Fentebb írták hogy 91kért is lehet kapni, annyit már megér sztem.
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
Fentebb írták hogy 91kért is lehet kapni, annyit már megér sztem.
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

Azért el ne pöttyenjetek, mert egy szerencsétlen telefon végre nem pocsék, hanem közepesen használható!

Jó tel...kár,h többet nem veszek érintőset! 
"Ma teszem a dolgom,a jövőben meg majd pihenek..."

Visszatekintve klassz kis tesztsorozatot kaptunk. Szuper cucc ez, nekem csak a zártsága zavaró. Nyilván rengeteg embert ez egy csöppet sem zavar. Durván belehúzott az LG is,. csak így tovább!
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

Első ránézésre hű de jó!
De nem eszik olyan forrón a kását! A zárt oprendszer miatt lehet, hogy lesznek gondok, e kijelző felbontáshoz 480x800 nehéz lesz játékokat és különböző alkalmazásokat rárakni, ha nem támogatja olyan példásan a java alkalmazásokat, mit pl. a Sony Ericsson. Itt jegyezném meg, hogy a SE és a Motorola fejlesztői elmehetnének Koreába tanulmányi útra!
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

jó a telefon, jó a teszt
köszönjük
valamiért abban tévhitben voltam hogy winmos lesz az areana...
de nem baj, úgy is utálom a winmot...
egy kérdés Bog:
mi a telefonszáma a másik oldalon ülő csajnak? 
Az életem egy film, melynek nem túl jó a szereposztása és ráadásul a sztoriját sem értem.
A messzebbinek? Az 197 centi magas, biztos akarod? 
Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

Bog! semmi konvertálgatás xvid nézéshez? van még ennél ilyen gond mint renoirnál hogy nem minden xvidet játszik?
up!
Hát van otthon 1db xvid fájlom, az ment. Ennyit tudok erről mondani.

igen, nem véletlenül lőttem ki
én ugyanis pont 198 centi vagyok
(ez egyébként most holt komoly volt... )
Az életem egy film, melynek nem túl jó a szereposztása és ráadásul a sztoriját sem értem.
Csak a GPS navigációt bánom belőle
De nem semmi,hogy az LG tudott egy ilyen jó készüléket gyártani.Lassan elkezdenek tökéletes telefont készíteni,ami persze nem érdekük 
A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget! Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4
besza behu...
nagyon jó lett a cikk
és a telo télleg nagyon oda bax...
5 éve megfogadtam h soha többé LG-t aztán pár hónapja lette egy viewty-m kijelzövel és netezésel ne mvoltam anyira jóban... de látom ezt javították és télleg haladnak felfele...
grat!!
ígytovább

A SE elmehet a bússba.. 
-::-iPhone 3GS -::- //Acer ASPIRE 5742//Eyeephone (iphone blog) www.eyeephone.wordpress.com

A bevezető nagyon üt.
A teló meg nagyon jónak tűnik, de nálam nem játszik a zárt oprendszer-fizetős gps miatt. 
Semper Fi
Ma egy pár perc erejéig eljátszott a telefonnal és bár szemet gyönyörködtető a látvány, szerintem nincs többről szó, mint szétszórt üveggyöngyről. Nagyon távol van az ergonómikustól, baromi látványos, ezáltal egy pillanatig megtévesztő, de nem támogatja az egyszerű használatot... 
ui.: És bárki bármit mond, abszolút mértékkel mérve lassú.
Grat a cikkhez! Nemek mindössze annyi bajom van a telóval - úgy hogy még nem volt a kezemben, és szerintem nem is lesz -, hogy kissé nőies a kialakítása. Az ezüstös keret, és a fehéres/vajszínű borítás az alján kicsit elidegenít. De jó végre egy címlapon két Különösen Ajánlott telefont látni, és ráadásul nem is az európai márkáktól. Csak én szegény Sony-t sajnálom.
"Balzsam?! Megharaphatja! Dobjátok a vájúba!" /Monty Python/ || Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni. || Power Metal Blog: http://href.hu/x/ce8g
Ízlések és pofonok. Azóta is nyúzom, és abszolút elégedett vagyok. Pláne, hogy megtaláltam a copy-paste funkciót, ami a multitaskinggal együtt már nem rossz párosítás...

De van rengeteg funkció, amit egyszerűen felesleges egyedi tulajdonsággal felruházni, vagy éppen sokkal rosszabb lenne tőle a készülék. Lehetne a kamera elsütő gombja helyett egy méretes kurbli az oldalán, az nagyon egyedi lenne, de amellett használhatatlan és felesleges.
Egyébként meg szerintem nem érheti szó a ház elejét addig, amíg a meglévő modellekből megtartja ami jó (így az ájfónból is), és mellé rak még egy rakás dolgot, ami messze túlmutat, a konkurencián...
A legjobb példa erre, hogy többen azon voltak kiakadva, amikor bemutatták ezt a telefont, hogy olyanok az ikonok, mint az iphonon... Aki ennyit lát egy ilyen telefonból, az meg is érdemli.
[ Szerkesztve ]
Nem gyenge a cucc.
Nekem a bevezető tetszett a legjobban 
Amúgy elsőre erőteljes iPhone koppintás. Csak sokkal jobban kivitelezve.
A camera is jó képeket csinál. Messze jobbat mint az iPhone. Mondjuk az a belső teres mesterséges megvílágításos kép elég gány lett : )
Eddig nem voltam elragadtatva az lgtől, de ez tetszik nekem is.
na, ez legyen minél hamarabb a használtpiacon, lecsapok rá mint az ORTT a mónikashowra 
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

Bocs, hogy anélkül reagálok, hogy elolvasnám az összes hozzászólást (így lehet, hogy valaki már megtette helyettem), de nem bírom ki.
Elöljáróban annyit, hogy egyrészt nem akarok egy Iphone-Arena vitát szítani másrészt tetszik az alma, és abszolút elismerem az Apple teljesítményét.
DE!
Elmondanád, hogy hogyan lehet egy érintőkijelzős telefon ennél innovatívabb? Adott egy téglalap alakú kijelző. A különböző funkciók elindítását ikonokkal oldjuk meg. Ezt a kettőt hogyan lehet még másképpen összepárosítani szerinted? Ennyi erővel az összes érintőkijelzős telefon ami ikonokat használ (márpedig mindegyik ilyen, értelemszerűen) koppintás. Én elismerem, hogy az Iphone ezen a téren (kezelhetőség, érintőkijelző használhatósága, menü, látvány, stb.) korszakalkotót hozott létre. Az is szégyen, hogy az első olyan telefon, ami felveszi a versenyt vele ezen a téren, majdnem 2 évvel később jött ki. Röhej, (és egyben elismerésem) hogy az Apple 2 éves előnyre tett szert ezen a téren.
DE!
Ebből a koncepcióból (érintőkijelző tapicskolása) mit lehet kihozni szerinted, ami nem majmolása a másiknak és kellően innovatív? Ennyi erővel az összes mobiltelefon gyártó a Motorolát koppintja amikor billentyűzetet tesz a telefonjára.
Igaz, hogy majdnem két év kellett hozzá, hogy megjelenjen a piacon egy olyan készülék, ami felhasználói élményben eléri az Iphone szintjét, és igaz, hogy - szükségszerűen - sok mindenben hasonlít is hozzá, de ez azért messze több, mint egy sima lemásolás/lenyúlás. Igenis hozzátett annyit az LG, amennyit lehetett.
Nagyon vártam a tesztet mint ahogy magát a telefont is. Jó lett mindkettő. Nem bántam volna ha a fényképező jobb lenne, dehát semmi sem lehet tökéletes.
Szoftverfrissítés várható hozzá? Úgy értem az LG szokott ilyennel foglalkozni?
Érdekes, hogy az LG mennyire nem preferálja a hanghívást!
Bog!
A normál méretű divx-es fájlokat is viszi, vagy konvertálgatni kell?

Na, pontosan ezt gondolom én is, csak nem tudtam ilyen frappánsan megfogalmazni. Köszi!

Kihoznak egy éritőkijelzős telót és egyből megy az "ájfonkoppintás" duma.Röhejes.
Vagy akkor szerintetek minden autó Daimler koppintás és minden repülőgép Wright koppintás a PC-k meg Neumann koppintás? 

Ja, és a hölgy valóban bájos. Lehet tudni, hogy kicsoda? Nem névre gondolok, csak olyasmire, hogy szomszéd vagy ilyesmi.

hol miylen hölgy?
HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

6. oldal, Kamera, 36 másodperces videofelvétel

az LG már nem csak jo mikrot csinal hanem telot is, kar h most vettem a kf750 et
ez lesz másfél év mulva a telom 
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
Fogalmazzunk úgy, hogy régi ismerős. 
szép telefon, hatalmas piros pont minden stimmel, bár az ikonok kicsit hajaznak az almára...Az ára lesz érdekes-olcsóbb lesz-e mint a samsungos ellenfele
Ha igen akkor nyert ügy-szegény Talma sajnálhatja hogy ezt már nem ő promózza
Think Different!

azon az oldalon egy 2,39mp-es video van 

Szép teló, de rakhattak volna bele egy picit nagyobb kijelzőt. 
A tesztet kösz, ismét egy remek írás! 
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Nekem WM oprendszerrel lenne a tökéletes, de így is meggyőző.
Azért abba belegondolva, hogy ezen túl sok dolgot nem lehet majd futtatni (pl. navi) kicsit húzós az ára.
[ Szerkesztve ]
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
Lassan rászánom magam, hogy leírjam a véleményem erről az egész érintős hisztériáról, amit bizonyos gyártók gerjesztettek, gerjesztenek, hogy növeljék az eladásaikat, de közben a legkevesebb energiát sem fektetik a valós fejlődés irányába...
Ez az LG is csak tovább csűri csavarja a látványt, de még mindig közelébe sincs egy kényelmes, valós qwerty billentyűzetnek.
Kb fél éve porosodik egy koncepció elképzelés a gépemen, ami sok valós problémára megoldást jelentene a témával kapcsolatban, de egyelőre nincs időm publikálni.

tényleg kíváló készülék, nekem egyedül az ikonok kinézete, kidolgozottsága nem tetszik, gagyi hatást kelt, de maga az UI nagyon látványos és gyors. respect LG 
tYp. - Datsun 240Z / Mondeo / L200 | FilmBuzi + SorozatJunkie © 1992 -
kíváncsian várjuk 
http://www.flickr.com/photos/62290221@N04/
sufniban oké 91Kért de az is messze túl sok érte.
Ennél érezhetően olcsobban van okosteló 5800 ahol GPS nem csak dísz de ha vmiért nem szimpi akkor gyak egyárban van vele Omnia.
Nekem totális XAkta, hogy ez a telefon, hogy kaphatott KA plecsnit, ráadásul amikor kapta BOG még a 140Ks árat tudta....
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
4. bekezdés szövegében van linkelve a bizonyos videó.

Én is kíváncsian várom...
Amúgy így a mobilkommunikáció terén elég ritka az igazán kényelmes qwerty a méretekből adódóan. Szvsz ezek a miniatűr bill.-ek, bár némelyik elég jól használható (Xperia X1), mindennek nevezhetőek de igazán kényelmesnek nem. Max 2 ujjal tudod bökdösni amit ugyanúgy el lehet érni szerintem egy kellően gyors és pontos érintő kijelzőre vetített bill.-el is. Az én meglátásom az, hogy inkább a kézírás felismerő rendszerek finomítására kéne a hangsúlyt fektetni, az lenne az igazán kényelmes.
Amúgy gratula az LG-nek. Most sikerült az én érdeklődésem is felkelteniük, már csak 1-2 finomítás és nagyon oda fognak pörkölni. A teszt meg fenomenális lett, ha nem tudnám mennyi meló van ennyi videó megcsinálása mögött simán azt mondanám, hogy az öszes készülék teszthez lehetnének ilyenek. Csak így tovább!
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...
rég láttunk "Különösen ajánlott" pecsétet már 
elég jó kis kütyü kár hogy nyáron jön az új iphone és ennek nem lesz sok bevételes szerintem...
rejtett számot nem veszek fel!
Ez két dologból áll össze.
Mi ugye használunk éve 200-250 telefont per fő. Mindegyikbe beletesszük a saját kártyánkat, beköltözünk, kiköltözünk, kipróbáljuk a funkciókat, együtt élünk vele. Ettől lesz egy olyan tapasztalatunk, hogy milyen együtt élni a telefonnal. Az LG Arénával jó. Nagyon jó.
A másik a funkcionalitás és a minőség. Összeszerelés, anyagok, kijelző, kamera, zenei funkciók. Az Aréna az Omniát és a Nokiát is vidáman alázza meg kijelző, anyaghasználat és zenei szempontok alapján, az érintős cuccoknál pedig külön fontos a gördítés és a virtuális gombsor. Ezekben is odacsap.
A magam részéről hiszek az oprendszeres telefonokban. Kell a bővíthetőség és a szabadság. De az Aréna gyárilag tud egy csomó olyan dolgot, amit elvárok egy okostelefontól is, RSS, vállalható böngésző, multitouch, fasza videó, WLAN, brutális tárolókapacitás, office doksik kezelése. Leírtam már korábban is, de most újra: zárt OS-től jelenleg ez az abszolút maximum, ami a piacon van.
Ebből két hét alatt eladtak 2 millió darabot. És az európai bevezetés még csak most kezdődik... nyárig még van idő, ha lesz is új iPhone, arra őszig biztos várhat EU...

Ja,lesz új ájfon.150-ért.Vagy havi 15000ft-os előfizuval .És még csak jobb se lesz az LG-nél .Sőt..
[ Szerkesztve ]

megvan 
Úgy látom csak alakul ez a mobil ipar, mint púpos gyerek a prés alatt. 
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

Nem rossz, bár egy kicsit sok nekem 140.000 egy LG-ért. A design elfogadható, de nem is a legszebb. Nem hinném, hogy az érintőkijelző pótolja a billentyűzetet (használhatóságra gondoltam), de szívesen kipróbálnám.
Siemens C30 - Ericsson R320s - Nokia 6210 - Nokia 3100 - SonyEricsson K700i - Nokia N70 - Samsung D900 - SonyEricsson K810i - Nokia N85 - HTC Hero

hihi engem is megviccelt dolog
szép kis nőstény!! 
Keresem magamat! Ha valaki megtalál, kérem azonnal szóljon!

Milyen az Arena kijelzője az iPod/iPhone-hoz képest? Egyelőre én az Apple féle multi-touch-nál még nem láttam jobb érintőkijelzőt.
[ Szerkesztve ]
Siemens C30 - Ericsson R320s - Nokia 6210 - Nokia 3100 - SonyEricsson K700i - Nokia N70 - Samsung D900 - SonyEricsson K810i - Nokia N85 - HTC Hero
Pedig már van egy pár kijelző ami porrá alázza a Aple kiejlzöjét...
Note 2 ?

érintőkijelzőről beszél Hessler 
A vér nem válik VAZZE!™