Nézegetem a menüt és nem tudom hol, de mintha láttam volna az "előzmények törlése" funkciót. Igaz ez csak a beépített böngészőre vonatkozik, de nem fordulhat elő, h az opera is megtölti a rendelkezésre álló cash-t és aztán "lagol".
Ez a feltevés csak onnan ered, h a telefon factory resettel szépen "helyrejön" nálam is. Magyarul mindent lementek róla és csatt!
Jövendő LG Arena vásárlóknak egy kis beszélgetés az elmúlt napokból, (kollégámmal):
- Ne félj, ez a telefon tényleg pofánveri a konkurens telókat. Aki eddig csak látta, mind hasra esett!
- Nah muta! Uhh mekkora kijelző, uhh mennyit bír az akksi?2-3nap.. és van benne wifi is? na nee 8giga memó, 720x480@30 h264 videó, az míí?Tényleg szépek ezek a home videók
Fémház elöl hátul? Pontos touchscreen?
Mennyi volt?
-
öö 50k ért vettem ph-aprón, 9 hó garival, karcmentesen, srácokkal szoktuk beszélni, h melyik fw-re lenne érdemes fejleszteni.. és te milyen telót vettél?
- öhh előfizura kaptam olcsón (55k) egy szép Sony Ericsson C902 készüléket.. 160mb memó, jó akksi, 5mpix kamera.. szép, meg itt érintős, meg 3G-s, infrás, de hspda már nincs..
- vazz
ez tök olyan mint az 5éves k800-am volt..
- 
- 
Hol tudja az ARENA tulajdonságainak akár a felét is felmutatni, egyetlen gyártó is?
Grat. LG 
ui:
Nekem eddig egyszer volt beégős vibrálós kijelző, de lekaptam az akksit és helyrejött!
Nem lepődnék meg ha a pályafutása alatt még 2-3x előfordul, ekkora tudást egy készülékbe zsúfolni.. még szép, h néha kiakad a szoftver.. Ez megrötént anno a p900 készülékkel is, bedig a symbian az atomstabil!
[ Szerkesztve ]
Németországban dolgozok, emailben keressetek! ★nézz szét a hegyek között: www.sikfo.try.hu ★ olbaidhun.blogspot.com