Lassan megtanulom kezelni. Ha készségszinten van a birizgálás egészen jó a játék.
A képeket a file kezelőben könyvtárszerkezetben mutatja, a galériában a készítés dátuma szerint, napi bontásban. Egy nap felmásoltam 50 db HQ képet eredeti méretben, - elképesztően szépen játsza le - nyilván, hogy keveri, illetve a bőség zavara is ketyeg. Sok a 8 GB.
A zenét hasonlóan szervezi, csak a főmenűből indítva ajánl fel válogatási lehetőséget - név, cím album stb. Jó a saját lista készítése is.
Szerintem a kamerája kritikán aluli, nekem még nem sikerült jó képet csinálnom vele. A k750 2 mb jobb!!!
Mát kétszer akadtam le úgy, hogy csak elem kivételével tudtam újra indítani. Először egy zene hallgatása közben fagyott le??!!, másodszor szgépről bluetooth-al történő kép másolás közben stopp. Ekkor igen lassan működött tovább, dadogott. Többszöri kikapcsolás és újraindítás után megjavult, felgyorsult. Nyilván a félbemaradt másolás zavarta meg. Esküszöm olyan akár a Windows. Szerencsére staíbilabb a szoftvere, nem lehet belemászni.
A saját szervező szoftvere a modemen keresztül kommunikál, azért lassú, de az új driverével mintha gyorsabb lenne. Most jelent meg, valamint az USB is változott valamit.
Nekem az USB változatlanul nem megy, minden drivert frissítettem, a BIOS-ig átnéztem mindent, hibát nem találtam.
...izéféle hogyhijják, minekismonnyam...

tuti én vagyok a béna,de nekem nem megy ez az "adattár" dolog.a pc suitban van egy tartalom nevü menüpont, és ott tudok másolgatni, nevetséges tempoban,de hallom h van ugyebár ez az adattár is ahol sokkal gyorsabb.na de pontosan hol is van??mert én nem találom.lehet én raktam fel rosszul a cd-röl a pc suitot?leírná vki a pontos menetét h hogyan varázsolja elö ezt az adattárat?

Tehát müxik a youtube nézés.