Egyetértek, nekem is elsőként az volt a gondom - sok hozzászólással ezelőtt is - hogy igen gyenge a zenejátszója, tekerés, Idtag-ok használata stb. Én is sokat hallgatok zenét. Mára megszoktam, ez nem zenemobil, bár a játszás minősége kiváló, + Dolby, nekem a kedvencem.
Amikor megjelent aznap megvettem a 750-est. 2 gb-ig bővíthető memória, 240-320-as kép, mp3 játszás, és a kiváló 2 Mpixeles kamera, heti egyszeri töltés - 5 év múlva is! Akkor igen nagy durranás volt. Szerintem most az Aréna az, nem sorolom miért. A frissítést csak azért hibáztatom, mert a cég egyet rátesz az interneten keresztül és kész. Nem vagy döntési helyzetben, kicsit sem tudod variálni, ráadásul ezzel lehet játszani szórakozni és idegeskedni ha nem sikerül. Ezzel válik egyénivé, de mégsem Omn, vagy Nok okoska a sokkal több hibájával, csak el kell olvasni a mobilaréna fórumait,
A hasonló készülékek közül kiváló a fényképezőgépe, a IPh csak 2 Mpixel?, a videó DVD minőségű, ez sem semmi jelenleg. Szabadon tölthetsz zenéket, képeket, játékokat, nem kell feltörni, kikódolni. 8 GB belső ram? Az első szgépemen 20 Mb-os Winchester volt!
A képernyője pazar, néztem a napokban Iph-t és Omn-ot napsütésben, nekem ez jobban bejött. Közel 5 hónapja nyűvöm, kezdem megszokni a használatát és a billentyűs telókkal szenvedek ha fel kell venni. Jó tapasztalat, hogy egyre hosszabb az akku működési ideje, alap használatkor 3 napot is kibír, jellemzően csak telefon és némi tapiskolás, igaz túl vagyok a bemutatkozás szakaszán.
Persze, hogy ha összekeverek mindent, vagy túl gyorsan tapiskolom, könnyen lefagy, de ezt gyerekbetegségnek tekintem. Dolgoztam win 3.1-el is, az sokkal többet fagyott.
...izéféle hogyhijják, minekismonnyam...