Amit most írok mindenki saját felelőségére csinálja nem vállalok érte semmilyen felelőséget ha szar,mivel nekem sem sikerült szóval nem ötlet vagy ilyesmi hogy elQurd a telódat csak leírom hogy azért mégis utánna néztem de valami miatt így se sikerül hátha valaki segít és kihagytam valamit vagy félre értelmeztem....ha tudtok segítsetek légyszi
Na szóval hátha segítek valakinek www.mylgarena.com be regelsz keresőbe beírod "how to flash arena with newest frimware with pics itt egy 45 lépésből álló prezentáció van arról hogyan tudsz feltenni új fw-t 
(saját fordítás elméletileg elégnek kellene lennie,de sorry a hibákért).
1,letöltöd
2,letöltöd
3,letöltöd
4,letöltöd a felrakni kivánt fw-t majd elmented a c meghajtón egy azonos nevű új mappába
5,eltávolítod a telóból a sim et és ha van az sd kártyát
6,bekapcsolod a telefont csatlakoztatod usb kábelt pc suite móban
7,kijön a kis buborék a jobb alsó sarokban "telepítve a driver és készen áll a használatra
8,megjelenik a pc suit ablaka cd ről szeretnéd feltenni ill letöltöd a netről
9-19ig Elméletileg települ a dolog és eközben 3 szor frissít mindig várni kell még a jobb alsó sarokban megjelenik az új verzió frissíti ikon aztán mikor ez 3 szor megtörtént vársz 1-2 percet és ha nem frissít többet kicsiben lerakod hogy a háttérben fusson.
20,a letöltött LG-utils zipet kibontod a c meghajtón egy újonnan szerkesztett azonos nevű mappába
21,B2CAppsetup.exe (szintén letöltött) elindítod
22,az ablak megjelenése után kiválasztod a segítség fület majd a saját nyelvedet
23,(itt vannak a gondok)Elméletileg start menü ott futtatás "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\B2C_Client"<----ezt a fájlt kellene keresni ez egy rejtett dosszié ide be kell jutnod!!!!(nekem ez nem sikerült)
24,ha sikerült akkor a "LGMobileDL.dll" & "LGMUpgradeDL.dll" fájlokat ebből a rejtett mappából át kell másolnod és felülírnod a fentebb említett LG-utils mappába ki kell cserélni.
25-31ig,ezután kicsomagolod az lgusb modemdriver.zip (amit szintén első körben letöltöttél) belemész a flash usb mappába ezen belül setup.exe elindítod és követed a szokásos utasításokat.
32,most már készen állsz a flash elésre
33,c meghajtó és a létrehozott lg-utils mappa ezen belül KP500-utils-EN.exe
34,megjelenik egy dos os ablak ahová a következőket kell beírni
nagy i
phone model
M900
file:ahová a frissítést tetted pl C:\V10M_02.kdz
version: simán csak a frissítés verziója elérési útvonal és kiterjesztés nélkül PL:V10M_02
35,újra entert nyomsz mint minden egyes válasz után
36,elindul a frissítés ahol ellenőriz pár dolgot a frissítés ablaka alatt (aksi töltöttségi szint imei telefonszám régió stb)
37,ha mindent megfelelőnek talált a program a frissítés elindul
38,Ennél a pontnál feljön egy pop-up ablak ami azt mondja új hardvert találtam ha követted az utasításokat ez pillanatok alatt átvált "használatra kész"-re
39,a frissítés 10-20 percet vesz igénybe és eközben a telefon többször újraindul.
40,Várd meg a frissítés sikeresen befejezve utasítást és nyomj quit ot.Ha error üzenetet kapsz ugord át a 42. lépést.
41,A dos os ablakot a "Q" val tudod bezárni
42,Húzd le a telefont az usb ről kapcsold be és ellenőrizd a feltöltött frissítés verzióját
43,Ha a frissítés sikerült , "de bogarak vannak" menj a telefon szervíz menüjébe és üsd be a"1809#*900#". at.
44,Itt válaszd a factory resetet.Vigyázat a factory reset opció minden adatot töröl a telefon memóriájáról.
45,Ha frissítés közben a számítógép újraindul vagy valami nem sikerül a frissítés során kezd újra a 33. lépéstő egészen a 40. ig és a frissítés "error" üzenet nélkül végbe megy.
Szóval akinek nem ment eddig fel a .kdz!!!!
Saját felelőségére mindenki nem buzdítás hogy csináld meg vagy ba...d el a telódat nekem sem sikerült csak azért írom ki hátha valaki tud segíteni hogy miért nem működik!!
1, Teljesen ugyanaz mint a .cabnál csak...
2,
Törölj le minden LG alkalmazást a gépedről uninstal mindent ha nem megy minden mert nem fog akkor a többit kézzel....indítsd újra a géped..
újra mylgarena [link]
1,2,3,4 letölt...
3,Szokás szerint feltelepítesz mindent viszont mikor a suit az elején frissíteni akar engeded neki végig hogy a legújabb verzióra frissítsen...
4,Újra összekötöd a suittal...
5,elindítod az app.ot lerakod kicsibe...a suitot is.
6,Belemész a C:\ meghajtón kicsomagolt LG-utils mappába és a fájlokat ezekre cseréled ki!!!!!!!!!!!
7,Nem tudom belinkelni de a lényeg beregelve lehet csak látni a fentebb írt linkre kattintsz úgy hogy be vagy regelve lejebb mész a lapon és találni fogsz egy olyan nicknevű srácot hogy "Teh_uberer" hozzászólása alatt van 2 .dll fájl belinkelve na ezekre cseréld ki a 2 .dll fájlt az LG-utils ban.
A többi ugyanaz mint a .cab nál csak persze itt .kdz legyen a kiterjesztés
I
KM900
C:\V10B_03.kdz
V10B_03
...Pr:o)ly...

.
) hát előljáróban ennyit 

Ezért amikor zenét hallgatok menet közben, általában 8000rpm alatt nem váltok...így kellemes a zene alatti háttérben szóló motorhang.