Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#3951) YamatoVTEC válasza ForRedGlory (#3948) üzenetére

YamatoVTEC
(tag)

Minden FW frissités után kell Factory Resetet csinálni,ahogy a leirásomban is le van irva.
Arra vigyázz hogy Factory Reset alkalmával minden személyes adat,zene,videó,sms,fotó el fog tünni,szóval elötte nem árt lementeni ezeket.

1809#×900# , ezzel be tudod hozni a szervizmenüt és ott lez a listában a Factory Reset.

The Power of Apple , 4Ever Honda

(#3952) Racecam válasza fiktív1 (#3945) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem, azt gondolom, hogy nem minden klappol.
Az esetek döntő többségében amennyiben nem ment a frissítés, az user error volt. Utólag általában kiderül, hogy ja, azt is fel kell rakni, ja azt is ki kell cserélni, ja a c:\ gyökérbe kell másolni a .kdz-t, ha már azt írom a dos ablakba stb.
Szóval, azt mondom még egyszer, figyelmesen elolvasni, pontosan követni. :K

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#3953) YamatoVTEC válasza fiktív1 (#3949) üzenetére

YamatoVTEC
(tag)

Ezt nekem akartad irni? :D
Megoldható a segitség...laptopod van vagy PC-d?

(#3954) ForRedGlory válasza YamatoVTEC (#3951) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tudom hogy kell csinálni :)

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

(#3955) YamatoVTEC válasza viewdetails (#3950) üzenetére

YamatoVTEC
(tag)

Aztán meg panaszkodnak hogy nem megy ez meg nem megy az...persze hogy nem megy,mert az elözö parancs cimzések és egyéb dolgok bekavarták az újat :)
Egy FR segit ezen a dolgon...persze elöfordulhat hogy valakinek jól müködik de ez csak szerencse kérdése.

(#3956) YamatoVTEC válasza ForRedGlory (#3954) üzenetére

YamatoVTEC
(tag)

bocsi azt hittem hogy nem tudtad a kódot...sokan panaszkodnak,inkább beirtam :D biztonság kedvéért

(#3957) viewdetails

viewdetails
(őstag)

V10D-sek!

Ha van rá módotok, a következőket csekkoljátok már le:
- GMail a beépített levelezőből IMAP-en
- Videó felvétel készítése memóriakártyára
- Hívókép outlook szinkronizáláskor változik-e
- Ha valakinek megadsz születésnapot, teljes névvel kerül naptárba, vagy csak keresztnévvel.

Thx.

(#3958) YamatoVTEC

YamatoVTEC
(tag)

Egyébként felraktam a V10D_01et amit irtatok...eddig jól szuperál.
Még sokmindent nem tudtam kipróbálni de FM transmitter van,Magyar nyelv van,lejátszási lista készités müködik...többit este leirom

(#3959) mjmjrgdb

mjmjrgdb
(újonc)

Nem találom amit mondtál a Vistával kapcsolatban:(

(#3960) viewdetails válasza mjmjrgdb (#3959) üzenetére

viewdetails
(őstag)

http://logout.hu/tema/re_lg_km900_arena_az_arenan/hsz_3876-3876.html

Erre gondoltam.

(#3961) mjmjrgdb

mjmjrgdb
(újonc)

hibátlan a dosos rész hibátlan az elemzés és kiírja a letöltésnél hogy kicsomagolási hiba
................

(#3962) Racecam válasza YamatoVTEC (#3958) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Youtube WiFi-n? :F

mjmjrgdb: .kdz fájl a c:\ gyökérben, dll fájlok kicserélve a 24-es pontban szereplő dll fájlokra? :F

[ Szerkesztve ]

(#3963) mjmjrgdb

mjmjrgdb
(újonc)

Igen...........nem lehet hogy a telefonnal van a gond mert volt pár telóm és mindet tudtam frissíteni.........********

***** Erre nem vagyunk kíváncsiak... :(

[ Módosította: Racecam ]

(#3964) viewdetails válasza mjmjrgdb (#3963) üzenetére

viewdetails
(őstag)

USB-n, adattárként látja?

(#3965) mjmjrgdb

mjmjrgdb
(újonc)

NEM RENDESEN PC SUITE

(#3966) viewdetails válasza mjmjrgdb (#3965) üzenetére

viewdetails
(őstag)

?

(#3967) mjmjrgdb

mjmjrgdb
(újonc)

pc suite-ban csinálom :)

a dosnál mikor nyomok egy entert ott feljon a country meg a nyelv ........ott mit csináljak ?

(#3968) viewdetails válasza mjmjrgdb (#3967) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Válaszd ki a magyart/magyarországot. De ha elolvastad a leírást, azt már előre beállítottad... ;)

(#3969) mjmjrgdb

mjmjrgdb
(újonc)

beállítottam de mindig megkérdezi.........:(

(#3970) jooker82 válasza Racecam (#3962) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Már észrevettem korábban,csak most irom...örülök,hogy kivetted az első hsz-ból azt a samsung telefont meg leirást,valahogy már irritált h AS nek fontos volt,hogy a konkurens legnagyobb telefonjának tesztjében,nyitóként egy samsung mobilt lássunk.De általában igy csinálja,egy pár dicsérőszó után/ami csak látszat/ leirja az ő hasonló samsung modelljének a többettudását.. fizetik nincs mese.. :C
A mai arenás hirben is olyasmit irt...
köszönet érte :K

[ Szerkesztve ]

"A játék,az nem játék"..:)

(#3971) DjKoxi

DjKoxi
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Pénteken jön meg az Arénám, ( T-mobil ) csatlakozom majd a topikhoz. Már egy pár napja olvasgatok kb 1000 hsz-nél tartok.
Remélem az elégedett táborhoz fogok tartozni, nagyon várom a telot!

[ Szerkesztve ]

(#3972) Mieza

Mieza
(fanatikus tag)

Szerintem sem a telefonnal, sem a szoftverfrissítéssel nincs gond, minden simán, és úgy működik ahogy kell! :)

Aki mást mond, az valamit nagyon rosszul csinál...

(#3973) YamatoVTEC válasza Racecam (#3962) üzenetére

YamatoVTEC
(tag)

kipróbáltam,sajna az nem müködik :(

Emlitettek valahol egy V10O_03as FW-t de seholsem találok még ilyet...lehet hogy elirás lenne?

(#3974) YamatoVTEC

YamatoVTEC
(tag)

Akinek olyen FW-je van amiben müködik a Wifis Youtube,az léci irja már le a Wifi beállitásait amit a Szerviz menüben talál meg...
lehet hogy csak cimzés probléma az egész és elég átirni valamit.

(#3975) animoo válasza YamatoVTEC (#3974) üzenetére

animoo
(senior tag)

Ez nem rossz gondolat!

Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com

(#3976) YamatoVTEC válasza animoo (#3975) üzenetére

YamatoVTEC
(tag)

áá már csak szinte utolksó ötletként jutott eszembe de lehet hülyeség...neked esetleg megy a Youtube?

(#3977) caverinha

caverinha
(tag)

Sziasztok,azt hol lehet beállítani,h ha csatlakoztatom a telcsit a géphez,akkor ne töltsön usb-n keresztül? Előre is köszi a választ!

(#3978) YamatoVTEC válasza caverinha (#3977) üzenetére

YamatoVTEC
(tag)

Azt sehol :)
Az USB kábel lábai úgy vannak bekötve hogy töltenek is egyúttal,gondolom nem akarod szétvagdosni az USB kábelt...

(#3979) caverinha válasza YamatoVTEC (#3978) üzenetére

caverinha
(tag)

jah,értem,akkor mind1,köszi!

(#3980) YamatoVTEC válasza caverinha (#3979) üzenetére

YamatoVTEC
(tag)

Nincs mit :)
Miért akartad azt hogy ne töltsön?Ezeket az akksikat bármeddig és bármikor lehet már tölteni,ugyanis az akksiban van túltöltés védelem.

(#3981) Racecam válasza YamatoVTEC (#3973) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Akkor egyelőre maradok a V10B_02 EU opennél, ez eddig a legjobban bevált szoft, és nincs is kedvem újra és újra formálgatni a telefont a "saját képemre", nem beszélve a lejátszási listák létrehozásának idegtépő "mókolásával". (Erre azért van szükségem, mert aac-ben kódolt számaimnak képtelen kiolvasni az ID tag-jeit.) Majd, ha valami nagy durranás lesz egy új szoftban, akkor rászánom magam. :)

[ Szerkesztve ]

(#3982) animoo válasza YamatoVTEC (#3976) üzenetére

animoo
(senior tag)

Nem megy, kidob nem támogatott szolgáltatás üzenettel. Dehát ezen nincs mit csodálkozni, v10m van fent.Annyira nem is izgat, itthon nem Wifi van, ha videózni akarok, nézem a gépen, persze, ha működhetne, én is megcsinálnám.
Viszont az a gyors szoft, amiben nincs magyar nyelv, felkeltette az érdeklődésemet. De még nem merek belevágni :)
Egyébként megjött az új fólia, ezt szépen fel tudtam rakni, tök jól néz ki.

Egyébként vicces, de az Arenában az is jó, hogy pont ideális a mérete meg a formája a nyakhoz odaszorított telefonáláshoz (amikor mindkét kezünk foglalt pl. meló közbn), tök kényelmes :DD

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com

(#3983) daveed_14

daveed_14
(kvázi-tag)

sziasztok!
milyen a zene lejátszás minősége fülessel? igazából arra lennék kíváncsi, hogy melyik jobb, egy sony walkman, vagy az aréna.
a válasz(t)/okat köszi!

..." I keep dreaming you'll be with me"...

(#3984) zack válasza Racecam (#3981) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én a V10B_03 vagyok így. :K
Csak akkor cserélem, ha tuti jobb és gyorsabb lesz az új. Én is rühellem beállítgatni, főleg ha ráadásul nem is jó az új. :U

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#3985) caverinha válasza YamatoVTEC (#3980) üzenetére

caverinha
(tag)

Csak azért szerettem volna,h ne töltsön usb-n keresztül,mert gondoltam,h nem tesz jót neki,ha vmit átpakolok telóra és akkor a sokszori csatlakozás nem tenne jót az aksinak.
PSP-mnél is kikapcsoltam az usb-s töltést aksi kímélés szempontjából.

(#3986) YamatoVTEC válasza Racecam (#3981) üzenetére

YamatoVTEC
(tag)

Én is most egyelöre maradok ennél a V10D-nél...Youtube nem izgat annyira :D
Amit tud ez az FW az meg egyelöre böven elég nekem.
A legjobb az lenne ha saját magunk össze tudnánk hozni egy KDZ filet...és mindent belepakolni ami kell.

Ahogy nézegettem a Wifi beállitásokat,szinte semmit sem lehet állitani mert automatikusan vissza is állitja.
Amit észrevettem hogy vannak Wifi tanúsitványok minden FW-ben és bizony nincs benne Magyar szabványu.Tehát lehet ez is gond.

(#3987) YamatoVTEC válasza animoo (#3982) üzenetére

YamatoVTEC
(tag)

Mennyibe került a fólia?Én leszedtem a gyárit mert kiváncsi voltam hogy tényleg érzékenyebb-e.Valóban jobb egy kicsit.
Tényleg karcálló kijelzöje van?Itt olvastam valahol,mert ha nem akkor veszek énis egy fóliát.

Másik dolog , iPhone 3G-re létezik egy nagyon szép keménytok kollekció,úgynevezett Noel Collection.
Nekem nagyon nagyon tetszik és az lenne a kérdés hogy nem tudtok olyat Arénára?Féltem a kicsikét de valami csúnyasággal meg nem akarom elronditani.

(#3988) YamatoVTEC válasza caverinha (#3985) üzenetére

YamatoVTEC
(tag)

Nyugodt lehetsz,Li-Ion és Li-Polymer akksikat már bármeddig és bármikor tölthetsz...

(#3989) Mieza válasza YamatoVTEC (#3986) üzenetére

Mieza
(fanatikus tag)

Nekem megy a WiFi-n a Youtube, de én v10o_02-es vagyok.
Semmit nem állítottam, alapból jó volt.
De az angol fórumon is írják, hogy azért egy-két kivételtől eltekintve mindenkinek megy ezzel a szofttal.
Csak hát nincs benne lejátszási lista, ami sokaknak kellene. :)

(#3990) YamatoVTEC válasza Mieza (#3989) üzenetére

YamatoVTEC
(tag)

Jaja,azzal nekem is ment Wifin keresztül :)
Hátha hamarosan elöbukkan egy teljesen jó FW

(#3991) animoo válasza YamatoVTEC (#3990) üzenetére

animoo
(senior tag)

A tükrös 2990,- volt speedhopban, a sima szerintem vmivel olcsóbb. Én féltem. Elvileg karcálló, meg edzett üveg, mint a Secreté, de én pl. a fülbevalómtól féltem telefonálás közben, ahogy fentebb is említettem. Egyébként sztem ezen a fólián keresztül kicsit érzékenyebb, mint a gyárin keresztül.

Yamatovtec: indiszkrét kérdés, de te a saját Arenádat árulod a mobil hirdetéseknél? :P

[ Szerkesztve ]

(#3992) iistii

iistii
(kvázi-tag)

Ehhez a WiFi-s Youtube-hoz csak annyit hogy ne az alap böngészővel nézdd hanem Bolt Browserrel az alapból letölti 3GP-be és megtod nézni telón, sztem fontosabb a lejátszási lista...
Lenne 1 olyan kérdésem hogy olyan program létezik-e amivel tudok torrentet tölteni?

TWRM_00 (VADM mod)

(#3993) opela válasza iistii (#3992) üzenetére

opela
(újonc)

Szia létezik itt [link] találsz párat ami java-s de nekem nem sikerült működésre bírni.

(#3994) cukorborso01

cukorborso01
(újonc)

Animoo lenne egy kérdésem!
Hol rendelted a fóliát? Kérlek adj egy linket, nagyon megköszönném ( a gyári már elég csúnya)!
Köszi előre is! :)

(#3995) YamatoVTEC válasza cukorborso01 (#3994) üzenetére

YamatoVTEC
(tag)

ha jól emlékszem a Speedshop-nál rendelte

(#3996) animoo válasza YamatoVTEC (#3995) üzenetére

animoo
(senior tag)

Így van. www.speedshop.hu, nagyon korrektek, csak ajánlani tudom!

(#3997) iistii

iistii
(kvázi-tag)

Köszi opela a gyors választ
Van ez a mobTorrent amit nemteljesen értek mert arena-n nem fut viszont sanyi ericsson w760-on igen ami jóval régebbi mint az arena... :(

TWRM_00 (VADM mod)

(#3998) YamatoVTEC

YamatoVTEC
(tag)

Van egy új FW ahogy látom...Hong Kong,V10G_00
vagyis én még tuti nem láttam,meg oda van irva mellé hogy "new"

(#3999) opela

opela
(újonc)

Hali nem tudjátok ez mennyire új firmware EUROPE OPEN V10D_01 azt írják elviekben mellette h új ? Köszi :)

(#4000) YamatoVTEC válasza opela (#3999) üzenetére

YamatoVTEC
(tag)

eléggé új,nekem most ez van fent.
Valamelyik nap ki fogom próbálni a Pacific V10G_00 és Hong-Kong V10G_00 FW-ket

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.