Jó, akkor ez továbbra is csak a Vodánál él. Köszönöm. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
viewdetails
(őstag)

viewdetails
(őstag)
V10M_02-vel nincs ilyen gond.
Ellenben... Van olyan szoftver, amelyik fényképezőjében a Nappali és Automatikus mellett van Éjszakai mód?

animoo
(senior tag)
Ez egy jó kérdés, engem is érdekelne. Ha már a kamerába bele tudták rakni, a fényképezőben is lehetne...
Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com

TCr
(senior tag)
Frissítésnél fel fog ajánlani többféle fw-t? Vagy csak a T-Mobile-ost?
...the rain transformed.
Hivatalos frissítés esetén nyilván csak a készülékednek megfelelőt, tehát csak T-Mobile-féle változatot fogja felajánlani.
...

TCr
(senior tag)
Okés, köszönöm. Tűkön ülök, desoká' lesz még délután fél5. 
[ Szerkesztve ]
...the rain transformed.

CarajoEsp
(senior tag)
Nos kérdés mindenkihez.
Ha a telóból Szinkronizálom a Névjegyeket és utána visszamentem őket, akkor megmarad minden adat, vagy pl. a születésnapot plusszban kell utána kitöltenem?
Mert át akarom írni a neveket, hogy ékezetesek legyenek, és normálisan ki legyenek töltve, de ha egy szoftfrissítés miatt utána újra kell őket írnom az elejétől, akkor megette a fene.
Tud erre valaki valamit?
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
Ha jól értelmezem, akkor a gyári mellékelt pc suit programmal is megfrissül a kisteló, és nem kell mindenféle trükköt alkalmazni? Mert akkor még ma délután belefogok a gyári független frissítésbe! Ha valaki mégis másik szoftot ajánlana (ami jobb/stabilabb stb) mint a gyári, akkor pls írjatok! 
Németországban dolgozok, emailben keressetek! ★nézz szét a hegyek között: www.sikfo.try.hu ★ olbaidhun.blogspot.com

viewdetails
(őstag)
Ha szinkronizálsz, akkor
Vezetéknév
Keresztnév
Mobiltelefon
Céges telefon
Otthoni telefon
Fax
Email1
Email2
Email3
Megjegyzés
Otthoni cím
Vállalati cím
átmennek Outlookba. Vissza is.Semmi egyéb. Illetve a hívóképet ha beállítottál telefonon (480x480px), és szinkronizálod, majd vissza telefonra, ott már csak 72x72px lesz.
Ja, és ha Outlookban módosítasz valamelyik néven, és szinkronizálod, akkor kiesik a csoportjából, ha van neki.
Születésnap, évforduló nem ugyanaz, mint az Outlook mezőben, de ha lemented a naptárat, és visszatöltöd, akkor megmarad, bár emlékeim szerint a kapcsolatot a névjeggyel elveszti.

CarajoEsp
(senior tag)
ÉS akkor gondolom, itt az ékezetek is megmaradnak, tehát ezzel nem kell szívóznom.
U.I: Egyébként köszönöm, már csak az Outlookot kell felpakolnm, merthogy igazából azt se használom, de így legalább az adatok megmaradnak
U.U.I: Ha két mobilszám van beállítva, vagy két céges, akkor vajon azokat is szinkronizálja, vagy mindenből csak egyet?
[ Szerkesztve ]
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

bllo
(kvázi-tag)
No, ismét jön a kérdés 
Szóval tegnap felment a V10v fw, boldogság a köbön, viszont megjelent a korábban már más által említett képernyővillódzás . . .
Főképp a 4 főképernyőn észrevehető a homogén háttéren. Persze mostmár nem tudom megmondani, hogy az előző szoftverrel mindez jelen volt-e . . .
Szóval érdeklődnék, hogy ez mennyire általános jelenség? Vajon az új fw tehet róla, vagy kijelzőhibás a drágám?

Lopottmotor
(fanatikus tag)
Miben nyilvánult meg a kijelzőhiba?
http://www.lg-arena.info
(#4563) Viktor0610 válasza Lopottmotor (#4562) üzenetére
...
Srácok, akkor merjem engedni neki a gyári fw cserét? Elég biztonságosnak néz ki így egyszerüen az egész? És akkor az én gyári független telómra (V10i) melyik softot teszi fel 
Németországban dolgozok, emailben keressetek! ★nézz szét a hegyek között: www.sikfo.try.hu ★ olbaidhun.blogspot.com

tamrun
(újonc)
Köszi a válaszokat! 

Ap3x89
(fanatikus tag)
arenan lehet elő/hátlapot cserélni csinált mrá vki ilyet? mármint hátlapot gondolom hogy lehet de hogy mondjuk most szürke az egész és lehet e rá titan black külsőt rakni?
[ Szerkesztve ]
Xbox 360 slim --Crysis 2 -- Forza 3--- Gamertag: ApAt1zS

bllo
(kvázi-tag)
Szóval cseréltetted a telót? Ha jól értem hasonlóak voltak a tünetek, mint az általam a #4561 -ben leírtak?
Ez még a 3 napos csereidőben volt, vagy később?
Mert én most nagyon nem vágom, hogy az új fw miatt lehet a képernyővibrálás, vagy be kéne vinnem a T szervízbe . . .

Ap3x89
(fanatikus tag)
szerintem az új fw miatt van mert nálam is jelentkezett ez a probléma és én emlékszem hogy a régebbi fw alatt ilyen nem volt. (én még nem csináltam vele semmit)

TCr
(senior tag)
Most az új T-s fw-ről beszéltek?
...the rain transformed.

bllo
(kvázi-tag)
hmm, azért ez megnyugtató, akkor nem csak nálam van ilyen gebasz, és nem is hallucináltam, hogy régebben nem volt ilyen.
Csak mert egyébként perfekt a teló, és feleslegesen nem szeretném cseréltetni . . .
Szóval akkor valszeg valamelyik következő fw orvosolja majd ezt is! 
Amúgy jó meg kényelmes ez az LG updater, meg hát azért a gari sem ugrik tőle, csak azt sajnálom, hogy a T-s szoftot teszi fel, weather widget nélkül, meg sok magentával a menüben 

bllo
(kvázi-tag)
Igen, a V10v-ről.

Ap3x89
(fanatikus tag)
így van az új ts V10v ről
Szval az új soft verzió, amit a gyári LG PC Suite III (saját frissítése V3.2.9.20090728) feltesz, az a KM900AT_V10o.
Ez a gyári független telóra pillnatok alatt feltelepül, kérdezni nem sokat fog, az egyetlen szempont, h a gép ne fagyjon ki fw telepítés közben.. Szerintem ettől tisztább frissítés nem is létezik, szoftverek és kontaktok is érintetlenek maradtak, nem is beszélve a telón lévő adatokról. Nem kell több lépcsős soft frissítés, és nincs factory reset sem! Ilyet még az SE sem tud!
Grat LG!

TCr
(senior tag)
Ewwwww, ha minden igaz, kb 1 óra múlva veszem a telcsit a T-nél.
Mit ajánlotok? Ne frissítsem? Vagy annyira nem gáz a "hibajelenség"?
...the rain transformed.

jooker82
(PH! addikt)
Az éjszakai módot az ISO értékek helyettesitik,szerintem ebbe nem lesz külön éjszakai mód.A videónál nem lehet iso ezért ott éjszakai van.
"A játék,az nem játék"..:)

Ap3x89
(fanatikus tag)
sztem annyira nem észrevehető a vibrálás szal ha nem nézem folyamatosan ugyanazt a kezdőképernyőt akkor észre sem veszed főleg a 4 alapképernyőnél látszik máshol sehol legalábbis nálam.

timea25
(újonc)
Sziasztok!
Erősen gondolkodom egy Lg Arena vásárlásán. Vagyis már eldöntöttem, hogy veszek egyet.
Mindenképpen függetlenül venném. Kinéztem a neten három gsm boltot akik árulnak gyári garis telcsit de nem tudom eldönteni hogy melyiktől rendeljem. egyik
másik
harmadik
Szerintetek melyiktől lenne érdemes rendelni?

tamrun
(újonc)
Lehet, h megköveztek, de nem tudok dönteni: Aréna vs Iphone 3GS. Gondolom, az Arénát favorizálja mindenki, mert ez Aréna fórum, de azért ha lehetséges tudnátok vmit mondani? Előre is tnx! 

jooker82
(PH! addikt)
Szerintem az ujmobilok,v az mgsm től nyugodtan rendelheted ,én a nexteltől vettem,ők is korrektek voltak.A lényeg h nézz bele a dobozba amikor átvetted

bllo
(kvázi-tag)
Őszintén megmondom, én is vacilláltam a kettő között, de a robbanó Iphone-ok, meg a hírek arról, hogy garanciát vesztesz, ha leesik a telefon, meg a hasonló húzások miatt én végül úgy döntöttem messsze elkerülöm az Apple telóját . . .
Tény, hogy vannak egyértelmű érdemei, akár a sebesség, akár csak a rá elérhető alkalmazások száma terén, de én inkább az Arena mellett döntöttem . . .

jooker82
(PH! addikt)
Kérdés,hogy mire van szükséged egy telefon terén? Ha a kamera meg video is beleszámit meg h olcsóbb legyen akk arena.
Irdd le konkrétan és akk tudunk segiteni

timea25
(újonc)
Köszönöm a hozzászólást. A nextelt én is néztem de ott az Arena drágább mint a belinkelt helyeken.
Mikor a futár kihozza a telcsit én kifizetem és mondjam neki hogy várjál már addig még belenézek a dobozba. Vagy a kifizetés előtt bizonyosodjak meg a termék épségéről?

viewdetails
(őstag)
Mond itt valakinek az a varázsszó valamit, hogy rtsp:// esetleg streaming media? 

jooker82
(PH! addikt)
Természetesen fizetés előtt nézdd át és ha nem stimmel vmi kise fizeted.Gondolom tudod mik a tartozékai.A nextelnél fogadni mernék h nem frissitették az árakat,mivel én 2 hónapja is ugyanezeket láttam.érdemes felhivni őket.De az ujmobiloktól is rendelheted.

Lopottmotor
(fanatikus tag)
Engedte frissíteni a telód a PC Suite? Nekem mindig azt írja, hogy a legfrissebb FW van fent.
V10o tapasztalataim; gyorsabb, de kevesebb animálás, opera stabilabb wifin, de a kép akadozobb.. Youtube már bejön, de bufferelésnél elakad.. Szval vannak javítások, de mintha hiba is történt volna.. Kijelzö hamarabb kikapcsol ha nem piszkálom, gondolom energia takarék..vissza fogok olvasni, mert nagyon kell a wifis yotube!
(#4587) Lopottmotor válasza Lopottmotor (#4585) üzenetére

Lopottmotor
(fanatikus tag)
Megpróbáltam megint, ugyanazt írja. A legfrissebb Fw-t használom.

bllo
(kvázi-tag)
Na, most mégis elkezdtem parázni.
A vibrálás még hagyján, bár mióta megláttam, folyamatosan szúrja a szememet . . .
De Neked is van olyan, hogy beég valami a háttérbe? Először akkor vettem észre, mikor kikapcsoltam a Bluetooth-t, és halványan ott maradt a jele még egy darabig. A másik pedig, hogy a képernyőzár-nak beállított kép (nálam effektíve az electric guitar nevű alapkép) ott van a négy kezdőlap és a kocka mögött beégve. Kíváncsiságból lecseréltem a képet, hogy nem-e mindig odarakja az aktuális képet halványban, de nem, a gitár körvonalai maradtak meg.
Akkor lehetséges, hogy mégiscsak kijelzőhiba áldozata lennék? Vagy az új fw-vel ilyet produkál Neked is?

Lopottmotor
(fanatikus tag)
Ha már ennyien panaszkodnak erre (köztük én is), akkor nem hinném, hogy kijelzőhiba. Főleg, hogy a V10A-val nincs semmi beégés.

bllo
(kvázi-tag)
Közben rájöttem, hogy akkor a legészrevehetőbb, ha a galériában oldalra fordítom a telót. Ugyanis akkor a fenti állapotjelző sávon az óra és a térerő szinte teljesen jól látszanak.
Szóval akkor vibrálástól beégésig megvannak ugyanezek a tünetek, és az előző szoftverrel még nem voltak meg?

Lopottmotor
(fanatikus tag)
A vibrálás nekem nem jelentkezik, vagy csak nem veszem észre, de a beégés pont ugyanígy. Már 10Fw volt a telómon, de csak a legrégebbi (v10a) nem mutatott beégést.
(#4592) Viktor0610 válasza Lopottmotor (#4591) üzenetére
A kijelző-beégés és-vibrálás nem firmware függő.
Szerintem a te esetedben véletlen egybeesés, vagy csak most tűnt fel először.
[ Szerkesztve ]
...

tamrun
(újonc)
Igazság szerint az ára nem számít. Az Aréna menüje jobban tetszik, szerintem jobban kezelhető. Ami miatt nem tudok dönteni, az appstore hánya az LG-nél. Nem tudom,mennyire fog hiányozni a használathoz. A barátom péntken vett 3GS-t és már pár alkalmazást letöltött, amik nagyon jók. Azt én is tudom, h jobb a fotók, videók minősége az Arénának, csak nem tudom, h megéri-e a kompromisszum az Appstore miatt.
(#4594) Lopottmotor válasza Viktor0610 (#4592) üzenetére

Lopottmotor
(fanatikus tag)
Szerintem pedig van hozzá valami köze. Vagy ennyi kijelzőhibás telefon lenne?
(#4595) Viktor0610 válasza Lopottmotor (#4594) üzenetére
Azért nem gondolom, hogy összefüggés van a firmware és a kijelzőhibák között, mert ezek a gondok hardveres eredetűek.
Legalábbis a Touch Prom ugyanilyen problémákkal küzd, de nincs kedvem elvinni szervizbe ezzel. 
Egyszerűen kiderítheted, melyikünknek van igaza, tedd vissza a másik firmware-t. 
Ami megnehezíti a diagnosztikát, hogy a hiba nem mindig jelentkezik. Legalábbis most próbálgatom a saját gépem, de most hibátlanul megy... 
...

Lopottmotor
(fanatikus tag)
Na kipróbáltam valamit.
Ha fent van a HUNGARY V10b_02 FW, akkor a PC Suite-on keresztül lehet frissíteni (gondolom mivel ez a magyar fw).
Mégpedig erre: V10g-525-XXX-AUG-18-2009
(#4597) Lopottmotor válasza Viktor0610 (#4595) üzenetére

Lopottmotor
(fanatikus tag)
Igen, ezt is aláírom, hogy nem mindig jelentkezik. De a V10A-val egy pillanatra se jelentkezett. Na mindegy, felesleges ezen lovagolni.

Ricsi200
(újonc)
Nekem is vibrált a kijelzőm, de beégést nem tapasztaltam. Vibrálást is csak a V10B, V10G- nél, most a V10D_01 van fent, de ennél semmi. Egyébként ha automatikus fényerőre állítottam, akkor nem látszódott azokon sem.

Ben96
(lelkes újonc)
Sziasztok! Hogyan lehet a telefonon képeket nézni teljes képernyőn úgy, hogy a mobilt nem forgatom vizszintesen el? Hogyha sehogy, akkor tud valaki egy JAVA programot amivel ez megoldható? Az egyetlen módszer amit tudok az, hogy a galériából a képet beállítom például képernyőzár képének, és mielőtt elmenteném a beállítást megmutatja egészben, igaz egy-két ikon még ott marad.
(#4600) viewdetails válasza Lopottmotor (#4596) üzenetére

viewdetails
(őstag)
És ez vajon a thaiföldi vagy a taiwani V10G, esetleg a T-Mobile régi V10G-je?
(Ez utóbbi mondjuk dátum alapján nem lehet.)
A V10V pedig konkrétan úgy néz ki, hogy az összes brandelt ezt kapta, az Orange a V10V_01_3 illetve_4 a T-mobile V10V_01_2
[ Szerkesztve ]