Ez nem az arena hibája,a memkártyáké,de én olyan sok gondot még nem is olvastam.
"A játék,az nem játék"..:)

Ez nem az arena hibája,a memkártyáké,de én olyan sok gondot még nem is olvastam.

Kingmax 4GB Class 6
Kipróbáltam a gyors egymás utánban való fényképezést memóriába, nem volt vele gondja. Egyelőre nem hiszem, hogy a telefon hibája lenne, kap egy esélyt, de az adatvesztés válóok.
[ Szerkesztve ]

a külföldi aréna fórumon vannak játékgyűjtemények, abból csemegézd ki azokat a játékokat ami "for lg ku990" ezek rendes érintésvezéreltek (igaz stylus-al lenne az igazi). vannak mindenféle sims, sim city, gta, stb klónok a gameloft-tól.

Sziasztok!
Sajnos el kell adnom a drága kis Arénát 
több dolog is tönkrement a kocsimban és nincs pénzem ujat venni csak ha eladom vagy cserélem a telót.
Lényeg hogy jobb fejegységet beszámolok,föleg Pioneer érdekel,mp3-as legyen.
Ha tudtok valami lehetöséget,kérlek szóljatok.
[ Szerkesztve ]
The Power of Apple , 4Ever Honda

Nekem,ha jól emléxem,kingston volt ami adatvesztéssel járt,most kingmax van nekem is ez tökéletes.
Próbáld,úgy h külön arra a memkártyára is fényképezel meg a telefonra is.Persze a memkártyára csak érdektelen dolgokat tegyél egyenlőre.ugyanezt a zenével is videoval is...

sziasztok!
nem tudom , hogy kérdezték-e már ,de azt szeretném megtudni ,hogy a telefonon lehet a 4 föképernyőre beállítani más hátteret? Például fényképet vagy ilyesmit...
előreis köszi!!
Sajna eddig úgy fest, h nem lehet "témázni" a telefont.
___________________www.olbaidhun.blogspot.com__________________________ ✰ Unod a banánt? Utazz, kapcsolódj ki, 3G lefedettség! ★ www.sikfo.try.hu ✰

Nem lehet,hátteret,csak a kezdőképnek tehetsz fényképet..
Ha jól tudom az lg crysalba lehet,nézdd meg azt a telot,h tetszik e.az üvegtelefon.

Köszi a gyors választ! Hát nem nagyon örülök neki...de nem baj végülis az csak egy kép...hmmmm láttam az Lg DG900 chrystal-t nagyon ütős!! csak kicsit csúnya nekem...vagy nem tudom...de nem baj. Amúgy akkor amit láttam neten hogy iylen cseppes kép van a kijelzőn az arenának akkor az képernyőkímélő?? Szóval azt lehet berakni??!!
Amit láttál a képen az csak egy képernyőzár, de bőven elég az is, egy ilyen látványos (3D menüs) telefonnál nem sok jelentőséggel bír a háttér. Szerintem!
___________________www.olbaidhun.blogspot.com__________________________ ✰ Unod a banánt? Utazz, kapcsolódj ki, 3G lefedettség! ★ www.sikfo.try.hu ✰

Hali lenne pár kérdésem.
Szoftver verzió: V10_D
Eredetileg: Független
Akksi töltés alatt: nem
Memóriarekesz törlése után is fennáll: nem próbáltam
Hiba leírása: Zenelejátszásnál mikor hangerőt változtatnék 2 egység után a telefon belassul kb 20-30 mp -re úgy h közben nem reagál semmire. Ez lehet attól h már elég sok minden van rá telepítve mert ha jól rémlik ilyet nem csinált az elején. Meg még egy kérdésem lenne. Nekem Google maps itt Bp-n egy 700 méteresen körben rajzolja h hol vagyok és múltkor balcsi mellet egy 3700 méteresen körön belül jelezte a helyzetem. Mylgarenan-n olvasgattam régebben az offline gps-el kapcs-ban és akkor el kellet állítani pár dolgot de visszaállítottam és akkor sem lett pontosabb és előtte sem volt az. Mit ajánlotok mit tegyek más fw? Jah és a geotagging sem akarja sztem az igazat mert megjelenik felül a jele de az sem akar működni. Köszi

sziasztok nekem olyan gondom lenne hogy a 3722 hozzászólás alapján csináltam a frissítést és mikor elkezdi az analyzálást akkor végig fut aztán kiírja hogy nem tudja frissíteni az esetleges fellépő hibák miatt...........erre tudnátok valami gyógyírt ?
Előre is köszönöm.

Nekem a GPS V10M_02 verzióval 30-50 méteres pontossággal behatárolja hol vagyok. viszont műhold nézetben teljesen rázoomolva a történetre szerintem halál pontosan írja hol vagyok. Ma teszteltem a Borároson.
"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

Próbáld meg egy másik gépen.
(#4214) viewdetails válasza ForRedGlory (#4212) üzenetére

Igen, A-GPS 30 m. pontossággal jelöl általában, de ez inkább 5 méter a valóságban.

mjmjrgdb!
Látom te is szívsz rendesen. Sajnos nekem sem sikerült a frissítés, én T-s vagyok.
Nem vagy egyedül! A fennebbi lehetőséget próbáld ki, amit a topiktársunk ajánlott! Másik gép. Nekem is ezt kellene tennem, de egy életre elment a kedvem, ránézni sem bírnék többé a telepítésre. Egész napom el**** rá, fájt a fejem, alig láttam, szédültem már.
Más. Sajnos igen sokszor újraindul a telefonom a legrosszabb helyzetekben, Nevek mentése...stb.. szegény ügyfelein diktálhatják be újra... borzasztó. Néznek, hogy lefagy ez a "jó" kis telefon, ilyet még nem láttak. Úhúúú.... nagyon utálom a gépet, sajnos nem közeledünk egymáshoz. Még egy esélyt adok, hátha a botrányosan rossz T-s szoft eltüntetése után javul a helyzet.
A másik. Mintha azt mondtátok volna, hogy a helyzet meghatározásához nem csinál adatforgalmat. Működik, megtalálja a helyet pontosan, de leránt 3950 KB-t!!! ?????? Az nem akármi! Hát ez??
A meghatározás a T-s szoftveren csak akkor kezdett amúgy is működni, ha a szervíz menüben lefuttattam a tesztet.. 
[ Szerkesztve ]

merre laksz egyébként Debrecenben?

Nem sikerül a frissítés
Ezer és egy dolog miatt nem sikerülhet, lehet banális apróság, de mivel az esetek 95%-ban a kezdeti bénázást követően le szokott futni, ezért 2 dologra tudok gondolni:
1, a PC bugos
2, a telefon hardver hibás.
Jelenleg Ti ketten küzdötök stabilan ezzel, mindenki másnak sikerült.
Próbáld meg másik gépen, mert ezzel legalább ki lehet zárni a hibát, addig felesleges értekezni róla.
Újraindulás: biztos nem a T-s szoftver hibája, pl. duvi-nak is az van, és nincsenek ilyen gondjai.
GPS: többször volt róla szó, senki nem mondta, hogy nem jár adatforgalommal. Ha A-GPS-t használsz a háromszögelési infó is generál adatforgalmat, plusz a térképszoftver saját maga is. Ezért kifejezetten ajánlatos valami NET csomag, a meglepetések elkerülése végett. Tesztmód nem egyenlő dummy móddal, tehát akkor is fog forgalmazni.
[ Szerkesztve ]

Köszönöm a sok segítséget,de nem megy !
Megcsináltam másik gépen ugyanazt a hibát írja ki....
Thanks

Próbáltad másik .kdz fájllal is?

Nem is egyszer....Tényleg minden tanácsotokat megfogadtam majd kipróbáltam de semmi....

Igen, ez maradt, másik gép. Hétvégére odaadom egy fórumtársunknak az arénát.
Köszönjük, tényleg végtelen a türelmed. Ezerszer és mégegyszer leírtátok már a dolgokat, ilyen jó topikkal ritkán lehet találkozni. Én átolvastam mielőtt írni kezdtem ide. Nekem volt időm. Sajna azok, akik ide belépnek, örülnek, hogy megtalálták a legjobb fórumot a témában. Egyből leírják a kérdéseiket, majd aztán kezdenek visszaolvasni. A hevület oka az új készülék által generált izgalom és a mindent,-de-most érzése. Tényleg bele kell merülni ebbe a telefonba rendesen, dehogy ennyit kelljen valamivel babrálni, hogy jól, vagy egyáltalán működjön, az sajnos nonszensz. Persze kütyüzni nem rossz, van akinek ez a hobbija. Én használni szeretném. Mégpedig az összes funkciójával együtt, egyszerűen, amit úgy érzem nem kaptam meg. Azért még futok vele 1-2 kört.
Én most amolyan üzleti csomagban vagyok, nem olyan rossz, nem szeretnék erről váltani. Vagy lehet csatolni hozzá ilyen netes dolgot is? Mindjárt megnézem.
Üdv

Hali Mindenki.
Elöszöris jó a Fórum grat.
Másodszor látom sokan küszködnek a frissitéssel igyvoltam az elején énis.
De pár dolgot megtudok osztani a tapasztalataim közül a windows7 32 bit és wista 32 bit felhasználóinak.
Ahogy én csináltam:
Feltelepited az usb drivert a gépre telót bekapcsolva rádugod pc suite módot válaszd megvárod hogy feltelepitsen minden. Utána pc suite telepitése. Frissitése mindaddig még nem talál már ujjabb verziot.feltelepited a flash drivert. Majd egy kis trükk: A telót KIKAPCSOLT !!! Állapotban rádugod a kábelre. nem fogja magátol megtalálni a drvert! Ekkor startmenü vezérlőpult eszközkezelő itt lessz egy ismeretlen eszköz arra klikk illesztöprogi frissitése keresés a számitógépen és itt betallozod neki ami a C:\Program Files\infineon\FlashUtility\drivers\ itt lessz az illesztö progi megmutatod neki és volááá már telepiti is sokan szerintem itt véreznek el mivel a frissitésnél a teló ujraindulása után már nemfogja látni a telót.
nah.
a következő:leszeded az lg honlapjáról a frissitő kliens progit. telepited de nemkell majd elindetani utána bezárhatod mert amikor kell elfog indulni.
Az LGutils mappát ne a C:\ particióra rakd. tök mindegy hogy hova csak belő vinyó legyen és ne a C:\ ÉN a D:\ -re raktam ide kell majd vagyis ennek a gyökerébe letöltened a kdz fijl-t Az LGutils-ba nem elfelejteni a két dll-t lecserélni. NE MÁSOLD KI A ProgramData\LGMOBILEAX\ KÖNYVTÁRBÓL mert ugy nem fog menni töltsd le a mylgaréna-ol és ird felül az eredetit. Ha ezek megvannak telót bekapcsolva rádugod gépre pcsuite mód elinditod a pcsuit-ot lerakod kicsibe Az LGmobile update-t nem kell elinditani a dos-os progi majd elinditja. Elinditod az LG utilsból a KP500-Utils-EN.exe-t innentől már lerágott csont nem fogom mindet leirni de FIGYELNI!! A meghajtó a D:\ Vagy akova másoltad az LGutilst és a FAJL KITERJESZTÉSE: KDZ.
Remélem nem voltam tul zavaros és tudtam segiteni egyeseknek. Ja és még valami MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!! ÉN NEM VÁLLALOK SEMILYEN FELELŐSÉGET NEKEM MENTI
ÉS NÉMI ALAPFOKÚ PC ÉS DOS ISMERET KELL .!!!!
Nem rossz, hogy segítesz, de a C:\ partíciót nem véletlenül szokták megadni, olyan ugyanis mindenkinek van és megtalálja, a kevésbé hozzáértőknek már túl bonyoluilt lenne elmagyarázni, hogy ha van D:\, E:\ stb akkor ott is jó. A .kdz fájl szintén azért kerül a C:\ gyökérbe, hogy az útvonal megadásánál ne kelljen bénázni és mindenkinek egyszerűbb legyen. Be lehetne tenni egy huszonharmadik alkönyvtárba is, teljesen mindegy, ha az útvonalat jól adjuk meg.
Tehát akinek nincs nagy gyakorlata a számítógép kezelésben, az pontosan úgy csinálja, ahogy a leírásban is van.
Az USB FlashUtility driverrel kapcsolatos dolgok viszont megszívlelendők. 
u.i.: Ja és ne kiabálj, mert rendkívül zavaró. 
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui

OKÉ nem kianálok de mindegy bocs.
Igen a C:\ partició az mindenkinek van énis tudon de viszont nekem c-röl nem ment mivel a windows 7 32bites és a wista 32 bites kicsit másképp kezeli a pc-nmet mint egy xp ezért nemjó a c:\-partició mivel a wista 32 és windows 7 32 sajátjának tekinti a C:\ particiót iy nem lehet vele mindent megtenni. próbálj meg netröl letölteni valamit windows 7 alól a C:\-re nem fogja hagyni nem véletlen mondtam hogy másikra. ne a c-re tapasztaltam.
Az meg hogy vannak itt akik nem annyira vannak képbe a pc-vel meg dos-sal azak szerintem nenagyon akarjanak frissiteni mert elöbb utobb elrontják a telót de nagyon nah ennyit akartam. Hozzáfüzni. Jah és szerintem tökmindegy hogy mi a partició jele a leirás ugyis igaz lenne csak mindenhol D , E ,F vagy az ABC akármelyik betűje szerepelne.
[ Szerkesztve ]

pénteken elhozod és megpróbálom megcsinálni neked...
persze tudod,felelösséget nem vállalok érte.Ha szeretnéd akkor ott lehetsz végig amig csinálom,lásd hogy nem bénázok vagy nem csinálok rosszul semmit sem.
Na meg persze igy láthatod is az egész install menetét.
Elötte a személyes adataid mentsd le valahova.

Hogy ne szemeteljük tele a fórumot akinek nem megy a frissítés írjátok le, hogy a frissítést hogy csináljátok, milyen progi fut közben stb.
Egy pár frissítésen már túl vagyok, de pl nekem csak úgy sikerült h nem mindent úgy csináltam mint a mylgarena.com-os leírásban, néhány lépést meg kellett változtatni.
Hátha bejön...
[ Szerkesztve ]

Persze, ezeket már priviben megbeszéltük. Nem akarok ott lenni, epilepsziát kapok!
Láttam már az install menetét soxor. Mindenhogy. Zavarni sem akarlak, majd akkor csinálod, amikor neked jól esik.
[ Szerkesztve ]

Na jó remélem ez lesz a legutolsó buta kérdésem.. Több órán keresztül olvastam a hozzászólásokat, de nem tudom kivenni hogy mik ezek: fw frissítés,V10O_02 és ennek a többi változata..és mi a firmware?
[ Szerkesztve ]

A firmware a telefon szoftveres "alapkerete". Nevezhetjük a telefon "lelkének" is.
Az fw a firmware rövidítése. Többféle firmware elérhető, azért jönnek ki újabbak és újabbak, mert próbálják a szoftveres hibákat javítgatni. A V10O_02 a firmware verziója, ezek alapján lehet megkülönböztetni őket.

Ó...most már értem!!Nagyon köszi!! És akkor azért van a fórumon az a rengeteg frissítéssel kapcsolatos hozzászólás...ami annyiaknak nem sikerül...és akkor érdemes a gyári szoftvert frissíteni hogy működjön a wifivel a youtube is például...?? De ez a frissítés ez garivesztéssel jár ,igaz?
[ Szerkesztve ]

Képzeljétek, GSM boltban már láttam eladó LG GM730-at (Windows Mobile+S-Class). A videók alapján kissé lassúcska, de azért kíváncsi lennék rá. Remélem, mielőbb lesz teszt itt Mobilarénán.
Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com

Igen, jól gondolod a wifis-youtube-os dolgot.
A garivesztés kényes téma, nem lehet biztosat mondani. Sok múlik azon, hogy hol veszed és, hogy gyártói vagy bolti garancia van-e. Amennyiben van rá mód (de ennek csekély az esélye), érdemes ott végeztetni a szoftverfrissítést, ahol vásárolod a készüléket.

köszönöm!! télleg sokat segítettél!!!

fiktív
no para, tényleg sajnálom, hogy nem boldogulsz vele, de ennyire azért ne bukj ki a dolgon, ha hibás a teló, vissza kell vinni, és kicseréltetni, onnan kezdve elmúlik ez a rossz érzésed. 
[ Szerkesztve ]

Giles
Áttérés E51-ről...
Az Arena nem okostelefon, ebbe én is belefutottam.
Van naptár, névjegyzék, de nem Nokiásan. A to-do listet nem tudod kitenni a kijelzőre, csak akkor látod, ha belemész a naptárba. Csoport a telefonban létrehozható, de nem Outlook kompatibilis módon. Alapban Outlookal szinkronizálható, de pl. becenév, és a legtöbb kiegészítő mező nem megy át, és visszaszinkronizálásnál van, hogy ha kitöltesz egy plusz mezőt egy személyhez, az a telefonon "kiesik" a csoportjából. Hívóképet csatolhatsz, (480*480), de ezt az Outlook átméretezi, aztán következő szinkronizálásnál a 72*72-es képet küldi a telefonra.
Szóval macerás roppantul, én nagyon várom a szeptemberi szoftver frissítést, az talán ezt megoldja.
Amúgy jó kis telefon, csak a szoftverfejlesztők némileg lusták voltak. 
[ Szerkesztve ]

Eszembe jutott valami azoknak akik WinMo-t várnak S-Class helyett: licencelés... Na ezért (sem) nem lesz rajta WM.
[ Szerkesztve ]
(#4237) Lopottmotor válasza viewdetails (#4235) üzenetére

Miféle szeptemberi szoftverfrissítés?
http://www.lg-arena.info

Nekem ha kikapcsolt állapotban rádugom a telefont a gépre autómatikusan bekapcsol és kiírja, hogy akkumulátor töltése alatta egy elem jel amin tölti az aksit alatta pedig az időt és a dátumot. Ezt te hogy tudtad elkerülni? Így pedig nem ismeri fel a telefont ismeretlen eszközként (sőt mintha rá sem lenne dugva csak szimplán tölti).
Ha pedig először telepítem az LG USB modem driver 4.9.5-öt utána a PC Suitot a PC Suit felülírja a LG USB modem driver 4.9.4-el így ez lesz fent.
[ Szerkesztve ]
még mindig a v10i.. az előbb akartam az előlapi usb-n keresztül áttölteni valamit és dobott egy fagyit 3. telehelyezés-áthelyezés közben.. vagyis még mielőtt felismerte volna a hardvert a win
már unom ezt a fw-t de amíg a táp nem 100%os a gépben addig nem akarok belefogni a telepítésbe..

Most vettem észre, hogy a G-s szoftverben van 3db M-toy játék. Teljes képernyős, a giroszkóp segítségével irányítható. 

Idézek az első hozzászólásból amibe beraktunk egy összefoglalót az Arenaról:
"- Pc-re csatlakoztatva a telefonhoz adott adatkábelt kell használni! Hosszabbítóval és az előlapi usb csatlakozókkal nem mindig tud kapcsolódni! Ajánlott a gép alaplapi hátsó csatlakozóját használni."
Sokan belefutottak már ebbe a hibába: Reméljük nálad is csak ez a probléma.
Az a biztos, ha soha nem használjuk az előlapi usb csatikat!
Samsung S8530 Wave II / 32GB Kingston Class4 / Bada 1.2 KA1 ------------------"...the code is more of what you call guidelines than actual rules..."
Amikor a hiba megtörtént el is kezdtem utánnaolvasni , de én állat mást reméltem.. minden esetre mostmár tudom.. ez nem bug, ez előlapi gagyi csatlakozó.. Elkezdtem infókat gyüjögetni magamnak és másoknak is a kedvenceimről.. ..:: olbaidHunFanatic nekem, tőlem nektek ::.. kukk be! 
[ Szerkesztve ]

Igen. ez igy van amikor kikapcsolt állapotban rádugod a telót a pc-d usb kábelére el kell indulnia a töltésnek de elötte meg kellene jelennie hogy új hardver. És autómatikusan telepiteni akarná a rendszered. lehet hogy az eszközkezelőben ugy jelenik meg hogy flash utiliti. vagy milyen op-rendszered van?? Eszközkezelöben keresd az usb-vezérlők között.
látnia kell. most próbáltam ki. USB Flesh loader utility ez a neve.mielött rádugod menj a vezérlöpult eszközkezelö usb-vezérlökbe és megfogod látni.
Remélem segitettem. Hali.

uh,láttam egy fekete Arena-t és nagyon megtetszett...nem akar velem esetleg cserélni?Akinek feketéje van 
(#4245) viewdetails válasza YamatoVTEC (#4244) üzenetére

Te most eladod, vagy elcseréled? 
(#4246) viewdetails válasza Lopottmotor (#4237) üzenetére

A Nagy Szeptemberi Szoftverfrissítés. Valamikor 20.-a táján. Erről suttognak legalábbis az okosok.
Logikus, lassan az életciklus feléhez ér az Arena, már jönnek az utódai (WM+Sklassz alapúak), és eddig még csak toldozták-foldozták a meglévő szoft-okat.
[ Szerkesztve ]
(#4247) YamatoVTEC válasza viewdetails (#4245) üzenetére

Végülis nem adom el...sajnálnám nagyon!
inkább gyüjtök aztán majd veszek egy normális fejegységet a kocsiba!
De ez a fekete Arena nagyon megfogott 
Kár hogy T-nél nem volt fekete.
(#4248) viewdetails válasza YamatoVTEC (#4247) üzenetére

Ehhh, Hondások... Zene nélkül nem is megy az autó... 

(#4249) YamatoVTEC válasza viewdetails (#4248) üzenetére

dehogynem
Hallgatjuk a motor zenéjét 

ma még áll az ajánlat
ha valaki esetleg szeretne fillérekért utángyártott cuccokat (tok, akksi, kábel, folia stb) az Arénához priviben jelezzen. ez nem reklám, nem teszek rá hasznot csak hamár úgyis rendelek magamnak, fér még abba a borítékba.

Sziasztok!
Ma volt szerencsém megtapogatni a főnököm T-Mobos Arénáját.
Az lehetséges hogy a widgeteknél csak két ikon legyen???
Az egyik az óra,a másik pedig amin az üzenetek vannak...Kevesellte ő is,gondoltam rákérdezek itt,hogy másnak is így volt (van)-e?
- SAMSUNG GALAXY S PLUS -

8db ikont lehet kitenni. (Nekem T-mobile verzió van) Amikor megnyitod a widget oldalát a kockának, akkor tartsd nyomva egy kis ideig valamelyik ikont. Ekkor feljön egy kis narancssárga X az ikonok jobb felső sarkában. Ilyenkor lehet szerkeszteni a widgeteket.
Samsung S8530 Wave II / 32GB Kingston Class4 / Bada 1.2 KA1 ------------------"...the code is more of what you call guidelines than actual rules..."

Köszi szépen,szerintem nem jöttünk volna rá,bár az is igaz,hogy a leírást még meg sem néztük... 
- SAMSUNG GALAXY S PLUS -

Gabee, akkor lehet, hogy nekem a driver miatt nem sikerül a telepítés. Hiába indul el, kicsomagolja a fájlt, majd phone reset után, nem ismeri fel időben a telót a rendszer és Time out hibával leáll. Ez lesz szted a jó megoldás amit írtál, ezt próbáljam ki, más ötletem már nincs.....

Sziasztok!
Yamoto topiktársunk volt olyan kedves és megcsinálta a szoftverfrissítést nekem. Az ő gépén lemet a telepítés gond nélkül, az enyémen sajna ugyanígy nem...
Nálam tehát a PC-m volt a hunyó.
Végre.. Az 2. eu open van rajta, szépen megy a youtube WIFi- vel, nagy öröm ez!
Szebb, gyorsabb, a fotó video is fürgébb, ügyesebb. Nem dob le a ruterről folyton.
Mégegyszer köszönöm Yamoto!

Akinek nem sikerül a frissités annak biztos hogy a PC-vel van a gond...(ha a frissitési leirást jól követi)

Hi mindenkinek!
kb. 2 hete minden nap olvasom ezt a topikot,és nagyon korrekt!!
Vasárnap megvettem a T-nél az Arénát
Nagyon király,főleg a zenei része.A füles nagyon dúrván szól.Nagyon szeretném már lecserélni az FW-t mert a T-s az nagyon gagyi.Várható mostanába valami nagyon jó FW?Mintha olvastam volna valami hasonlót.Tudtok erröl?

Örülök hogy tudtam segiteni,meg hogy megismertelek!
Ha bármi problémád lesz még nyugodtan irj és megoldjuk.
Ja,nem egetverö dolog de nem Yamoto hanem Yamato 
Ebböl nem csinálunk problémát 

Gratula hozzá!
Ha jól olvastam akkor szeptemberben várható egy hivatalos frissités...ha ezt nem akarod megvárni akkor van 2-3 jónak mondható FW amit feltehetsz.
Egyik sem hibátlan,kompromisszumokat kell kötni...Egyikben az hiányzik,másikban meg megint más.

Tapasztaltátok azt estleg, hogy a térerő az ezt megelőző telefonotokéhoz képest gyengébb?? Nekem 1 nokia e61i volt előtte és ha nem is sokkal, de a rosszabb vételi viszonyokat jobban bírta. Az LG viszont nagyon érzékenyen reagáll a gyenge jelre, rögtön nincs hálozat rajta. Szerintetek ez normális?
Más: Roppant idegesítőnek tartom azt, hogy az ebuddy alkalmazásnál, ha a szöveget beviszed elküldöd, akkor ugye visszaáll függőlegesbe a képernyő. De ha te nem fordítod vissza a telót és úgy akarsz újabb szöveget begépelni, akkor nem fordítja vissza magától a billentyűzetre, ha csak én nem játszom el vele, hogy felállítom, majd visszaforgatom.
Nem tudom, hogy ezt a forgatás dolgot, miért nem lehetett jobban kidolgozni, többek között a menűnél sem látom sok értelmét a forgatásnak, ha a mögöttes menű meg függőleges kiosztású, tisztára elfárad a kezem a sok pörgetésben...
Ti hogy vagytok ezzel, ezt nem akarják 1 kicsit jobban megoldani???

Engem a youtubos wifis dolog nem érdekel.inkább hogy gyorsabb,stabilabb legyen,és mind a 2 módon belelehessen tekerni a zenékbe.És hát a menü színek..
Te melyik FW-t ajánlanád?

Hát amik stabilnak és gyorsnak mondható,az én tapasztalataim alapján az a V10G_00 Pacific Edition,V10O_02 és V10B...
A V10G-ben müködik a tekerés mindkét módon,Wifis Youtube nincs,lejátszási lista létrehozás nincs de cserébe nagyon gyors,stabil és szép képeket csinál.
A többi FW-röl leirják a többiek a tapasztalatokat,pl zenetekerés szempontból...már nem emlékszem

Nincs valami magyar oldal, ahol hivatalosan említik a közelgő frissítést?

Komolyan nem értem, ha valakinek nem szimpatikus a Té terméke akkor miért veszi meg azt és miért nem függetlent vesz helyette?
Egyébként úgy látom nagyon divat lett fikázni a T-és szoftot, de meglátásom szerint a fikázóban és/vagy a készülékében van a hiba, mert az enyém hiba nélkül működik.
Vétel előtt figyelembe vettem a korlátait és előnyeit és ez alapján választottam. Igaz én nem akarom számítógép és gps helyett használni.
LG KM900 Arena KM900AT_V10v

Nekem a készülék 3 napja van meg.Eddig egyszer indult újra, ami belefér.Én éjjel nappal zenét hallgatok rajta mióta megvan. és hiányzik a tekerés funkció mivel elég hosszú mixeket hallgatok.És nem tetszik a rozsaszín...
Ja, azért nem vettem függetlenül mert annyi lóvém egybe most nem lett volna.

Tudnál küldeni egy linket hogy honnan tudom letölteni a V10G FWt ?

Mert nem mindenkinek van 80-90e forintja egy független újra. Ha a Pannon meg a Voda is forgalmazná, az is patchelve lenne, és azok is szidva lennének.

fiktív
Óóóó, jessz! Gratula! 
[ Szerkesztve ]
(#4269) viewdetails válasza martin riggs (#4260) üzenetére

Esetleg tedd át automatikus keresésből fix hálózatra. Nálam csak a 3G váltogat a cégnél, de itt direkt rossz a térerő.

Egész egyszerü oka van,sokan a pénz miatt választják a T-t...ugyanis elöfizuval sokkal olcsóbb mint egyben megvenni egy kártyafüggetlen készüléket egy boltban.
Ha tehetné,mindenki kártyafüggetlen Arena-t venne!
(#4271) martin riggs válasza viewdetails (#4269) üzenetére

Köszi a tippet beállítom, kiváncsi leszek lesz e valami változás...

Itt vannak az elérhetö FW-k,jelölve vannak az újak!
Regisztrálni kell,ingyenes.
FW

Nagy THX! 

Ebuddyra reagálva: nekem v10_m szoft van fenn, és nincs ilyen gondom,ha egyszer elforgattam, végig úgy is marad szövegbevitelkor, és utána is.
Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com

Köszke, na ezért üt meg a guta, hogy nem tudom megcsinálni az SW frissítést... 

Tettem fel videot a telefonra. DVD-ből csináltam Any konverterrel az itt leírtak alapján. 640x480 as felbontást használtam és kinagyítva eltüntettem a fekete csíkokat. Nagyon jó kép és hangminőség, meg szép folyamatos a lejátszás. Az arányok is maradtak.
Nem egyesítettem az mp4-eket mert a fájlok végén hamar betölti a következő részt.
Zenei lejátszásnál a dolby sztem erősen elszínezi a hangot. Hangerővel nincs gond, megfelelő, a minőség átlagos.
Nekem feketében kevésbé tetszene mint így ezüstben.
Nem tudja valaki hol tudnék valamilyen beledugható, szattyánhoz vagy ahhoz hasonló finom vékony bőrből készült tokot venni? Ami olyan mint egy egyszerű szemüvegtok.
(#4277) YamatoVTEC válasza martin riggs (#4275) üzenetére

valami gixer van a PC-vel,azért nem tudsz frissiteni...virus,hibás rendszerfájlok,rossz beállitások,stb...
érdemes lenne átnézni,hátha rájössz a hibára

újabb apró kérdések merültek fel bennem a használat során 
- működő tracking programot találtatok már rá? nekem a MapMyTracks bejelentkezés után kiírja, hogy "validating user akármi" és percekig se kép se hang (minden kattintásra reagál de nem történik semmi.)
- zene: gyönyörűen szól de ez a lejátszó horror. nálam is fennáll a belassulás hangerőnél, számok között néha 15-20mp kínos csend, néha nem is játssza le egymás után egy album számait. shuffle? grafikus eq? jó, utóbbi gondolom álom, pedig winampban összeállítottam a tökéletes eq beállítást a füleshez. zenéket multimédia képernyőről indítva horror lassulások.
- nagy nehezen belőttem a belső email klienst, be van állítva hogy wifit használjon, amikor elkezdi ellenőrizni az bejövő üziket használja is egy darabig aztán hopp, át is váltott umts-re kérdés nélkül
maga a kliens tetszik egyébként, a wifi is nagyon jó csak sétálsz pár percet az ablakok alatt és mindig van pár nem biztonságos hálózat
- ugyanez áll pl a google maps-re is hiába van aktív wifi hálózat meg sem kérdezi, hogy wifi vagy umts.
Szoftver verzió: V10m
Eredetileg: gyári független
Akksi töltés alatt: nem
a boltban ahol a garit adták rá azt mondták ha lehet ne álljak neki otthon frissítgetni inkább vigyem be. ha valóban lesz ez a nagyobb szoftfrissítés azt még kivárom aztán beviszem hozzájuk. de gondolom a mostani szoftok sok változást nem hoznának pl a zenelejátszóban.

olyan problémákkal találkozok itt,amik mégcsak nem is ismerösek :S
Én ezek közül egyet sem tapasztaltam...se V10O,se V10G,se a többinél

Szervezzünk Arena találkozót és ott mindenkinek feltesszük azt a FW-t amit szeretne 
na jó ez csak vicc volt...habár nem lenne rossz

ITT nézz körül tokok után.
mindthecrap
Ha csak wifin akarod használni, akkor a Beállításoknál a java és net profilokban kapcsold be fixen wifi-re a csatlakozást. így tuti nem tud máshogy kapcsolódni. 
[ Szerkesztve ]

Megvan igazad volt ott volt az USB-vezérlők közt, de nálam csak addig amíg bekapcsol a telefon és ki nem jön a töltés jel, aztán eltűnik a listából (igaz ezalatt van időm rákattintani). aztán a számítógépen található illesztőprogram listában ott is van, feltelepítem, de nekem így sem látja a PC Suit a telót
3 hete van meg a teló, 2 hétig minden nap próbálgattam de csak 1x jött össze. Aztán rá 2 percre rádugtam bnőm arénáját ami feltett megint egy drivert és többet nem látta egyiket sem csak adattár módban. Gondoltam hátha a te módszered segít de sajnos nem. Azért kösz a segítséget!! Valahogy semmi kedvem újrarakni a gépet de ezek szerint nálam nincs más megoldás. 

ez az, köszi. már annyit nyomkodtam ezeket a profilokat hogy teljesen belezavarodtam a végére. (szerencse, hogy alig volt pénz a kártyámon amikor vettem, mert mindenhol a wap csomag volt alapértelmezett, azt mire mindenhol átállítottam le is szívta az egyenlegem). az umts-t használtam ezelőtt is az e-mailek miatt egy 100 megás csomagot, a wifi miatt az itt is elég lesz.
DjKoxi írtam privátot
[ Szerkesztve ]

Hali valószinüleg igen nekem ezért nem sikerült ugyanis a kliens progi megcsinálja a készülék analizálását majd kicsomagolja a kdz fajlt. utána ujrainditja a telefont na ekkor kéne a telónak átállnia flash üzemmódba de ha nix driver nem fog átváltani.
Ezt onnan fogod tudni hogy átválltott ha minden oké akkor a delódnak sötét képernyőnek kell lenie vagyis az lcd nem mutat semmi aktivitást. de ha nem vállt flash üzemmódba akkor megjelenik az LG lógó meg a teló.
Remélem segitettem. Üdv

Köszi! Valami ilyesmit szeretnék, csak ettől is vékonyabbat.
mindthecrap : Kösz Neked is!

Ja, a sok fanatikus Arenás együtt bütykölné a telóját néhány sör mellett, nem rossz 

jó lenne csak 100an vagyunk 100 felé...nem lenne egyszerü olyan találka helyet találni ami mindenkinek jó lenne!

Sziasztok én is vettem egy ilyen készüléket nagyon örülök neki
de még jobban örülök ennek a topíc-nak mert a ti segítségetekkel sikerült fw frissítenem
Köszönöm 
Galaxy S I9000/jvp/Gingercriskelo's rom v72 Darkcore 2.7.3

Grat a készülékhez és a sikeres frissitéshez! 

mi lenne ha csinálnánk egy LG Arena MSN "klubot"?
Felvennénk egymást és csinálnánk közös dumapartit néha...
nagyon elmehibbant ötlet?

Gratulálok! 
[ Szerkesztve ]

Köszi!
Ma beszéltem néhány mobil boltossal és szerelővel és óvva intettek a cserétől. Azt mondják, hogy a gari nem mindegy, mert úgyis hamar be fog dögleni és nem tud annyit mint a Nokia E51.
Ezt én gondoltam, hogy nem tud annyit, de nem is használom én sem a tudása töredékét sem, mert nem vagyok vállalati vezető, meg irodaguru.
Szóval ez a telefonkönyv dolog aggasz akkor, mert azt viszont jónak találom a Nokiában és könnyen is kezelhető, szerkeszthető.
Az ismerősöm azt is mondta, hogy ez az érintő képernyő macerás annak, aki egy kézzel kell, hogy keressen és tárcsázzon, meg ilyenek. Nehézkes szerinte.
Neked mi a véleményed?
Ma egyébként fogtam a kezemben egyet Tmobilos boltban, de nem lehetett bekapcsolni
Nagyon jól nézett ki kívülről(ezüst). Na mindegy.
Ettől a szeptemberi szoftver frissítéstől mit vársz? Ki fogják javítani azokat a hibákat amit írtál, mert akkor lehet, hogy jó lesz a telefonkönyve is.
Majd akkor alszom még a vásárlásra egy-kettőt.
Köszi!
Üdv

Arra még senki nem jött rá,h a hangot hogy lehetne növelni a szervizmenübe? aki angolos,külföldi oldalon szétnézhetne...
ilyesmit az egyik srác is tud szerezni nekünk! Itt kérd a fórumon tőle

Köszi, már beszéltem vele privátban.

nagy ötlet, hajrá
mene, mene, tekel ufarszin!!!Az elégedettség a vég!!

Sziasztok!
Általában mobilarénás cikkek, és saját igények alapján választok új telefont. Régóta tetszenek a "tapis" telók is, így Lg Arena mellett döntöttem, amit ma meg is rendeltem a t-mobil webshopból. (SE K750-t itt az idő lecserélni, habár szeretem még mindig! 
Lenne 1 kérdésem:
Tudom, hogy a gps táma orrvérzésig ki lett vesézve, viszont engem érdekelne, hogy milyen az offline mód, meg a térképfeltöltés stb...Pl. Teljes Magyarország (Európa?) térkép is feltölthető így? A telót nem netcsomaggal rendelem, mert kis faluban élek, nincs 3g, viszont minden nem nettel kapcsolatos dolog érdekelne a telefonnal kapcsolatban!
Segítsetek! (kb 2 nap, és megjön a teló ;))

Sziasztok!
pár napja vettem egy arenat T-ben és lenne pár kérdésem:
1. a kamerahangot hol lehet kikapcsolni?
2. youtube videokat lehet alap T-s fw vel wifin keresztül nézni? (ha nem akkor mi a megoldás?)
3. hol lehet jó progikat, játékokat találni telora (vmilyen linket pls).
4. lehet-e még widgeteket letölteni ha igen akkor honnan?
válaszokat előre is köszi
[ Szerkesztve ]
Nem egészen értem, miért nem tudsz keresni, ha te magad is azt írod: "Tudom, hogy a gps táma orrvérzésig ki lett vesézve, ..."
...

Szia!
Mobile GMaps programot tudom ajánlani offline gps megoldásra.
A mapgenerálástól a telepítésig le van írva minden EZEN az oldalon.
Annyit hozzátennék előzetesként, hogy nagyon sok hely kell a letöltött térképeknek.
Csak Budapest térkép maximum zoommal kb: 1,7 Gb. (ez a méret persze annak függvénye, hogy mekkora zoom méretig töltöd le az adott térkép szeleteket)

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a tulajoktól. Pontosabban olyan tulajtól, akinek a kezében megfordult már pár érintőkijelzős telefon.
Nekem eddig iPhone 3G-t és Nokia 5800-t sikerült kézben tartanom a sok-sok érintőkijelzős telefon közül, és azt tapasztaltam, hogy míg az iPhone remekül érzékeli az érintést (nem kell erősen nyomni, simán, pontosan leköveti az ujjadat, az ujjad jól csúszik a kijelző felületén), addig az 5800 néha "be sem veszi" az érintést, erősebben kell nyomni a kijelzőt, és az kijelző felülete - kis túlzással - olyan, mintha egy csiszolópapíron húznád végig az ujjadat.
Egy szóval szörnyű.
Szóval a kérdésem az, hogy az Arena milyen ilyen szempontból? Könnyen csúszós, jól érzékelős kijelzője van, mint az iPhone-nak, vagy inkább olyan horror, mint az 5800-nak?
Omnia 7 szilikontok eladó! | RÉSZLETEK: tinyurl.com/recon-hirdetesei

Szia!
1. kamera hangot nem lehet kikapcsolni (Ázsiában jogi háttere van a paparazzik miatt)
2. youtube videokat T-mobile kiegészítő csomaggal tudsz nézni, de wifivel még úgy se.(van egy pár független firmware ami támogatja a wifi-s youtube lejátszást. Pl: V10O_02 )
3. Első hozzászólásban az összefoglalóban
4. widgeteket nem lehet letölteni ill. cserélni a telón
Éedemes használni a keresőt az Arena topicban is.(bal felső sarokban van)
A legtöbb kérdésre megtalálod a válaszokat már. 
[ Szerkesztve ]

Az iPhone 3G kapacitív kijelzős, ellenben a régebbi Nokia 5800-al ami rezisztív.
Ezért nem is lehet összehasonlítani a két kijelzőt. A kapacitív kijelzőt nem kell nyomkodni, elég a finom érintés is neki. A rezisztív kijelzőnél viszont szükség van egy kis mértékű nyomásra is a kezelésnél.
Az Arena kapacitív kijelzővel készült, tehát kb. iPhone érzékenységű.
Nem kell nyomkodni egyáltalán. Szép finoman lehet vele navigálni a kijelzőn.

Köszi a választ! Nem tudtam, hogy ilyen altípusok vannak az érintőkijelzőkön belül.
Ezeknek utánanézek jobban. Viszont az 5800 annyira azért nem régi (a sima iPhone jóval régebbi, és szerintem az is kapacitív kijelzős), szóval elég gáz szerintem, hogy ilyen a kijelzője.
Na de ez már nem az én problémám, és nem is tartozik ide.
Szóval köszi még egyszer a választ! 
Szerk.:
Rá is kerestem, ezt találtam:
A kapacitív érintőképernyőnél elektromos töltést halmoznak fel a felületen. Amikor a felhasználó megérinti, ez a töltés rajta keresztül távozik (itt rendkívül kis feszültségről van szó, tehát az áramütés veszélye kizárt). A feszültségingadozást érzékeli az elektronika, az intenzitásból megállapítja a koordinátákat, és továbbítja azokat a számítógépnek. Az ilyen érintőképernyőket csupasz ujjunkkal használjuk, ceruzára nem reagál (így működik pl. az Iphone).
Szóval az Arena és az iPhone nem is kezelhető ceruzával?
Ahhoz képest, hogy kb. 1,5 hónapig volt iPhone 3G-m, ez nekem fel sem tűnt. 
[ Szerkesztve ]

Így van. Nem kell ceruza a használatukhoz.(tegyük hozzá, hogy nemrégiben mutatták be a kapacitív kijelzőkhöz készülő ceruzát)
Azért írtam, hogy "régebbi Nokia 5800", mert bejelentették, hogy kiadnak belőle egy új verziót kapacitív kijelzővel.
[ Szerkesztve ]

"Egész egyszerü oka van,sokan a pénz miatt választják a T-t...ugyanis elöfizuval sokkal olcsóbb mint egyben megvenni egy kártyafüggetlen készüléket egy boltban."
Viszont akkor meg nem kéne "divatból" fikázni (nem konkrétan rád értem, csak itt válaszolok a témára), valamit valamiért (nem vagyok T-és alkalmazott
).
Olcsó árú készülék utánozhatatlanul gyönyörű antracit magenta színvilággal 
"Ha tehetné,mindenki kártyafüggetlen Arena-t venne!"
Ebben azért egyáltalán nem vagyok biztos. Szerintem pedig sokaknak hozzám hasonlóan eszébe sem jutott soha. Tizen valahány éve T-és vagyok, ezért soha nem értettem miért lenne jobb, ha független lenne a telefon. Valamit csak jól csinál a "T", mert valami pluszt mindig előhozott az aktuálissá váló telefoncseréim idején, vagy egy új kedvező díjcsomag, többlet szolgáltatás, lefedettség vagy sokkal nagyobb telefonválaszték, mint a másik kettőnél. A "kommunista színű 3. agresszivitásától és lózungjaitól amúgy meg egyenesen kiráz a hideg".
Azokat az ismerőseimet sem értettem meg soha, akik két három saját (nem céges), más-más szolgáltatós mobilt használnak. 

Sziasztok!
Lenne pár kérdésem, légyszi segítsetek ha tudtok.
-Ha bemegyek a saját mappába, azon belül a videókhoz, akkor nem látom a filmek neveit, csak kezdőbetük szerint csoportokba téve fekete négyzeteket. Hogyan lehetne előcsalogatni a filmfájlok neveit? (a külső memórián lévő videók neveit kiírja.)
-A kézikönyv szerint Powerpoint fájlokat is meg tud jeleníteni. Ehhez képest mikor szgépről a telóra másolok .pps kiterjesztésű fájlokat, automatikusan az egyéb mappába teszi őket, és át sem helyezhetők másik mappába, így nem is lehet lejátszani őket. Nálatok is ez a helyzet? Vagy lehet, hogy a .pps kiterjesztés nem is Powerpoint? 
A telóm T-s gyári szoftos.
Előre is köszi a segítségeteket.
[ Szerkesztve ]

Giles
Tisztázzuk: az, hogy valaki, aki már látott olyat, aki hallott róla, vagy esetleg valami teljesen mást akar Neked eladni, mert ebből él, az szerintem nem mérvadó. A jelenlegi szoftverrel (V10M_02) véleményem szerint tökéletesen használható a készülék, ami eddig nálam hiba volt, azt leginkább a memóriakártya okozta.
Én többszörös Nokia tulajdonosként váltottam Arena-ra, más a logikája. Ahogy az SE a Moto, vagy a Samsungé is. Egy-két hét volt, mire összeszoktunk, javaslom próbálj meg keresni valakit, akinek van ilyen készüléke, vagy próbáld meg a funkciókat egy bekapcsolt demo telefonon, 100%-ra úgysem tudod letesztelni, ahhoz jó pár nap kell.
Az érintőképernyőtől én is idegenkedtem, de kiderült semmivel sem macerásabb, sőt, jóval kényelmesebb, mint a hagyományos, múltkor reflexből már a TV-re is rátapicskoltam félálomban távirányító helyett.
Annak, aki csukott szemmel szokott sms-t írni hagyományos, domború billentyűzeten (én is ilyen voltam) időbe telik, mire megszokja, oda kell nézni.
Úgyis hamar be fog dögleni? Az előző Nokiám 14 hónaposan egyik délután fogta magát, és elkezdett folyamatosan újrabootolni, még a Nokia varázsreset sem segített rajta, addig csinálta, míg az akksi bírta szuflával. Az azt megelőzőnek szimplán eltűnt a fél kijelzője, volt egy Motorola is közben, annak a billentyűzete halt be, stb. stb.... soroljam?
Az, hogy vannak benne olyan funkciók, amik nem úgy működnek, ahogy elképzeli az ember... Igen, előfordul. Majd 2016-ban, mikor Te rakod össze modulokból a szoftverét a telódnak, na akkor majd testreszabott lesz.
Konklúzió: én nem bántam meg, nem hallottam még senkitől, hogy tönkrement volna, nem fagy, és nem kell 38 alkalmazást telepíteni még mellé mint a Symbianos telefonokon, hogy stabilan működjön.

geosz
No flame, de lássuk be: ízlésről felesleges vitát nyitni. 
Van akinek nem tetszik a szürke menü és lecseréli, de ettől még ugyanúgy fizeti a T felé a számlát.
Azt mondod valamit valamiért? Így is lehet gondolkodni, de én azt mondom, én viszem hozzájuk a pénzemet több mint 10 éve, és nem ők tesznek nekem szívességet. Hadd ne kelljen hasra esnem, hogy a piaci versenyben bekínálnak ajánlatokkal, ez a normális. Ő a szolgáltató, én pedig a nagyságos fogyasztó vagyok, nem a birkájuk akit terelgetni lehet.
A T-s menü arra jó, hogy promótálja a saját szolgáltatásokat, van benne böngésző w'n'w néven, t-email-es fiók (amit amúgy is létre lehet hozni), meg MobilTV ikon amit simán el lehet érni a t-zones-ról is. Cserébe eltüntették az időjárás és a Google szolgáltatások widgetet, és megköszönhetjük, hogy csak azokat, mert az Orange UK-nál Goggle Maps sincs. Nemzetközi trend, hogy sajátlogósítják a szolgáltatók a sim lock-os készüléket, nem a saját jófejségből tesznek rá ilyen szoftvert. Egyébként ha megnézed a T oldalát, Nokia, Blackberry és SE telefonokhoz is közvetlen link van szoftverfrissítésre... 
Az Arena T-s menüje 99% egy átdolgozott V10B_02. Miért ne lehetne akkor a gyári rajta?
[ Szerkesztve ]

Kis olvasnivaló a PowerPointhoz: http://hubpages.com/hub/difference-between-file-extension-pps-ppt

A szolgáltatós telók tényleg "dedikálva" vannak és persze kinél mennyire.. de butítva is. Nekem a k750 és 800as telóm is voda függő volt annó. Sajnos. De megfogattam, h többé szolgáltató függő nem kell. Na most erre kideült ,h a t-soft lejátsza arénán a youtube videót, de nem ám wifin... ez luzerség egy gyártótól (legyen LG, vagy SE), h ilyesmit megenged!
De ettől függetlenül
az LG Arena tényleg egy szuper készülék, nekem nagyon bejön az "érintésérzékenysége" ez már nem p900,5800 hanem valami új, jobb!

Ez nem a T hibája bár gyárthatnánk rá összeesküvés elméletet, hogy miért csak 3G-n... 
Ha kicsit átnézed a szoftvereket, kiderülhet számodra, hogy csak a V10O_02 játssza le wifin.
[ Szerkesztve ]

jooker
Elnyomkorászhatod a szervíz menübe a beállítást (előtte jegyezd fel az eredetit), de mindenütt ajánlják, hogy az eredetihez képest 10%-nál nagyobb értéket ne adj meg, mert tönkremehet a cucc.
(#4315) viewdetails válasza mindthecrap (#4278) üzenetére

mindthecrap
shuffle van, körbezárt R betű. Grafikus EQ nincs, de van egy csomó előredefiniált.
belassulásra nem tudok mit mondani, nekem még sosem fordult elő, talán Zack panaszkodott régen ilyenre, de az V10B_02 volt és nem M_02.
"validating user" nem azért van, mert neten keresztül ellenőriz le, és esetleg nem volt elérhető a szerverük?
(#4316) mindthecrap válasza viewdetails (#4315) üzenetére

shuffle van, körbezárt R betű
thx, ezt ki nem találtam volna bár jobban belegondolva talán R mint Random.
Grafikus EQ nincs, de van egy csomó előredefiniált
a zömét végigzongoráztam de egyik sem az igazi
belassulásra nem tudok mit mondani
hát nem is nagyon lehet, tudom hogy akármitől lehet, zavarhatja vmelyik szám bitrátája, egy hibás fájl bármi.
nem azért van, mert neten keresztül ellenőriz le, és esetleg nem volt elérhető a szerverük?
hát rendszeresen próbálgatom, legutóbb 10 percre kint hagytam az erkélyen wifi meg 3g is ment de semmi. ugyanitt g.mapsnek 20mp a helymeghatározás és pár másodperc egy 300 kb-os műholdkép részlet is. kár mert használnám... a weboldaluk egyébként működik vígan de ott is csak azt szajkózza, hogy lépjek be telóról a használathoz.
azért köszi 
Tényleg csinálhatnánk egy LG msn-klubbot! 
Aki egyet ért írjon!

Sziasztok!
Én is egyetértek!
Képzeljétek, engem se ébresztett ma a teló, de előtte másik ébresztő volt beállítva, az keltett hatkor, utána kikapcsoltam, és beállítottam a másikat ami 6:45-kor kellett volna, hogy keltsen. Ébredtem fél8-kor, konstatálva, hogy ez nem jött össze...

[P:J][/P]Egy Lg Aréna és egy Lg Crystal közöt vacilálok. Mit tudtok pro és kontra? Illetve van olyan oldal ahonnan tudok appokat letölteni bármelyik lesz a nyertes? A Mammutban lévő LG márkaboltban azt mondták, h az LGnek nincs ilyen oldala.

Ha elég a 1,5 gb belső memória és nem kell a közvetlen telefonon levő aux bemenet,akkor crystal.Az arena is szép,de a crystal az más kategória.Én ha most venném,azt vennék.De az arena van annyira jó h nem éri meg nekem lecserélni.
Egyébként szinte ua a két telefon,kép,video kb hasonló,ugyanaz az s-clsss menü,dolby hangzás. A crystalba van két téma van,mig az arenába csak egy és ha jól tudom a crystalba a hátteret is lehet cserélni.

Köszi a választ! A Mobilarénás tesztet olvasva azt nem tudom, h mennyire gáz ahogy karcolódik. Egy LGchocholate-t cserélnék. Az is műanyag, karcoos is (mondjuk kulcs mellé dobva a táskában nem csoda), de nem zavaró a feket feglapon. LG APPStore elérhető vhol [link] kívül?

Az arena is karcolódik,attól hogy fém a hátlapja,azon egy ráfújt réteg van és az is tud karcolódni.A kijelzőn meg rajta hagyhatod a gyári fóliát,v később cserélheted is.
A crystalba csak a hátulján az a fekete műanyag,karcolódhat,melyhez hozzá se kell nyúlni a többi edzett üveg
Mintha úgy olvastam volna h év vége fele lesz elérhető a appstore.
Egyébként egy ilyen drága telot érdemes valamilyen tokban hordani.
[ Szerkesztve ]

Egyébként nem feltétlen a tesztre hallgatva kell itélni. A crystalra azt is irták,h kissé recseg ropog. Pár hónapja volt egy lg teszt a gm330 ról,melyre ugyanazt irták a tesztben, én nemrégiben megfogtam a MM-ban és akárhogy nyomkodtam elejét hátulját egy recsegő hangot nem tudtam kiszedni belőle.Páratlanul volt összerakva.Azóta több tulaj is aki fogta megerősitette,h nem recseg.
[ Szerkesztve ]

Kérném szépen segítségeteket erre a problémára:
-Ha bemegyek a saját mappába, azon belül a videókhoz, akkor nem látom a filmek neveit, hanem csak kezdőbetük szerint csoportokba rendezett fekete négyzeteket. Hogyan lehetne előcsalogatni a filmfájlok neveit? (a külső memórián lévő videók neveit kiírja.)
Té-s szoftos a teló.
THX 

Sajnos erre nincs megoldás a T-s softnál.
(nekem is ez van)
Csak a dátum szerint lehet keresgélni köztük. Elég buta dolog.
A konvertált filmeket ezért a külső memkarin tárolom. A saját készítésű videók vannak csak a belső memórián. Ezeknél legalább mutatja a kezdő képkockát és így be lehet azonosítani a filmet.

Üdv!
kicsit lemaradtam az olvasgatással, azért mert megvagyok elégedve a jelenlegi szoftal. de mégis megkérdem hogy ki melyiket ajánlja az enyém az amelyiken nincs playlist és 0 a vége
duvi most olvastam az összefoglalot mi ez a guglis home made offline gps megoldás elküldenél rolva valami infot privibe ha szépen megkérlek? köszi szépen
Mad W. Highflyer
(#4327) viewdetails válasza mindthecrap (#4316) üzenetére

Hmmm... Mi ez még egyszer? Küldesz egy linket letöltéshez?
shuffle vagy random? ehh... keveri-e vagy nem-e keveri-e? 

[ Szerkesztve ]

Frissült a T-és fw. V10v az új. 

Geosz!
Ugyan már! Nem divatból "fikázzuk" a T-s szoftvert! Egyszerűen nem szeretem, hogy lebutítják és elcsúfítják az Arenát! Ezekre az alkalmazásokra amelyekre nem, vagy alig tarthatsz számot a T-s ben, azokért a gyártó LG licenszet fizetett az együttműködésért pl a Googl-al, (nem csak Maps van benne) a Youtube-al. A T-s szoftver valamint a szolgáltató ezektől egyoldalúan megfoszt téged.
Lassúbb, tele van pakolva a saját butaságokkal. ..És az a bugyiciklámen! Atyám! Huh, de jó, hogy megszabadultam tőle! Jéé, a WIFI sem dob le 10 percenként! (hanemcsak 20) Nézdmár! Gyorsabb is az egész! Sőt, fényképezni is jobb vele, fürgébb! Külön van a videokamera funkció is! Igy egyból azzal is kezdhetsz! Ó, még az idójárásjelzs is működi! Helyzetemet azon pillanatban meghatározza. (bát kevésbé pontosan, mint a T-s FW) Beletekerhetsz a zenéidbe. Yutúbozhatsz a szállodai szobádban, 2-3 üveg bor mellett. Mint otthon.Csomó-csomó szívderítő apróság! Én is mindíg T-s voltam, de ez az első készülék, aminél kicsit kevesebbet kaptunk, mint amit vártunk volna a "fury" szoftver miatt. Én mostmár a megnyugvás tengerén hajózom, hála az open eu 2-nek... Próbáld ki!

Noh, a következőt szeretném elmondani.
Nem tudom már ki volt, aki megjegyezte, hogy tiszta FanClub érzése van a topiktól, de rég olvastam már bárkitől ekkora marhaságot. Énis leírtam, hogy mivel vagyok ki az összes vizekből a telefonnal kapcsolatosan, énis szívtam már vele, de megtanultam vele együttélni.
Akartam is mondani, hogy amióta az utolsó fagyásom volt a zenelejátszónál és megvolt az FR, azóta nomrálisan odafigyelve másolom a zenéket és a filmeket és kopp-kopp, egyszer se fagyott le, és tökéletesen működik.
Jó telefon ez. Kiváncsi vagyok, hogy mi lesz abban a szeptemberi frissítésben, tudnék jópár olyan dolgot mondani, amire igényt tarthat az egyszerű júzer, de én nekem O-s szoftverem van és a lejátszási lista se okoz gondot, ritkán teszek egy ilyenbe több, mint 30 számot, ha meg ez kell, akkor be a kedvencek közé és arra szűrök rá, így azt is létre lehet hozni, igaz a sorrendet nem én szabom meg, de....nem érdekel.
U.I.: Egyébként meg a hibái ellenére is elviselem, mert olyan mit egy jó Cadillac, nem tökéletes, de nemsok jön veled szembe az utcán
"De tágak a pupilláid, örökölted?"-WP7 Gamertag: CarajoEsp1

ÁMEN 

viewdetails!
Köszi a segítséget! Jó ez a fórum oldal.
Hát ez az outlook kompatibilitás még vhogy megoldható, mert legfeljebb begépelem
.
A hívókép sem olyan fontos, mert nincs mindenkiről kép.(Sőt inkább majdnem senkiről nincs, csak a haverok. A munkatársaimat és a kontaktjaimat meg nem fogom lekapni vhol. Na mindegy.)
A TEENDŐK viszont kár, hogy nincs kint. Legalább riaszt, mikor eljön az idő megtenni
?

Hali!
És beletudsz tekerni a zenékbe mind 2 módon?

Nektek meddig bírja az aksi?Nekem úgy tűnik 2 napot.kb. máfél óra beszélgetés és kb. ugyaennyi zene hallgatás. és egy evés nyomkodás.ez reális?

Fogalmam sincs, mert mi túrónak tekergetnék. 
Csinálok kedvenceket, vagy előadó szerint választok, vagy csinálok lejátszási listát, majd zene indul, hangerő beállít majd megy a zsebbe. Ott meg minek tekergetném?
De majd megnézem.

Mert mondjuk egy hosszabb kabarét hallgatsz.
Vagy egy nagy mixet. Vagy egy hangoskönyvet....stb....

Pontosan a mixek miatt.
Az aksi nektek hogy bírja?

nekem hullámzó, még ki kell tapasztalni mi meríti. néha 48-50 óra néha alig 24... és nem kétszer annyi használat mellett. de már rendeltem hozzá pótakksit, hosszabb napokon bevágom a táska aljára majd.

Nekem átlagos használat mellett 2 nap max 3G nélkül. Kevésnek tartom. Bár kicsit javul idővel.
A töltő állandó barátom 
[ Szerkesztve ]

Azért jól elkiabáltam, mert ma kétszer is lefagyott csontra a telefon úgy, hogy csak aksikivétel segített, de csak videólejátszás alatt. Egyszer memkariról, egyszer belső memóriáról..franc bele
Szoftver verzió: V10_O
Eredetileg: T-s Frissített a szoftver
Akksi töltés alatt: Egyszer Igen, Egyszer Nem
Hiba leírása: Videólejátszás alatt, kétszer is csontra kifagyott a teló, meg be tudtam hozni a kezelőfelületet, de csak annyit értem el vele, hogy az is ráfagyott a kijelzőre.
Akksi ki-be segített, mert nem kapcsolt ki. MIndekttő hosszú, majd egy órányi folyamatos filmezés alatt következett be.
[ Szerkesztve ]

akkor megnyugodtam
Nem az én aksim szar.És mennyibe került a pótaksi?

ezres körül van utángyártott

Nagy helpet szeretnék kérni!!
Próbálok FWt frissíteni és kiírja az LG szoftware frissítő progi hogy nem találja a készüléket.És nemis tudom feltelepíteni nem látja a gép csak adattár módban. pc suitban csak áll az egész mindeggy melyik usbbe dugom.ki se írja hogy új hardware vagy ilyenek. Mit csináljak?? 

Közben próbálgatom az a legrosszabb hogy nem írja ki hogy új harwer.Ha a telót Isincre állítom akkor eszözkezelőben ott az új hardware próbálom telepíteni és kiírja hogy nem tartalmaz a mappat olyan filét amivel telepthetné.Pedig próbáltam az infineonnal és a másik usb driverrel a leirtak szerint amit itt a fórumon olvastam. Másik gépen kellene megpóbálnom?

Sziasztok!
Egy ideje érik bennem a gondolat, hogy veszek egy Arena-t (a független 70k-s ár egész barátinak tűnik). A mobilarenas tesztben a cikkíró el volt tőle ájulva. Én viszont most attól vagyok elájulva, hogy ennek ellenére ebben a topicban szinte minden második hozzászólás valamilyen hibáról szól. Bugos a teló, nincs hozzá normális szoftver (egyébként is, mi az már, hogy tákolt szoftverek jobbak, mint a gyáriak
- grat az LG-nek).
Arról nem is beszélve, hogy pár hsz.-szel ezelőtt az akksi üzemidejét érik kemény kritikák (az 1-2 nap normál használat mellett tényleg elég siralmas).
Mindezek fényében már nem értem, hogy a teszt miért is olyan ömlengő hangvételű.
Talán fizetett hirdetés volt?
Most már nem tudom, érdemes-e beruházni egy ilyen készülékbe. A specifikációi nagyon jók, az ára is nagyon jó, a mobilarena tesztben is nagyon jól szerepelt, de ha ennél tovább lát az ember, és benéz ebbe a topicba, akkor már mindjárt rosszabb a helyzet.
Most akkor érdemes ilyen telót venni? Nincsenek nagy igényeim, de ha már 70k-t kiadok egy telefonra, akkor azért ne legyen már olyan, hogy nem lehet beletekerni a zenékbe (ez milyen durva már
), meg ne fagyjon már le minden nap kétszer, meg hasonlók... 

Mixet, pláne hosszút az életben nem hallgatnék, nem tartozik a zenei ízlésembe, könyvet meg hagyományos módon szeretek olvasni.
Miért raktok fel akkora mixet, stb., ha úgysem hallgatjátok végig?
Ez az amit nem tudok felfogni igazán.
Nyilván nagyon le vagyok maradva vagy bazi öreg vagyok, nem is kekeckedek tovább 

Az én Arenam nem fagy, bele lehet tekerni a zenébe és az akksija arányosan merül a "kínzással". 

Az enyém sem fagy, nekem pl. még sosem volt aksikivevős fagyim, mindig kijött a lassulásból... Az aksi témáról meg, hogy pl. az iphone is lemerül egy nap alatt kicsit keményebb használat mellett. Most két napig beteg voltam, és az ágyból egész nap szinte neteztem a telón (mellesleg tök jó dolog, hogy fekve is lehet nyomni
), hát bő fél nap alatt merülőre fogta, de nem is csodálom. Ezek a nagy kijelzők elég sokat zabálnak.
Ja, én is bele tudok tekerni a zenébe, bár szükségem eddig nemigen volt rá. A lejátszási listákra sem, mert nekem vagy 200 zene van ömlesztve amit random szeretek hallgatni, vagy albumonként, szóval szükségtelen, amúgy is lusta vagyok ilyenekkel molyolni.
[ Szerkesztve ]

Csak a félreértés elkerülése végett. A rózsaszín menü, és a mixekbe való beletekerés miatt akarom a softot lecserélni.Nem a készülékkel van bajom.Sőt imádom, pedig még csak 4 napja van nálam.Ezértis kérdeztem pl az aksi infót kinel hogy bírja. 

Hali!
most vettem arenat pár napja és azt szeretném kérdezni hogy zenelejátszás közben rázással lehet e számot váltani és a gyári fülesen lévő gomb is tud e esetleg számot váltani nálatok mert eddig akárhogy próbáltam nem jött össze?

Akinek a T-s szofttal baja van, kipróbálhatná az újat!
Egyébként nem tudom, hogy rázással vált -e, szerintem nem. A fülesen meg sztem nincs gomb (???).

1 van rajta azon keresztül lehet telefonálni is meg hívást felvenni csak eddig más fnkcióját nem tapasztaltam még. ls használj vki a telot stereo bluetooth fülhallgatóval ha igen akkor milyennel? és működik e rendesen?

Akkor mit mondtok, megéri a 70k-t? Esetleg más alternatíva hasonló összegért?
Igazság szerint már volt iPhone 3G-m, és félek, hogy csalódnék az Arena-ban. Itt van ez a mobilarena-s videó, ahol jól látható, hogy ha böngészel a telón, és húzod a weblapokat, akkor az szaggat. Azt is látni lehet, hogy ha pl. görgetsz, akkor néha "beveszi" azt a gombot, amire ráteszed az ujjad, hogy görgetni tudj. (Nem tudom, mennyire érthető a megfogalmazás.) Ezek ugyan apróságok, de kimondottan zavaró tud lenni, hogy a telefon lassú és a weboldal szaggat húzáskor, és ha görgetni akarsz, akkor a teló azt "hiszi", hogy rányomtál az adott gombra.
Ezek használat közben mennyire érzékelhető problémák?

Na akkor ma is megtudtam vmi újat
Már hogy gomb is van rajta...Páran írták itt, hogy Jabra BT3030-assal használják és működik nekik, én is olyat akarok rá venni, ha számot is tudok váltani úgy, hogy nem kell elővenni a telót, akkor már minden tökéletes lesz (a Jabra tudja azt is).
Szerk.: Hát ez tök pici gomb, jóhogy nem vettem észre. A mikrofon másik oldalán van, és csak hívást kezdeményezni/befejezni/felvenni jó. A zenelejátszóban nem csinál semmit.
[ Szerkesztve ]

aha köszi a tájékoztatást. előző kérdésre visszatérve át egy iphone meg egy arena között vannak különbségek nekem pár napja van arenam de eddig meg vagyok vele elégedve tény hogy néha szaggat a weboldal de ettől függetlenül rendesen betölt mindent a félrenyomásról meg annyit hogy a normál gombos telokon is van amikor félrenyom az ember hát ennél is megesik de én 4 nap után már nagyon simán tudom használni sms írásra is sztem ez egy jó telo és megérte az árát de mindenkinek más a véleménye és mások az igeényei.

Nem akartam ma beírni de mindegy...
Ez a teló nem csak egy szokvány cucc, annál több. Olyan dolgokat tud elérhető áron, amit eddig más nem. ( talán 5 éve a K750 volt ilyen korszakos) Fel kell fedezni, rengeteg a meglepetés, különösen annak akinek nem volt még hasonló tapiskolós telefonja, a többség ilyen. pl. nagyítás a képben, képváltások módja, gördölő menűk stb. Tehát az okostelefonok korábbi tulajai értékeljék, hogy ez az átlag népnek készült, ilyen lesz a jövő, elég magas a mérce. Nem kell hozzá ffokú szg ismeret, programozási zsenialítás, (Winmob) az van benne ami általában kell és kész.
Persze vannak hibái, de kevesebb, mint a többieknek. A fórum nem a hibákról szól, hanem a megoldás kereséséről, és ez nem mindegy. Remek dolog, hogy viszonylag könnyen lehet frissíteni a szoft-ot, szabadon - pl az SE ezt maga végzi. Nincs háttérkép csere, de van látvány és tudás csere és ez sokkal több!
Korábban voltak "bogaras" és citroenes, ma motoros klubbok, elgondolkodtató, hogy egy telefon is képes érzelmeket kiváltani, akár valamilyen közösséget szervezni. - erre példa az itteni példátlan sok hozzászólás. Szóval szerintem remek telefon, ajánlom mindenkinek.
Továbbá: a fülesen levő gomb kétszeri megnyomásával felhívja az utolsó számot.
[ Szerkesztve ]
Aki siet, annak nem jó megoldás az űrhajó.

hello!
azért csak a rosszról beszélünk mert a jóról felesleges (hiszen az lenne az elvárás). Ilyen összetett készüléknél evidens, hogy vannak hibák, anomáliák, kidolgozatlan részek.
nagy általánosságban a teló nagyon jó, álomszép a kijelző, többnyire gördülékeny a kezelés. nagyon szépen szól a gyári füles, érzékeny a wifi, nekem a gps is nagyon jól működik. amit vártam azt tudja, email kliens is szuperál már, kamera bőven elégséges arra amire nekem kell (van dslr-em is), a videó nagyon jó. hívások, tárcsázás, sms írás meglepően egyszerű és magabiztos.
emellett szerintem eltörpül a gyenge zenelejátszó, nehézkes böngésző (opera ftw
) meg az a pár apróság. például számomra felesleges a youtube wifi arra ott a laptop, de van akinek fontos lehet. a problémák zöme szoftveres ezért joggal élhet bennünk a remény, hogy egy komoly hivatalos fw frissítés meghozhatja az áttörést.

Játékokkal/alkalmazásokkal hogy álltok talált valaki valami érdemesebb darabot?
Ha van valakinek valami jobb megosztásra érdemes darabja akkor rakja ki pls.

Hát igen, de az iphone jóval drágább, mégsem tudtak ők se jobb aksit csinálni, ezért hoztam fel ezt példának.

A 70k-t szerintem simán megéri.
Hát a netezés az iPhone-on kényelmesebb ezt be lehet vallani. Eleve nagyobb a kijelző, meg maga a böngésző is jobb, de szerintem az Arena is megállja a helyét. Ha meg bizonytalan vagy, próbáld ki valahol.
[ Szerkesztve ]

Sziasztok! (Durva, hogy ez a fórum milyen gyorsan frissül...
)
Na péntekre jön meg az Arenám, ma hívtak 'tééééjék' adategyeztetésre.
Én ebben a 24x2500ft-os részletfizetési akcióval vettem, és 10et kell beadni. Az a 2.5k minimális, nem növeli annyira a számlát. 60-70k-m meg nem volt feleslegben...:S
Szoftverfrissítéssel kapcsolatban: Akkor t-mobilosok is legálisan frissíthetnek? Vagy csak a szeptemberben várható gyári szoftverfrissítés lehet majd legális?
[ Szerkesztve ]

Frissíteni frissíthetsz, arról, hogy emiatt elveszlik-e a garancia, jelenleg is viták folynak a fórumon. 

Nem tudom, hogy ezt nekem szántad-e, de én azért elvárnám a telómtól, hogy bele lehessen tekerni a zenékbe (még ha van is olyan, aki nem érti, ez miért jó). Ezen kívül jó lenne, ha nem fagyogatna, és nem produkálna hasonló érdekességeket.
Egyébként az SE volt talán az első, aki otthoni, ingyenes, online frissítést lehetővé tett, szóval az se igaz, hogy maguk végzik.
Persze vannak hibái, de kevesebb, mint a többieknek. - Való igaz, hogy még nem láttam a telefont "élőben", de a topicból nekem messze nem ez jött le. Az iPhone-nal (azért példálózok ezzel, mert valamelyest ismerem, hiszen volt már nekem is) pl. semmi gond nem volt. Szinte tökéletes a szoftvere, és remekül kezelhető. A Nokia 5800 érintőképernyője maga a rémálom, az Arenájé-ról pedig egyelőre csak azt látom a youtubeos videókon, hogy elég könnyen félre lehet rajta nyomni, pl. görgetésnél gyakran beveszi azt a pontot, ahova az ujjadat tetted. De remélem, élőben nem ilyen gáz a helyzet. 
(#4358) mindthecrap: Értem, köszi a véleményt. Nálam viszont fontos a jó zenelejátszó, elég sokat hallgatnék rajta zenét, főleg, ha tényleg olyan jó a fülese.
Az én szememben banális hiba, ha 2009-ben egy felsőkategóriás telefonban nem lehet beletekerni a zenékbe. Nem is értem, kinek pattant ki ez az ötlet a fejéből. De ha jól olvastam, ez csak a T-s változatra vonatkozik, az pedig engem nem érint, eszemben sincs olyat venni, ha ugyanannyiért megkapom függetlenül. (Inkább várok pár hetet/hónapot, mire összeszedem rá a 70k-t, minthogy aláírjak egy 2 éves szerződést, meg 2 éven át jöjjön a csek a törlesztőrészletetekkel. 2 év múlva egyébként is egy elavult készülék lesz, de te még mindig az új árát nyögöd... nem jó ez.
)
(#4361) Lopottmotor: Köszi a választ neked is. Mindenképp megpróbálom kipróbálni (ez de hülyén hangzik) a telefont, mielőtt megvenném. Remélhetőleg a debreceni Media-ban ki lesz téve, majd a napokban benézek. 
[ Szerkesztve ]

Hehe, Nokia N97 tesztjében írták a görgetőrutinról: ".Aki az 5800-t megszokta, annak az N97-tel sem lesz problémája, de azért a fasorban sincs a kezelhetőség egy iPhone, vagy akár egy LG Arena mellett."
Én is szeretem a görgetést benne! A minap azzal szórakoztam hogy a négy alapképernyő közül amiken a kedvenc képek/zenék meg a kontaktok vannak, azokat pörgettem be, cska meg kell találni, hogy hol kell megbökni, és tök jól pörögnek, nem lassul, meg semmi
Egyébként azt tegnap állapítottam meg, hogy akik youtube-os videón próbálgatnak érintős telókat, elég sokat bénáznak, mert gondolom először van kezükben olyan készülék. De hozzá lehet ám szokni, és akkor jóval kisebb lesz a félrenyomás esélye. nekem azzal van/volt legkevesebb gondom, hogy görgetés közben kinyitna valamit, ez max Opera minire jellemző.
Recon: most már kicsit kezded túlragozni a zenébe beletekerős témát. Bele lehet tekerni a zenékbe! Lehet úgy is, hogy ráböksz a sávra, és oda ugrik, ahova az ujjad nyomtad, meg a hagyományos módon a fwd gombbal is tudsz.
[ Szerkesztve ]

2 év gyári garanciával hol veszed meg 70 ért?
Én pont h t-nél akarom megvenni, 2 év hűséggel, ha bármi baja van javítják...
Az ilyen 1 év bolti garis telókkal az a baj, h a bolti garit vedd úgy h nincs is rajta, mert semmit nem ér
Ja meg majd 1 év múlva hiába akarod eladni, mivel nem lesz rajta gyári gari, senki nem fogja megvenni tőled
De azért nyugodtan szidd a t-mobilt

Most nem azért, de ha egy év múlva akarja valaki eladni, addigra az 1 év másmilyen gari is lejár...
A T-s telefon használt eladása is gáz, mert ott meg attól parázik az ember, hogy mi van ha akitől veszi, nem fizeti a részleteket és letiltják a készüléket. Persze nem a T-t akarom szidni, mert aki amúgy is náluk van, annak tényleg megéri így készüléket venni.
[ Szerkesztve ]

Hol lehet letölteni a v10m_02-es firmet?
[ Szerkesztve ]

Köszi a válaszokat, hasznosak voltak, viszont a túlragozást nem értem, valakik azt írták, hogy nem lehet beletekerni a zenékbe (talán a T-s változatokon, nem tudom pontosan). Ezen nincs mit túlragozni, ha ez igaz, az elég nagy gáz, ennyi.
(#4366) Dreadloord:
És ha nekem nem kell 2 év gari? Egyébként 1 év gyártói garival egy 10-essel drágább, tehát 80k, még mindig jobb, mint a T-nek 2 éven keresztül fizetni.
Arról nem is beszélve, hogy a topicot olvasgatva úgy tűnik, hogy a T-s szoftver a legbugosabb.
És nem mellesleg, had szidjam már a T-t, ha akarom.
Hisz megérdemlik. 

Szia Recon!
"Az én szememben banális hiba, ha 2009-ben egy felsőkategóriás telefonban nem lehet beletekerni a zenékbe"
Minden Arena fw-ben bele lehet tekerni a zenékbe.
Az a különbség a T-s és a későbbi "okosított" fw-ek között, hogy az alap verzióknál csak úgy működik a beletekerés ha nyomva tartod a számléptetés gombot.
Ennek a megoldásnak az a hátránya, hogy 5 másodperces ugrásokkal történik a tekerés, ergo kicsit lassú.
Az új fw-eknél már a csúszkával is lehet tekerni sokkal gyorsabban.
Egyből "odahúzod" ahova szeretnéd.

Köszi a választ, így már világos. Nekem a korábbi hsz.-okból nem ez jött le. Így viszont nincs gond.

Egyetértek, nekem is elsőként az volt a gondom - sok hozzászólással ezelőtt is - hogy igen gyenge a zenejátszója, tekerés, Idtag-ok használata stb. Én is sokat hallgatok zenét. Mára megszoktam, ez nem zenemobil, bár a játszás minősége kiváló, + Dolby, nekem a kedvencem.
Amikor megjelent aznap megvettem a 750-est. 2 gb-ig bővíthető memória, 240-320-as kép, mp3 játszás, és a kiváló 2 Mpixeles kamera, heti egyszeri töltés - 5 év múlva is! Akkor igen nagy durranás volt. Szerintem most az Aréna az, nem sorolom miért. A frissítést csak azért hibáztatom, mert a cég egyet rátesz az interneten keresztül és kész. Nem vagy döntési helyzetben, kicsit sem tudod variálni, ráadásul ezzel lehet játszani szórakozni és idegeskedni ha nem sikerül. Ezzel válik egyénivé, de mégsem Omn, vagy Nok okoska a sokkal több hibájával, csak el kell olvasni a mobilaréna fórumait,
A hasonló készülékek közül kiváló a fényképezőgépe, a IPh csak 2 Mpixel?, a videó DVD minőségű, ez sem semmi jelenleg. Szabadon tölthetsz zenéket, képeket, játékokat, nem kell feltörni, kikódolni. 8 GB belső ram? Az első szgépemen 20 Mb-os Winchester volt!
A képernyője pazar, néztem a napokban Iph-t és Omn-ot napsütésben, nekem ez jobban bejött. Közel 5 hónapja nyűvöm, kezdem megszokni a használatát és a billentyűs telókkal szenvedek ha fel kell venni. Jó tapasztalat, hogy egyre hosszabb az akku működési ideje, alap használatkor 3 napot is kibír, jellemzően csak telefon és némi tapiskolás, igaz túl vagyok a bemutatkozás szakaszán.
Persze, hogy ha összekeverek mindent, vagy túl gyorsan tapiskolom, könnyen lefagy, de ezt gyerekbetegségnek tekintem. Dolgoztam win 3.1-el is, az sokkal többet fagyott.
Aki siet, annak nem jó megoldás az űrhajó.

Ami az akksi üzemidőt illeti: ez egy nagyméretű kijelző. Tessenek már végre felfogni, hogy normál üzemmód mellett a 2 nap KIVÁLÓ eredmény, egy E klasszos Nokia képes 8 óra alatt lemerülni.
Meg kell szokni, hogy az ember este rutinból töltőre rakja, vagy napközben tölti a PC-n, esetleg a kocsiban.
[ Szerkesztve ]

A V10v_xx EU Vodafone szoftver. Hol frissült?

Értem, köszi.
Örülök a pozitív hangvételű véleményeknek, mert a topic olvasgatása közben eléggé elszomorodtam, hogy mennyi gond van vele. Így viszont látom, hogy azért ennyire nem durva a helyzet, úgyhogy továbbra is kiszemelt marad. Remélhetőleg 1 hónapon belül sikerül rá szert tennem, már alig várom.
Addig is megpróbálok vele élőben is "találkozni", mégis csak jobb, ha vásárlás előtt van rá módom, hogy kipróbáljam.
Először is. Ne vegyél ilyen telefont!!
1. A telefon sokkal kevésbé bugos, mint bármelyik másik, pláne nyitott
rendszerű "okostelefon".
2. Nincsenek "tákolt szoftverek", minden szoftver eredeti LG "gyári".
3. Az aksi idő kevés, de ez így van szinte minden ekkora képernyővel rendelkező és ilyen "vékony" telefonnál.
4. A fizetett hitdetésre való utalásodat a Mobilarena nevében KIKÉJÜK MAGUNKNAK és VISZAUTASÍTJUK!
Még egyszer mondom: Ne vegyél ilyen telefont! Próbálkozz ezen az áron más készülékkel, amely tudásban akárcsak megközelíti az Arena-t.

Tegnap amikor feldugtam a pc-re, megkérdezte akarok e szoftvert frissíteni.
Ráhagytam, nekiállt, töltött, mókolt, dolgozott, majd kiírta kész, minden rajtamaradt, adatok, képek zenék, programok. (semmi DOS ablak, semmi 40-50 lépés, semmi factory reset -bár ezt jól elbaxtam, mert mégis ráküldtem-
, na azt nem kellett volna, el is tűnt róla minden)
Utána néztem meg a verziót és ezt írta ki.
[ Szerkesztve ]

Szia!
Ha lesz egy kis időd és kitapasztaltad már az új softot, légyszíves írd le az újdonságokat/változásokat a v10j-hez képest. Előre is köszi! 

Ha K750-ről szól a megnyílvánulás, akkor: 176x220-as a kijelzője... 

Recon!
Én nem kedvelem annyira a telefont, bár most az Eu open szofttal sokkal jobb. Nálam meg tudod nézni a készüléket, összefuthatunk, én is debreceni vagyok.
Fagyások az új FW-vel is túl gyakran fordulnak elő nálam...
(2 nap 3x)
Szombaton jó nekem, írj privibe!

Most tényleg honnan tudom letölteni a v10m_02es firmet, mert ami korábban írtatok doc fájlba, azon nem szerepel... előre is thx
Támogatom a házigazdát, ne vegyen ilyen telót, aki kötekedni és szívódni akar. Erről a készülékről már többször is kiderült, h nagyon megéri az árát. Nincs ebben semmi, a k750 is 70k volt, amikor megjelent, rohantam én is rögtön a vodához, h legyen egy ilyenem. Meg is lepődtem, amikor megláttam a menüt.. 
A független egyértelműen jobb választás, ez minden telóra vonatkozik! Hardveraprón garanciális darabokat még elfogadhatóbb áron talál az ember.
Nézegettem a kis jabra BT620s eszközt, valaki megsugja, h kb hány órát bír alap használat mellett?
THX és Up a fórumnak! 
alig győzöm követni az Arenával! Jjja! Használjatok operát! Jobb mint a gyári böngésző, gyors, és ha könyvjelzőt pl a belépett gmailből ment ki az ember, akkor nem kell jelszavazni! Egyszeri telefon lerakó gomb nyomásra (piros gomb), pedig felajánlja, h kilépsz-e, de közben kialszik a kijelző fénye, ami szerintem hatékony mert így napi 2óra böngészéssel, minimális telefonnal nálam 3napot bír az akksi!

Valaki nézett már feliratos filmet Arénán? Mik a tapasztalatok? Egyáltalán lehet?
Jó, így utólag olvasva, belátom, hogy talán egy kicsit erősre sikerült az a hozzászólásom, ezért elnézést Recon fórumtárstól, csak kicsit kiakadtam a fizetett reklámos dolgon.
De amit leírtam az tényleg így van. Azok vagy nem hibák, vagy minden érintőképernyős telefon sajátja. Ez a telefon sem hibátlan és tényleg csak annak érdemes megvennie, aki az itt olvasott hibákkal, apróbb szoftveres gondokkal együtt tud élni. 

Ma megcsináltam én is az automatikus frissítést. V10_v lett a T-s szoftver.
A görgetés lendkerekes lett, meg mintha a fényképezés gyorsabb lenne.Hamarabb fókuszál.
Meg mintha az egész telefon gyorsabban reagálna minden parancsra.
pc suite módban csatlakoztattam a sz-géphez és a lenyíló menük közül kiválasztottam a telefon frissítését. Letöltött egy 210MB-os állományt és utána kb 15 perc alatt frissített.

Még annyi hogy megy a youtube wifin. Eddig nem támogatott volt.

geosz
Elmegy az LG a fenébe mostmár ezzel a követhetetlen frissítés jelzéseivel. 
Vélemény az új szoftverről?

Youtube wifin... Hmmm... És playlist van-e? 

Van lista. Beletekerni most is csak a léptetés lenyomásával lehet. De a számok görgetése könnyebb a továbbgördülés miatt.

Akkor a szokásos vesszőparipa: ha egy személy névjegyén beállítod a születésnapot, vagy évfordulót, és bekerül a naptárba, ott csak az illető keresztneve jelenik meg, vagy (ha ki van töltve a vezetéknév-keresztnév) a teljes? 

Remélem jól csináltam. A névjegynél kitöltöm az adatokat, majd bekapcsolom hogy kerüljön be a naptárba, és az adott hónapnál megjelenik a név?
Ott csak a keresztnév jelent meg.

sziasztok új vagyok itt egy hete vettem arénát és szeretném frissíteni v10j--ről v10v-re de ahogy letöltőm a b2cappsetupot utána lgupdate és a az lgmobile software updater agentet megnyitom mindig kiírja hogy runtime error miért van ez és mit szurok el

Veszek neked már egy határidőnaplót komolyan mondom

"Hivatalosan" felesleges frissítened, mert nincs új fw. Ahogy meg mi csináljuk, ahhoz itt a leírás:
[ Szerkesztve ]

Én úgy csináltam ahogy leírtam pár hsz-al lejjebb. Csak kattingatni kellett hogy akarom-e frissíteni. Meg volt egy lista az elején amiből ki kellett az arénát választani. Egyszerűbb nem is lehetett volna az egész folyamat.

Mégis másabb lett a telefon. Leírtam amit tapasztaltam. És a verziószám is változott.
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Most akarok venni egy ilyen telót a T-nél, nagyon tetszik a képek/videók/tesztek alapján. 
Olvasgattam a fórumot, sokszor kérdeznek be, hogy a FW update garivesztéssel jár-e?
Olvastam, hogy lutri, nincs rá hivatalos álláspont.
Az én kérdésem az lenne, hogy ha T-s FW-el frissítem, az jár-e garivesztéssel?
...the rain transformed.

Jah, bocsánat akkor, nem akartalak félre vezetni. Nekem független van és ahhoz nincs hivatalos frissítés, ezek szerint a T előrébb jár. Remélem nem erre értette az LG a szeptemberi update-et.