Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#3451) viewdetails válasza Lopottmotor (#3447) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Thaiföldi, van benne kézirásfelismerés, de természetesen valami más meg hiányzik belőle. :) Szemeztem már vele én is.

(#3452) risnos

risnos
(tag)

Olvasgattam a wi-fi-s hozzászólásokat, s ki is próbáltam, amit lehetett, de nem megy mégsem a wi-fi az Arénámon. TP-LINK TL-WR542G-s routerem van, beírom a mobilba az SSID-t, a biztonsági jelszót, a titkosítási módot. A böngésző profil wi-fi-re van állítva. a streaming a duvi szerint ajánlottra. A régebben létrehozott kapcsolatot nem tudom sem szerkeszteni, sem törölni. Már csináltam visszaállítást a gyári beállításokra is. Hiába. A Balcsin is szívtam emiatt, mint a torkos borz. Kinek van valami hasznos ötlete? Köszi, ha tudtok segíteni. :(((

Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...

(#3453) viewdetails válasza risnos (#3452) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Kapcsold be az SSID hirdetést első körben, és úgy próbálj meg kapcsolódni.

(#3454) Lopottmotor válasza viewdetails (#3451) üzenetére

Lopottmotor
(fanatikus tag)

Mi hiányzik?

http://www.lg-arena.info

(#3455) duvi válasza d3tox1c (#3449) üzenetére

duvi
(őstag)

Feltettem én is. Nem társítja automatikusan a pdf filokat hozzá.
Először el kell indítani az olvasót és utána kell tallózni a megnyitni kívánt filehoz.
Ami az igazán rossz hír, hogy csak a nagyon régi pdf-eket nyitja meg rendesen. Az új verziókat már kép nélkül és nagyon lassan hozta be nekem :((
Sajnos a beépített olvasó sokkal jobb! :O

risnos:

Mac addres szűrés nincs beállítva? User limit nincs megadva?
A Java profil is wifi-re van állítva az internet profil mellett?

[ Szerkesztve ]

Samsung S8530 Wave II / 32GB Kingston Class4 / Bada 1.2 KA1 ------------------"...the code is more of what you call guidelines than actual rules..."

(#3456) Chrysophylax

Chrysophylax
(újonc)

Hello.

öööö.....lehet hogy én vagyok hülye, de nemtudjátok hogy hol lehet azt beállítani hogy a kezdőképernyőknél többféle szín legyen? pl. a widget-nél narancssárga, a parancsikonoknál kék stb. júl. 29-e óta megvan az ARENA, de még nemjöttem rá erre

[ Szerkesztve ]

(#3457) viewdetails válasza Lopottmotor (#3454) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Egy olyan firmware, amit szabadon alakíthatok... :D:D:D

Sorry, Thaiföld az V10D, V10G meg valami régebben brandelt T-Mobile.
talán ezt váltotta le a V10J/T ?

[ Szerkesztve ]

(#3458) Lopottmotor válasza viewdetails (#3457) üzenetére

Lopottmotor
(fanatikus tag)

Aha. Köszi az infót.

(#3459) viewdetails válasza Lopottmotor (#3458) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Nincs mit. Egyik 19... Tedd fel a V10O-t, vagy a D-t, azok a legfrissebbek.

(#3460) viewdetails válasza viewdetails (#3459) üzenetére

viewdetails
(őstag)

V10D_01, nem 00.

(#3461) Lopottmotor válasza viewdetails (#3460) üzenetére

Lopottmotor
(fanatikus tag)

V10D_01 szerintem nagyon rossz. M -es van most fent.

(#3462) Chrysophylax

Chrysophylax
(újonc)

mármint arra hogy hogy kell ezt megcsinálni xd

pls mondja meg vki hogy kell a kezdőképernyőknél színt változtatni (pl. widget-nél narancssárga, parancsikonoknál kék, névjegyeknél zöld stb.):F

[ Szerkesztve ]

(#3463) Lopottmotor válasza Chrysophylax (#3462) üzenetére

Lopottmotor
(fanatikus tag)

Szerintem nem lehet.

(#3464) Chrysophylax válasza Lopottmotor (#3463) üzenetére

Chrysophylax
(újonc)

valahogy biztos lehet, mert a megvétel előtt pár héttel néztem a telefont, és ott olyan volt

(#3465) Chrysophylax válasza Chrysophylax (#3464) üzenetére

Chrysophylax
(újonc)

mármint különböző színek voltak

(#3466) olbaidhun

olbaidhun
(senior tag)
LOGOUT blog

Hi Kollégák!

Sokat olvastam erről a telefonról és nagyon bejött! Szifonnal ellentétben ez "ócsó" és mégis ugyanúgy tudja a dolgát.. nincs több kérdésem :C

Amire kiváncsi vagyok:
- tudom, h tudja a youtube lejátszást wifin keresztül, böngészőből, de azt nem, h milyen szoftververziótól (illetve melyik szolgáltatóval, mert asszem a mobilgurun olvastam, h gyári független nem játszotta a flash-t míg t-mobilos igen) :W
- gps kizárólag googli alapján.. oks, de gyakorlatban ez mit mutat pl egy átlag kelet magyarországi farmernek :F fel kell vele lépni mobilnetre hogy jól működjön.. gondolom :U

Ha van valakinek személyes tapasztalata, engem főleg az érdekelne, nem zavar a teló formája, aki ilyen kategóriában gondolkozik, ennyiért csak itt kap minőséget.

Ja és egy szép videót is találtam.

Thx a helpért! :R

Németországban dolgozok, emailben keressetek! ★nézz szét a hegyek között: www.sikfo.try.hu ★ olbaidhun.blogspot.com

(#3476) Racecam

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Chrysophylax, Lopottmotor: Ez nem chat szoba, hanem fórum. Ezt az egészet megbeszélhettétek volna privátban, különös tekintettel a köszöngetésekre, aminek végképp semmi információtartalma egy szakmai fórumon.

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#3477) Tibson

Tibson
(újonc)

Helló!

Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy Vista alatt milyen szolgáltatásoknak kell futnia ahhoz, hogy a PC Suit felismerje a telefont? Mert Vista nem akarja felismerni se nálam se egyik haveromnál de ugyanaz az ismerős segített beállítani az oprendszert és néhány ritkábban használt szolgáltatás ki lett lőve. A telefonos szolgáltatások nevű be van kapcsolva, kell esetleg más is? Az xp-n amin nem lettek babrálva a szolgáltatások felismeri.

(#3478) Lopottmotor

Lopottmotor
(fanatikus tag)

Többen írtátok, hogy jó lenne valami mylgarena.com szerű magyarul. Összedobtam egy hasonló oldalt, ha gondoljátok gyertek. Ha leszünk elegen van értelme.

[link]

[ Szerkesztve ]

(#3479) Mieza válasza Chrysophylax (#3465) üzenetére

Mieza
(fanatikus tag)

A hátterek különböző színűek a független verziókban.
Vagy mire gondolsz?

Neked T-mobilos van?

(#3480) CarajoEsp

CarajoEsp
(senior tag)

Nos, a következő gondom van. Van ugye a telóm, meg benne egy 1gigás memóriakártya. És most csinálja másodszor a következő hibát: Felmásolok valami zenét, filmet a telóra és a memkártyára és mikor megpróbálom megnyitni a zenelejátszót, akkor csak keres-keres a végtelenségig, ha ebből kilépek, akkor ráadásul másik alkalmazás megnyitása során, le is fagy a teló. Memkártyáról töröltem mindent, kivettem, ki-be kapcs, aksi kivét, az újonnan felrakott fájlokat, amiket a gebasz után tettem fel szintén töröltem a telóról, de ez sem segített. Kérdésem, hogy tudtok-e még valamit, amivel próbálkozni lehet, mert a multkor factory reset segített, bár elég érdekesen, mert nem közvetlenül utána, lett jó, hanem a második bekapcsolás alkalmával, illetve gondolom, az is megoldana mindent, ha törölnék minden zenét a telóról. A v10o-s szoft van rajta és minden más funkcióval lehetne gebasz, de pont az mp3, amit a legtöbbet használok és baromi idegesítő lenne, ha két hetente nyomni kéne egy FR-t. Ez eddig az egyetlen dolog, ami megingat abban, hogy érdemes volt ezt a telót vennem:(

-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

(#3481) Mieza válasza CarajoEsp (#3480) üzenetére

Mieza
(fanatikus tag)

Én először megpróbálnám egy másik, lehetőleg másik gyártótól származó kártyával is.

(#3482) CarajoEsp válasza Mieza (#3481) üzenetére

CarajoEsp
(senior tag)

Ez a bajom, hogy nincs már benne a microsd. Azt rögtön kikaptam belőle, így csak a belső memóriában van zene és mégsem nyitja meg a zenelejátszót.

-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

(#3483) Mieza válasza CarajoEsp (#3482) üzenetére

Mieza
(fanatikus tag)

Memóriakártya nélkül nekem is volt ilyen problémám (nekem még sosem volt benne), de én úgy oldottam meg, hogy a "készülék multimédia memóriája" menüpontban csináltam egy visszaállítást.
Utána telefon kikapcs, bekapcs, majd mentek rá a zenék.

(#3484) CarajoEsp válasza Mieza (#3483) üzenetére

CarajoEsp
(senior tag)

Ezzel nem lenne gond, de tulajdonképpen két héten belül másodszor játsza ezt el. A factory reset lenne a rosszabb, mert minden nyavaja a telóban van és nem mindíg tudom lementeni őket, a zenés kérdés meg hasonló, azért veszek egy 8gigás telefont, hogy ne kelljen naponta másolgatnom rá az új zenéket számomra az, hogy mondjuk elmegyek egy hétre, a második nap meghal a zenelejátszó és onnantól kuka a telefon, mert törölnöm kelle a zenéket, baromi elfogadhatatlan:(

(#3485) caverinha

caverinha
(tag)

Sziasztok!

A mylgarena.com-ról szeretnék letölteni egy stabil jól bevált szoftvert a telómra,ti melyiket ajánljátok???

(#3486) viewdetails válasza CarajoEsp (#3480) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Carajo

Ugyanezt játszotta az enyém is, végül 1 dolog segített: a multimédia memóriarekesz törlése. Előtte direkt egyenként törölgettem a fájlokat, semmi.
Aztán eljátszotta mégegyszer, mikor memóriakártya volt benne. Format memory card segített.
Ami gyanús volt, hogy előtte mindkétszer mp3-akat másoltam fel, a PC Suite III-al.

(#3487) viewdetails válasza caverinha (#3485) üzenetére

viewdetails
(őstag)

V10B_02 vagy V10M_02

(#3488) CarajoEsp

CarajoEsp
(senior tag)

Noh, csak hogy tudjátok. A factory reset, ezen a hibán nem segít.
A megoldás az volt, hogy egy korábban létrehozott zenei mappát a saját fájlok közül töröltem.
HA csak számot törölsz, nem oldja me,g ellenben, ha teljes mappát törölsz ki, amiben zenék vannak, akkor az megopldja a gondot. Jelzem véletlenszerű törlés volt, nem az volt az utolsó mappa ami felkerült a telefonra.

(#3489) Mieza válasza CarajoEsp (#3488) üzenetére

Mieza
(fanatikus tag)

A memória visszaállítása nem Factory Reset, nem is mondta senki, hogy az segít. :)

viewdetails: nekem a v10o_02 is tökéletesen bevált, csak a lejátszási lista nem működik benne, viszont minden más igen. :)
Pl. Youtube Wifi-n, ami most hirtelen az eszembe jut, ami azokban meg nem, ha jól emlékszem.

Persze ha valakinek a lejátszási lista kell, akkor marad az a kettő.

[ Szerkesztve ]

(#3490) caverinha válasza viewdetails (#3487) üzenetére

caverinha
(tag)

Köszi szépen,akkor felrakom vmelyiket. Am ezek független szoftok?,mert nekem most az alap trés szoft van a telómon és jó lenne egy független szoftot rárakni,mert szerintem az sokkal szebben néz is ki.

(#3491) caverinha válasza CarajoEsp (#3480) üzenetére

caverinha
(tag)

Nekem is hasonló problémám van a telóval.Egész pontosan a következő: Zenelejátszáskor megbolondul egy kis idő után a teló,először zene szám váltásnál kicsit belassul,azaz már megy a zene és kis fázis késéssel tér át ahhoz az albumhoz,amelyik pont megy,aztán amikor hallgatom és le vagy fel nyomom kicsit a hangerőt azt is később érzékeli a teló 3x lenyomom a hangosítót vagy fel és csak 5másodperc után reagál rá a teló és ezek után jön a nagyobbik gond,h fogja magát és ki,majd bekapcsol a teló és utána,ha belépek a lejátszóba,akkor megint ki és bekapcsol a teló és ezt a végtelenségig eljátsza,ráadásul azt a mappát sem látni,ahol a zenéim vannak,meg ha a galériába lépek be,akkor is ki és bekapcsol a teló,pár nap múlva meg engedi,h belépjek a zenelejátszóba,de utána kezdődik előről az egész...
Szóval én ezért döntöttem a szoftverfrissítés mellett.
Remélem az majd megoldja a problémám.

(#3492) Lopottmotor válasza caverinha (#3490) üzenetére

Lopottmotor
(fanatikus tag)

Igen ezek gyári fw-k, olyan lesz a kinézete mint a független telóknak.

(#3493) CarajoEsp válasza Mieza (#3489) üzenetére

CarajoEsp
(senior tag)

De gondolom, azzal meg minden a memórián tárolt adat elveszik a francba:) Ezért nem szerettenm volna, legalábbis, amíg nem vagyok otthon és nem tudom megoldani. Egy pozitívum van, hogy ha leveszem a gépről és rögtön megnézem, hogy bejön-e a zenelejátszó és esetleg nem akkor még ott helyben meg tudom oldani. Most meg én voltam a béna, hogy ezt nem tettem meg:)
Mindegy hazamegyek azt legyalulom az egész telefont, plusz factory reset és akkor vadonatújjal fogok kezdeni megint:)

(#3494) Mieza válasza CarajoEsp (#3493) üzenetére

Mieza
(fanatikus tag)

Igen, a multimédia tartalmak törlődnek, de pl. az üzenetek, kapcsolatok, java alkalmazások, dokumentumok, stb. megmaradnak, ha csak a multimédia memóriát törlöd.
És lehet, hogy rendbe teszi a file rendszert is, ami szerintem a fő probléma ilyen esetekben.

De menteni mindig mindent kell, még ha elméletileg semmi nem indokolja. ;)

(#3495) viewdetails válasza Mieza (#3489) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Mieza

Meglátjuk, nekem hogy fog, zenelejátszó nem érdekel, mert nálam az üzemmódja vagy Random Összes Zene, vagy Album.
Most töltöm vissza a mentést.

(#3496) caverinha

caverinha
(tag)

Vki help psl!

Elakadtam a frissítésben,a 34.pontnál,mindent beírok,úgy ahogy kell és amikor megnyomom az entert akkor nem nyílik meg a Phone Upgrade ablak,hanem visszaugrik az elejére,már vagy 10x beírtam a dolgokat,de mindig az elejére ugrik,ez miért van??? pls help!!!

(#3497) caverinha

caverinha
(tag)

Semmi,megoldódott ^^

(#3498) viewdetails válasza viewdetails (#3495) üzenetére

viewdetails
(őstag)

Na,

nagyjából 5 perc után meg is untam, és visszadowngradeltem V10M_02-re. Ugyanazokat a bugokat produkálta a V100_02 mint a V10B_03

(#3499) CarajoEsp válasza viewdetails (#3498) üzenetére

CarajoEsp
(senior tag)

Mikre gondolsz konkrétan?

(#3500) Mieza válasza viewdetails (#3498) üzenetére

Mieza
(fanatikus tag)

Ezekre én is kíváncsi lennék! :)
Mert volt olyan, akinek ezzel nem ment a WiFi-s Youtube, amíg nekem igen. :P

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.