Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#3551) YamatoVTEC

YamatoVTEC
(tag)

Remélem hamarosan letölthetö lesz egy közel tökéletes FW is,amiben összegyüjtik a jó konstrukciókat.
Nekem eddig jól bevállt a V10O_02 de olvasom hogy valakinek nem jött be.

The Power of Apple , 4Ever Honda

(#3552) animoo válasza duvi (#3550) üzenetére

animoo
(senior tag)

duvi: azt én is néztem már, de én se találtam, pedig érdekelt volna, de mindenhol ugyanazt írták, számadatok nélkül :)
Wifin se megy a GPS meg a gmail se

Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com

(#3553) Lopottmotor válasza duvi (#3550) üzenetére

Lopottmotor
(fanatikus tag)

Ez nekem is eszembe jutott, de az a fura, hogy olyan mondta, akinek független van.

http://www.lg-arena.info

(#3554) nviktor7

nviktor7
(kvázi-tag)

Én vagyok az egyetlen, akinek nem jön be az lg-arena.info?

iPhone 3GS 16GB White

(#3555) Lopottmotor válasza nviktor7 (#3554) üzenetére

Lopottmotor
(fanatikus tag)

Bocs mindenkitől, szerver leállás és lehet szervercsere. Hamarosan újra megy. :)

(#3556) viewdetails válasza Mieza (#3546) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Mieza

GPS erkélyről 20 sec, ablakból 50-60 sec, nyílt terepen 10 sec.
Youtube-ot holnap megnézem bent.

:D

(#3557) risnos

risnos
(tag)

:R Duvi. Wievdetail! Köszike , köszike megy a wi-fi! Állítottam a java-profilt, az SSID hirdetést, meg átírtam újra a jelszót. MAC szürés nem volt bekapcsolva a routeren. De most műkszik. :C
Május eleje óta van Arénám, néhány fagyás és pár gyagyás kezelés miatti nyűgön kivül nagy ütős telcsi. Nem véletlen, hogy a 2. idei díjat kapja! [link]
Volt egyszer ikoneltűnésem, azt a gyári alapra való visszaállításra megoldottam. Kérdeztem az LG ügyfélszolgot, a GMapsMobile-ről, s hogy mi az önálló GPS -mód? Az előbbit én hülye, tanácsukra frissítettem. No nem is tudta a saját hely meghatározását. (Java memória visszaállítással helyreállt a rend). Az önálló GPS mód ügyében azóta is várom hívásukat. A T-Mob meg nem tudta elmondani, hogy állítsam be a mobil-tv működtetését. (Böngésző+streaming profil:-Web & walk)- Ezeket az okosságokat főleg erről a fórumról tudom, nem az LG Üfos és Tré Mob által. Magyarul: - nem igazán értenek a dolgukhoz. Jobbára nem a készülékben van a hiba, hanem a hiányos kezelési utasításban, a belőle fakadó információhiányban. Nem kéne egy korrekt LG Arena kézikönyvet fabrikálni az itt felhalmozódó tudásból? Sokaknak segítene, de bizti nagy meló. Bár úgy nem annyira, ha az eredetibe applikálnánk bele a plusz tudást...

Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...

(#3558) viewdetails válasza risnos (#3557) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Egészségedre! :D

(#3559) risnos válasza viewdetails (#3558) üzenetére

risnos
(tag)

Bocsi viewdetails! A végedről lemaradt a "s". Ja és nem a MAC szűrés megy, hanem a wi-fi!
Nehéz napom van, bakizom. :(((

[ Szerkesztve ]

Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...

(#3560) animoo válasza viewdetails (#3556) üzenetére

animoo
(senior tag)

Leírnád neked mik vannak beállítva? Már a hócipőm tele ezzel a hülye gps-sel ezek szerint másnak megy v10m-mel. független a telód? Nekem téynleg próba nélkül kivágja hogy nem elérhető a helyzet..

Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com

(#3561) Lopottmotor

Lopottmotor
(fanatikus tag)

A V10M_02 mivel másabb mint a V10M_00? Mikori maga az FW?

Sima M - 2009-JUL-09

(#3562) viewdetails válasza risnos (#3559) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Semmi gond, érthető volt. :)

(#3563) Lopottmotor

Lopottmotor
(fanatikus tag)

Amikor beírom ezt 1809#*# előjönnek lent valami piros számok? Mik azok?

(#3564) viewdetails válasza Lopottmotor (#3561) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Na ezért van tele a tököm a FW számozással
Ezt egyébként a rejtett menüből olvastad?
Az enyém (most tehát angliai független szoftver, magyar T-s vason) V10M_02, dátuma APR-27-2009

De a v10b03 és 02 kdz-k között sem volt dátumeltérés, csak méretbeli.

(#3565) Lopottmotor válasza viewdetails (#3564) üzenetére

Lopottmotor
(fanatikus tag)

Én se értem, hogy lehet az az újabb. Volt még fent nekem valamikor augusztus 5. talán, de már nem emlékszem melyik betű.

(#3566) viewdetails válasza animoo (#3560) üzenetére

viewdetails
(őstag)

1809#*900#
Others
A-GPS test
...
Settings
GPS Type - SUPL-A GPS
Fix Type - Tracking
Operation Mode - MS-Based
...
SLP Mode - Auto
SUPL Setting - Address - lge.glpals.com
Port - 7275

(#3567) viewdetails válasza Lopottmotor (#3565) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Van olyan amit több régióra is kiadtak, más számmal, és olyan is ami ugyanazt a számot kapta, és régiónként mégis eltér.

(#3568) fiktív1 válasza viewdetails (#3566) üzenetére

fiktív1
(tag)

Nekem is ezek vannak beírva, mégsem műxik :-(

(#3569) animoo

animoo
(senior tag)

Nekem se. Most kiraktam az erkélyre elindítva gps teszt ezekkel a beállításokkal, hátha.... :DDD Azt néztem mylgarenán, hogy a service menüben hányan nyomták meg véletlen a factory resetet... Atyám... :))

(#3570) fiktív1 válasza animoo (#3569) üzenetére

fiktív1
(tag)

Juh héllyy!

Nekem megy, lefutattam a tesztet, vagy 8 percig tartott, utána ment!!!
Micsoda turpisságokat kell csinálnia a felhasználónak...??!!! Amúgy meg várnál rá a szevvízben 2 hetet..
De azért ez.... :((

(#3571) viewdetails válasza fiktív1 (#3568) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Ez csak az alap. Szolgáltató, net csomag?
(WAP gateway-en szvsz. nem megy)
Ha Google Maps van, ne frissítsétek, 2.2.0-ról.
Első körben próbáljatok meg tenni szabad téren egy 5 perces sétát, Önálló GPS módban. Szabad tér, mint park, nem VI-VII kerületi bérházak között.

elmondom mégegyszer, nekem T-s szoftveren is azután lett jó, hogy megvakartam kulccsal a hátlap belső felületén található kis fémet, és átváltottam Relax-ról MediaMania-ra. Csak gyanítom, mi lehet az összefüggés... ;)

(#3572) animoo válasza fiktív1 (#3570) üzenetére

animoo
(senior tag)

és a tesztnél neked is csak annyit írt ki, hogy nemtmmilyen debug (azt az egy sort) és utána jöttek az adatok? Én most kb. annyira raktam úgy ki az erkélyre, de lehet az az oka, hogy panelrengeteg van...Majd holnap melóba menet is próbálkozom...
Van nekem mindenféle, amaze. mgmaps, egyikkel se jó, google maps az a gyári természetesen.
Én ilyenért nem is vinném szervízbe, annyira nem fontos ez, de mint fentebb is írtam, idegesít, hogy miért nem jó, mikor másnak meg igen. A wifi youtube azért nem érdekel, mert az másnál se működik, az szoftfüggő :D

[ Szerkesztve ]

(#3573) viewdetails válasza animoo (#3569) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Erőltesd! :D Mennie kell. :)

(#3574) fiktív1 válasza animoo (#3572) üzenetére

fiktív1
(tag)

Igen, elkezd számolni végtelenül, de közben megynyomtam a jobb alsó gombot, ott már láttam a táblázatban, hogy megtalálta a hosszúsági és szélességi fokokat pontosan!
hagytam még egy kicsit számolni, de aztán megszakítottam, majd újraindítottam a gogol mappet és láss csodát, teljesen pontos helyre tett!

(#3575) fiktív1 válasza fiktív1 (#3574) üzenetére

fiktív1
(tag)

Arról tudtok mondani valamit, hogy ennek a költségeit hogyan képzeljem el? (Maps használat) Mincs mobil internet elófizetésem. Megánként mennyibe kerülhet az adatforgalom?

(#3576) animoo válasza fiktív1 (#3575) üzenetére

animoo
(senior tag)

Én csak annyit tudok, hogy a legforgalomzabálósabb alkalmazás... Sima netezéssel sokkal kevesebbet használsz, Google mapsben meg úgy lepörög pár mega pár perc alatt, hogy csak figyelsz. A navigációt (mivel az nem jó nálam, remélem, csak egyelőre) nem tudom, de a térképnézegetés, keresgélés, nagyítás az zabál. Meg alapból is, ha csak "van", állsz egy térképen és nem csinálsz semmit, folyton frissít (tudnám minek), és ilyen 3mp-nként letölt 100kb-ot.

(#3577) zack válasza viewdetails (#3573) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem a teszt kiírja a szélességi fokokat, de a google maps folyamatosan azt írja hogy a "helyzete ideiglenesen nem elérhető". Az alap beállításokkal is ezt írta, amikor azt mondtam neki mutassa a jelenlegi helyzetemet. :F

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#3578) duvi válasza fiktív1 (#3575) üzenetére

duvi
(őstag)

Menj be a Beállítások/Hívás/Adatmennyiség menübe. Nullázd ki az összes számlálót.
GMaps indít és megvárod amíg megadja a helyzetedet. Ezután kilépsz és megnézed mennyi adatot forgalmazott összesen. Az előfizudban megnézed mennyibe kerül az adatforgalmazás és így már tudsz kalkulálni egy viszonylagos összeget.
Nekem pl. Relax 125 előfizum vam, net csomag nélkül.
"Havidíj nélküli GPRS szolgáltatás (Net START): A forgalmi díj minden időszakban 10 kB-onként bruttó 13 Ft."

Samsung S8530 Wave II / 32GB Kingston Class4 / Bada 1.2 KA1 ------------------"...the code is more of what you call guidelines than actual rules..."

(#3579) Mieza válasza viewdetails (#3571) üzenetére

Mieza
(fanatikus tag)

Cáfolom, mert megy vodaWAP-on keresztül is nálam a helyzetmeghatározás (O szoftver), csak lassú ugye, és nagyon eszi a kb-okat. :)

(#3580) fiktív1 válasza duvi (#3578) üzenetére

fiktív1
(tag)

Duvi!

Így is tettem, cirka 900 kb jött le egyetlen alkalommal, ami ugye majdnem 1 mega.
Ha az általad mondott bruttó 13 forinttal felszorzom, akkor az ezer forint felett lesz???Júj! Hát, ez nem valami bíztató.... :(

(#3581) animoo válasza fiktív1 (#3580) üzenetére

animoo
(senior tag)

Az hagyján, de én úgy vettem észre, hogy a GPS-használat nem tartozik bele az én netes előfizetésembe, úgyhogy azt levonta pénzben. Egyébként még mindig nem jó, csak generálta az adatforgalmat, lehet, feladom...

[ Szerkesztve ]

(#3582) duvi válasza fiktív1 (#3580) üzenetére

duvi
(őstag)

Hát netes csomag nélkül nem ajánlott a GPS semmilyen formában. :(
Arra jó ha eltéved az ember akkor van egy vészmegoldás a zsebében.
Ezért állítottam be fixen wifire a net és java profilomat. Még véletlenül se csináljak iszonyat számlákat.

animoo
Nem esküszöm meg rá, de szerintem nincs megkülönböztetve a GPS használat a többi adatforgalomtól. Kérdezz rá a szolgáltatódnál.
A fölösleges pénzkidobás elkerülése végett csak wifin próbálkozzatok a GPS beállításával!
(persze amelyik fw. engedélyezi a wifi GPS-t)

Samsung S8530 Wave II / 32GB Kingston Class4 / Bada 1.2 KA1 ------------------"...the code is more of what you call guidelines than actual rules..."

(#3583) papp0628

papp0628
(lelkes újonc)

császtok duvi jol mondta 13ft 10kb ha nincs valamilyen net előfizetésed ja annak jo hir aki később akkar venni ilyen telot már pécsen lehet venni használtan tmobilost 50-55 ezerért függetlent használtat 70 ezerért

Lg Km900 ARENA

(#3584) Old FatBoy

Old FatBoy
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Nekem több mint két hét próbálkozás után tegnap sikerűlt elősször a helymeghatározás AGPS-módban.
Azóta folyamatosan megy amikor kell saját WIFI-vel.
Egy problémám van csak mint előzőleg is írtam,hogy a Wifi-t percenként kell újraindítanom mert nem hajlandó letöltésre különben.
Amivel végűl is megoldottam a hibát/egyálltalán nem tudtam tölteni, a Google maps a felhasználói feltételek betöltéséig sem jutott el,az E-mailjeimet nem tudtam letölteni Stb/
:a router /dir635/setupjában kikapcsoltam a beépített tűzfalat és a mobilt felvettem a DHCP RESERVATION LIST-re.
Ettől kezdve megy a net a google és minden igaz csak kb 1 percig de előfordult,hogy a wifit rajtahagytam és jó pár percel késöbb megint sikerült adatforgalmat generálnom.
A GPS-t próbálltam más Wifi-ről is előtte helyzetmeghatározásra bírni pölö Siófok Hotel Vértes Wifi de sehol nem müködött.
Szerintem a router hardveres tűzfala lehet a hibás ezért próbálljátok kikapcsolni és ha akkor sem jön össze a helymeghatározás akkor vissza.
Persze ez csak az otthoni hálózatra vonatkozik ha az utcán akarjátok használlni a GPS-t /márpedig álltalában ott kell!/akkor megfelelő előfizetői csomag a megoldás.
Köszönöm a figyelmet!

[ Szerkesztve ]

Fati

(#3585) Lopottmotor

Lopottmotor
(fanatikus tag)

A 2. widgeten (barna háttér), azt a két órát akarom kitenni ami egymás mellett van, de nem tudom átállítani, hogy ne London legyen. Valaki tudja esetleg, hogyan kell?

(#3586) Old FatBoy válasza Lopottmotor (#3585) üzenetére

Old FatBoy
(kvázi-tag)

Szia próbálld beállítani előbb a világórát!/Kellékek/világóra
Épp tegnap jöttem rá,hogy lehet ezt a képernyőt szerkeszteni azóta müködik az időjárásjelzőm.

[ Szerkesztve ]

Fati

(#3587) Lopottmotor válasza Old FatBoy (#3586) üzenetére

Lopottmotor
(fanatikus tag)

Igen, ezt próbáltam én is. Ott Budapest - Moszkva van beállítva, a widgetbe mégis London - London.

(#3588) Old FatBoy

Old FatBoy
(kvázi-tag)

Ami a fentiekből lemaradt:
s/w:KM900AT_v10d firmware van fennt és nem is kívánom másra cserélni mivel a többi sem jobb az eddigi hozzászólásokból ítélve.
Az agps legutóbb 10m-es pontossággal mutatta meg a helyzetemet.

[ Szerkesztve ]

Fati

(#3589) viewdetails

viewdetails
(őstag)

Jó reggelt, látom felpörgött a GPS téma. :)
Némi adalék: senki ne akarja a beépített GPS-el kiváltani a PNA-t. Jóval gyengébb chip van az Arenaban, de ez igaz nagyjából az összes telefonra, tehát navigálásra felesleges erőltetni. (Kivéve Omnia, de az más, mert WinMo+iGo)
Ez a GPS két dologra jó:
1, eltévedtem túra közben, Google Maps, hol vagyok?
2, fotókhoz geotag-et rendelhetünk, amit több képmegjelenítő program és sok oldal (picasa, flcikr) támogat, így térképre rendezheted a fotóid. (Van akinek ez felesleges, szerintem jópofa feature, ízlések és rokonok, ugye... :) )

A-GPS.
Kétféle adatforgalomról beszélünk. Először is van a helyzetmeghatározó, ez a GPS-t segíti azzal, hogy a GSM adótornyok segítségével gyorsabb kiháromszögelést csinál, illetve segít rátalálni a közelben lévő holdakra.
Ezután jön a térkép, ez a nagyobb forgalom, szoftverfüggő.

duvinak teljesen igaza van, NET csomag nélkül életveszélyes, wifiről is max. úgy fog menni, hogy önálló gps módban jó pár perc után pozícionál, és a térkép részleteket rántja le wifin, ennek nagyjából semmi értelme.

Aki spílerkedni akar, annak javaslom, hogy olvassa el mylgarena megfelelő topikját, és kicsit karcolgasson. ;)

http://www.mylgarena.com/index.php?topic=725.0

(#3590) Old FatBoy válasza Lopottmotor (#3587) üzenetére

Old FatBoy
(kvázi-tag)

Akkor Passz!

Fati

(#3591) Old FatBoy

Old FatBoy
(kvázi-tag)

Szia Mieza!
Nincs valami tipped a feljebb leírt hibajelenségre/a saját wifi-n minen müködik de csak kb egy percig utánna újrakapcsolódás nélkűl nincs adatforgalom/?
Ha jól sejtem neked is ilyen routered lehet/DLink dir 635/.

[ Szerkesztve ]

Fati

(#3592) Lopottmotor

Lopottmotor
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Megkérnék mindenkit aki innen regisztrált az Lg-arena.info-ra, hogy regeljen újra. Bocs a kellemetlenségekért.

(#3593) duvi válasza Lopottmotor (#3585) üzenetére

duvi
(őstag)

A kocka widget oldalát megnyitod. Rányomsz a világórára.
Az óra alján ahol kiírja a város nevét, jobbra van egy kis nyíl lefelé.
Azt lenyitod és a listából kiválasztod a kívánt várost.

[ Szerkesztve ]

(#3594) Lopottmotor válasza duvi (#3593) üzenetére

Lopottmotor
(fanatikus tag)

Köszi, de azt nem tudom megnyomni, akárhogy próbálom.

(#3595) Mieza válasza Old FatBoy (#3591) üzenetére

Mieza
(fanatikus tag)

Szia!

Nincs tippem, talán a jelerősség nem megfelelő, annyira nem vagyok otthon a WiFi routerek lelkében. :)
Ráadásul nekem Asus routereim vannak, azokkal még sosem volt gondom.

(#3596) Old FatBoy válasza Lopottmotor (#3594) üzenetére

Old FatBoy
(kvázi-tag)

Müködik csak amikor kiraktad a widgetjét okézd le majd nyisd meg ilyenkor nagyobb lessz és már állíthatod is!

Fati

(#3597) Old FatBoy válasza Mieza (#3595) üzenetére

Old FatBoy
(kvázi-tag)

Köszi!
A jelerősséggel biztos nincs gond.
Ha valaki tud tipped csak bátran nem csak nekem van ilyen gondom.

Fati

(#3598) duvi válasza Lopottmotor (#3594) üzenetére

duvi
(őstag)

A widget oldalon ha csak simán rányomsz egyet bármelyik ikonra, akkor nem jön előtérbe az alkalmazás?(jelen esetben a világóra) Nem kell hosszan nyomni mert ugye akkor csak szerkeszteni lehet a widget oldalt és nem lehet lenyitni a fület se.

(#3599) Lopottmotor válasza duvi (#3598) üzenetére

Lopottmotor
(fanatikus tag)

Már megoldódott, köszi neked is.

(#3600) CarajoEsp válasza Lopottmotor (#3599) üzenetére

CarajoEsp
(senior tag)

A világóra mondjuk érdekesen működik, nekem automatikus dátum/időre van téve, itthon dél van, Londonban meg 10óra, romániában, meg délután kettő:) Furcsállom is erősen, hogy miért ad hozz, vagy vesz el még egy plusz órát:)

-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.