalatokra lennék kíváncsi.

(#6958) Norbi21 válasza fornettisuti (#6951) üzenetére

Norbi21
(senior tag)

Sajnos a tokra nem tudok jó megoldást mondani, mivel még nekem se sikerült hozzá találnom. Szerintem ez túl modern és csilivili telefon ahhoz, hogy ilyen bőrtokba rakjam, éppen ezért nem is fogok :D. Keresem az igazit. De ha neked tetszik, akkor persze vedd meg bátran :)

Nokia 3310- Siemens c55- Sony Ericsson t610- Sony Ericsson k310- Nokia 6610- Motorola w397- LG KU990 Viewty- LG KM900 ARENA

(#6959) suti_88 válasza CarajoEsp (#6956) üzenetére

suti_88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát nemtom...attól is függ ki mire akarná használni a telót..nyilván kéne rá pár jobbfajta játék, persze tudom, hogy iPhone minőséget nem szabad elvárni, de ugyanakkor a java-s játékok elég gagyik...programokból ami nekem még fontos, hát az az MSN...de azt meg ha jól olvastam eBuddy-val meglehet oldani egész jól...ezenkívűl nem vagyok nagy ztazó, hogy GPS-t kéne használnom hozzá...szal nagyjából ez az ami fontos...

Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3

(#6960) fornettisuti

fornettisuti
(tag)

szerintem csak 1 hátránya van és pedig a kis kapacitásu akksi ami egy tapicskolos készüléknél igen fontos dolog..."átlagosan" használom 2-3 napja és 1 napot bir az akksi maximum..lehet majd javul :))

köszi a memkaris válaszokat!

billentyűzárat lehet rátenni magamtol is vagy csak majd magátol csinálja?

(#6961) Ap3x89 válasza fornettisuti (#6960) üzenetére

Ap3x89
(fanatikus tag)

ha megnyomod a telo tetején lévő ki be kapcsolós gombot egyszer röviden akkor lezárja a billentyűzetet de be is lehet állítani hogy automatikusan is lezárjon.

(#6962) Norbi21 válasza fornettisuti (#6960) üzenetére

Norbi21
(senior tag)

Ez engem is érdekelne, nekem egyenlőre csak az automata zár üzemel, mást nem találtam.

Nokia 3310- Siemens c55- Sony Ericsson t610- Sony Ericsson k310- Nokia 6610- Motorola w397- LG KU990 Viewty- LG KM900 ARENA

(#6963) Ap3x89 válasza Norbi21 (#6962) üzenetére

Ap3x89
(fanatikus tag)

egyel fölötted lévő hsz.

(#6964) Norbi21 válasza Ap3x89 (#6963) üzenetére

Norbi21
(senior tag)

Mostmár látom, amikor elkezdtem írni, még sehol se volt :D

(#6965) jooker82

jooker82
(PH! addikt)

Feliratot hogy lehet ráégetni a format factoryval?egy külön jegyzettömbbe van,az avi film mellett

"A játék,az nem játék"..:)

(#6966) duvi válasza jooker82 (#6965) üzenetére

duvi
(őstag)

Listából kiválaszt Arena. Fentről lefelé a beállításoknál: Videó Adatfolyam / Audió Adatfolyam / Továnni Felirat ----- itt tudod kiválasztani a kívánt felirat filet. A kiterjesztésre figyelj, hogy kompatibilis legyen a FF-val.(srt, ass, ssa, idx)

Samsung S8530 Wave II / 32GB Kingston Class4 / Bada 1.2 KA1 ------------------"...the code is more of what you call guidelines than actual rules..."

(#6967) jooker82 válasza duvi (#6966) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Okés köszi,már közbe elinditottam,de úgy nem tudom h jó lesz e.
Csak simán a beállitásnál betallóztam feliratnál a fájlt.
Egyébként ezt még nem az arenára csinálom ezt hd ba és 6 csatornával.Lehetséges ezzel 2 csatornából 6-ot kapni??

[ Szerkesztve ]

"A játék,az nem játék"..:)

(#6968) duvi válasza jooker82 (#6967) üzenetére

duvi
(őstag)

Még nem próbáltam, de a listában benne van a 6 csatorna támogatása (5.1)
Az viszont tuti, hogy nem tudja a sima sztereó hangot átkeverni 5.1-re. :(
Legjobb esetben is csak az eredeti sztereo csatornákat teszi ki a többi hangfalra is.

(#6969) ZenDeHun

ZenDeHun
(újonc)

Arena vs. Outlook problema!

Sziasztok,

szinkronizál valaki Arenavel MS Outlook-ot? Mármint névjegyet, naptárt és jegyzeteket is ODA-VISSZA?

Az előző (O) szofttal egyszer próbáltam csak a Telefon->PC irányt, de annyira összekeverte mind a névjegy mind pedig a naptár rekordokat, hogy csak egy nappal előtte készített backup segített a dolgon (pl. névjegyekbe véletlenszerűen betette más névjegyek különböző részeit, pl. üres e-mail mezőbe az utána következő névjegy e-mail címét stb.). A vicces az volt, hogy egy factory reset után megpróbáltam a PC->telefon irányú szinkronizálás után (tehát szűz telefon adatbázis) egyből egy vissza szinkronizálást, és az ÖSSZES névjegyre azt mondta, hogy új, és kérdezte, mit csináljon. Amikor rányomtam a "merge"-re, minden névjegyet duplázott a PC-n! Ezt már egy eleve backup-olt outlook file-lal csináltam, így nem volt veszteség és plusz munka, mert csak vissza kellett tölteni az eredetit, de félelmetes, hogy mennyire nem volt kompatibilis a két rendszer.

Most már P-s szoft van rajta, de rendesen félek újra kipróbálni a szinkronizálást. Van esetleg valakinek tapasztalata? (Sajnos kénytelen vagyok Outlook-ot használni, és az elmúlt években meg is szoktam, így ezen nem változtatnék, de hátha van megoldás.)

Köszi! Zen

(#6970) viewdetails

viewdetails
(őstag)

Outlook szinkron

Javasolnám a keresőt, egy időben sokat töprengtem rajta hangosan.

(#6971) Dusee válasza Fercsa (#6939) üzenetére

Dusee
(senior tag)

nem, mert wi-fivel letöltöttem egyből telóra, és igy lejátsza :F

LG Optimus 2X | 5,5 GB SugarSync tárhely > http://tinyurl.com/7zygpa5

(#6972) Dusee válasza duvi (#6942) üzenetére

Dusee
(senior tag)

a sonymnál is folyton ezt irta ki, és annak se volt semmi baja!
köszi, majd kiprobálom, most annyira nem érdekel, működni működik.

(#6973) Dusee válasza Vovi1 (#6945) üzenetére

Dusee
(senior tag)

okés, köszi, majd kiprobálom!

(#6974) flushman

flushman
(újonc)

Aki meg szeretné óvni a telóját itt van a megoldás Én kb 2 hónapja vettem az arénára egy fóliát az egész telefonra nem egy olcsó játék az egész telefonra 7000 ft de megéri ha megkarcolod a fóliát automatikusan kicserélik garanciában amúgy meg 30 nap pénzvisszafizetés ha nem vagy vele elégedett én leejtettem azóta kocsi kulcsal volt a zsebemben de 1 apró karc sincs a telón. 1 Dologra kell vigyázni felhelyezésnél hogy rendesen be kell nedvesíteni a fóliát mielőtt rátennéd hogy tudjad mozgatni rajta a többi itt...

www.karcvedelem.hu

u.i.: Valaki segíthetne!!!!! Hogy van neki beállítva a wap és a wifi profil hogy le tudjam másolni mert nem műxik (vodás beállítás kell)ene...

kell egy telefon ami úgy néz ki mint az ájfon olyan videót csinál mint a Viewty és olyan fényképet mint a SE K800i... ( LG KM900 (V10P_00 UK)

(#6975) fiktív1

fiktív1
(tag)

Na, holnap megyek a szervízbe leadott arenámért...... Egy hete adtam be pont, elég gyorsak voltak, mert azzal együtt itt van, hogy Pestre kellett küldeni. Kíváncsi vagyok, nemsok jót várok...Bár, ha kicserélték a belsejét, akár jó is lehet.

(#6976) fornettisuti

fornettisuti
(tag)

van valakinek gyakorlati tapasztalata ezzel a invisibleSHIELD foliával kapcsolatban, potyára nem szeretnék 7500huf-t kiadni+pk vagy inkább vmi normális tokot venni lenne érdemesebb?

(#6977) flushman

flushman
(újonc)

Nézzél meg 1-2 videót az invisible Shield-ről Amúgy nekem bejött ha rátetted nem kell vigyázni a telefonra mint egy ékszerre nem karcolódik sehol és a tapintása is sokkal jobb lesz.

Én maximálsian elégedett vagyok vele

kell egy telefon ami úgy néz ki mint az ájfon olyan videót csinál mint a Viewty és olyan fényképet mint a SE K800i... ( LG KM900 (V10P_00 UK)

(#6978) Ap3x89

Ap3x89
(fanatikus tag)

nem tudok csatlakozni a routeremhez a teloval, eddig fél órákat neteztem vele gond nélkül most pedig sikertelen csatlakozás ide. valakinek valami ötlet?

(#6979) duvi válasza fiktív1 (#6975) üzenetére

duvi
(őstag)

Szurkolunk neked! 3-ból 3 már nem lehet rossz :N

(#6980) Tocika

Tocika
(tag)

Sziasztok!
Most szeretnék ilyen telót venni a B-tel nél most elég olcsó úgy gondolm.
Nem igazán vettem még ilyet interneten kicsit félek hogy ha elromlik akkor küldözgethetem ide oda....
Szerintetek vágjak bele ?

(#6981) fiktív1 válasza Ap3x89 (#6978) üzenetére

fiktív1
(tag)

Indítsd újra a telót, ha így sem, a rutert kihúzod, majd újraindítod fél perc múlva.

(#6982) mothugs

mothugs
(kvázi-tag)

Sziasztok.

Meguntam a jó kis g-s verzióm, most megpróbálok először frissíteni :) remélem minden okés lesz...

(#6983) fornettisuti válasza Tocika (#6980) üzenetére

fornettisuti
(tag)

szerintem vegyél rendeld meg vmelyik helyi gsm üzletbe magyar garival és akkor ha gáz van vele visszviszed üzletbe és nemkell küldözgetned sehová

(#6984) Tocika válasza fornettisuti (#6983) üzenetére

Tocika
(tag)

Az a Gond , hogy én Debreceni vagyok és itt elégéé drágák az ilyen telót, használtat meg nem akarok venni.

(#6985) kiskuju

kiskuju
(újonc)

Segitsetek Légyszi!

Vennék egy ARÉNÁT, de nem tudok dönteni. A neten van operációs rendszer nélküli 60 körül is már. Mi az, hogy op.rendszer nélkül?
Tökéletesen analfabéta vagyok ehhez!

(#6986) Ap3x89 válasza kiskuju (#6985) üzenetére

Ap3x89
(fanatikus tag)

nincs rajta semmifél szoftver
magyarul ha be akarnád kapcsolni nem indulna el és nem tudnál vele semmit csinálni.

(#6987) zack válasza kiskuju (#6985) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az is analfabéta volt aki úgy tette fel hogy OP rendszer nélküli. :DDD
Az LG által fejlesztett S Class UI zárt OP rendszer fut alatta. Kevés a bővíthető progi hozzá, jóformán nincs is. Nem Symbian és nem WinMo ahová azt raksz fel amit akarsz. Ez a hátránya...

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#6988) Eckü

Eckü
(lelkes újonc)

ha ellopják a telefont akkor azt le lehet nyomozni valahogy? imei szám vagy ugye van benne gps valahogy ez lehetséges?:S bocs ha hülye a kérdés nem értek hozzá annyira

LG Arena V10F EU

(#6989) kiskuju válasza zack (#6987) üzenetére

kiskuju
(újonc)

Igazából a 14 éves lányomnak kell. Telefonálás, zenehallgatás, zene,kép fel-le töltés számitógépről. Ennyi. Erre jó?

(#6990) zack válasza Eckü (#6988) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

IMEI alapján tiltani tudják, de az nem sokat ér. Romániába ettől még simán kiviszik jó pénzért. Van jeladó a telefonokba, nem kell hozzá GPS hogy bemérjék. Ehhez viszont az kell hogy feljelentést tegyél ismeretlen tettes ellen. Így sem biztos a siker, nem biztos hogy rá fognak ugrani a rend őrei. Rablás, és egyéb súlyosabb bűncselekményekből eltulajdonított telefonokat viszont pikk-pakk megtalálják.

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#6991) zack válasza kiskuju (#6989) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sztem tetszene neki...erre tökéletesen megfelel mi több az egyik legjobb a kategóriájában zenei aspektusból nézve. Bár én 14 éves leányzónak kicsit komoly telefonnak tartom... :U

(#6992) kiskuju válasza zack (#6991) üzenetére

kiskuju
(újonc)

Köszönöm a válaszodat, sokat segitettél!!

(#6993) mothugs

mothugs
(kvázi-tag)

na gondoltam h nem fog minden simán menni....

Beírom a DOS-ba a dolgokat, s enter nyomás után kéne, h jöjjön az 'analysis'...
na itt újra visszaugrik a DOS elejére és kéri megint a dolgokat beírni.

Help pls!

Köszi

(#6994) Gáborka017

Gáborka017
(kvázi-tag)

A PC Suite az auto-frissítéssel a V10D-t rakja fel. Ezek szerint még mindig nem jött ki normális magyar frissítés.

[ Szerkesztve ]

(#6995) zack válasza kiskuju (#6992) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nincs mit! ;)

(#6996) Andris_2

Andris_2
(tag)

Sziasztok!

Én is ilyen teló vételén gondolkodom. Visszaolvastam pár oldalt, többre sajnos nincs időm és lenne egy-két dolog, ami nekem nem teljesen tiszta az olvasottak alapján.
Ha valaki tudna válaszolni ezekre a kérdésekre, akkor azt nagyon megköszönném.

1) Valaki azt írta korábban, hogy ahhoz, hogy a készülék kiírja a hivó számát,a T-Mobilnál elő kell fizetni valami 200 Ft/hó-s szolgáltatásra. Ez nekem elég hihetetlennek tűnik. Ilyen létezik? :F

2) A wifi-n keresztül tényleg nem lehet youtube videókat nézni? Ez a kártyafüggetlenül vásárolt készülékeknél is így van? Ha tényleg ez a helyzet, akkor nem vágom, miért pont a legnagyobb adatforgalmat generáló szolgáltatásnál nem használható a wifi. :W

Köszi szépen!

(#6997) mothugs válasza mothugs (#6993) üzenetére

mothugs
(kvázi-tag)

.. még mindig nem megy ez a frissítés. már mindent elolvastam, mindent úgy csinálok ahogy írva vagyon

beírom..
I
KM900
C:\V10P_00.kdz
V10P_00
na és itt visszadob az elejére...

?? :(

(#6998) gabboyka

gabboyka
(újonc)

Az új v10_P szoftnak a megbízható linkjét berakná nekem valaki mert itt visszaolvastam vagy 10 oldalt de nem találom sehol! előre is köszönöm :R

(#6999) strife válasza Andris_2 (#6996) üzenetére

strife
(kvázi-tag)

Szia,

Nekem kártyafüggetlen van és nekem se megy a youtube. Igaz nekem még a V10A fw van rajta, de ha jól olvastam az újabbakkal se megy. De remélem ezt ki fogják belőle venni.

T-mobilról csak annyit tudok nyilatkozni, hogy muteromnak T-s kártyája van, nem tudok róla, hogy elő lenne fizetve bármire is, de neki kiírja a hívó számát, sőt az én régi dominóm is kiírja, szóval nem tudom, hogy ez mennyire igaz.

Amúgy én meg vagyok elégedve a telefonnal.

...

(#7000) Ap3x89 válasza Andris_2 (#6996) üzenetére

Ap3x89
(fanatikus tag)

ha T-be veszed akkor tényleg elő kell fizetni én is ott vettem függetlenről nem tok infot.
youtube video nézés pedig szoftvertől függ

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.