Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#4751) animoo válasza bkvfan (#4744) üzenetére

animoo
(senior tag)

na nekem ilyet még sose csinált.gond nélkül tudok násolgatni vele, néha ujracsatlakozgat,de ebböl még nem adódott gubanc.

Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com

(#4752) viewdetails válasza Racecam (#4725) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Köszönöm, ezt vártam már. :)

(#4753) viewdetails válasza bcrics (#4747) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Igen, nagyjából így megy, a beállításoknál add meg, az automatikus térkép megjelenítést.

(#4754) viewdetails válasza olbaidhun (#4736) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Youtube+ wifi = V10O_02 vagy V10V_02. Mivel a V10V_02 gyaníthatóan a V10D_01_3 Hungary Open brandelt verziójának tűnik, gyanítható, hogy azon is megy. De ez csak találgatás.

(#4755) viewdetails válasza bllo (#4731) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Ezt az ébresztést sosem fogom megérteni.
Engem egyszer nem ébresztett, mert olyan mélyen aludtam, hogy nem keltem fel rá, ellenben többször oldalba lettem böködve, hogy: "csörömpöl a k*rva telefonod, lődd már le!" :D
Szóval ez user error. :D

(#4756) viewdetails válasza bkvfan (#4744) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Nem üzemszerű a feltöltés közbeni reset, soha nem volt még ilyen egyik szoftverrel sem. Én lementenék mindent-mindent-mindent-mindent-mindent, és FR, utána próba.
Melyik szoft van fenn?

(#4757) CarajoEsp válasza viewdetails (#4755) üzenetére

CarajoEsp
(senior tag)

Igen, azt akartam is mondani, hogy meg lehet vele szívni, mert az ébresztőóra tipikusan olyan, hogy tekered-tekered és észre se vetted, hogy átállítottad délutánra:) NEkem is volt olyan, hogy mozdítottam rajta egyet és reggel hét helyet áttekertem délután 6-ra:) Szóval figyelni kell:)

-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

(#4758) sors

sors
(újonc)

De! gyerekek,,,ne válaszoljatok neki mert az ilyen ember addig fikáz mig ráfigyelnek.Majd átmegy egy másik topikba megint és ott folytatja tovább.(egészségére).
Recon??? ki az még egy jó kis telója sincs neki!!!!

kérlek ne kezd újra a flame-et.
és ne is személyeskedj! köszönöm!

[ Módosította: bolondember ]

mene, mene, tekel ufarszin!!!Az elégedettség a vég!!

(#4759) CarajoEsp

CarajoEsp
(senior tag)

Valaki írta, hogy Java alkalmazások lassúak. Nos a következő a tapasztalatom.
Van jópár java a telómón, van olyan amelyik ben egy másodperc 5másodperc alatt telik le, azt hittem a teló a szar, de van egy játék a Settlers Mobilra, ami tökéletes sebességgel fut. Szóval attol függ, hogy van megirva a port.

-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

(#4760) TCr válasza Dare2Live (#50) üzenetére

TCr
(senior tag)

Na, beléptem én is a klubba, tegnap meglett a kicsike. :)

[ Szerkesztve ]

...the rain transformed.

(#4761) viewdetails válasza CarajoEsp (#4759) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Igen, csak a végfelhasználó ezen nem gondolkodik.
Apropó, valaki tud használható JAVA-s SSH klienst?

(#4762) viewdetails válasza TCr (#4760) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Gratula!
Milyen szoft? Ébresztett már? :D

(#4763) papp0628

papp0628
(lelkes újonc)

császtok megprobáltam ezt a nagyszerű frissiteni lg pc suite-on keresztűl v10j-ről v10v-re letöltöte a szoftvert amokor elkezdene frissiteni nem csinálja na milehet a probléma ha frissités sem mükődik ugy eladom az arénát a számitogéppel nem hinném hogy baj lehet mert haverom is itt frissitete a nokia n97-ét

Lg Km900 ARENA

(#4764) viewdetails válasza papp0628 (#4763) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Hűűű... ez kicsit fájt. ;)
Tisztázzuk: a frissítés nem egy hardvereszköz, vagy kézzelfogható dolog, hanem egy folyamat. Teljesen más szoftvert használ a két cég, még ha - kövezzük meg őket - Pc Suite is mindkettő neve. Hiába sikerült más gyártó eszközét (akárhányat, akárhányszor) frissíteni, ez nem mérvadó, ettől még valami el van konfigolva a gépeden, ami az Arenával kapcsolatos.
Első körben tehát csinálj egy biztonsági mentést az LG Pc Suite-al, just to be sure, hogy meglegyen. Ezután - mivel csak a jóisten tudja mi van még a gépeden - szedj le minden USB drivert, és programot, ahol meglátod az LG, vagy Infenion nevet.
Ezek után restart, majd telepítsd fel az LG PC Suite-ot amit CD-n kaptál. Hagyd, hadd frissítse be magát a program a mostani verzióra, majd válaszd ki a Telefonfrissítés menüt, és próbáld meg újra.
Ha valami gixer van, és nem tudod letakarítani a cuccokat, esetleg kérj meg ismerőst, aki segít ebben.

ja, és ha nem t-mobilos a készüléked vagy használtan vetted: ne erőltesd, mert isten tudja mi lehet még belőle, inkább vidd vissza, hogy flasheljék meg neked.

[ Szerkesztve ]

(#4765) papp0628 válasza viewdetails (#4764) üzenetére

papp0628
(lelkes újonc)

ezt mind megcsináltam

Lg Km900 ARENA

(#4766) VIBO

VIBO
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok! Olyan kèrdèsem lenne, hogy ha veszek egy arènàt vkitöl, aki elöfizuval vette ès mondjuk ö nem fizeti, akkor letilthatjàk e.? Ha igen akkor hogy lehet erröl megbizonyosodni ròla hogy ne tiltsàk le? :R

Eladó Toshiba laptopokhoz vadonat új alaplapok(i7 stb). OMNIA 7 :)Eladó Cuccaim ---> http://tinyurl.com/62wk2ry <-- ugyan itt kacatok is eladoak :)

(#4767) viewdetails válasza papp0628 (#4765) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Akkor vidd el szervízbe, és ott megcsinálják.

(#4768) viewdetails válasza VIBO (#4766) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Igen, letilthatják.
Gyakorlatilag sehogy. Írhattok egy papírt, hogy ha és amennyiben ez történik, akkor ő kártalanít téged, de ha mégse teszi és polgári perre kerül a sor, az kicsit hosszadalmas.
Olyantól vedd, akit ismersz, vagy vedd meg szolgáltatónál, újonnan.

(#4769) Viktor0610 válasza VIBO (#4766) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Erről megbizonyosodni sehogy nem lehet, akkor pedig a szolgáltatóhoz tudsz fordulni, ha mégis megtörténne a letiltás.

...

(#4770) VIBO válasza Viktor0610 (#4769) üzenetére

VIBO
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszi a gyors vàlaszokat. De ha letiltottàk akkò mà hiàba fordulok a szolgàltatòhoz nem? Nem fogjàk nekem visszaaktivàlni a kèt szèp szememèrt:p

Eladó Toshiba laptopokhoz vadonat új alaplapok(i7 stb). OMNIA 7 :)Eladó Cuccaim ---> http://tinyurl.com/62wk2ry <-- ugyan itt kacatok is eladoak :)

(#4771) Karma válasza VIBO (#4770) üzenetére

LOGOUT blog

Azért nem, de ha kifizeted a tartozást, visszaaktiválják :U

Break Driven Development

(#4772) VIBO válasza Karma (#4771) üzenetére

VIBO
(senior tag)
LOGOUT blog

:p na az akkor yo biznisz lenne :p

(#4773) CarajoEsp

CarajoEsp
(senior tag)

Ez az abszolút kukacoskodás, de a kamera Hardveres gombja, nektek is kotyog?
Mármint a felső része, ha megnyomom, akkor kattogó hangot hallat, mert láthatóan van valami holtjátéka:)

[ Szerkesztve ]

(#4774) zack válasza CarajoEsp (#4773) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem semennyit se kotyog. :U

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#4775) Mieza válasza viewdetails (#4754) üzenetére

Mieza
(fanatikus tag)

A V10D-vel nekem nem megy a Wifi-s Youtube, de az O-val ment.

(#4776) TCr válasza viewdetails (#4762) üzenetére

TCr
(senior tag)

Köszi!

Gyári T szoft.

Az a gondom, hogy tegnap 5-kor vettem előfizetéssel a T-nél, és még mindig azt írja, hogy nem regisztrált sim.
Ez normális, hogy 24 óra alatt nem aktíválják az előfizetésem??? :(((

...the rain transformed.

(#4777) animoo válasza CarajoEsp (#4773) üzenetére

animoo
(senior tag)

Az nem kotyog, annyi nyomástól már érzékeli a telefon, hogy megnyomtad. Legalábbis billentyűzárnál megnéztem, egyből kivilágosodik a kijelző a legkisebb nyomásra is.

Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com

(#4778) animoo válasza TCr (#4776) üzenetére

animoo
(senior tag)

Szerinrtem hívd fel az ügyfélszolgálatot, nagyon régen úgy rémlik, én is jártam így, csak valahogy "elfelejtődött" az aktiválás, de a csaj a gépen pillanatok alatt megcsinálta.

(#4779) CarajoEsp válasza animoo (#4777) üzenetére

CarajoEsp
(senior tag)

Igen, akkor megy az autófokusz a kamerában. Nekem annyi gondom lenne, hogy nem rögzül tökéletesen a gomb, emiatt, ha hozzáérek ujjbeggyel, akkor a felső része konkrétan lötyög. Utána még be tudom nyomni, hogy fókuszáljon, és utána mégegyszer, hogy exponáljon. De mondom, ez a kukacoskodás csúcsa:)

(#4780) animoo válasza CarajoEsp (#4779) üzenetére

animoo
(senior tag)

Hmm... Nekem akkor se lötyög, de ettől még Neked lehet úgy :D Na mindegy, ez legyen a legnagyobb bajunk :)

(#4781) Ap3x89

Ap3x89
(fanatikus tag)

nem tudtok olyan boltot ahol csak stereo bluetooth átalakítót vagy nem tudom a pontos nevét szóval azt a kis részt amin a számokat lehet léptetni hívást fogadni meg ilyenek mert nekem nem kellene hozzá füles mert van egy jóféle sennheiser.

Xbox 360 slim --Crysis 2 -- Forza 3--- Gamertag: ApAt1zS

(#4782) Viktor0610 válasza Ap3x89 (#4781) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

A korábban is említett Jabra BT3030 például ilyen.

[ Szerkesztve ]

...

(#4783) animoo válasza Ap3x89 (#4781) üzenetére

animoo
(senior tag)

Hát ez jó kérdés, én is erre a célra vettem Jabra BT3030-at, de ahhoz van füles is :)

(#4784) Giles

Giles
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy próbáltam a wifi-t olyan helyen, ahol tutira működik másik telefonnal rálépni, de mindig azt írja ki, hogy sikertelen csatlakozás. Kell, vagy lehet állítani vmit a wifi-n?

(#4785) CarajoEsp válasza Giles (#4784) üzenetére

CarajoEsp
(senior tag)

Nekem eddig minden WIFi-n műkdödött, volt ugyan, ahol nehezen kapcsolódik, mert nem a legerősebb a jel, sose volt gondom vele.

GIles: Nem tudsz rajta állítani igazából semmit, ha nem megy fel rá, akkor ott a WIFi-vel van gebasz. Legalábbis szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#4786) Giles válasza CarajoEsp (#4785) üzenetére

Giles
(kvázi-tag)

Nekem 100% jelerősségnél folyamatosan azt írta ki, hogy sikertelen kapcsolódás. Mit kell esetleg állítani a telefonon?

(#4787) Giles válasza CarajoEsp (#4785) üzenetére

Giles
(kvázi-tag)

Ez érdekes, mert egy másik telefonnal összejött simán. Még azt akarom megkérdezni, hogy a böngészőn hol lehet állítani, hogy ne wap módban csatlakozzon, mert pannonos vagyok és ez horribilis összeg itt.

(#4788) CarajoEsp válasza Giles (#4787) üzenetére

CarajoEsp
(senior tag)

Kapcsolatok---böngésző beállítás---Profilok és ott megadod, hogy mit használjon.
Alatta a Streamingnél is ugyanez.
Voilá, vagy hogy mondják a franciák.

(#4789) bkvfan

bkvfan
(lelkes újonc)

Jézusatyám! Most először próbáltam ki a fényképező funkciót! Ilyen szar képminőséget régen nem láttam. Brrrr...soha többet nem fogom használni a fényképező funkciót, mert csak elszontyolodom tőle. A tiétek is kritikán aluli?
T-s szoft v10j

[ Szerkesztve ]

(#4790) Giles válasza CarajoEsp (#4788) üzenetére

Giles
(kvázi-tag)

Merci!

(#4791) Giles válasza bkvfan (#4789) üzenetére

Giles
(kvázi-tag)

Szerintem meg jó a fényképező. Nem koszos a lencse?

(#4792) timea25

timea25
(újonc)

Amint már írtam e-mailben rendeltem meg a telcsit. Fél négy körül fel is hívtak. Holnap kihozzák és az ára lement 78900-ra.:)

Nagyon várom már a drágát. :)

(#4793) bkvfan válasza Giles (#4791) üzenetére

bkvfan
(lelkes újonc)

Nem hiszem, nagyon pixeles a kép, a ferde vonalakon lehet igazán látni, mint egy lépcső. :(

(#4794) olbaidhun válasza viewdetails (#4754) üzenetére

olbaidhun
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon kösz!

És még azt megkérdezhetem, h amit pl Te is használsz V10M_02_3az "miért jobb" neked(m)? Gondolom abban nem megy a wifis youtube, de másban jobbban megéri?

Németországban dolgozok, emailben keressetek! ★nézz szét a hegyek között: www.sikfo.try.hu ★ olbaidhun.blogspot.com

(#4795) nagydanyel96

nagydanyel96
(újonc)

Szerintem is jó teló két hete vetem egyet csak annyi gondom van vele hogy ha sokat használom jobb oldalon vibrál a képernyő védő fotó sarka jaés nem tudnátok megmondani hogy működik az fm-tramsmitter köszi

(#4796) CarajoEsp válasza bkvfan (#4793) üzenetére

CarajoEsp
(senior tag)

Nagyításnál és a galériában jöhet ez elő, ugyanis csak előnézetet ad a képről, és utána tölti be teljesen. Ha megnyitod a képet, nagyítasz rajta és vársz, akkor pár másodpercen belül tökéletes lesz a kép. Nekem most legnagyobb nagyítás után is tökéletesen kivehető a kép, igaz csak telefonon.

(#4797) Giles válasza bkvfan (#4793) üzenetére

Giles
(kvázi-tag)

Akkor ott valami más gond lehet. Nekem tökéletes. Videoztam is vele az is tök jó. Legjobb minőségben szerintem nem hagy kívánni valót maga után.

(#4798) nagydanyel96

nagydanyel96
(újonc)

Új LG arenát kapsz az árgépen 68880-en itt a link http://www.argep.hu/main.asp?suche=lg+arena&x=0&y=0

(#4799) Giles válasza CarajoEsp (#4796) üzenetére

Giles
(kvázi-tag)

Ez lehet, általában még a legjobb márkájú fényképezők is csinálnak ilyet betöltéskor. Pár másodperc után kiélesedik. De én már láttam ilyet PC képnézegetővel is.

(#4800) Ap3x89

Ap3x89
(fanatikus tag)

én is néztem már ezt a jabra 3030 at nekem ilyen kéne csak füllhalgató nélkül ilyet lehet kapni külön vagy csak fülessel?

Xbox 360 slim --Crysis 2 -- Forza 3--- Gamertag: ApAt1zS

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.