Akkor nem tudom mire gondolsz, mert keresésnél a Vezetéknév találatokat és a Keresztnév találatokat is kiadja. Azt szeretnéd, hogy csak a vezetéknév találatokat adja ki?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Mieza
(fanatikus tag)
Sajna ez a gyári soft nagyon alulteljesít.. youtue, google map semilyen formában sem indul.. mindent végigpróbáltam! Hamarosan hozzáfogok az új teleptéséhez, de még mindig nem tudom, h jár-e ez garivesztéssel
(nextel-hez szól a garim, valószinüleg "importtelcsi").
Kiderült, h a gépem sem akar bekapcsolni, így mostmár csak a teló maradt netre, pedig mindenki szólt, mióta itt vagyok ph!-n, h a Vargáné rt. Táp(GABA) igen gyenge pont a gépben.. 
Szoftver verzió: V10i
Eredetileg: gyári független
Akksi töltés alatt: nem
Memóriarekesz törlése után is fennáll: nem próbáltam
Nem tudom megérteni, h aki nem akarja építeni ezt a jól működő arénás topicot, az miért kezd el itt olvasgatni, leszólni egy telefont, amihez annyira sem ért, h megnézze milyen soft van rajta? A legtöbb problémámra megoldást találtam itt, érzelmek szempontjából csak pozitív, h minden nap mennyien hozzászólnak a témához.. 
Nekem majdnem minden kategóriában volt és még van is telefonom (3650-P900-5800-n95, T10-T28-k700-k750-k800, omnia stb) de a k800 óta ilyen "tömör", kézreálló és vállalható telót még nem láttam! A zárt op. rendszer kimondottan előny, amikor mindenki a sorozatos (netes) fagyásokról és a sebességről beszél, és ha meglesz az új soft szerintem a meglévő hibák nagy része is orvosolva lesz!
Aki "okosteló", vagy "mindegy csak ne LG legyen" hozzáállású, az húzzon el egy másik topicba én K850 vásárlás előtt szántam rá magam az ARENA-ra és a különbség drámai! Gondolok itt az anyaghasználatra és, h hasonló kategóriát még hónapokig nem tud kihozni a bajba jutott de mai napig minőséget áruló SE..
Hajrá LGArena! 
Németországban dolgozok, emailben keressetek! ★nézz szét a hegyek között: www.sikfo.try.hu ★ olbaidhun.blogspot.com
Tényleg hülye kérdés volt ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]
Egyszerű a megoldás. Fogod magad és a keresztnévhez ír be a teljes nevet 
"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

Mieza
(fanatikus tag)
Akkor már írhatja a vezetéknévhez is a teljes nevet, szerintem. 

viewdetails
(őstag)
Ébresztő problémások!
Szundi mód... be volt állítva?

viewdetails
(őstag)
Nem, olyat már nekem is csinált, ezért törlöm FR után mindig kézzel a memóriarekeszeket is.

viewdetails
(őstag)
Pontosan. Nem tudom miről hoztad át a telefonkönyvet, húzd le Outlookba, szerkeszd át, mert nem Vezetéknév-Keresztnév formátumban vannak a kontaktjaid, és töltsd vissza a telóra.
Elég intelligens módon mindkettőben keres, tehát ha beírod hogy Ka akkor listázza a Kamarásokat, és a Katalinokat egyaránt.

viewdetails
(őstag)
Nem, ez az M sajátossága, nekem is csak fájlnevet listáz, csak lejátszáskor veszi elő az id-taget.
[ Szerkesztve ]

Mieza
(fanatikus tag)
Akkor az "O" jobb.
Ha beletennék a lejátszási listát, akkor mindenkinek tökéletes lehetne.

viewdetails
(őstag)
Én egy testreszabható főképernyőnek jobban örülnék, ami listázza a teendőket. 
Nálam a zenelejátszás= FM-Transmitter, Zenelejátszó, (R) 
[ Szerkesztve ]

viewdetails
(őstag)
Tibson
Ennyit tud, FM módban. Bluetooth autórádióval viszont f*szán szól, próbáld ki, ha van rá lehetőséged.
Részletkérdés, szerintem.

DjKoxi
(fanatikus tag)
Köszönöm a válaszokat!
Valóban listázza mindkettőt
Átszerkesztem a neveket. Vodás kártyán volt a névlista egy régi kártyafüggetlen ericsonnal másoltam fel a T-mobilos simre.
(#4115) ForRedGlory válasza viewdetails (#4106) üzenetére
Ma én is megszívtam az ébresztővel, mondjuk figyelmetlenségből és nem azért, mert rossz. Annyi volt a gubanc, hogy hétfő-péntek viszonylatban volt csak beállítva hogy csörögjön és ma szombat van 
Lehet láma dolog, de nem hasonló miatt nem csörgött többeknek? Akár egyes napokat is be lehet állítani, aztán ha elfelejti az ember, akkor hiába állítja be, nem fog csörögni, ha nem állítja megfelelő napra a csörgést 
Az összes (okostelefon is) ezt csinálja. Keresésnél a beírt betűnek megfelelő keresztneveket is kiadja találatnak. Első bekezdés: [link] 
Com'è diverso il mondo visto da qui

Tibson
(újonc)
Köszönöm a válaszokat. Szerintem akkor ebből egy kábel mert aux csatlakozó van a kocsiban.
Amúgy nem tudtok valami vékon kis bőrtokot ajánlani a telefonhoz?
kb ilyesmire gondoltam:
http://www2.depo.hu/mobiltelefon_kiegeszito/tok/nepszeruseg-szerint-csokkeno/oldal-5
jja: garivesztés van soft cserénél vagy nincs?
Németországban dolgozok, emailben keressetek! ★nézz szét a hegyek között: www.sikfo.try.hu ★ olbaidhun.blogspot.com
Nna, talán ez egész korrekt, valakinek tapasztalat?
http://www.vatera.hu/lg_arena_km900_tok_km_900_bor_tok_lcd_folia_152090455.html

Tibson
(újonc)
Nálam a szundi ki van kapcsolva. Bekapcsolva nem emlékszem próbáltam-e már.
Kösz a segítséget sajnos bluetooth csatlakozási lehetőség tudtommal nincs a kocsiban így marad a kábel.

YamatoVTEC
(tag)
Engem most hétvégén nagyon kisegitett az FM Transmitter,bedugtam még az adatkábelt és elég jó volt a minöség.
Nem CD minöség de arra tökéletesen jó volt hogy szóljon valami,mert fejegységem elromlott.
The Power of Apple , 4Ever Honda

martin riggs
(újonc)
Hello Mindenki,
Én még új vagyok ezen az oldalon, de elég sokat elolvastam a kommentekből, próbáltam informálni magam a telóval kapcsolatban, de nem sikerült ezek szerint elég jól
, mivel egy kis segítségre szorulok. A telepítéshez szükséges minden programot, leírást stb... letöltöttem. A leírásnak megfelelően csináltam mindent - úgy gondolom - de a 34. lépésnél hiába adom meg azokat a dolgokat amik abban le vannak írva, a legutolsó lépést követően - ahol csak meg kell adni simán, hogy milyen SW lesz telepítve - nem ugrik fel a tálcáról a support tool ablak, nem csinál semmit a gépem. Próbáltam, hogy kézzel elindítottam az analysist, de mivel az legfrissebbnek találta a telón lévő SW-t, nem csinált semmit továbbra sem. Többször újraindítottam mindent, az elejétől kezdve, megismételtem a frissítési lépéseket, de itt minden esetben elakadtam. Van valami ötletetek, hogy mi a fene lehet a probléma.
Csináljak factory resetet, mielőtt telepíteném az új SW-t, vagy mi??? Köszi a segítséget előre is.
(#4123) ForRedGlory válasza martin riggs (#4122) üzenetére
Kicserélted a két dll filet? Szerintem nem. Töltsd le, írd felül és már menni is fog a frissítés. 
[ Szerkesztve ]

Szati20
(újonc)
Én általában úgy szoktam megsívni, hogy elfelejtem benyonmi azt a szép nagy OFF gombot On-ra. Szépen végigtekergetem a mutatókat, elmentem, okés. Aztán mostanában már jól megnézem van-e kis óra ikon az idő mellett. 

Cathrine
(kvázi-tag)
Szoftver verzió: V10a
Eredetileg: független
Akksi töltés alatt: nem
Memóriarekesz törlése után is fennáll: nem próbáltam
Hiba leírása: Óra nem akart csörögni.
Ma csörgött az órám.
Nálam az volt a "megoldás" (bár lehet, hogy átmeneti), hogy kitöröltem az ébresztéseket, és újra elmentettem őket. Így most minden jó volt, kíváncsi vagyok meddig fog így működni.
On a day like today - the whole world could change, The sun's gonna shine - shine through the rain. On a day like today - no one complains, Free to be pure - free to be sane. On a day like today...

Cathrine
(kvázi-tag)
Nem, nekem 'napontára' volt beállítva, és nem volt szundi módban. Ja, és én benyomtam a gombot, már csak azért is, mert minden nap szólnia kéne, és egyszer abbahagyta.
[ Szerkesztve ]
On a day like today - the whole world could change, The sun's gonna shine - shine through the rain. On a day like today - no one complains, Free to be pure - free to be sane. On a day like today...
(#4127) martin riggs válasza ForRedGlory (#4123) üzenetére

martin riggs
(újonc)
Köszi a választ s tényleg, bár nem tudom hogy nem sikerült lecserélnem, mikor többször is bemásoltam a mappába, de így már elindult.
Sajnos azonban további gondom akadt. Rögtön az első újraindulás után Time out hibával megállt, mintha nem akarná érzékelni a telefont a gép. Pc suite+ USB uninstall, majd újrarak az egész. Azonban ezt követően olyan problémám lett, mint eddig érdekes módon nem. Most ott tartotok, hogy legszívesebben kukába dobnám az egész cuccot, fogalmam sincs mi a nyűgje.... Bemásoltam az indulástól a kidöglésig a logot, tud valaki esetleg segíteni?? HELP!!!

21:10:13 : [C:\LGMobileUpgrade] µđ·şĹ丮 »čÁ¦ ˝Ăµµ
21:10:13 : RemoveDirectory1 Error(2)
:\LGMobileUpgrade
21:10:13 : Start Date : 2009-08-29 21:10:13
21:10:13 : -------- Buyer Test mode ---------
21:10:13 : [C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone] µđ·şĹ丮 »čÁ¦ ˝Ăµµ
21:10:13 : RemoveDirectory1 Error(2)
:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone
21:10:14 : *****CheckOS Start********
21:10:14 : Microsoft_Windows_XP_Home Edition_
21:10:14 : *****CheckPCSyncPrograms Start*****
21:10:14 : PCSyncPrograms Not Found
21:10:14 : SetEmerModeAT()
21:10:14 : _IsConnectedPhone Call
21:10:23 : _IsConnectedPhone(1)
21:10:23 : 0 - NotConnected.
21:10:23 : 1 - Normal connect success
21:10:23 : 2 - Emergency connect success
21:10:24 : ***** Port => 14
21:10:24 : Checking the connection with the cell phone...
21:10:24 : dwWaitResetTime(40000 ms)
21:10:25 : Phone Mode(1)
21:10:25 : *****GetPhoneType Start*****
21:10:25 : Phone Type : INF
21:10:25 : *****GetPhoneModel Start*****
21:10:30 : Phone Model : KM900
21:10:30 : *****GetPhoneBinaryVersion Start*****
21:10:35 : Phone Bin Version : V10J_00
21:10:35 : *****Get ESN / IMEI / MEID Start*****
21:10:40 : ESN/IMEI/MEID : 352154034730985
21:10:40 : *****GetPhoneNumber Start*****
21:10:45 : Phone Number : 35215403473098500
21:10:46 : ŔÎÁő °Ë»ç ĆĶó¸ŢŸ - ESN_IMEI : 352154034730985, Model : KM900
21:10:46 : *******CheckBinVersion***************
21:10:46 : New Bin Version(V10M_02), Current Ver(V10J_00)
21:10:46 : *****Start _GetBatteryLevel*****
21:10:51 : Battery(3)
21:10:54 : *****CheckPCSyncPrograms Start*****
21:10:54 : PCSyncPrograms Not Found
21:10:55 : CLGMobileHttp Class ĽŇ¸ę˝ĂŔŰ.
21:10:55 : CLGMobileHttp Class ĽŇ¸ę...
21:10:55 : ****************CheckAndDownload********************
21:10:55 : ******Extract Start C:\V10M_02.kcd*****
21:10:55 : Model Dll Dir(C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone\)
21:10:55 : ExtractInfo Error(0)
21:10:55 : Extract cab file error.
21:10:55 : [C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone] µđ·şĹ丮 »čÁ¦ ˝Ăµµ
21:10:55 : RemoveDirectory1 Error(2)
:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone
21:10:56 : !pUpgrade->StartProcessing ... PostMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR
21:10:56 : CLGMobileHttp Class ĽŇ¸ę˝ĂŔŰ.
21:10:56 : CLGMobileHttp Class ĽŇ¸ę...
21:10:56 : Page_Error şÎşĐŔÔ´Ď´Ů
21:10:56 : OnStepMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR delete m_pLGCyonUpdate
A V10M_02 C:\ gyökérben van? Mert nem tudja kicsomagolni, ahogy látom. 

ToMiRRo
(újonc)
Azt észrevettétek, hogy ha vízszintesen van a teló (pl egy asztalon, és nem emeled fel) nem nagyon akarja érzékelni az érintést, vagy ezt csak az enyém csinálja?

duvi
(őstag)
A kapacitív képernyő miatt jobb az elektromos vezetőképesség ha kézben tartjuk.
Ezért reagál rosszabbul ha leteszed bárhova és úgy próbálod használni.
Samsung S8530 Wave II / 32GB Kingston Class4 / Bada 1.2 KA1 ------------------"...the code is more of what you call guidelines than actual rules..."

martin riggs
(újonc)
Igen, ugyan ott van a C:\ mint eddig. Nekem az furcsa, hogy azt is írja, hogy a PCsync programot nem találja
....
Az nem érdekes, nekem is ezt írja.
Hol cserélted le a DLL fájlokat és mire?
(A C:\ LG-Utils könyvtárban kell, azokra, amelyek a leírás 24-es pontjában vannak linkelve egyenként. "LGMobileDL.dll (84 KB) and LGMUpgradeDL.dll (440 KB)
)"
[ Szerkesztve ]

martin riggs
(újonc)
Igen, ott ahogy a leírásban is van, a 4123-as válaszba berakott linkből szedve.
Nem tudom, abban mi van, de az lgarena megfelelő oldalán leírtakat kövesd. Az általam linkelt dll-ek is onnan vannak.
(Nem is értem, hogyha a leírás alapján csináltad, mi szükség volt arra a zip-re?
)
[ Szerkesztve ]

iistii
(kvázi-tag)
Amúgy én csak azt nem értem miért ilyen bonyolult frissiteni?!?
TWRM_00 (VADM mod)
Talán, mert ez "nem hivatalos" frissítés... 

mindthecrap
(kvázi-tag)
ma is tanultam valamit: az adattár mód két pofára zabálja az akksit
szerencsére nem minden nap másolok fel-le 3-4 gigát de azért durva főleg hoy állítólag tölt is közben.

martin riggs
(újonc)
Így is u.a. probléma. A 3. pont linkjében lévő DLL fájlokra meg se indult a frissítés, ahogy korábban írtam..
Akkor passz. Mivel nem vagyok ott, nem látom, mit csinálsz rosszul.
Tisztelt Racecam
Volna egy kérdésem:
És mivel "nem hivatalos" így ugrik a gyári gari is?
Ha senki sem reagál kénytelen leszek máshol is feltenni a kérdést 
mindthecrap Tőled is kérdeznék, ha megengeded:
Ez az "adattár mód" csak akkor eszi az akksit, ha éppen rámásolunk, vagy akkor is, ha csak úgy foglalja valami a helyet(ez mondjuk elég érdekes lenne)?

[ Szerkesztve ]
Elméletileg igen. [link]
A gyakorlat azonban azt mutatja, hogy ha csak nem szoftveres probléma miatt viszed szervízbe a telefont, általában nem foglalkoznak vele. (Sokszor még akkor sem.) De ezt ne vedd készpénznek, hangsúlyozom, elméletileg garanciavesztéssel jár.
(#4142) viewdetails válasza mindthecrap (#4137) üzenetére

viewdetails
(őstag)
Valami nem kerek ott. Tölt. Nekem rendszeresen adattármódon van fenn a gépen, és idővel ki is írja, hogy vegyem le a töltésről, energiatakarékosság miatt.

viewdetails
(őstag)
Ezt így konkrétan nem tudtam, de valóban rosszabbul reagál ha nem kézbe fogom. De még így is van amikor többször kell rátapicskolnom, főleg az exponáló gombra, pedig a kezembe tartom.
(#4144) viewdetails válasza martin riggs (#4138) üzenetére

viewdetails
(őstag)
Próbáld meg egy másik gépen.

duvi
(őstag)
Csatlakozom viewdetails-hez. Adattár módban nekem se merül az akksi.
Pont ellenkezőleg! Épphogy tölti az usb-n keresztül. Ha elég ideig hagyom Adattár módban, szépen maxra felnyomja és kiírja, hogy szedjem le a töltőről....
Azt tudom elképzelni, hogy pont határeseten volt a töltéskijelző és másolás közben ugrott vissza egy rublikát a kijelzőn.
De ilyesmi tapasztalható bármelyik telefonnál. (pl: kikapcsoláskor 3-ból kettesen volt, de amikor visszakapcsoljuk felugrik hármasra pedig nem volt töltve közben)
olbaidhun:
A frissítés miatti garanciavesztésről nemrég érdeklődött Proti20 a T-nél és azt mondták, hogy nem jár garanciavesztéssel.
Ha biztosra akarsz menni, kérdezd meg te is a garancia vállaló cégedet.
A lényeg, hogy frissítés közben ne legyen fagyás, áramszünet, restart!
Ezekben az esetekben ugyanis jó eséllyel behal a teló végleg.( eddig csak 1x fordult elő itt a fórumon ez)
Samsung S8530 Wave II / 32GB Kingston Class4 / Bada 1.2 KA1 ------------------"...the code is more of what you call guidelines than actual rules..."
Nem árt, ha nem egy low power (100mA) USB portra, nomeg nem az elolapra dugod a gepet (nagyobb ellenallas a hatlapihoz kepest). Ha mondjuk regi laptopod van, aminek csak low poweres portjai vannak, kerits egy tapegyseges USB hubot, az akkud halas lesz erte.
Break Driven Development

Don Dög
(újonc)
Akinek nem ébresztett a teló, azoknak milyen csengőhang van beállítva?Mert ha saját hang van beállítva és azzal történik vmi (átnevezés, törlés, áthelyezés...) akkor az is okozhat ilyen gondot. Nekem egyedül ezért nem ébresztett...

Nettyke
(újonc)
Hello!
A segítségeteket szeretném kérni...nekem egy LG arenám van és nem tudom hol és hogyan kell regisztrálni DivX VOD-ot???? 
Racecam és Duvi kollégáknak nagy köszönet, már éppen készültem felhvni a nextelt, h mivan a gar.vesztéssel szoftvercserekor, de rájöttem, h nyugodtan hívhatom, mert az enyém gyári független és biztos szivatósabb 
még egyszer thx !
Nettyke:
beálltások>kapcsolat>Divx VOD reg 
[ Szerkesztve ]
Nem tudom, mi szívatósabb, de a GSM boltokban (ahol általában külföldről behozott telefonok vannak, ezért a jó, Áfa nélküli ár), kifejezetten szólni szoktak, hogy ne frissíts szoftvert a telefonon, mert ugrik a gari. (Mondjuk ez eddig engem nem nagyon zavart.
)
[ Szerkesztve ]