Lassú, videó mentés hibás külső eszközre, wifit nem látta, M_02, B_03 látja. GPS nem akart magához térni.
[ Szerkesztve ]

Lassú, videó mentés hibás külső eszközre, wifit nem látta, M_02, B_03 látja. GPS nem akart magához térni.
[ Szerkesztve ]

Mit jelent nálad, hogy a GPS nem akar magához térni?
A többi nálam jó, nem lassú, még a nem látható Wi-Fi hálózatra is fel tudok csatlakozni, a külső eszközre való mentés meg nem tudom kipróbálni, nincs memkártya benne. 

Vki help,pls!
Frissítésnél a telefon frissítésénél ezt írja ki: Afrissítés nem lehetséges a LG Mobile Phone Software Frissítés folyamata alatt fellépő súlyos hibák miatt.
Visszaolvastam és azt találtam rá,h nem szabad frissíteni a PC suitot,már vagy 6x letöröltem és újra raktam(frissítés nélkül) de folyamatosan ezt a hibát írja ki!
Vki segítsen,pls!!!!!

Rosszul olvastad vissza, mert van, aki a legfrissebb PC Suit alatt frissít szoftvert, pl. én.
És az angol nyelvű leírásban is ez van.
De egyébként szerintem lényegtelen a verziószáma a programnak, hiszen nem azzal fogsz szoftvert frissíteni.
Amit tényleg nem szabad, nem kell engedni, hogy a PC Suit akarja automatikusan frissíteni a telefon szoftverét!
A többinek működnie kell, hogy egyeseknek miért nem megy, azt nem lehet látatlanban megmondani.

Kiváncsi vagyok, ma lehet, hogy feldobom énis az m-es szoftot, aztán majd meglátjuk.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

"Mit jelent nálad, hogy a GPS nem akar magához térni?"
Azt, hogy a stabil teszthelyemen a T-s szoftver + A-GPS másfél percen belül pozicionálta magát, az M_02 30 sec alatt, a B-03 15-20 sec alatt, az O_02 meg semmit nem látott. 

De akkor ez a hiba mitől van???
"A frissítés nem lehetséges a LG Mobile Phone Software Frissítés folyamata alatt fellépő súlyos hibák miatt."
Erre nincs semmi megoldás?

Nálam A-GPS módban és Önálló módban is megmondja a helyzetemet átlag 1 km-es körzetben, elég gyorsan, A-GPS-nél talán gyorsabban is, mint a másik módon.
Lehet, hogy más telefonunk van? 
caverinha: felettem már megelőztek, de szerintem ezek szoftverproblémák miatt vannak (nem a telefon szoftvere miatt).
[ Szerkesztve ]

caverinha
http://www.mylgarena.com/index.php?topic=822.0
Beregisztrál.
Mindenféle PC Suite-ot, Infinenon drájvert uninstallál.
Itt található fájlokat letölt.
Pc Suite-ot felfrissíti, de nem hagyja, hogy a telefon szoftvert befrissítse.
Útmutatón végigmegy, közben telepít amit kell.
Befrissít.
Örül. 
[ Szerkesztve ]

Nem kizárt. 

Am alul meg ezt írja ki:
13:44:30 : CLGMobileHttp Class ĽŇ¸ę...
13:44:30 : ****************CheckAndDownload********************
13:44:30 : ******Extract Start C:\V10M_02.kdz*****
13:44:30 : Model Dll Dir(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\)
13:44:30 : File Size = 222861983
13:44:30 : Extract kdz file Error.
13:44:30 : [C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone] µđ·şĹ丮 »čÁ¦ ˝Ăµµ
13:44:30 : RemoveDirectory1 Error(2)
:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone
13:44:30 : !pUpgrade->StartProcessing ... PostMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR
13:44:30 : CLGMobileHttp Class ĽŇ¸ę˝ĂŔŰ.
13:44:30 : CLGMobileHttp Class ĽŇ¸ę...
13:44:30 : Page_Error şÎşĐŔÔ´Ď´Ů
13:44:30 : OnStepMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR delete m_pLGCyonUpdate
Láttam volt vki hasonló problémával,neki meg is oldódott,de nem írta le,h hogyan :S
Azt írta,h nem is meri elmondani,h mi volt a baj,de ha ennyire kézenfekvő....
Valaki help pls,már teljesen az idegeimre megy az egész :S
((

Lassan tényleg azt hiszem, mert nekem minden működik, míg másoknak ugyanezzel a szoftverrel meg nem. 
Raktam be egy képet lejjebb a WiFi-s Youtube-ről, a Te telefonod is így néz ki? ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

de innen minden letöltöttem és felraktam

Ok. Milyen Op rendszer?
[ Szerkesztve ]

Tiéd nem péntek délután készült, hanem hétközben, üzemellenőrzés alatt. 

windows 7 oprendszer,teljesen olyan,mint a vista
Am itt az egyik emberkének ugyanolyan hibája volt,mint nekem:
http://mobilarena.hu/tema/re_lg_km900_arena_az_arenan/hsz_3301-3350.html
csak nem írta le,h hogyan oldódott meg :S:S:S
[ Szerkesztve ]

én 20 év infós múlt után nem "mernék" egy Win7 RC alól frissíteni, egy olyan programmal, ami már az XP SP2 idején sem volt mai gyerek... inkább feldobnék valami vasra egy XP-t. de ez az én magánvéleményem.
Reméljük hamarosan benéz akkor az illető és elárulja Neked, külföldi oldalkon rákerestél már a problémára?
Írjál neki pü-t. Egyszerűbb mint itt várni hogy olvassa a hsz-ed. 
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

Hát nekem eddig vista volt a laptopomon,mivel erre a laptopra nem lehet xp-t,csak vistát rakni,így vistáról váltottam windows 7-re,pár összehasonlító tesztben összehasonlították a 3oprendszert és a windows7 jött ki belőle a legjobban.
Én is remélem,h benéz az illető,külföldi oldalakon nem néztem,de majd most.
Azért köszi a segítséget!

Nekem is Win7-em van az asztalin, gyorsabb ugyanazon a hardveren mint az XP, ez egyértelmű, de frissíteni notebookról frissítek, XP alól, egyrészt mert az nem emulált, másrészt mert ott nincs áramingadozás.

Nekem ami már most állandósultan nem működik az a gmail postafiók az e-maileknél (beállítottam mindent, de hálózat megnyitása sikertelennel kidob mindig), meg a hülye GPS semmilyen formátumban nem talál meg, de mintha nem is próbálkozna, egyből kiírja, hogy helyzete ideiglenesen nem elérhető.Jó, nem halok bele, nem ezek a legfontosabbak, a többi dolog meg tökéletesen rendben van, de azért idegesít 
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com

Milyen NET csomagod van a nemtudom melyik szolgáltatónál? 
Gmail amúgy sem működik a világon senkinek, aki normálisan használja, mert a postafiók LEGRÉGEBBI levelét kezdi el letölteni, és max 300-at tud a telefon tárolni. Köszönjük LG! 
[ Szerkesztve ]

Mi a GMaps verziószáma?

A Gmail-nél nem működik az sem, ha a Gmail oldalon beállítod, hogy csak az ezután érkező leveleket lehessen letölteni POP-on keresztül?
Azt hiszem már Duvi is belinkelte, vagy ha valaki más, akkor tőle bocsánat! 
Letöltés POP protokollon keresztül:
További információ
1. Állapot: A POP engedélyezve az összes levélre, amely 2008.11.20. óta érkezett
A POP protokoll engedélyezése minden levélre (a már letöltöttekre is)
A POP engedélyezése a mostantól érkező levelekre
A POP tiltása
[ Szerkesztve ]

Nem tudom, én feladtam egy hét után, és m.google.com 

Sziasztok!
Van esetleg valakinek fekete színű Arénája.
A kérdés, (bocs ha hülyeség) hogy mennyire bírja, mármint kopás szempontjából, nem készülök hajigálni, meg ilyesmi :-) (csak pl több ismerősömnek van pl Nokia E51, E71 és " állítólag" azok elég sérülékenyek, sok helyen kikandikál a rendes szín (sőt valami olyan is rémlett, hogy a gyári tok szedte le a festéket)
Nyugtassatok meg, hogy az LG bírja :-)
Köszi. Sziasztok.

Fekete csak külföldről jön, GSM boltokban jutsz hozzá.
Fémépítésű a készülék, jól bírja a strapát, emiatt ne aggódj. 

Google maps: 2.2.0
A gmailnél ezt beállítottam, mégse jó. Na mindegy, akkor amúgy se lenne értelme, akkor tojok rá... Amúgy Vodafone live vitamax, eddig minden működött vele.
Nekem rózsaszín telóm van, igaz, eléggé vigyázok rá, de még semmi baja, és nem úgy tűnik mint ami gagyin lenne festve, hogy lejöjjön róla a cucc. Max karcolódni fog.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com

Oké. Köszi szépen.

(#3531) ForRedGlory válasza viewdetails (#3506) üzenetére
A V10O_02-vel nekem is gond van a GPS-el AGPS módban (is)... Kiírja hogy 500 méteren belül hol vagyok, azzal semmi gond, de valamelyik másik FW-vel 30 méterre pontosan kirakta, ami nem mind1 manapság. Nem teszem le a nagy esküt de a V10J is emlékeim szerint nagyon pontosan megmondja.
"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

Ügyfélszolgálatot kéne meginterjúvolni, A-GPS nekem sem ment amíg nem váltottam másik net csomagra.
(#3533) viewdetails válasza ForRedGlory (#3531) üzenetére

V10J T-s szoftver. Azzal tuti az A-GPS. 
V10M aki pontos eléggé.

Nah,sikerült feltelepítenem a szoftot!!!!
Megváltozott a menü,szóval biztos a siker. A kzd fájl helyett cab fájlal megoldódott a probléma,de furcsa volt,mert telepítgetett és egyszer csak azt írta a telepítő,h csatlakozási probléma,telefon meg bekapcsolt és töltötte magát én meg bekapcsoltam és láttam,h független szoftot tette rá,szóval így eléggé érdekesre sikeredett,de legalább sikerült és most ez a szoftom van: V10M_02
remélem ezzel már nem lexnek hasonló problémák,mint a gyári szofttal,lényeg,h sikerült! ^_^
(#3535) ForRedGlory válasza viewdetails (#3533) üzenetére
Akkor jól emlékeztem. Jó tudni hogy most akkor hol is vagyok. Pest belvárosában az az 500 méteres köröcske elég nagyocska 
"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

Nekem fekete van. Semmi kopás, és nagyon szép. 
http://www.lg-arena.info

Nekem is V10M van... Mondjuk wifin még nem is próbáltam, ha ott működne, érdekes lenne...

Nekem megy wi-fi-vel is. Ugyanezt a szoftver használom.

Az miért lehet,hogy az Alapértelmezett hangoknál az első 2 mp3 hangnál azt írja ki lejátszáskor,h "Ez a tartalom nem játszható le?" O.o
A többit meg engedi lejátszani...

A factory reset segít, abban az esetben, ha volt szoftfrissítés.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

Köszi,sikerült! 

Sziasztok!
Na végre működik a saját wifivel a net most már csak az a gondom,hogy kb 1 perc után hiába vagyok kapcsolatban nem tölt semmit csak ha megszakítom és újra csatlakozom.
Utána megint egy perc és vége.
Valakinek ötlete?
A routerem Dlink dir 635-ös.
Fati

Sziasztok, na visszajöttem a nyaralásból (Szigliget) újra a kezembe vettem a telefont.
Mindjárt visszaolvasok, de a problémém a szoftvertelepítéssel volt, mindíg kivágott.
Vovi márkatársnak sikerült rájönni arra, hogy miért nem tudtunk másik szoftot telepíteni a T-s gépünkre? 
Lopottmotor! Azért mondd már el, hogy mi volt az a triviális hiba, ami az első telepítésednél gátolta a sikert!
Egyszerűen utálom a trés kinézetet, és hogy nem működik a helymeghatározás... és még egy csomó hiányosság....

Oldfatboy!
Én is ezt tapasztalom, főleg itthon a saját ruteren. A nyílvánosokon kevésbé jön elő a probléma. Ez mégegy idegesítő dolog...
(#3545) Lopottmotor válasza Old FatBoy (#3542) üzenetére

Nekem is ezt csinálja, csak nem 1 percenként, hanem 5-6.
fiktiv: privi

Na, közben én is felraktam a v10m_02 szoftvert, de hamar ment is vissza a v10o_02. 
Kíváncsi voltam, miben jobb az "M", de nálam semmiben, sőt!
Nem ment a helyzetmeghatározás a GMaps-ben, és a YouTube sem WiFi-vel.
Most az "O" verzióval megint mennek. 

Én azon gondolkozom, hogy lehet az, hogy valakinek nem jó vmi bizonyos verzióval, a másiknak meg igen ugyanazzal?

Hát jól megvígasztaltatok.
Valaki aki esetleg tudja a megoldást?
Biztos,hogy nem a teló hanem a router beállításnál van a gond mert nyilvános és pölö a szálloda ahol nyaraltam wifijével nem volt ilyen gond.
Fati

Én már regisztráltam az oldalon,remélem minél többen fognak jönni!
Hogy tudnék segiteni az oldal fejlesztésében vagy üzemeltetésében?
[ Szerkesztve ]
The Power of Apple , 4Ever Honda

Én arra tippelek, hogy amelyik teló gyárilag T függő az másként reagál a fw-cserékre mint a gyárilag függetlenek. Más különbség nem nagyon van. A hardware az adott.
(Ha csak sunyiban nincs a "vasban" is eltérés? De az nagyon csúnya lenne
)
Én pl. mind a mai napig keresgélem a neten, hogy pontosan milyen proci van az Arenaban?
Annyit tudok csak, hogy nem ARM hanem AMD-s proci.
[ Szerkesztve ]
Samsung S8530 Wave II / 32GB Kingston Class4 / Bada 1.2 KA1 ------------------"...the code is more of what you call guidelines than actual rules..."