Köszi a tippet, van opera minim, de egyszerre javás alkalmazást futtatni, és zenét hallgatni nem lehet (legalábbis nálam egyből kikapcsolja, mint a fényképezőnél), szóval ezért kényszerből használam azt a vackot. Múlt héten is amiatt fagyott, bár nekem még nem kellett aksit kivenni, akkor is visszatért.
Nem nagyon akart neki összejönni a multitasking... A zenelejátszóban nézegettem ma az Equalizert, vannak más jó presetek is, pl szerintem a bass boost-tal reálisabb hangképet kapok, mind a Dolbyval, az nagyon fel van "turbózva" és kicsit mesterséges, legalábbis számomra. Meg a latint is próbáltam olyan zenénél, az se volt rossz, csak első hallásra kap frászt az ember
Más: engem a GPS még sehol, semmilyen körülmények között, semmlyen progival (Google Maps, Amaze) nem talált meg... Nem tudom, mit csinálok rosszul, pedig kint próbáltam, nem a házban.
Zack: neked mióta van fenn a v10b_03? Fagyott már?
Amúgy a szövegbevitelnél forgatás rutin nincs nagyon elrontva, ha kivárja az ember, hogy betöltse a rendes sms-billentyűt, és utána forgatsz, akkor tökéletesen jó.
Na azt a fullscreenes Operát én is megnézem, mert nekem a sima van.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 ★ Macbook Air 13,3" + Sony Ericsson HBH-DS980 – http://pdafanclub.com