Mielőtt majd mégegyszer félrevezetnéd,azt a fórumtagot,aki arenát szeretne venni, nem próbálnád meg elvinni szervizbe a telefonod????
Attól hogy itt idegeskedsz nem lesz halkabb.
[ Szerkesztve ]
"A játék,az nem játék"..:)

Mielőtt majd mégegyszer félrevezetnéd,azt a fórumtagot,aki arenát szeretne venni, nem próbálnád meg elvinni szervizbe a telefonod????
Attól hogy itt idegeskedsz nem lesz halkabb.
[ Szerkesztve ]

Rám is szóltak már, hogy hallják amit beszélek.

Sziasztok!
Most vettem Arena-t és a következő gondom van vele:
A kjelző enyhén vibrál, nem is mindig lehet észrevenni, csak bizonyos megvilágításban.
A másik meg, hogy néha látszik, hogy beég a kijelzőbe a kép ami háttérnek van beállítva és utána a menükben is halványan látszanak a háttér körvonalai. De pl néha az alul lévő digitális óra is be van égve amikor a menükben mászkálok.
Ez gondolom élből garis csere ugye?

1-esen is?nekem is hangos ha maxon van,de az úgy helyes...

még ma vidd vissza,ha 72 órán belül vagy
Igen, szerviz.
...

Tegnap hoztam el, úgyhogy ma viszem is vissza.
Köszi! 

Ha a T oldalán rendelem meg a telcsit, kihozza a posta, és esetleg valami gubanc lenne vele, hová menjek a 3 napos cseregarival? A legközelebbi üzletbe?
...the rain transformed.

persze,szerintem a legközelebbi téhez.Bár nem biztos h mindegyik foglalkozik szervizeléssel,legalábbis a vodánál csak a meghatározott helyeken....hivd fel az ügyfélszolgálatot.

Én a FormatFactory-vel csináltam feliratos filmet, minden beállítást, ami a felirathoz tartozott, alapállapotban hagytam, és a végeredmény teljesen korrekt lett.
Simán lehetett látni és olvasni a feliratot, szerintem még egy rosszabb szemű is simán el tudta volna olvasni.

Köszi, ez hasznos.
Felmerült még 1-2 kérdés bennem, nem voltam még soha Westel/T ügyfél:
1. Úgy hallottam, hogy a garancialevél érvényesítéséhez be kell mennem egy T üzletbe, miután megkaptam postán/futárral a csomagot.
Igaz ez?
2. Ha esetleg egy közeli (elég kicsi, Dabas) T üzletbe viszem vissza, mert valami nem frankó rajta, és nincs új készülékük (hogy 3 napos cseregariban elintézzük a dolgot), akkor mi van?
Postáznak újat?
3. Olvasom, hogy van ez a 8 napos visszavásárlás. Ha valamien oknál fogva nem tetszik akészülék, nem vagyok vele megelégedve, tényleg csak annyi az egész, hogy visszavétlap kitölt, posta, és visszaküldik a pénzemet?
Majd kinézhetek egy másik szimpatikus telót a weboldalon, és megrendelhetem azt?
Bocs, ha kicsit sok vagyok, de tapasztalathiány miatt (a kezdetek óta, tizenéve Vodás vagyok) kérdezlek titeket, tapasztalt kollegákat. 
...the rain transformed.

1-esen is. Mások elmondása szerint. Engem nem zavar, semmi titkosat nem beszélek, és a hanegerő növelés-csökkentés érezhetően működik. Lehet hogy a fülem nem simul rá rendesen. 
[ Szerkesztve ]

tegnap frissítettem a telom szoftját V10v re előtte alap t-s volt és azóta a kijelző alja enyhén vibrál és néha az óra is átüt a menün ez szoftver hiba? visszavigyem garira?
Xbox 360 slim --Crysis 2 -- Forza 3--- Gamertag: ApAt1zS

Akksi ki 30 sec - be.
Ha nem jó, akkor ments le mindent (SMS, nevek, képek, hangok, minden-minden-minden!!!)
Csinálj a hidden menüből egy Factory Resetet (tárcsázóba üsd be: 1809#*900# ez alaphelyzetbe állítja a telefont, és törli az adatokat.)
Nézd meg, fennáll-e a probléma továbbra is.
Ha nem, akkor töltsd vissza a mentett cuccokat, ha továbbra is rossz, akkor szervíz.
volt pár ilyen gond, de hogy szoftver ilyet okozzon...?
[ Szerkesztve ]

a sim maradhat v azt is kiszedjem? pedig a frissítés után lett ilyen előtte semmi baja nem volt

Vegyél ki mindent. Abból baj nem lehet.
Elhiszem, itt is volt egy ilyen, és külföldön is páran panaszkodtak, nem egy gyakori, de annál bosszantóbb jelenség.
mentés-mentés-mentés-mentés-mentés-mentés... 
[ Szerkesztve ]

köszi ez jó ötlet volt bejött elnőtte a villogást

Egészségedre. Figyeld azért, főleg a "beégést", nem üzemszerű. 

Nekem is van beégés, kivéve a legelső A-s fw-vel. Neked elmúlt a factory resettől?
http://www.lg-arena.info

a beégés igen de néha vibrál kicsit pl a ha a wifit kapcsolom be meg ilyen kisebb almenükben látszik h a kijelző két oldalán van egy kis vibrálás

ezesetben van 8 napod, hogy ha bármi gubanc van, vagy egyszerűen nem tetszik a készülék, visszaküld. Ennyi idő alatt csak rájössz, hogy kell-e neked ez a telefon. 

Én nem értem. Nekem sehogyan sem akarok elmúlni, illetve néha eltűnik, de később visszajön. A factory resetet SIM nélkül csináltad?

aha sim nélkül csináltam de én is így vagyok vele hogy csak néha jelenik meg valamelyik menüben és utána pedig nem. Ha boltban vettem a telot előfizetésre akkor is vissza lehet vini 8 napon belül és akkor visszaadják a teljes készülékárat és az előfizetést felbontják?
[ Szerkesztve ]

Bizony 1-esen is hangos, kiahhallatszik, fáj.! Nem idegeskedek igazán, csak zavar! Mostmár csak ez az egy problémám van a telefonnal. (a többit lassan megszokom)
Hát, itt Debrecenben olyanok, hogy felküldik Pestre, vagy 10 nap és vagy csináltak vele valamit, vagy sem. Vagy rosszabb lesz. Jövő héten körbejárom a témát. Elkerülendő a szervízt kérdeztem, hogy valaki járt-e már a szervízmenü olyan mély bugyrában, ahol esetleg halkabbra lehet venni a hangszórót. Én magam nem találtam, de van ott annyi ismeretlen dolog.

ha rendesen fel van töltve az aksi akkor nálam elmúlik a villogás az előbb egy egység volt rajta akkor eléggé látszott most töltöttem kicsit és kettőnél már semmi baja nincs egyenlőre. ha tud vki erreől vmit ha 8 napon belül visszaviszed hogy vegyék vissza akkor visszaadják a pénzt és megszűnetetik az előfizetésed vagy ez hogy működik?

Nálam is megtörtént a T-s frissítés, és csodák csodája ettől megjavult a hiba, miszerint egy konkrét számot nem lehetett hívni. Szóval az Arena volt a ludas...
Más:
A régi T-s szoft egyik legbosszantóbb hibája volt, hogy a speciális karaktereket tartalmazó nevű mp3-akat nem lehetett sehogy sem letörölni. Ilyen volt pl. a teljes "Ül" album a Kispáltól az "Ü" miatt, vagy a "Près de Toi" szám Mike Oldfieldtől az "è" miatt. Az új szofttal ez is törölhető! (A többi verzió hogy áll ezzel?)
Más:
A T-s frissítést követően azt tapasztaltam, hogy hiába maradt meg minden névjegy minden adattal, a bejövő hívásoknál mégsem ismerte fel a hívót, így csak a telefonszámot írta ki. Ki-bekapcs, akku ki-be sem segített. Ha egy számot újra lmentettem, azt fölismerte, de a többit továbbra sem. Ezen csak a factory reset és a biztonsági mentés visszaállítása segített, most megint jó. Tapasztalt más is ilyet? Elég lett volna esetleg csak a visszaállítás reset nélkül? (Így minden beállításom elveszett...)
Szoftverfrissítés után a "Factory Reset" alap, mert különben ilyen bugok maradhatnak.
Com'è diverso il mondo visto da qui

Ja és majd elfelejtettem: a régi T-s szoftban a "Néma" profilban az alábbi beállításokkal se nem csöng, se nem rezeg:
Csengés: KI
Rezgés: BE
Csengőhang: Nincs hang
Ahhoz, hogy rezegjen, de ne csöngjön, be kellett állítani csengőhangnak egy tetszőleges mp3-at.
Az új szoftban ez is javítva van.

Igazad van, ez én is így gondolom - barkácsfrissítések esetén. De ez a "hivatalos" frissítés sehol nem említett ilyesmit.
Mindegy, nem akarom bántani az Arenát, amúgy meg az új szoft tényleg sokkal gyorsabb és itt-ott szebb is. Pl. a telefonkönyvben scrollozásnál kiírja a képernyő közepére egy áttetsző háttérrel a soron következő kezdőbetűt, ami többszáz bejegyzésnél és gyors "tekerésnél" kifejezetten hasznos.

Tényleg nem lehet halkabbra venni, én is mindig nyomkodom beszélgetés közben a lefele gombot, de már nem megy lejjebb
Hangos a telefon, ez nem félrevezetés.
Konfigom: http://lala.digiportal.hu

Ha boltban vettem a telot előfizetésre akkor is vissza lehet vini 8 napon belül és akkor visszaadják a teljes készülékárat és az előfizetést felbontják? továbra sem tud senki semmit erről?

Widgeteket nem lehet erre a telefonra tenni, sehol nem találok a neten, pedig hasznos lenne...?
[ Szerkesztve ]

"Rettenetesen hangosra tudod venni. Sajna a füledbe is ordít,"
De azért ez erős tulzás...

Az enyémet is nagyon hangosra lehet venni, mintha ki lenne hangosítva. 1-es hangerőn is volt, hogy a mellettem lévő hallotta.

A tudomány eddigi állása szerint nem lehet 
Samsung S8530 Wave II / 32GB Kingston Class4 / Bada 1.2 KA1 ------------------"...the code is more of what you call guidelines than actual rules..."

Meeegvan az Arenám! és jááj de furcsa...de már érzem, hogy jóban leszünk 

Üdv a klubban! 

Na frissítettem én is V10j-ről V10v-re. Annyival egészíteném ki az előttem leírtakat a fw-ről, hogy mostmár nem szaggatnak a készülék memóriájára mentett hosszabb filmek sem és a hang is tökéletes.
Viszont én hiába nyomtam factory resetet anno a V10j-n és hiába frissítettem majd csináltam újabb factory resetet frissítés után a V10v-n a telefonom kijelzője telefonálás közben ugyanúgy villog mióta megvettem
10 másodpercig világít aztán elalszik egy pillanatra majd azonnal bekapcsol újra. Ha közel vagy rárakom az ujjam a távolságmérőre akkor természetesen elalszik de ahogy leveszem róla újra felvillan. A legzavaróbb, hogy van mikor telefonálás közben is nyomkodnám pl.: sms-t olvasok és aközben is villog és lezárja a képernyőt ami gyakolratilag ilyenkor használhatatlanná teszi a telefont. Én nagyon sokat beszélek headseten és ekkor figyeltem meg ezt. Ha sokáig játszom a bekapcsoló gombbal, hogy feloldom majd lezárom a képernyőzárat akkor általában egy idő után elalszik. Esteleg elképzelhető, hogy hardveres hiba (hibás pl.: a távolságmérő)?

A kapcsolatok az a kapcsolat menü?
Hálózatválasztás
Internet profilok
Hozzáfárási pontok, stb...?
LG KM900 Arena KM900AT_V10v

Hali Mindenkinek!
A navigációs progikkal küzdök. Feltettem a TrekBuddy-t, de nagyon kicsi a Magyarország térkép felbontása. Tudtok valahol utcaszintűt készen, nem akarok vacakolni térképkészítéssel. A We-Travel-lel befaragtam, az nem találta meg a térképet, fagyott Arenám ,mint állat. Nincs infótok a magyar nyelvű útmutatóról, kell-e memkari emiatt?
No meg a jó térképek is...
Az Amaze nekem bejön, majdnem olyan, mint egy butus IGO és elég pontosan megtalál. csak a csaj visít magyarul, ha nem talál GPS-t.
A T-s V10v-vel kapcsolatos híreket várom továbbra is, mert idegesít a vibráló képernyővel kapcsolatos észrevétel.
Köszike előre is az infókat! 
Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...

Hello,,énis felraktam a t-és telefonra a V10V_02.kdz frissitést ,és mivel ez vodafonos, a netet egyáltalán nem tudom használni,,csak vodafone live és ienek vannak a profilban benne,nem tudom mit kellene beállítani de a youtubos mókára kíváncsi lennék,,
aki t-és telefonra rakta fel a 10v verziót mégis meiket??

Szóval.
Szoftver:V10O_02
HIba jelenség: Zenehallgatásnál két szám között egészegyszerűen átvált a zenelejátszó, de nem szól,csak ha Pause-playt csinálok a lejátszóban. Véletlenszerűen fordul elő van, hogy órákig semmi, van, hogy két szám után a harmadik már süket és nincs hangja.
Mem törlés nem volt, de mielőtt az uccsó factory reset volt azelőtt is csinálta.
Másnál is előfordul? Mert elég idegesítő
Köszi.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

hát a vibráló képernyő nálam hol jelentkezik hol nem meg néha beég a dátum meg az óra is, de ez nekem mindig eltűnik egy idő után sztem valamilyen későbbi frissítéssel ezt majd orvosolják.

Üdv!
Gondolkodom egy új, független Aréna beszerzésén második telefonnak egy Samsung Innov 8 mellé, bár nemigazán tetszenek az érintő kijelzős telefonok, de az Aréna valahogy más,egész pofásan néz ki.
Az lenne a kérdésem, hogy van e olyan lehetőség a készülékben, hogy figyelmeztet hangjelzéssel az elmulasztott hívásokra, ill. az sms-re, amíg meg nem néztem?
„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman

Szia!
A T-s V10j fw-nél is előfordult néha. Megoldást nem találtam rá sajna
Memória reset és FR nem volt.
mesa23
Sajnos hangjelzés nincs benne.
Csak a kijelzőn mutatja a nem fogadott hívásokat és üzeneteket.
[ Szerkesztve ]
Samsung S8530 Wave II / 32GB Kingston Class4 / Bada 1.2 KA1 ------------------"...the code is more of what you call guidelines than actual rules..."

Üdv!
Megvettem az Arenat. Nem tudom miért, de a kezdőképernyőnél három alkalmazás van. A vidget oldalon meg az óra ás az üzenet jelző. Ez a fw miatt van, vagy valahonnan le kell tölteni, ha többet akarok betenni?

Hello.
a telefonra felpakoltam a V10O_02 számú fw,de a geotagging alkalmazás eltűnt,,másnál is,? vagy csak vmi eldugott helyre pakolta be?, a google maps van és minden más de tagginget nem találom..

Giles tartsd rajta az ujjad az egyiken pl az órán ekkor lehet szerkeszteni a widgeteket és az alsó sorban előjön majd a többi és azokat tudod kihúzni ami pedig nem kell azt a widget jobb felső sarkában lévő piros x el bezárni.
Mesa az üzeneteknél be lehet állítani hogy addig figyelmeztessen "x" percenként ameddig el nem olvasod a hívásoknál ilyenről nem tudok.

Köszönöm!
Annyira ne életbevágó funkció,csak már úgy megszoktam! 
„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman