Sziasztok! Először is köszönöm az eddigi segítséget! Még olyan kérdésem lenne, hogy a #3005 -ös hozzászólásnál lévő képen látható menü háttérképét meg lehet változtatni egyedi képre? És még eg olyan kérdésem lenne, hogy van olyan MSN messenger program valakinek ami hasonló a PC lévőhöz? Tehát, hogy a beszélgetést valahogy lehet menteni a telefonra? Én ezt próbáltam, mert de valami hibát írt ki a telefonon getjar.com/products/27192/Messenger.
Bocsi, de nem értek igazán ezekhez a dolgokhoz!
A segítségeteket előre is köszönöm!

Na mindegy, szóval nagyon elégedett votam Arenával, egy dolgot kivéve, a zenelejátszó nem valami felhasználóbarát. Ezt írtam korábban is, de az is zavaró hogy a Javás alkalmazások futtatásakor (pl. Opera Mini) kikapcsolja a telefon a zenét. Azt nem tudom, ez más telefonoknál is így van -e, de így csak a gyári böngészőt használva tudok zenét is hallgatni netezés közben (a gyári böngésző peidg brr....). Nem tudom, javult -e az újabb szoftvereken (a v10m óta), de volna mit fejleszteni. Bár én csak akkor akarok fw-t cserélni, ha vmi korszakalkotó lesz, mármint több dolgot is látványosan feljavítanak, addig teljesen jó ez. Egyszer sem fagyott egyébként, csak mikor megvettem, a gyári böngésző (az is szerintem azért, mert agyonnyomkodtam mikor belassult).

![;]](/dl/s/v1.gif)