800 forintos autós töltő van hozzá. Csak szólok. ;)
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
viewdetails
(őstag)

bkvfan
(lelkes újonc)
Ezzel is tisztában vagyok.
De azért mégis kiváncsi lennék hogy valaki tölti-e így a készülékét.

viewdetails
(őstag)
Nem tudom milyen feszelyt bocsájt ki magából a cucc, de gondolom határértékeken belül van, szóval elvileg mehet.

bkvfan
(lelkes újonc)
5 voltot ad le, pont mint a számítógép, de nem olyan gyengusz mint az általános 350 - 500mA-es töltők, ez egy gyári Creative töltő, és lead 1000mA-t is ha kell.

madrid88
(újonc)
sziasztok!
Egy kérdéssel fordulok hozzátok. Le szeretném cserélni az LG ku 990-esem és azt szeretném megkérdezni hogy mire lenne érdemes lecserélni. Az arénán és a Nokia 5800-án gondolkodtam eddig. Árban olyan 80000-ig mennék el. Szerintetek melyiket kellene vagy esetleg tudtok még valamit ajánlani? Előre is köszi.

CarajoEsp
(senior tag)
Akinek kellenek a lejátszási listák elárulná, hogy nagyjából, hány számok szokott tartalmazni egy ilyen lista?
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

feriboi
(újonc)
Sziasztok!
Egy héttel ezelőtt hozzájutottam saját t-mobilos Lg Arenámhoz. Lelkesen frissíteném rajta a fwt, de az Analizálás után bevág egy errort, és a következő üzenetet hajítja be: ( megjegyzem ezt a Letöltés fülnél teszi )
14:52:19 : ******Extract Start c:\V10B_02.kdz*****
14:52:19 : Model Dll Dir(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\)
14:52:19 : File Size = 223313843
14:52:20 : Extract kdz file Error.
14:52:20 : [C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone] µđ·şĹ丮 »čÁ¦ ˝Ăµµ
14:52:20 : RemoveDirectory1 Error(2)
:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone
14:52:20 : !pUpgrade->StartProcessing ... PostMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR
14:52:20 : CLGMobileHttp Class ĽŇ¸ę˝ĂŔŰ.
14:52:20 : CLGMobileHttp Class ĽŇ¸ę...
14:52:20 : Page_Error şÎşĐŔÔ´Ď´Ů
14:52:20 : OnStepMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR delete m_pLGCyonUpdate
Ilyenkor mit lehet tenni? Lehet nagyon láma kérdés, de lg-m még nem volt és tt úgy látom mindenki érti ennek a metódusát.
Előre is köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat!
Üdv!

feriboi
(újonc)
opsz megoldódott úgy néz ki, hogy nem szereti a megparticionált vinyót, mivel a d:\-t akarta frissíteni, az meg saját partició, átpakoltam a *.kdz fájlt a fentebb említettre, és voilá most installálja 

YamatoVTEC
(tag)
másik tippem az lett volna hogy irásvédett lett valahogy a KDZ file,de szerencsére akkor megoldódott a probléma.
Skacok (és hölgyek), melyik FW-t pakoljam fel próbaként?Olyat akarnék ami még senkinek sem volt és újnak tünik...elmondanám akkor a tapasztalatokat.
The Power of Apple , 4Ever Honda

feriboi
(újonc)
hm már több mint fél órája csinálja és not responding a LG S/W Update, ez normális? Néha bevillan a vinyónak a visszajelzője, de ennyi..
Az ms-dos parancssorban pedig free memory #9 és ott sem csinál semmit..
Ennek így kell lennie? Mert lehet csak én parálom túl..

YamatoVTEC
(tag)
az már sok idö...a DOS ablakban szinte mindig csinál valamit...
nekem ha jól emlékszem kb 15 perc alatt megvolt az egész

bcrics
(tag)
hello,azt már lehet tudni az amd processzor hány megaherzen ketyeg, és a garfikus vezérlőről van e vmi info?..nem találok sehol semmit..

feriboi
(újonc)
Ez nagyon izgi, mert benyomott egy " a művelet határidő túllépés miatt megszakadt" de szerintem az a vista házirendre értette, és most tolja neki ész nélkül
ilyen üzikkel:
16:14:22 : wParam : 1005, lParam = 63
Tudom láma vagyok, de szeretném tudni hogy ez így jó?
Előre is köszönöm 

feriboi
(újonc)
Nos, úgy néz ki csak sikerült valamit frissítenem, szép szines, a t-mobile féle minimál dizájn sehol sincs, visszarakom rá a biztonsági mentést, és meg is vagyok mindennel
Yamato köszi a leírást, ill. a gyors postokat

gsx1400
(újonc)
Hali!
Tegnap este próbálkozáskor egyszercsak letöltötte a Magyar file-t, működik.
Egyébként most észrevettem egy nagyon pici problémát, a V10O soft van fenn, minden jól megy fagyás nélkül, tényleg elégedett vagyok, most akkor a "hiba" a profilok beállításánál ha rábökök a néméra és feljön az ablaka ott már ugyan úgy Normálnak hívják mint a normált.
No de ez legyen a legnagyobb problémám!!!!!!!!!
Üdv..
Attila
[ Szerkesztve ]
Attila

Szati20
(újonc)
Hellósztok!
Régebben volt már szó a kis Felkiáltó jeles boriték jelről a kijelző felső részén.
Az a része megvan, hogy mitől került oda: próbáltam küldeni egy mailt, de nem sikerült.
A kérdés az lenne, hogy foggalmam sincs hogyan szedhetném azt onnan le. körbenéztem már mindenhol ahol tudtam, de sehol nem találtam erre vonatkozó beállítást, semmit.
Köszi a választ előre is 

gsx1400
(újonc)
Törölni kell az el nem küldött üzenetet.
Attila

YamatoVTEC
(tag)
Örülök hogy sikerült a frissités és hogy tudtam segiteni a leirással 

YamatoVTEC
(tag)
Mi a véleményetek az úgynevezett "ismeretlen" fw-kröl?Megér egy próbát?

Szati20
(újonc)
Hogy én mennyire nyomorék vagyok!
Csak sikerült, csupán higgadtan kellett keresgélni.
Azért köszönöm!

YamatoVTEC
(tag)
még valami,nem tudjátok hol tudnék letölteni egy LG GC900 (viewty smart) FW-t?Lehetöleg ne szolgáltatós legyen.

bcrics
(tag)
hello,én t-mobilos készüléket használok és erre a verziószámú Fw-re szertném majd frissíteni->V10O_02
A kérdésem hogy meik filet-t kell letöltenem mert van a mylgarenan 1 pár típus,,szóval egész pontosan meik az ameik nekem kell (filenevet ha mondanátok),és ebből hogy lesz magyar majd a menü,azt külön kell hozzá letöltenem vagy a fw frissítéssel eggyüt a nyelv is marad magyar.,
És pl az fmtransmitter marad e,mert olvasom hogy volt akinek eltűnt fw frissítés után,.
Egyébként most szervízben van a telefon,volt 1 olyan problémája hogy a képenyő jobb oldala szépen folyamatosan elkezdett nem reagálni ..először csak hébe-hóba majd teljesen megszűnt létezni vagy csak nagy nehzen volt hajlandó működni...
de ha visszakapom frissíteném a fw.addig is kösz a segítséget,.

mjmjrgdb
(újonc)
Frissítés közben a dosig minden jó aztán elemez és a letöltésnél kiríja hogy a FRISSÍTÉS NEM LEHETSÉGES A LG MOBILE PHONE SOFTWARE
FRISSÍTÉS FOLYMATA ALATT FELLÉPŐ SÚLYOS HIBÁK MIATT.
vistám VAN
MIT TEHETEK ???????????,,
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM

Lala6
(őstag)
Sziasztok!
Újdonsült Aréna tulajdonosként lenne egy pár egyszerű kérdésem.
Sehogy sem jövök rá, hogy a Parancsikonok képernyőre hogy tudok több ikont kitenni, a kézikönyv nem foglakozik vele.
Létezik ehhez a telefonhoz valamilyen kód memória alkalmazás? A régi telefonomban volt és már nagyon megszoktam.
Érdemes rajta szoftot frissíteni? Most a gyári T-mobile sw. van rajta. Nem veszek el a beállítások és a T-mobile ikonok a frissítés után?
Eddig nagyon tetszik a telefon, csak a használhatatlan GPS-t sajnálom.
Konfigom: http://lala.digiportal.hu

feriboi
(újonc)
Hali!
Nos nekem az alábbiak segítettek:
- C meghajtóról D meghajtóra, természetesen ez akkor működik ha több particiód leledzik.
- A másik pedig a *.kdz fájlra jobb klik -> Tulajdonságok -> Az attribútumok alatt van egy jelzés hogy ezt máshonnan szedted, és ezért blokkolja a vista felhasználóbarát szoft. felügyelője. Engedélyezd a fájlt, alkalmazd az engedélyezést, és úgy már mennie kell.
Ja és a Caps Lockot kapcsold ki
Üdv

YamatoVTEC
(tag)
Szia!
V10O_02
Itt letöltheted.
Amúgy végülis mindegy melyik veriót töltöd le,mindegyikben benne van a Magyar nyelv...FW frissités után,Factory Reset után bekapcsoláskor már automatikusan be is állitja neked Magyarra a nyelvet.Ha mégsem akkor lesz egy lista ahol ki tudod választani.
FW Transimtter nekem müködik ezzel az FW-vel...

feriboi
(újonc)
Üdv!
Hosszan tapizod a Parancsikonok képernyőjén valamelyik ikont, remeg egyet a teló, és máris tudsz variálni.
A második kérdésedre nem tudom a választ.
A harmadik: Én rühellem a tré - mobile szoftokat, lecseréltem, és sokkal korrektebb, szebb a színvilág, gyorsabb a tapi, nekem megérte.
Üdv!

YamatoVTEC
(tag)
a DLL file-t kicserélted?
ha igen akkor nézd meg pl hogy az FW (kdz) file nem irásvédett-e.
A frissités elött el kell inditani a LG PC Sutie és LG User Support Tool (B2CAppSetup.exe )programot és ne lépj ki belölük hanem vidd le kis méretbe öket.
Ha igy sem lesz jó,akkor szólj.

mjmjrgdb
(újonc)
Mindent megcsináltam amit mondtatok de nekem az Attríbútoknál nem ír ki semmi ilyet.........

Lala6
(őstag)
Köszi szépen, sehogy nem jöttem rá... 
Ez a kód memória egy olyan kis alkalmazás, amibe beállítok egy saját jelszót. Ezzel a jelszóval belépve az alkalmazásba olyan jegyzeteket tudok készíteni amit nem akarok senki más orrára kötni. Ha újra beakarok lépni újra kéri a jelszót.

feriboi
(újonc)
Tudom mire gondolsz
Csak azt nem tudom hogy tud e ilyet az Arena, mert én ilyet nem találtam

YamatoVTEC
(tag)
tehát te sms-eket,képeket meg egyéb dolgokat akarsz levédeni jelszóval?Erre van lehetöség:
telefon beállitások/biztonság/alkalmazás letiltása...
itt be tudod állitani

feriboi
(újonc)
Nálam az segített hogy a rendszer partról átpakoltam egy non-system partícióra, utána működött. Az attribútumos cucc meg lehet hogy csak ultimate visztánál jön elő. Próbálkozz reset utáni frissítéssel, rakd újra a drivert, ez sajnos ilyen sakkozós módszer
Nálam legalábbis az volt.

feriboi
(újonc)
ott a pont 
Nincs benne ilyen, sajnos. 
YamatoVTE: Szerintem nem erre gondolt, hanem az SE-ben is meglévő "kódmemóriára", ahová pin kódot stb. tudsz elmenteni, egy "masterkód" megadása után.
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui

mjmjrgdb
(újonc)
NEM segít..........ááá már úgy unom imádom ezt a telefont de az N95-el semmi gondom nem volt..........
Szerintem először is, ne kiabálj. Másodszor, figyelmesen és nyugodtan olvasd el a frissítési leírást, akár magyarul is ezen hozzászólás alapján. Nem egy embernek sikerült már, úgyhogy a hiba nálad van. Én Vista-ról és Win7-ről is frissítettem már.

YamatoVTEC
(tag)
Még meg se köszöntem hogy kijavitottad az esetleges helyesírási hibáimat a leírásban.
KÖSZI 

YamatoVTEC
(tag)
Ahogy Racecam is irta,csináld előröl az egészet a leirás alapján...a leirásban található linkeken mindent le is tudsz tölteni ami kellhet.
Igazán nincs mit, szívesen! 

YamatoVTEC
(tag)
Az LG Viewty Smartban vannak a kamerabállitásokban jelenetbeállitások?Pl panorámakép...
Nagyon hiányolom az Arénából,Viewty-ban is benne volt és remekül müködött.

Lala6
(őstag)
Igen, pont erre gondolok, 3 éve SE telót használtam és már nagyon megszoktam.
Én is, de sajnos itt nincs.
(Nem nagyon értem, hogy ilyen egyértelműen hasznos apróságokat miért nem lehet beletenni, miért nem lehet átvenni és ez minden gyártóra vonatkozik. Mintha nem elemeznék egymás készülékeit... 

bcrics
(tag)
köszönöm a választ.

animoo
(senior tag)
Csak nem rá akarod tenni Arenára a Viewty szoftját?
Végül is hardveresen eléggé hasonló a két telefon.
A speedshop.hu meg tök korrekt, megírtam nekik, hogy jártam a fóliával, meg hogy vsz selejt, erre felhívtak és mondták, hogy holnap küldenek egy másikat, hozza reggel a futár, semmit nem kell fizetni, és reméli, hogy azzal már nem lesz gond. Semmi kérdezgetés, kötözködés (mondjuk elég részletesen leírtam, mi bajom), egyből "csere".
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com

YamatoVTEC
(tag)
V10W_04 FW-t senki se rakja fel...egyrészt Voda Live-os,nincs FM transmitter,lejátszási lista nem müködik,stb...
érdekessége hogy rengeteg demo játék van feltelepitve,van Live Messenger benne,gyors is,stabilnak is tünik és a szinek sem rosszak.Csak sok benne a piros 
ja és van benne egy hasznos kis naiváglós progi amit még nem tudtam kipróbálni és már nem is fogom.Étterem keresö és stb van benne.
Már tolom is fel a másik FW-t.

YamatoVTEC
(tag)
Igen,megfordult a fejemben ez az ötlet,tudom állat vagyok.
Ha kapok egy GC900 fw-t,ki is próbálom.

YamatoVTEC
(tag)
Ja egyébként nyugodtan hagyjátok benne a SIM kártyát a telóban frissités ideje alatt...annyit tegyetek csak meg hogy Repülö üzemmódba teszitek...
Erre csak azért van szükség hogy esetleg egy bejövö üzenet vagy hivás meg ne zavarja a frissitést,hiába kikapcsol a teló.Biztos ami biztos.
Én nem vettem ki és semmi baja.

duvi
(őstag)
Biztos jó 5let? Ha véletlenül még fel is menne(bár kétlem), utána már nem biztos hogy vissza tudod tenni az Arena softot. Tudom nem az én telefonom de ér ez neked annyit, hogy faéknek használd utána ezt a jó kis telót?

Samsung S8530 Wave II / 32GB Kingston Class4 / Bada 1.2 KA1 ------------------"...the code is more of what you call guidelines than actual rules..."