Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#4501) bala8

bala8
(újonc)

halihó mindenkinek!mától énis arena tulaj lettem és szeretném frissíteni a szoftvert v10v-re (ha jól tudom ez a legújabb)!kérnék egy kis segítséget viszont hogy hogy is csináljam mert nem értek hozzá! :) előre is köszi!

(#4502) duvi válasza bala8 (#4501) üzenetére

duvi
(őstag)

1.Telefont csatlakoztatod a Pc-re. (telefonon a Pc-suit opciót választod)
2.A telefonhoz kapott Pc-Suite szoftvert feltelepíted.
3.Hagyod a Pc-Suit-et automatikusan frissíteni. (ez több lépés is lehet)
4.Ha a frissítés kész van, akkor elvileg feljön EZ az ablak. Erre nyomsz egy OK.
5.Automatikusan elindul a telefon firmware letöltése és utána a telepítése.
6.A telepítés végéig ne szakítsd meg a kapcsolatot a telefon és a Pc között!

Fontos, hogy előtte töltsd fel a telefont, legyen stabil a Pc-d, mentsed le az összes adatot a telefonról. (A beépített fw updaternél elvileg nem veszik el semmilyen adat, de jobb a biztonság)

[ Szerkesztve ]

Samsung S8530 Wave II / 32GB Kingston Class4 / Bada 1.2 KA1 ------------------"...the code is more of what you call guidelines than actual rules..."

(#4503) tamrun

tamrun
(újonc)

Sziasztok!
Az érdekelne, h:
1. van-e az Arénában airplaine mód?
2. lehet-e modemként használni, ha a pc-hez csatlakoztatom?
3. használta-e már vki az fm-transzmittert? milyen a minősége?

(#4504) flushman

flushman
(újonc)

Sziasztok Vettem egy Arénát kb 2 hete és ez előtt is végig Lg-telefonjaim voltam először KF750 Secret aztán KU990... Átolvastam a használatit és megtanultam kezelni jó telefon rosszabb videót de jobb képet csinál mint a KU990...Szebb és sokkal jobb a menüje de vannak felesleges dolgok benne! Megpróbáltam a divx lejátszást aktivláni rajta a videó segítségével regisztráltam a telefont de a teszt videót lejátsza ami divx és a többi avi-t nem ami a telefonon van... tudna valaki segíteni hogyan játszam le az Arénán a divx formátumú Videót előre is köszi...

kell egy telefon ami úgy néz ki mint az ájfon olyan videót csinál mint a Viewty és olyan fényképet mint a SE K800i... ( LG KM900 (V10P_00 UK)

(#4505) Mieza válasza flushman (#4504) üzenetére

Mieza
(fanatikus tag)

Legalább az első hozzászólást olvasd el, ha már nem használod a keresőt. :)
Vagy ezt.
A videó minőségével kapcsolatban meg nem hinném, hogy az Aréna rosszabb videót csinálna, sőt! De erről mások tudnak hitelesen nyilatkozni.

tamrun:
- Igen.
- Igen.
- Igen. Sokat ne várj tőle, de azért nem olyan rossz, inkább a mélyek hiányoznak belőle.

[ Szerkesztve ]

(#4506) animoo

animoo
(senior tag)

Mylgarenán új fejlemények vannak S-Class alakításával kapcsolatban, többek között :) látható egy jobb minőségű fotó is a kockáról.

Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com

(#4507) Ricsi200

Ricsi200
(újonc)

Sziasztok!

Az FW változatokban a nagyobb szám az újabb változatot jelöli ? Csak mert találtam egy olyat, hogy V10A_15. Mert ennek értelmében ezt elég gyakran újítják. Vagy teljesen mindegy az a 15 a végén ?

(#4508) Szeri63 válasza CarajoEsp (#4493) üzenetére

Szeri63
(újonc)

Ugyan ezt csinálta az enyém is. Szervíz V10j szoftver újra rátelepítve és azóta hiba nélkül megy a zenelejátszás.Azelőtt a két szám közti szünet is nagyon hosszú volt.kb 5-6 mp. Két napja frissítettem V10v-re. Minden ok. Kivéve, ami az első pillanattól megvan, hogy nem működik az emelkedő hívásjelzés. 2-3mp alatt eléri a maximális hangerőt. Kétszer volt szervízben többek között ez miatt is.Mindíg így adták vissza. Valaki tud erre valami megoldást? Vagy mindenkinek így működik?
Üdv. Szeri

(#4509) bllo

bllo
(kvázi-tag)

Üdv!

Tegnap óta jómagam is Arena tulaj lettem! Azt hiszem ennyi hozzászólás után már felesleges lenne a pozitívumait, és elégedettségemet ecsetelnem, így inkább a kérdéseimet sorolom fel szépen:

1, A legégetőbb kérdésem az lenne, hogy hogy a túróba generál ekkora adatforgalmat a kütyü? Tegnap délután vettem meg, azóta kipróbáltam rajta persze a netezést normál emberi méretek közt, beállítottam az emailfiókomat, dobtam is pár emailt, de a beépített adatforgalom számláló szerint mostanáig 282623 KB volt az összes adatforgalom. Ez hogyan létezhet? Vagy hiányozna egy tizedesvessző a szoftver által kijelzett értékekből? Ez itt most számomra elég érthetetlen, és mivel 500 megabyte-os adatcsomagom van, jó lenne tisztán látni a kérdésben. Van valakinek ötlete/tapasztalata a kérdéssel kapcsolatban?

2, Épp most beszélgettem rajta kicsit hosszabban, és valami horror volt a hangminőség, sokszor egy szót sem értettem a másik félből. Holnap felhívok pár embert, hogy megtudjam, melyik oldalon volt a hiba! Általánosságban jónak mondják a tulajok a hangminőségét?

A többi kérdés ki is ment a fejemből, ha eszembe jut, majd kiegészítem még a kérdések sorát, de addig is megköszönném, ha jönne valami válasz!

(#4510) viewdetails válasza bcrics (#4498) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Geotagging alkalmazás? Mire gondolsz? Geotagging a fényképezőben van.

(#4511) viewdetails

viewdetails
(őstag)

Ami a V10V_xx firmwaret illeti: ne a netről töltsétek le, hanem PC Suite-ról frissítsétek, mert a neten nem ez van fenn.

a V-k elvileg a Vodafone-nak brandelt szoftverek, hogy a T-Mobil miért kapta ugyanezt a jelölést, azt csak a jóég tudja.

(#4512) viewdetails válasza geosz (#4490) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Igen, arra gondolok.

(#4513) duvi válasza bllo (#4509) üzenetére

duvi
(őstag)

1.Csak tippelek, de szerintem a Google Maps csinált ekkora forgalmat. Nem terveztél véletlenül útvonalat vele? Azzal lehet rövid idő alatt iszonyat adatforgalmat generálni.
Nullázd ki a számlázókat (4db nulla) és utána teszteld le az alkalmazásokat. (weboldal, mail, Google Maps...)
2.A hangminőséggel nem nagyon voltak gondok eddig. Szép tisztán szól a hangszóró és a mikrofonra se panaszkodtak eddig.

Samsung S8530 Wave II / 32GB Kingston Class4 / Bada 1.2 KA1 ------------------"...the code is more of what you call guidelines than actual rules..."

(#4514) bala8 válasza duvi (#4502) üzenetére

bala8
(újonc)

duvi!!köszönöm szépen sikerült!! :DD még annyi hogy nekem t-mobilos (-ból lett független) arenam van és tulajdonképp én azért akartam szoftot cserélni hogy eltűnjenek a t-s színek, ikonok, stb. ebben nem tudsz segíteni?

(#4515) duvi válasza bala8 (#4514) üzenetére

duvi
(őstag)

Én nem cseréltem le a T-s softot.(V10j van még fent) Nekem rendben műxik minden amire szükségem van.
Ha belevágsz akkor INNEN le tudod tölteni a fw. frissítés magyar nyelvű leírását.
Ez a frissítés egy kicsit bonyolultabb mint a Pc-Suit beépített fw updatere.
A többi szükséges link az első hozzászólásban benne van.
Olvass vissza a fórumba, hogy melyik firmware szimpatikus neked.
Keresés eredménye a firmwarekre a fórumban.
(bal felső sarokban lévő keresőbe írjál be kulcsszavakat és megtudsz mindent ami szükséges a cseréhez)

[ Szerkesztve ]

(#4516) Thewi

Thewi
(kvázi-tag)

Hello!

Bedöglött a kicsike.
Bekapcsoláskor csak az LG logó, aztán a nagy semmi.
Valakinek hasonló hibajelensége?

Denon 1312, Eltax Experience

(#4517) c20xe

c20xe
(újonc)

Sziasztok,olyan problémám van,hogy néha nem reagál a teló az érintésre,de a gombokra igen.Pl videófelvételt szoftveres gommbal indítom el,de utána már nem reagál és csak a tényleges gommbal tudom leállítani.Van hogy abbamarad és megcsinál mindent amit addig tapicskoltam,de általában reset segít csak.Most volt sw frissítés,tmobos volt, most v10b van rajta.youtube,gmaps,divx (bárhogy konvertálom/nem konvertálom) nem megy... Ha tudna valaki segíteni nagyon meghálálnám,mert nagyon szeretem ezt a telót és nem szeretnék megválni tőle.

Mobiltelefon javítás olcsón! Kérdezz bátran! 0670-419-60-81

(#4518) Levin01

Levin01
(őstag)

Első töltés milyen hosszú legyen, hogy optimális legyen az akku üzemidő?

(#4519) bllo válasza duvi (#4513) üzenetére

bllo
(kvázi-tag)

Köszi a választ!

Csináltam egy kis tesztet házilag adatforgalom mérésre, ami elég érdekes eredményeket hozott ki.

A böngészés tesztben először a beépített böngészővel néztem végig az index.hu címoldalt, a mobilarena.hu címoldalt, és beléptem iwiw-re. Ez így 6898 Kb adatforgalmat generált.

Második lépcsőben ugyanezeket az oldalakat látogattam meg Opera Mini alól, itt legnagyobb meglepetésemre 7157 Kb adatforgalom lett a dolgok vége, amit nem teljesen értek (tudomásom szerint a Mini használata kevesebb adatforgalommal kellene hogy járjon, legalábbis ez rémlik...)

Harmadjára pedig egy 100 Kb méretű levelet küldtem el saját magamnak, tehát elvileg körülbelül 200 Kb-os összforgalmat kellett volna mindennek generálnia, ehhez képest 21521 Kb adatforgalom jött ki. Mivel nem hittem a szememnek, megismételtem ezt az utolsó tesztet, és pár kilobyte eltéréssel megegyezik az eredmény.

Google Maps-re nem teszteltem, mivel azt még nem használtam, ha fogom is, akkor offline módban majd.

Tehát a fentiek alapján nagyon nem értem a dolgot, a web-böngészésnél is eléggé magasnak tartom a számokat, de a mailezéssel generált adatforgalom már teljesen érthetetlen számomra.
Kérlek, valaki, aki tud erre okosat mondani, az tegye meg! :)

Hangminőség kérdésében nem lettem még okosabb, éjszaka dolgoztam, majd valamikor felhívok pár ismerőst tesztelgetés céljából!

Illetve felmerült még bennem kérdésképp, hogy léteznek vajon élvezhető játékok rá? Egy pár java-sat már kipróbáltam különböző fórumokról, de számomra leginkább lassúnak, akadozónak, és irányíthatatlannak tűntek . . .

(#4520) Viktor0610 válasza bllo (#4519) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Valami azzal a telefonnal nem kerek... :F

Nem fut valami a háttérben, ami használja a hálózatot? :U

...

(#4521) bllo válasza Viktor0610 (#4520) üzenetére

bllo
(kvázi-tag)

Hát én is pont ezt érzem . . .
Lövésem sincs, szerintem nem futhat semmi, tegnapelőtt lett elhozva a T-től, és nem is raktam rá semmit pár játékon kívűl.
Értetlenül állok a probléma előtt . . .
Most rápróbálok egy fw frissítésre, hátha az megoldja a problémáimat . . .

(#4522) korpicschess válasza Levin01 (#4518) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ajánlom figyelmedbe: teszt az akkukról

iPhone & mobil tartozékok, iPod zokni, tok /már 500-tól/ - > http://href.hu/x/gj36 | Eladó termékeim -> http://href.hu/x/gqfi | Megbízhatóságom az adatlapomon! | LG P990@CM7.2 & Etana 3.0.32 kernel + Sansa Clip+ & Brainwavz M4

(#4523) unyadavid

unyadavid
(fanatikus tag)

Én is lefrissítettem a v10j-t v10v-re és tényleg jobb lett (na meg a frissítést, szoftverelést sem lehetett elrontani :D )
szóval én is csak javaslom minden t-mobilosnak jobb, gyorsabb, jobb... - HAJRÁ! :K

(#4524) bllo

bllo
(kvázi-tag)

No, most csorog lefele az új firmware, meglátjuk változik-e valami!
Amint megvannak a fejlemények, beszámolok :)

Tényleg, fw frissítés után toljak factory reset-et is?
Névjegyek le vannak mentve, van más ami elveszne FR után? Remélem a belső memória, képek-zenék ilyesmi érintetlen marad! Vagy azokat is mentsem le, ha jót akarok? :)
Illetve utolsó kérdés: a beállításokat/profilokat/stb. le lehet menteni valahogy, vagy FR után mindenképpen állítgathatok be újra mindent?

(#4525) Slimer

Slimer
(újonc)

Sziasztok!
Az alábbi problémám volna a frissen vásárolt Arenammal:
A teszt szerint mindenféle videóformátumot le tud játszani a mobil (még DivX-et is támogat), de nekem a szokásos 3gp-n kívül eddig csak a 320×240-es felbontású avi-t jelenítette meg (nevetségesen kis méretben). A nagyobb méretű avi (DivX-et és XviD-et is beleértve), illetve mp4 lejátszási kísérletre a "Nem támogatott" hibaüzenet jelenik meg. Az mpeg1-et és mpeg2-t nem próbáltam, bár nem is szeretném, ha már "elvileg" avi-ban is tudnék videókat nézni...
Ha valaki tudna nekem ötletekkel segíteni, azért nagyon hálás tudnék lenni!
Előre is köszi!!!

(#4526) jooker82 válasza bllo (#4524) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Mentsél le minndent,ha jól tudom minden törlődik.

"A játék,az nem játék"..:)

(#4527) bllo válasza jooker82 (#4526) üzenetére

bllo
(kvázi-tag)

oksa, köszi! akkor így fogok tenni, nem lenne kedvem újra összeszedegetni a gyűjteményt :D

(#4528) DjKoxi válasza Slimer (#4525) üzenetére

DjKoxi
(fanatikus tag)

Olvasd el az első hszt. Töltsd le az ott található ingyenes Any video convertert. Aztán olvasd el az 1311 hszt is. Én az alapján csináltam dvd-ből mp4-et. 640x480- as felbontás, nagyítással eltüntettem a fekete csíkokat. Gyönyörű kép, akadásmentes lejátszás.

(#4529) Slimer válasza DjKoxi (#4528) üzenetére

Slimer
(újonc)

Köszönet és hála!!!

(#4530) bllo

bllo
(kvázi-tag)

No, íme a fejlemények!
Az LG updater segítségével felment a V10v, ezek után megtörtént a Factory Reset is. Visszaállítottam szépen mindent, és lásson csodát az ember, megszűntek a problémák . . .
Egy kis netezés, RSS felirakozás, meg mailcheckelés és 460 Kb adatforgalomnál járok.
Tehát akkor az adatszámláló hülyesége a régi szoftver sara volt. Bár még így is érthetetlen a jelenség, de legalább elmúlt!

Egyébként tényleg gyorsabb, gördülékenyebb az új szoft, majd csekkolom szépen végig az összes funkciót, ahogy időm engedi!

Köszi a válaszokat és a segítséget!

(#4531) Ap3x89

Ap3x89
(fanatikus tag)

mylgarenan hol lehet találni a módosított hátterű kockáról képet?

Xbox 360 slim --Crysis 2 -- Forza 3--- Gamertag: ApAt1zS

(#4532) proly01

proly01
(fanatikus tag)

Most én vagyok hülye,vagy tényleg nincs augusztus 3 óta új szoftver? :F

...Pr:o)ly...

(#4533) Giles

Giles
(kvázi-tag)

Üdv!
Ha csengőhangot szeretnék feltölteni, azt hova tegyem, hogy ne lássam a zenék között? Van valami saját könyvtára a csengőhangoknak? Hogyan és hol találom meg?

(#4534) Ap3x89

Ap3x89
(fanatikus tag)

Giles próbáld meg a saját mappa->hangok->alapértelmezett hangok hoz berakni mert ott vannak elvileg az alapból telepítettek. ha nem engedi kapásból ebbe a mammpába rakni akkor rakd fel valahova és próbáld meg átmásolni remélem sikerül.

(#4535) Gáborka017

Gáborka017
(kvázi-tag)

Tényleg él a forum.
Plusz becsülendő a kitartásotok és a türelmetek a sok kérdésre nézve! Elismerésem.
Nem vettem még meg a telót, de most már biztos hogy ilyen kell nekem is. :)) Igaz multkor kicsit elbizonytalanodtam, de ahogy látom a legtöbb hiba csak a szoftverből adódik.
Egy nagyobb, összetettebb frissités utan ez lehet a telok ásza, elfogadhato áron.
Ugyhogy kell nekem is!Mostmár tuti ;) Jövö honapban veszem, addigra remélem kijön az igért nagy frissités.
Bocsi h ékezet nélül kommentelek, ha valakit idegesitene :B

[ Szerkesztve ]

(#4536) Giles válasza Ap3x89 (#4534) üzenetére

Giles
(kvázi-tag)

De a PC-n nem látom ezeket a könyvtárakat. Vagy csak én vagyok béna.
Te hogy csináltad?

(#4537) Ap3x89

Ap3x89
(fanatikus tag)

tamrun van benne airplane mód, lehet modemként is használni és az fm transmitternek elfogadható a minőség autóban sztem.

Giles úgy mégsem tudod megcsinálni ahogy mondtam sorry mert abba nem lehet írni sehogy sem se pcről se úgy hogy odamásolod a telon belül és így meg akárhova rakod a telon sztem látni fogja én olyan zenét használok csengőhangnak amit amúgy is hallgatok :D . de ha találok vmi megoldást akkor szólok.

valaki linkelje be nekem a módosított kockás képet mylgarenaról mert nem igazán találom.

(#4538) opela válasza Ap3x89 (#4537) üzenetére

opela
(újonc)

Hali itt a kép : [link] :)

(#4539) Ap3x89

Ap3x89
(fanatikus tag)

köszi ezt hajtottam már fél órája :D

(#4540) Ap3x89

Ap3x89
(fanatikus tag)

t szoftba lehet valahogy időjárásos widgetet rakni nem tudja valaki?

(#4541) Lopottmotor válasza Ap3x89 (#4540) üzenetére

Lopottmotor
(fanatikus tag)

Itt találsz:

[link]

Nem tudom, hogy widget-e vagy sima program, nekem volt alapból, nem próbáltam.

http://www.lg-arena.info

(#4542) Ap3x89 válasza Lopottmotor (#4541) üzenetére

Ap3x89
(fanatikus tag)

köszi megpróbálom hogy jó e.

(#4543) jack.bauer

jack.bauer
(újonc)

szervező - naptár - új esemény. Ha T9 szótárt bekapcsolom: Tökmindegy mit írok be tárgynak - érvénytelen adat.
Gyakorlatilag használhatatlan a naptár rész. T-mobil, KM900AT_V10J. Előfordul másnál is? T-mobilnál érdemes reklamálnom? :((

(#4544) geosz válasza viewdetails (#4512) üzenetére

geosz
(kvázi-tag)

A kapcsolat menüben ilyenek vannak:

Hálózatválasztás
Internet profilok
Hozzáférési pontok
GPS típusa
USB kapcsolat módja
Projektor/Tv kimenet
DivX VOD regisztráció
GPRSkapcsolat
Böngésző beállítások
Streaming beállítások
Java beállítások

Az USB kapcsolat alatt:
Adattár
Zeneszinkronizálás
PC Suite
ISync
Mindig kérdezzen

LG KM900 Arena KM900AT_V10v

(#4545) mindthecrap válasza bllo (#4519) üzenetére

mindthecrap
(kvázi-tag)

hát igen, szerintem valami ott nem kerek. nálam operával egy index főoldal "képek betöltése: rossz" beállítás mellett szokott 100kb körül lenni, képek nélkül 20-25. amit a pc betölt full képekkel, flashekkel stb sem lehet több szerintem fél megánál.

ma megvolt nekemis az első ébresztő-bug :W 7:33-ra volt beállítva, semmi. szerencsére negyed 9 körül felkeltem egy sms-re, erre 9:33-kor hirtelen felcsendül az ébresztőzeném, és kiírta hogy "ébresztés 7:33" vagy mi amit két órája kellett volna :Y

(#4546) TCr válasza mindthecrap (#4545) üzenetére

TCr
(senior tag)

Ezt melyik fw-el produkálja?
Nem lenne jó, ha nálam is ez lenne, már megszoktam, hogy telcsire kelek, nincs kedvem ezért egy ébresztőórát venni... :F
Amúgy ma megyek én is a telcsiért. :)

...the rain transformed.

(#4547) wj válasza jack.bauer (#4543) üzenetére

wj
(újonc)

V10v (azaz az új T-s szoft) ilyen hibát nem produkál. Szerintem frissíts.

(#4548) TCr válasza wj (#4547) üzenetére

TCr
(senior tag)

Frissítésnél fel fog ajánlani többféle fw-t? Vagy csak a T-Mobile-ost?

...the rain transformed.

(#4549) Levin01

Levin01
(őstag)

Na, kicserélték a kijelzőibás Arenámat. Most már semmi gond.
Ami fura, hogy az hiábsat V10B szoftverrel kaptam az újat pedig V10j-vel és a j-s lényegesen gördülékenyebben üzemel. Sokkal simábban fut minden és még egyszer sem fagyott le.

(#4550) Levin01 válasza jack.bauer (#4543) üzenetére

Levin01
(őstag)

Ez a probléma nálam is fennáll V10j-vel.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.