Sziasztok 
Én egy hete vettem egy Arénát, és azt kell mondjam nagyon meg vagyok vele elégedve
Eddigi legjobb telóm ezt bátran állíthatom
Természetesen mint semmi, ez sem tökéletes, ez alatt az egy hét alatt, mióta nálam van, észrevettem rajta egykét apró bosszúságot. De ezek eltörpülnek a pozitív tulajdonságok mellett, és azt mondhatom hogy egyáltalán nem érdekelnek, mert apróságok. Ilyenek pl mint hogy a kamera nem ismer egyáltalán zoom-ot, sem optikait (mondjuk ezen meglepődtem volna ha lenne
) sem digitálisat. Aztán a következő még mindig a kamerával kapcsolatos, hogy ha váltok a belső és a küldő kamera között, vagy kamera és a videófelvevő között, akkor nekem visszaállt a felbontás is alaphelyzetbe, ami kicsit bosszantó. Aztán még egy dolog a kameráról: lassan készíti el a fotókat, így a gomb lenyomása után még legalább egykét másodpercig tartani kell a telefont különben homályos lesz a kép. (a zárhang után jóval exponál csak a gép). Illetve még egy apróság, ami már nem kifejezetten a kamerához kapcsolódik, az akksi. Elég sokmindent tud a telefon, és sajnos azt vettem észre hogy ekkora tudáshoz egy kissé alulméretezték az akksiját. Elég sokat használom a telefont - nekem munkaeszköz is egyben - de egy nap alatt simán lemerül (és nem néztem rajta egész nap TV-t, nem hallgattam zenét végig, nem neteztem sokat stb stb...)
Na de ennyit a negatívumokról, több nincs is
A kijelző gyönyörű, a kép tűéles, filmet nézni rajta élmény, akár egy jobb monitoron...
Szép képeket készít, a videóra sincs panasz, nagyon jó. A mobil-TV és a net egyaránt elég gyors rajta, hátrányként talán annyit, hogy ha egy komplexebb weboldalt kell betölteni, akkor hajlamos aránytalanul lelassulni, de ez nem a net hanem a "böngésző" hibája. (végig HSDPA kapcsolat megvolt) A GPS is jó, viszonylag gyors egy mobilhoz képest, bár ezt a funkciót nem igazán használom. A telefon menüje nagyon tetszik, gyors és igen látványos, főleg a forgatható kis kocka
A füles amit adnak hozzá szintén átlagon felüli, főleg a Dolby hangzással nagyon állat, nekem olyan érzésem volt ennél, mintha az agyamból szólt volna a zene nagyon furcsa
Röviden ennyi egy hét után, nekem nagyon bejött a telefon és nem bántam meg hogy ezt választottam - egyébként a Samsung Omnia és eközött variáltam, de úgy érzem jól döntöttem, csak ajánlani tudom mindenkinek 
Üdv.: kisördög