Nyilvánvaló, hogy minden telefon használónak megvan a maga sajátos igénye, mit vár el a készüléktől. Sokszor látok 6-8 éves telefonokat is pénzes embereknél, azt mondják ezt ismerik, nekik megfelel.
A nejem nem tudom lebeszélni az 5 éves Samsungjáról, pedig több új teló is van itthon. Azt mondja, csak telefonálni akar, arra jó.
Ez a kütyü kiváló, szélesebb kört kielégíthet, mint pl. a Windows-os készülékek, mert azokhoz komolyabb szg ismeret is kell a bővítéshez, ebben meg benne van minden. Drága ahhoz, hogy Mari néni és Józsi bácsi tapiskolja, ők olyan telót használnak, amelyiket még látnak, az előre beállított gyorsbillentyűvel hívhatják az unokákat. Igen nagy szegmens, de még nincs kihasználva. Meglepődtem, mikor a helyi nagyáruház egy hegynyi 5000 Ft alatti telót kitett, 2 hét alatt elfogyott! Én is aktiváltam egyet a szomszédnak.
Gondolkozzunk el, hogy a telefonhasználók melyik rétegéhez tartozunk, kb ugyanahhoz. Ez a réteg létszámában sajnos csökken, ne csodálkozzunk, hogy nálunk nem fogy annyira, mint máshol.
Egyébként már korábban is írtam, bizonyos funkciók nem valók telefonra. Hosszabb szöveget begépelni ott asztali szgép, vagy laptop, Internet böngészőt egér nélkül nehéz kezelni, a játékok még a 90-es évek DOS-os szinvonalán vannak. Ennek a telónak az előnye a kiváló kép, ezt már érdemes leskelődni! Már filmeket is szinte élvezhetően lehet megnézni, eddig ez nem volt a telefonok sajátja. A zene elfogadható, a kamera pedig szerintem változatlanul gyenge, de a video kiváló - ez egy nagy durranás!
USB hosszabbítóval nem működik az adatátvitel USB portja - nem tudom miért, de tény.
AZ fw csere csak a megjelenésben változtathat, új érdemi fw még nem jelent meg.
...izéféle hogyhijják, minekismonnyam...