Köszi a reakciót mindenkinek.
(#4689) animoo: Nem tudom, de te használtál már iPhone-t?
Félreértés ne essék, nem vagyok Apple-b*zi, sőt, látom én is a lehúzós cégpolitikát, és nem szimpatizálok velük, de ha valami odab*sz, akkor az odab*sz, és azt kell mondjam, az iPhone sok tekintetben (sajnos) elég szépen elveri az Arenát. Azért "sajnos", mert én örültem volna neki a legjobban, ha jó az Arena, de nem az. Ez az összeszedetlen szoftver (lassú, szaggatós, bugos stb.) gagyi hatást kelt, és sajnos csalódást okozott. Lehet, hogy csak az iPhone után látja így az ember, nem tudom, de ez van, én így látom a dolgot. Ha ennyi pénzért kapok iPhone-t (márpedig kapok), akkor inkább azt választom, és megkímélem magam jópár őszhajszáltól. 
És - már elnézést - de itt soroljátok a telefon bugjait, amit hárman igen szép nagyra duzzasztottatok. Emiatt nem fogok ilyen telefont venni. A szaggatós böngésző és egyéb "nyalánkságok" még talán oké... de ez a telefon egy bughalmaz, mondjuk ki.
Opera-val is böngésztem a telón, talán egy fokkal jobb, de az is szaggatott, a multitouch zoomolás hiánya pedig elég fájó pont számomra.
(#4692) viewdetails: Elvi kérdés? Valahol megértelek, de én ha ~70k-t kiadok egy telefonra, akkor az "elveimet" háttérbe szorítom, és megpróbálok észérvek alapján választani.
Görgetőrutin: nem tudom, milyen szoftver volt a telón, de a görgetés szaggatott. Tudom-tudom, talán kukacoskodás, de engem zavar. Ne így nézzen ki a görgetés. Nagyok az igényeim? Lehet, de ha ugyanilyen áron egy másik készülék kielégíti ezeket a "nagy" igényeket, akkor nincs itt semmi gond...
Van egy olyan érzésem, hogy itt a többség még nem használt iPhone-t (bocs, hogy megint csak ezzel jövök, talán már idegesítő lehet, de na... nálam ez a két teló van mérlegen). Szerintem próbáljátok ki, és megértitek, hogy miről beszélek. 
[ Szerkesztve ]