Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#351) Nokkancs válasza jooker82 (#348) üzenetére

Nokkancs
(újonc)

Helló!

Gsm üzletben dolgozom... :P Viszont még nálunk is magasabban van a beszerzési ára, mint a 85. De jönnek hozzánk néha promóterek, akik a telókat mutogatják be, és az LG-s kapcsolattartó ajánlott egy ilyen dolgot, hogy mint értékesítő, olcsóbban hozzátudok jutni.
A használt 5800-ámat is emiatt tudom eladni 75-ért. Amúgy ennyiért újat lehet kapni már abból is, ráadásul az enyém még függő is...

Noki

(#352) opr

opr
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdv!
Erősen gondolkodom egy ilyen beszerzésén, és lenne pár kérdésem.
1) Sonyericsson telóim vannak már nagyon régóta, és nagyon hozzászoktam a menüjéhez, viszont pl. ehhez képest sajnos nincs értékelhető telójuk, úgyhogy váltani kell sajna (mostani tella -k800- döglődik). Kérdés: mennyire necces átszokni a menüre egy másik telefonról? Mennyie egyértelmű a kezelés, ill. hogy mit hol találok meg?
2) Egy kézzel pl. buszon, metrón, akár vezetés közben :B mennyire lehet használni?
3) Kihangosítva milyen a minősége, és mennyire hangos?
4) Mennyire érzékeny a mikrofon.

Hogy érthetőbbek legyenek a kérdések: Sokat utazom kocsiban, viszont fontos, hogy elérhető legyek telefonon bármikor. A headseteket utálom, nem szeretem ha a fülemben van, úgyhogy azt szoktam, hogy felveszem, kihangosítom, és berakom egy fakk-ba a kormány mellett. Ilyen körülmények mellett mennyire hallanám a másik felet, ill. ő mennyire hallana engem, ill. hívás közben lehetőleg úgy, hogy nem nézek rá lehetséges-e bekapcsolni a kihangosítást (bóklászni kell érte a menüben, vagy hívás közben ott figyel a piktogram) ?

Előre is thx!
Sorry, ha hosszú lett, igyekeztem úgy fogalmazni, hogy ne legyek félreérthető.

szerk: elírások

[ Szerkesztve ]

(#353) Bog válasza novinyul (#346) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az a weather widget, arra kattintva egyből lép fel a netre és a követező 3 nap időjárását látod. Magától nem frissül.

Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

(#354) N-vidi-A válasza TheDragon007 (#350) üzenetére

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

bizony nem, es egy darabig nem is lesz olcsobb, pedig itt mobilarenan is mar feltuntek, 90-100 korul hasznaltan fuggetlenul! :R

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#355) opr válasza opr (#352) üzenetére

opr
(senior tag)
LOGOUT blog

Időközben még egy kérdés felmerült: relative mennyire tűnik nehéznek? Fogása mennyire jó, stb.
Csak mert volt egy p990-em, azon ha 20 percet beszéltem, már a végére elfáradt a kezem :D

(#356) Szeri63

Szeri63
(újonc)

Vettem egy lg km900-at.
Ami a tesztből kimaradt... telefonkönyvben gyorsan megkeresni egy nevet lehetetlen.pl. beütök a keresőbe egy p betűt.Kihoz minden olyan nevet,aminek a második neve p betűvel kezdődik (Anda Péter, Kovács Pál, Süket Patrik).Majd ezután kezdődik ténylegesen a p betűs lista. Ha van 30 olyan bejegyzés,aminek a második neve p-vel kezdődik,akkor mind a 30 nevet végig kell görgetni,hogy eljussak a valós p betűs nevekhez. Ezen az sem segíz,ha megváltoztatom a vezeték és keresztnév sorrendjét.
Zenék lejátszási lista.pl.
Pc-ről átmásolok 3 mappát.Nem tudom kiválasztani,hogy melyiket játsza le,mert rögtön track id infók szerint csoportosítja számokat. Létre kell hozni három kedvenc lejátszási listát és oda bemásolgatni a számokat.
SE K800 után egy rakás szerencsétlenség a menüje.Annak ajánlom ,aki szereti bonyolítani az életét és van ideje molyolni egy egyszerű feladaton.
Sziasztok.Jó lenne,ha valaki meg tudna cáfolni és kiderülne,hogy nem a menü átgondolatlan.hanem én vagyok béna.

(#357) opr válasza Szeri63 (#356) üzenetére

opr
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdv!
Én is k800-ról váltanék, akkor ezek szerint gondolkodni kell még a dolgon.
Ha most vetted, akkor ebben és ebben te különösen kompetens vagy, pláne ha te is k800-ról tértél át, és még friss a cucc. Válaszolnál rá plz? :R

(#358) Szeri63 válasza opr (#357) üzenetére

Szeri63
(újonc)

Ahányszor használnom kell,mindíg sírógörcsöt kapok.Ha lehetne visszacsinálnám.Azt hiszem ebben mindent elmondtam.
Üdv

(#359) TheDragon007 válasza Szeri63 (#358) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Én szívesen átvállalnám ezen terhet tőled :R (Tényleg, nem lenne tökéletes megoldás inkább lecserélni egy KF750re?) :)

Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

(#360) EnRg válasza Szeri63 (#358) üzenetére

EnRg
(tag)

Nekem szintén SE telóim voltak (K800-W 910 ),aztán LG VIEWTY-re váltottam,de én kb. egy-két nap alatt hozzászoktam az érintőképernyőhöz ill. a menüjéhez...Persze ez nem Arena...Nekem most már a billentyűs teló a furcsa,állandóan a kijelzőjöket nyomkodom. :D
Visszatérve az Arénára,nem tűnik olyan hű de logikátlannak a menüje,söt,de akinek ez az első érintős telefonja annak biztos hogy macerásabbnak tűnik egypár funkció elérése... :U

- SAMSUNG GALAXY S PLUS -

(#361) erdoke válasza novinyul (#346) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ebben nincs olyan. Összesen 8 widget közül lehet választani, szóval még csak el se keveredhet a nagy tömegben...

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#362) opr

opr
(senior tag)
LOGOUT blog

Szeri63, EnRg, köszönöm a válaszokat. A kihangosítóra tudtok válaszolni még? Bár asszem, hogy ezek után erősen elgondolkodom a dolgon, ill. mindenképpen én is kipróbálom, csak a hívás részét nem tudom, ezért lenne fontos a kihangosítós kérdés :B

(#363) jooker82 válasza opr (#357) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Na akk hozzá kell tegyem,én is k750,k800 ról váltottam ku990 re és nem bántam meg,sokkal jobb mint a 2 telo együtt.A kijelzőt csak meg kell szokni és egy hét után azt fogod mondani h sokkal könnyebb kezelni mint egy billes telot.Mert minden kézre esik.Majd meglátod,csak egyeseknek nehéz....

"A játék,az nem játék"..:)

(#364) Szeri63 válasza opr (#362) üzenetére

Szeri63
(újonc)

Kihangosítva hangosabb,mint ak800.
Újabb szofter hiba.
zene menüben létrehozott saját lejátszási mappába bemásolom a számokat és utána eltűnik a mappa.Teló ki-bekapcs és újra ott a mappa. Szóval SE-tól fényévnyire vannak szoftveresen.
Pénteken vettem, hétfőn viszem vissza ba...ák meg!Üdv!

(#365) Attiba válasza erdoke (#361) üzenetére

Attiba
(kvázi-tag)

Hello! Erdoke kérdésér válaszolva: én 2 napja vettem, szintén Tré mobilos, s nekem sincs benne a weather widget - nem mintha olyan fontos lenne, de ez azért érdekes, hogy ennyire is képesek voltak belenyúlni a szoftverbe.

A másik kérdésem lehet láma vagyok: divx converterrel kapcsolatos - a konvertáló program csak max. 320x240 felbontásban hajlandó a videókat (pl.avi) átkomvertálni, ami azért azért a 800x480-as kijelzőhöz képest is csekély méretű. Az OK, hogy a lejátszó képes nagyítani a video méretét, de az mégsem ugyanaz.
Erre a kérdésemre valaki tudna válaszolni - előre is big THX!

(#366) jooker82 válasza Attiba (#365) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Küldtem egy privit h küldök neked egy jó convertert

(#367) TheDragon007 válasza Attiba (#365) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Sztem használj any video converter free-t. Azzal is konvertálhatsz 720x480ba mondjuk.

Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

(#368) jooker82 válasza TheDragon007 (#367) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Az any-t próbáltam már a hangja elég gyenge amit én küldök sokkal jobb

(#369) TheDragon007 válasza jooker82 (#368) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Nálam még sosem volt probléma a hanggal. Mondjuk beállítom a legjobb minőségre mindig.

(#370) erdoke válasza Szeri63 (#356) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A névjegyzékben valóban az általad leírt, idióta módon rendezi a találatokat.
Zenelejátszót csak néhány számmal próbáltuk eddig, úgy nem volt gond. Még az FM transmitter kipróbálása van hátra.

SSID-t nem küldő WiFi hálózatra viszont nem tudtam vele csatlakozni, pedig ezt eddig még minden készülékkel meg tudtam oldani.

(#371) TheDragon007 válasza erdoke (#370) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Most elgondolkodtattál hogy miért lehetne "előnyös" nem küldeni SSID-t egy wifi hálón... de nem jöttem rá :B

(#372) erdoke válasza TheDragon007 (#371) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ööö, biztonsági okokból?

(#373) Bog válasza Szeri63 (#356) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A telefonkönyv valóban így működik. Mint ahogyan mondjuk a WinMo cuccokban és egy sereg más készülékben is. Ez nem hiba, hanem más logika. Így viszont könnyebb megkeresni olyan embereket, akiknek csak a keresztneve ugrik be.

A playlistekkel nem szórakoztam, mondjuk alapból nem szoktam, mert én úgyis előadó alapján választok zenét magamnak.

A menüt meg kell szokni. Tény, hogy nálunk ez nem akadály, mert minden nap más telefonunk van, és tény, hogy az SE több éve ugyanazt a logikát használja. Viszont azt gondolom, hogy ennyi funkciót úgy elrendezni, hogy nincsenek gombjaid, nem könnyű feladat, s véleményem szerint ezt az LG kiválóan oldotta meg. Plusz próbáld meg a kocka négy oldalát a saját igényeidre szabni, sokat könnyít a mindennapokban, ha megvannak a jó widgetek, meg a fontos telefonszámokat áthúzod a fényképes listába.

Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

(#374) novinyul

novinyul
(tag)

Köszi az infot Bog :R !Ez az Aigner Szilárd menü nem nagyon mozgatott,de legalább tudom mire van.Szerintem használhatóságra az arena nem rossz teló,valoban a telo könyv egy kicsit macerás,de ott van segitsének a gyors menüben lévö tel.könyv.Nekem nagyon bevállt,még nem néztem a kapacitását.egyenlöre 25 nevet pakoltam át,de igy is sokkal jobb megoldás mint a többi teló gyors hívó listája.Az egyetlen gond ami zavar az akkumlátor üzemideje,jó ha másfél napot kibír csúcson.bár a most megjelent felsöbb kategoriába tartozó telók mind nagyon szarul teljesitenek.

Samsung Galaxy Note&Nokia N8

(#375) erdoke válasza novinyul (#374) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Kapcsold ki a 3G-t, ha nem használod, sokat dob az üzemidőn.

(#376) Attiba válasza TheDragon007 (#367) üzenetére

Attiba
(kvázi-tag)

Az a gondom, hogy a hozzá adott cd-n lévő converter divx kiterjesztésű (nem .avi, .mpg stb) filet készít, s csak azt kajálja meg az Arena! Hiába másoltam fel avit (ami divx kódolású) azt írja ki: Nem támogatott formátum.
Ezzel a problémával találkozott még rajtam kívül valaki?
Nyilván a 320x240 -es videot fel lehet nagyítani, de az közel sem olyan minőség, mintha kihasználnánk pl a 720x480-ast.
Szóval ötlet??

(#377) TheDragon007 válasza Attiba (#376) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Szóval: A Secretre általában mpeg4 codeccel .avi kiterjesztésű fájlokat rakok fel - ilyenbe konvertálom a videókat. Ez ami műxik. Próbáld ki az Arénával is, itt látod a beállításokat (a felbontást ne hagyd ennyin persze :B ):

(#378) Attiba válasza TheDragon007 (#377) üzenetére

Attiba
(kvázi-tag)

Ezer THX!
Eddig így működik!
Ha eseleg lenne problémám, akkor még síkítok! :)

(#379) Attiba válasza erdoke (#375) üzenetére

Attiba
(kvázi-tag)

Biztos értetlen vagyok,de
A 3G-t hol lehet kikapcsolni?

(#380) bolic

bolic
(senior tag)

Egyáltalán létezik az offline GPS, amelyik nem igényel internet kapcsolatot a térképkeresés helymeghatározással? Simán megy rajta az Opera Mini böngésző?

Tudom hogy zárt és klasszikus operációs rendszer van a KM900-ben, de nagyon kéne az offline GPS. :( Ha ez sem lehetséges, melyik készüléket ajánlanak?

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók! STEAM: bolic002reloaded (http://href.hu/x/dkny)

(#381) erdoke válasza Attiba (#379) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

(Beállítások menüsorban jobbról a második a) Kapcsolat->Hálózatválasztás->Hálózat típusa: Csak GPRS.

bolic #380,
A fenti Kapcsolat menüben a "GPS típusa"-nál van AGPS és Önálló mód, értelemszerűen az utóbbi nem megy netre.
Opera Minit nem próbáltam, és az Arena vs. Java alapú alkalmazások telepítésével kapcsolatban nem olvastam eddig semmit.

[ Szerkesztve ]

(#382) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Megjött a kis drága. 130K az induló ára. Ha lesz egy kis időm akkor szétkapom!:)

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#383) erdoke válasza AMD Power (#382) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Az csúnya, én 12x5e Ft-ot adtam érte...

(#384) Proti20 válasza TheDragon007 (#377) üzenetére

Proti20
(lelkes újonc)

Hali!
Letöltöttem a Any video convertert, ás az általad leírt módon konvertáltam a videót (avi, mpeg4 kódolás) a videó méretét hagytam eredeti állapotban, de nekem így sem viszi a videókat :S Egyéb javaslata van valakinek?

(#385) csab2 válasza novinyul (#374) üzenetére

csab2
(PH! addikt)

Plusz a Bt-nak sem kell állandóan menni.

(#386) bolic válasza AMD Power (#382) üzenetére

bolic
(senior tag)

T-mobile-nél előfizetés nélkül meglévő tré szám mellett olyan 102~103k körül ennyibe kerül.

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók! STEAM: bolic002reloaded (http://href.hu/x/dkny)

(#387) bolic válasza erdoke (#381) üzenetére

bolic
(senior tag)

Oké, köszönöm. Majd kipróbálok és megosztom a további észrevételeket, nehogy megint valaki is kapjon zsákbamacskát. :K

(#388) TheDragon007 válasza Proti20 (#384) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

a videó méretét hagytam eredeti állapotban
Vagyis mennyin hagytad pontosan? Max. 800*480ig van értelme egy videónak mivel annyi a kijelző felbontása :U

(#389) bolic válasza bolic (#386) üzenetére

bolic
(senior tag)

Nem volt döccenőmentes a telefonszám megtartás a trékomban, asszonta hogy jöjjek vissza SMS értesítés követően, így nem tudtam azonnal átvenni a km900-at sem. Cserébe olcsóbban kapom majd, mintha új Dominó telószámmal vennék. Ilyen a nehézkes üzletpolitikája? :U

[ Szerkesztve ]

(#390) dagoniat

dagoniat
(lelkes újonc)

hi,

érdekelne, hogy az opera böngésző rárakható valamilyen formában, ja és hogy az ékezetek írása mennyire egyszerű, vagy bonyolult.

(#391) Racecam válasza dagoniat (#390) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hi!

Kérlek, olvass vissza egy picit. :K

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#392) novinyul válasza csab2 (#385) üzenetére

novinyul
(tag)

3G,BT lekapcsolva de nem bírja igy sem sokáig.mondjuk napi 2órát beszélek+sms,este zenehallgatás.tudom örüljek hogy ennyit kibír egyáltalán.

Samsung Galaxy Note&Nokia N8

(#393) erdoke válasza novinyul (#392) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A kijelzőre érdemes még viszonylag rövid lekapcsolási időt beállítani (max. 20 mp), és hogy ne világítson beszéd közben. Emellett a fényérzékelőt is hasznos aktiválni, és azzal szabályoztatni a fényerőt. Sajnos az automatikus képforgatást nem tudtam kikapcsolni, pedig gyakran az is jelentős kakaót emészt föl a folyamatos figyeléssel.

(#394) Attiba

Attiba
(kvázi-tag)

Wi-Fi-vel kapcsolatos kérdésem lenne.
Ingyenes Wi-Fi pontokhoz próbáltam csatlakozni, sikerült is, de:
Internet használatánál rögtön a következő hibaüzenet jelenik meg:
Proxy denies fulfilling the request - bármilyen oldalra próbálok "feljelentkezni"
Tudja valaki esetleg ennek az okát?

(#395) holu84

holu84
(újonc)

Sziasztok!

Két napja vagyok boldog tulajdonosa egy új Arenanak. Ez az első érintőképernyős telefonom de minden probléma nélkül sikerült a megismerkedés vele. Könnyű, megbízható, gyors menü, eddig fagyás nélkül. Véleményem szerint gyönyörű, mindenki egyből kiveszi a kezemből ahogy meglátja. Összeszerelés ahogy írtátok előttem is pompás! Üzenetkezelés elején mérgelődtem egy-egy félre kattintásnál de mára megszoktam a dolgot. Sajnos nincs tapasztalatom a rendszerével kapcsolatban úgyhogy lenne néhány kérdésem. Aki válaszol rá előre is megköszönöm!

1. Lehet e ingyenes navit tenni rá amihez nem kell internet kapcsolódás?
2. Nektek is naponta kell e tölteni?
3. Milyen hasznos programokat tudtok ajánlani?
4. Témák hol taláhatók? Menü szerkesztő is van hozzá?
5. Védő fóliát milyen gyakran kell cserélni?
6. Ceruzával használjátok e? Én most tervezem hogy veszek egyet hozzá, találtam egy LG-t ami elég dizájnos is.
7. Videónál hogy tudok zoomolni vele, mert még nem sikerült rájönnöm?
8. Hosszú élettartamúak e az érintőképernyős telók? (meddig bírja a kijelző a nyomkodást)

Egyenlőre ennyi! :) Bocsi ha volt egy két hülye analfabéta kérdésem. Hajrá FC BARCELONA! :)

(#396) TheDragon007 válasza holu84 (#395) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Olvass vissza a topikban és megkapod a kérdéseidre a választ sztem ;)

(#397) AS válasza holu84 (#395) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ceruzával nem lehet használni nem fog reagálni rá.

Note 2 ?

(#398) kisordog87

kisordog87
(újonc)

Sziasztok :)

Én egy hete vettem egy Arénát, és azt kell mondjam nagyon meg vagyok vele elégedve :DD
Eddigi legjobb telóm ezt bátran állíthatom :))
Természetesen mint semmi, ez sem tökéletes, ez alatt az egy hét alatt, mióta nálam van, észrevettem rajta egykét apró bosszúságot. De ezek eltörpülnek a pozitív tulajdonságok mellett, és azt mondhatom hogy egyáltalán nem érdekelnek, mert apróságok. Ilyenek pl mint hogy a kamera nem ismer egyáltalán zoom-ot, sem optikait (mondjuk ezen meglepődtem volna ha lenne :DDD ) sem digitálisat. Aztán a következő még mindig a kamerával kapcsolatos, hogy ha váltok a belső és a küldő kamera között, vagy kamera és a videófelvevő között, akkor nekem visszaállt a felbontás is alaphelyzetbe, ami kicsit bosszantó. Aztán még egy dolog a kameráról: lassan készíti el a fotókat, így a gomb lenyomása után még legalább egykét másodpercig tartani kell a telefont különben homályos lesz a kép. (a zárhang után jóval exponál csak a gép). Illetve még egy apróság, ami már nem kifejezetten a kamerához kapcsolódik, az akksi. Elég sokmindent tud a telefon, és sajnos azt vettem észre hogy ekkora tudáshoz egy kissé alulméretezték az akksiját. Elég sokat használom a telefont - nekem munkaeszköz is egyben - de egy nap alatt simán lemerül (és nem néztem rajta egész nap TV-t, nem hallgattam zenét végig, nem neteztem sokat stb stb...)
Na de ennyit a negatívumokról, több nincs is :D
A kijelző gyönyörű, a kép tűéles, filmet nézni rajta élmény, akár egy jobb monitoron... :) Szép képeket készít, a videóra sincs panasz, nagyon jó. A mobil-TV és a net egyaránt elég gyors rajta, hátrányként talán annyit, hogy ha egy komplexebb weboldalt kell betölteni, akkor hajlamos aránytalanul lelassulni, de ez nem a net hanem a "böngésző" hibája. (végig HSDPA kapcsolat megvolt) A GPS is jó, viszonylag gyors egy mobilhoz képest, bár ezt a funkciót nem igazán használom. A telefon menüje nagyon tetszik, gyors és igen látványos, főleg a forgatható kis kocka :)) A füles amit adnak hozzá szintén átlagon felüli, főleg a Dolby hangzással nagyon állat, nekem olyan érzésem volt ennél, mintha az agyamból szólt volna a zene nagyon furcsa :DDD
Röviden ennyi egy hét után, nekem nagyon bejött a telefon és nem bántam meg hogy ezt választottam - egyébként a Samsung Omnia és eközött variáltam, de úgy érzem jól döntöttem, csak ajánlani tudom mindenkinek :))

Üdv.: kisördög

(#399) kisordog87 válasza holu84 (#395) üzenetére

kisordog87
(újonc)

Szeva Holu!

Én úgy tudom nem tudsz rátenni semmilyen - se ingyenes se pénzes - külső navi programot mert zárt oprendszerrel készül a telefon (az LG saját rendszere).
Egyenlőre nekem is az a tapasztalatom hogy naponta vagy ha esetleg kevesebbet kerül a kezembe és nem nyomkodom annyit, max két naponta tölteni kell...
Programokat illetve téma szerkesztőt nem találtam még én sem hozzá, de keresem én is mert előbb utóbb meg fogom unni a mostanit :)
Cerkára nem érdemes költened, nem reagál rá egyáltalán, csak ujjra. (Bár eleinte én is kívántam volna az üzenet gépelésnél :DDD de aztán mgszoktam, már jobban megy mint hagyományos módon)
A védőfólia nálam tökéletesen bírja, igaz még csak egy hete van meg a telefon, de egyenlőre semmi jelét nem látom annak hogy lassan cserélni kellene. Remélem így is marad, mert nem olcsó ahogy néztem - több ezer forint egy pár darabos csomag :((
A zoomot ne is keresd sajnos nincs, én sem találtam így utánaolvastam neten, nincs benne. Kicsit érthetetlen hogy miért hagyták ki belőle, de ez van...
Egy jóbarátomnak már kb másfél két éve van egy érintős telója (az is LG, KU990 Viewty), annak semmi baja a kijelzőjének, ugyanolyan jól bírja mint új korában, én emiatt nem aggódom :)
Nekem nagyon bejött ez a telefon, nem cserélném el semmi másra :DD

Üdv.: kisördög

(#400) holu84 válasza kisordog87 (#399) üzenetére

holu84
(újonc)

Szia kisordog!

Köszi a korrekt válaszokat! Akkor a ceruzát hagyom a fenébe. A navit viszont nem adom fel sztem biztos lehet majd rá megoldást találni. Ha én is találok téma szerkesztő akkor jelentkezek. Ezen az oldalon vannak hozzá progik de még nem volt időm foglalkozni velük www.mylgarena.com. Sztem is mostanság az egyik legjobb telefon. A zoomra meg talán lesz szoftverfrissítés aztán azzal működni fog. Reméljük!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.