halihó mindenkinek!mától énis arena tulaj lettem és szeretném frissíteni a szoftvert v10v-re (ha jól tudom ez a legújabb)!kérnék egy kis segítséget viszont hogy hogy is csináljam mert nem értek hozzá!
előre is köszi!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
bala8
(újonc)

duvi
(őstag)
1.Telefont csatlakoztatod a Pc-re. (telefonon a Pc-suit opciót választod)
2.A telefonhoz kapott Pc-Suite szoftvert feltelepíted.
3.Hagyod a Pc-Suit-et automatikusan frissíteni. (ez több lépés is lehet)
4.Ha a frissítés kész van, akkor elvileg feljön EZ az ablak. Erre nyomsz egy OK.
5.Automatikusan elindul a telefon firmware letöltése és utána a telepítése.
6.A telepítés végéig ne szakítsd meg a kapcsolatot a telefon és a Pc között!
Fontos, hogy előtte töltsd fel a telefont, legyen stabil a Pc-d, mentsed le az összes adatot a telefonról. (A beépített fw updaternél elvileg nem veszik el semmilyen adat, de jobb a biztonság)
[ Szerkesztve ]
Samsung S8530 Wave II / 32GB Kingston Class4 / Bada 1.2 KA1 ------------------"...the code is more of what you call guidelines than actual rules..."

tamrun
(újonc)
Sziasztok!
Az érdekelne, h:
1. van-e az Arénában airplaine mód?
2. lehet-e modemként használni, ha a pc-hez csatlakoztatom?
3. használta-e már vki az fm-transzmittert? milyen a minősége?

flushman
(újonc)
Sziasztok Vettem egy Arénát kb 2 hete és ez előtt is végig Lg-telefonjaim voltam először KF750 Secret aztán KU990... Átolvastam a használatit és megtanultam kezelni jó telefon rosszabb videót de jobb képet csinál mint a KU990...Szebb és sokkal jobb a menüje de vannak felesleges dolgok benne! Megpróbáltam a divx lejátszást aktivláni rajta a videó segítségével regisztráltam a telefont de a teszt videót lejátsza ami divx és a többi avi-t nem ami a telefonon van... tudna valaki segíteni hogyan játszam le az Arénán a divx formátumú Videót előre is köszi...
kell egy telefon ami úgy néz ki mint az ájfon olyan videót csinál mint a Viewty és olyan fényképet mint a SE K800i... ( LG KM900 (V10P_00 UK)

Mieza
(fanatikus tag)
Legalább az első hozzászólást olvasd el, ha már nem használod a keresőt. 
Vagy ezt.
A videó minőségével kapcsolatban meg nem hinném, hogy az Aréna rosszabb videót csinálna, sőt! De erről mások tudnak hitelesen nyilatkozni.
tamrun:
- Igen.
- Igen.
- Igen. Sokat ne várj tőle, de azért nem olyan rossz, inkább a mélyek hiányoznak belőle.
[ Szerkesztve ]

animoo
(senior tag)
Mylgarenán új fejlemények vannak S-Class alakításával kapcsolatban, többek között
látható egy jobb minőségű fotó is a kockáról.
Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com

Ricsi200
(újonc)
Sziasztok!
Az FW változatokban a nagyobb szám az újabb változatot jelöli ? Csak mert találtam egy olyat, hogy V10A_15. Mert ennek értelmében ezt elég gyakran újítják. Vagy teljesen mindegy az a 15 a végén ?

Szeri63
(újonc)
Ugyan ezt csinálta az enyém is. Szervíz V10j szoftver újra rátelepítve és azóta hiba nélkül megy a zenelejátszás.Azelőtt a két szám közti szünet is nagyon hosszú volt.kb 5-6 mp. Két napja frissítettem V10v-re. Minden ok. Kivéve, ami az első pillanattól megvan, hogy nem működik az emelkedő hívásjelzés. 2-3mp alatt eléri a maximális hangerőt. Kétszer volt szervízben többek között ez miatt is.Mindíg így adták vissza. Valaki tud erre valami megoldást? Vagy mindenkinek így működik?
Üdv. Szeri

bllo
(kvázi-tag)
Üdv!
Tegnap óta jómagam is Arena tulaj lettem! Azt hiszem ennyi hozzászólás után már felesleges lenne a pozitívumait, és elégedettségemet ecsetelnem, így inkább a kérdéseimet sorolom fel szépen:
1, A legégetőbb kérdésem az lenne, hogy hogy a túróba generál ekkora adatforgalmat a kütyü? Tegnap délután vettem meg, azóta kipróbáltam rajta persze a netezést normál emberi méretek közt, beállítottam az emailfiókomat, dobtam is pár emailt, de a beépített adatforgalom számláló szerint mostanáig 282623 KB volt az összes adatforgalom. Ez hogyan létezhet? Vagy hiányozna egy tizedesvessző a szoftver által kijelzett értékekből? Ez itt most számomra elég érthetetlen, és mivel 500 megabyte-os adatcsomagom van, jó lenne tisztán látni a kérdésben. Van valakinek ötlete/tapasztalata a kérdéssel kapcsolatban?
2, Épp most beszélgettem rajta kicsit hosszabban, és valami horror volt a hangminőség, sokszor egy szót sem értettem a másik félből. Holnap felhívok pár embert, hogy megtudjam, melyik oldalon volt a hiba! Általánosságban jónak mondják a tulajok a hangminőségét?
A többi kérdés ki is ment a fejemből, ha eszembe jut, majd kiegészítem még a kérdések sorát, de addig is megköszönném, ha jönne valami válasz!

viewdetails
(őstag)
Geotagging alkalmazás? Mire gondolsz? Geotagging a fényképezőben van.

viewdetails
(őstag)
Ami a V10V_xx firmwaret illeti: ne a netről töltsétek le, hanem PC Suite-ról frissítsétek, mert a neten nem ez van fenn.
a V-k elvileg a Vodafone-nak brandelt szoftverek, hogy a T-Mobil miért kapta ugyanezt a jelölést, azt csak a jóég tudja.

viewdetails
(őstag)
Igen, arra gondolok.

duvi
(őstag)
1.Csak tippelek, de szerintem a Google Maps csinált ekkora forgalmat. Nem terveztél véletlenül útvonalat vele? Azzal lehet rövid idő alatt iszonyat adatforgalmat generálni.
Nullázd ki a számlázókat (4db nulla) és utána teszteld le az alkalmazásokat. (weboldal, mail, Google Maps...)
2.A hangminőséggel nem nagyon voltak gondok eddig. Szép tisztán szól a hangszóró és a mikrofonra se panaszkodtak eddig.
Samsung S8530 Wave II / 32GB Kingston Class4 / Bada 1.2 KA1 ------------------"...the code is more of what you call guidelines than actual rules..."

bala8
(újonc)
duvi!!köszönöm szépen sikerült!!
még annyi hogy nekem t-mobilos (-ból lett független) arenam van és tulajdonképp én azért akartam szoftot cserélni hogy eltűnjenek a t-s színek, ikonok, stb. ebben nem tudsz segíteni?

duvi
(őstag)
Én nem cseréltem le a T-s softot.(V10j van még fent) Nekem rendben műxik minden amire szükségem van.
Ha belevágsz akkor INNEN le tudod tölteni a fw. frissítés magyar nyelvű leírását.
Ez a frissítés egy kicsit bonyolultabb mint a Pc-Suit beépített fw updatere.
A többi szükséges link az első hozzászólásban benne van.
Olvass vissza a fórumba, hogy melyik firmware szimpatikus neked.
Keresés eredménye a firmwarekre a fórumban.
(bal felső sarokban lévő keresőbe írjál be kulcsszavakat és megtudsz mindent ami szükséges a cseréhez)
[ Szerkesztve ]

Thewi
(kvázi-tag)
Hello!
Bedöglött a kicsike.
Bekapcsoláskor csak az LG logó, aztán a nagy semmi.
Valakinek hasonló hibajelensége?
Denon 1312, Eltax Experience

c20xe
(újonc)
Sziasztok,olyan problémám van,hogy néha nem reagál a teló az érintésre,de a gombokra igen.Pl videófelvételt szoftveres gommbal indítom el,de utána már nem reagál és csak a tényleges gommbal tudom leállítani.Van hogy abbamarad és megcsinál mindent amit addig tapicskoltam,de általában reset segít csak.Most volt sw frissítés,tmobos volt, most v10b van rajta.youtube,gmaps,divx (bárhogy konvertálom/nem konvertálom) nem megy... Ha tudna valaki segíteni nagyon meghálálnám,mert nagyon szeretem ezt a telót és nem szeretnék megválni tőle.
Mobiltelefon javítás olcsón! Kérdezz bátran! 0670-419-60-81

Levin01
(őstag)
Első töltés milyen hosszú legyen, hogy optimális legyen az akku üzemidő?

bllo
(kvázi-tag)
Köszi a választ!
Csináltam egy kis tesztet házilag adatforgalom mérésre, ami elég érdekes eredményeket hozott ki.
A böngészés tesztben először a beépített böngészővel néztem végig az index.hu címoldalt, a mobilarena.hu címoldalt, és beléptem iwiw-re. Ez így 6898 Kb adatforgalmat generált.
Második lépcsőben ugyanezeket az oldalakat látogattam meg Opera Mini alól, itt legnagyobb meglepetésemre 7157 Kb adatforgalom lett a dolgok vége, amit nem teljesen értek (tudomásom szerint a Mini használata kevesebb adatforgalommal kellene hogy járjon, legalábbis ez rémlik...)
Harmadjára pedig egy 100 Kb méretű levelet küldtem el saját magamnak, tehát elvileg körülbelül 200 Kb-os összforgalmat kellett volna mindennek generálnia, ehhez képest 21521 Kb adatforgalom jött ki. Mivel nem hittem a szememnek, megismételtem ezt az utolsó tesztet, és pár kilobyte eltéréssel megegyezik az eredmény.
Google Maps-re nem teszteltem, mivel azt még nem használtam, ha fogom is, akkor offline módban majd.
Tehát a fentiek alapján nagyon nem értem a dolgot, a web-böngészésnél is eléggé magasnak tartom a számokat, de a mailezéssel generált adatforgalom már teljesen érthetetlen számomra.
Kérlek, valaki, aki tud erre okosat mondani, az tegye meg! 
Hangminőség kérdésében nem lettem még okosabb, éjszaka dolgoztam, majd valamikor felhívok pár ismerőst tesztelgetés céljából!
Illetve felmerült még bennem kérdésképp, hogy léteznek vajon élvezhető játékok rá? Egy pár java-sat már kipróbáltam különböző fórumokról, de számomra leginkább lassúnak, akadozónak, és irányíthatatlannak tűntek . . .
Valami azzal a telefonnal nem kerek... 
Nem fut valami a háttérben, ami használja a hálózatot? 
...

bllo
(kvázi-tag)
Hát én is pont ezt érzem . . .
Lövésem sincs, szerintem nem futhat semmi, tegnapelőtt lett elhozva a T-től, és nem is raktam rá semmit pár játékon kívűl.
Értetlenül állok a probléma előtt . . .
Most rápróbálok egy fw frissítésre, hátha az megoldja a problémáimat . . .
Ajánlom figyelmedbe: teszt az akkukról
iPhone & mobil tartozékok, iPod zokni, tok /már 500-tól/ - > http://href.hu/x/gj36 | Eladó termékeim -> http://href.hu/x/gqfi | Megbízhatóságom az adatlapomon! | LG P990@CM7.2 & Etana 3.0.32 kernel + Sansa Clip+ & Brainwavz M4

unyadavid
(fanatikus tag)
Én is lefrissítettem a v10j-t v10v-re és tényleg jobb lett (na meg a frissítést, szoftverelést sem lehetett elrontani
)
szóval én is csak javaslom minden t-mobilosnak jobb, gyorsabb, jobb... - HAJRÁ! 

bllo
(kvázi-tag)
No, most csorog lefele az új firmware, meglátjuk változik-e valami!
Amint megvannak a fejlemények, beszámolok 
Tényleg, fw frissítés után toljak factory reset-et is?
Névjegyek le vannak mentve, van más ami elveszne FR után? Remélem a belső memória, képek-zenék ilyesmi érintetlen marad! Vagy azokat is mentsem le, ha jót akarok? 
Illetve utolsó kérdés: a beállításokat/profilokat/stb. le lehet menteni valahogy, vagy FR után mindenképpen állítgathatok be újra mindent?

Slimer
(újonc)
Sziasztok!
Az alábbi problémám volna a frissen vásárolt Arenammal:
A teszt szerint mindenféle videóformátumot le tud játszani a mobil (még DivX-et is támogat), de nekem a szokásos 3gp-n kívül eddig csak a 320×240-es felbontású avi-t jelenítette meg (nevetségesen kis méretben). A nagyobb méretű avi (DivX-et és XviD-et is beleértve), illetve mp4 lejátszási kísérletre a "Nem támogatott" hibaüzenet jelenik meg. Az mpeg1-et és mpeg2-t nem próbáltam, bár nem is szeretném, ha már "elvileg" avi-ban is tudnék videókat nézni...
Ha valaki tudna nekem ötletekkel segíteni, azért nagyon hálás tudnék lenni!
Előre is köszi!!!

jooker82
(PH! addikt)
Mentsél le minndent,ha jól tudom minden törlődik.
"A játék,az nem játék"..:)

bllo
(kvázi-tag)
oksa, köszi! akkor így fogok tenni, nem lenne kedvem újra összeszedegetni a gyűjteményt 

DjKoxi
(fanatikus tag)
Olvasd el az első hszt. Töltsd le az ott található ingyenes Any video convertert. Aztán olvasd el az 1311 hszt is. Én az alapján csináltam dvd-ből mp4-et. 640x480- as felbontás, nagyítással eltüntettem a fekete csíkokat. Gyönyörű kép, akadásmentes lejátszás.

Slimer
(újonc)
Köszönet és hála!!!

bllo
(kvázi-tag)
No, íme a fejlemények!
Az LG updater segítségével felment a V10v, ezek után megtörtént a Factory Reset is. Visszaállítottam szépen mindent, és lásson csodát az ember, megszűntek a problémák . . .
Egy kis netezés, RSS felirakozás, meg mailcheckelés és 460 Kb adatforgalomnál járok.
Tehát akkor az adatszámláló hülyesége a régi szoftver sara volt. Bár még így is érthetetlen a jelenség, de legalább elmúlt!
Egyébként tényleg gyorsabb, gördülékenyebb az új szoft, majd csekkolom szépen végig az összes funkciót, ahogy időm engedi!
Köszi a válaszokat és a segítséget!

Ap3x89
(fanatikus tag)
mylgarenan hol lehet találni a módosított hátterű kockáról képet?
Xbox 360 slim --Crysis 2 -- Forza 3--- Gamertag: ApAt1zS

proly01
(fanatikus tag)
Most én vagyok hülye,vagy tényleg nincs augusztus 3 óta új szoftver? 
...Pr:o)ly...

Giles
(kvázi-tag)
Üdv!
Ha csengőhangot szeretnék feltölteni, azt hova tegyem, hogy ne lássam a zenék között? Van valami saját könyvtára a csengőhangoknak? Hogyan és hol találom meg?

Ap3x89
(fanatikus tag)
Giles próbáld meg a saját mappa->hangok->alapértelmezett hangok hoz berakni mert ott vannak elvileg az alapból telepítettek. ha nem engedi kapásból ebbe a mammpába rakni akkor rakd fel valahova és próbáld meg átmásolni remélem sikerül.

Gáborka017
(kvázi-tag)
Tényleg él a forum.
Plusz becsülendő a kitartásotok és a türelmetek a sok kérdésre nézve! Elismerésem.
Nem vettem még meg a telót, de most már biztos hogy ilyen kell nekem is.
Igaz multkor kicsit elbizonytalanodtam, de ahogy látom a legtöbb hiba csak a szoftverből adódik.
Egy nagyobb, összetettebb frissités utan ez lehet a telok ásza, elfogadhato áron.
Ugyhogy kell nekem is!Mostmár tuti
Jövö honapban veszem, addigra remélem kijön az igért nagy frissités.
Bocsi h ékezet nélül kommentelek, ha valakit idegesitene 
[ Szerkesztve ]

Giles
(kvázi-tag)
De a PC-n nem látom ezeket a könyvtárakat. Vagy csak én vagyok béna.
Te hogy csináltad?

Ap3x89
(fanatikus tag)
tamrun van benne airplane mód, lehet modemként is használni és az fm transmitternek elfogadható a minőség autóban sztem.
Giles úgy mégsem tudod megcsinálni ahogy mondtam sorry mert abba nem lehet írni sehogy sem se pcről se úgy hogy odamásolod a telon belül és így meg akárhova rakod a telon sztem látni fogja én olyan zenét használok csengőhangnak amit amúgy is hallgatok
. de ha találok vmi megoldást akkor szólok.
valaki linkelje be nekem a módosított kockás képet mylgarenaról mert nem igazán találom.

opela
(újonc)
Hali itt a kép : [link] 

Ap3x89
(fanatikus tag)
köszi ezt hajtottam már fél órája 

Ap3x89
(fanatikus tag)
t szoftba lehet valahogy időjárásos widgetet rakni nem tudja valaki?

Lopottmotor
(fanatikus tag)
Itt találsz:
Nem tudom, hogy widget-e vagy sima program, nekem volt alapból, nem próbáltam.
http://www.lg-arena.info

Ap3x89
(fanatikus tag)
köszi megpróbálom hogy jó e.

jack.bauer
(újonc)
szervező - naptár - új esemény. Ha T9 szótárt bekapcsolom: Tökmindegy mit írok be tárgynak - érvénytelen adat.
Gyakorlatilag használhatatlan a naptár rész. T-mobil, KM900AT_V10J. Előfordul másnál is? T-mobilnál érdemes reklamálnom? 

geosz
(kvázi-tag)
A kapcsolat menüben ilyenek vannak:
Hálózatválasztás
Internet profilok
Hozzáférési pontok
GPS típusa
USB kapcsolat módja
Projektor/Tv kimenet
DivX VOD regisztráció
GPRSkapcsolat
Böngésző beállítások
Streaming beállítások
Java beállítások
Az USB kapcsolat alatt:
Adattár
Zeneszinkronizálás
PC Suite
ISync
Mindig kérdezzen
LG KM900 Arena KM900AT_V10v

mindthecrap
(kvázi-tag)
hát igen, szerintem valami ott nem kerek. nálam operával egy index főoldal "képek betöltése: rossz" beállítás mellett szokott 100kb körül lenni, képek nélkül 20-25. amit a pc betölt full képekkel, flashekkel stb sem lehet több szerintem fél megánál.
ma megvolt nekemis az első ébresztő-bug
7:33-ra volt beállítva, semmi. szerencsére negyed 9 körül felkeltem egy sms-re, erre 9:33-kor hirtelen felcsendül az ébresztőzeném, és kiírta hogy "ébresztés 7:33" vagy mi amit két órája kellett volna 

TCr
(senior tag)
Ezt melyik fw-el produkálja?
Nem lenne jó, ha nálam is ez lenne, már megszoktam, hogy telcsire kelek, nincs kedvem ezért egy ébresztőórát venni...
Amúgy ma megyek én is a telcsiért. 
...the rain transformed.

wj
(újonc)
V10v (azaz az új T-s szoft) ilyen hibát nem produkál. Szerintem frissíts.

TCr
(senior tag)
Frissítésnél fel fog ajánlani többféle fw-t? Vagy csak a T-Mobile-ost?
...the rain transformed.

Levin01
(őstag)
Na, kicserélték a kijelzőibás Arenámat. Most már semmi gond.
Ami fura, hogy az hiábsat V10B szoftverrel kaptam az újat pedig V10j-vel és a j-s lényegesen gördülékenyebben üzemel. Sokkal simábban fut minden és még egyszer sem fagyott le.