Szerbusz!Sajna nincs ilyen lehetoseg.nekem sikerult eles kepeket lonom.
Samsung Galaxy Note&Nokia N8

Szerbusz!Sajna nincs ilyen lehetoseg.nekem sikerult eles kepeket lonom.

Sziasztok!
Ti ezt a telót vennétek vagy egy nokia 5800-át?
Köszi
C2D e8400, hd4850 vapor-x, 4giga 1066 kingston, WD 500gb, Gigabyte P45, Windows 7, Motorola XT910
Én tuti ezt venném...
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
Egyértelmű hogy ezt
________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________
nekem a böngésző pont annyira fontos mint a görgetés. igaz, az 5800ban sem tökéletes a böngésző, de ennél jobb. tehát így egyenlő lenne. de az 5800 jobb alkalmazásokkal bővíthető, és nagyobb a kijelző is. nem tuti, de lehet én inkább azt venném. 
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

igen, nekem is fontos a bővíthetősége és a böngésző.
De nem szeretem az olyan dolgokat ami sok embernek van 
Meg amúgy is az LG jobb minőségileg és azért alapvetően egy okosabb, modernebb telefon.
C2D e8400, hd4850 vapor-x, 4giga 1066 kingston, WD 500gb, Gigabyte P45, Windows 7, Motorola XT910

a bővithetősége,ha jól tudom az lg nek jobb,mert 32 gb ig lehet,bár sztem a 8gb belső az teljesen elég ellenben a nokia 81 mb jával.
Nameg az sem utolsó,h az lg teljes egészében karcálló,legalábbis papiron meg tesztekbe igy lett kiadva.Hogy igaz e az majd később dől el.
Én is hajlok nagyon az arena fele. 
"A játék,az nem játék"..:)

a bővíthetőséget nem memóriára hanem programokra értettem.

szerintem a külső alkalmazásokra gondoltak. 
(de lehet félreértettem)
Szerk: Késő...=)
[ Szerkesztve ]

Hella!
Ha valaki esetleg vett már a Tré Mobnál Arénát,meg tudná mondani hogy mennyire "piszkítottak" bele a menübe..?? 
- SAMSUNG GALAXY S PLUS -

Szeva!A KC910 telomon trés soft volt,de nem volt eltérés a gyárihoz képest,max. bekapcsoláskor a trés beköszönés meg néhány csengőhang.Szerintem az arenához meg pláne nem nyulnak az új menü miatt,talán a házon lesz felirat azt nyema.

Tudom, hogy volt már ez a kérdés, de nekem nagyon piszkálja a csőrömet. Szóval nem tudja valaki, hogy megy ezen az Opera Mini? Mert ha igen, onnantól rohadtul nem érdekel, hogy milyen béna a gyári böngésző.
Opera Mini még a KF750es LGn is megy. Sztem ezen is.
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
Csak ennek azért pöttyet nagyobb a felbontása.. sztem ott lehet a gond ha nem menne.
[ Szerkesztve ]
Én használtam 320*240 és 640*480 képpontos kijelzővel szerelt PDA-n is az Opera Minit, ezen kívül kipróbáltam még számos más kisebb felbontáéson is.
Szerintem akármilyen felbontáson működik.
[ Szerkesztve ]
...

Tehát a gyári böngésző kikapcsol ha átlépsz a zenelejátszóba? No és ha egy alkalmazást futtatsz (az Opera Mini ha lesz, az is egy alkalmazás) akkor kikapcsolja-e a zene lejátszó? Tulajdonképpen a multi task korlátai érdekelnek
Van olyan aki azt hiszi, hogy az ő saját látásának, gondolkodásának a korlátai, egyben a világmindenség korlátai is

EnRg: a T-mobile-os v. külsőn logó nincs, web n' walk és mobil tv ikon ill. szolgáltató beállítások vannak! Nem zavaróak. Egy hét alatt nincs negatív tapasztalat( aksi 2 napot bír)
[ Szerkesztve ]
Csak nem mindenütt tökéletesen
Az én 320x320-as kijelzőmnél az alja feljebb van és így látom a today képernyőt... 
[ Szerkesztve ]
A samu i780ra nem Opera Mobile megy?

Bocs, hogy belepofázok - sajnos nincs Arenám - de ezt a kis nokia 3120 classicom is tudja. Mivel it is megy a háttérben a zenelejátszó, gondolom ez is.

Oké, de az ilyen érintőképernyős masinákon is működik?
Azok nem kijelzőre optiomalizált opera minik? a PDA-k is java-s opera minit használnak? kérdezem mert nem tudom
életemben nem volt még PDA-m

Ha jól tudom, akkor az Opera Mini szervere optimalizálja a megnyitott lapok méretét a kijelzőhöz. A Opera Mini java feltelepítése után az első alkalomkor saját maga a program küld egy csomó infót a szervernek a telód adottságairól. Ezek után már tudja, hogy hogyan tördelje a megnyitott oldalt.Ezért olyan sikeres ez az alkalmazás, nem a telefon erő forrásait kínozza ill. kevesebb adat forgalommal jár, mint bármelyik márka böngészője tördelné az adatokat.
Ha több alkalmazást tudsz használni egy időben, akkor szerintem fog futni a zenelejátszó is az Opera Mini alatt. Egyébként a Sony Ericssonok sajátossága ez a funkció a zárt op. rendszerű telefonoknál, hogy több alkalmazás futtatható egyidőben. Illetve az összes okostelefonnál, de ez már egy fokkal fejlettebb op.rendszer.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

Tud valaki ajánlani hasonló tudású készüléket? "Normal" GPS hiánya kicsit zavaró. Főleg a videó felvétel minősége a pöpec. Van ilyen más készülékben is? +IGO, TomTom stb GPS?
Ne köpködj a sivatagban! Még szükséged lehet rá!

Talán a Samsung Omnia ,bár az windows-os,szóval kicsit más tészta.
Adnak hozzá alapból iGo-t.
Vagy amit én használok: Samsung i780
Az is jó rá persze, csak marha lassú. Jöhetne már az újabb verzió. Ja és flash-t nem játsza le nálam a mobile.
Én vettem egyet hétfőn az asszonynak, és gyárilag a widget-es menü főképernyőjén van egy w'n'w és egy másik netes parancsikon, de mivel az oldal szabadon szerkeszthető, simán lecserélheted, ha nem tetszik. Van még egy T-s háttérkép, ami szintén cserélhető. Nekem más nem tűnt fel, és a készülék házán sincs T-s beavatkozás.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Kösz az infót! 

Szio!
Érdeklődnék,hogy a "napot és a felhőt" ábrázoló ikonnak mi a jelentősége? Időjárás jelző talán?
BMW X5 INVÁZIÓ
"a billentyűzet viszont világbajnok, ráadásul magyar ékezetes karakterek is vannak rajta, nem kell extra funkciógombokat piszkálni, rá bírták nyomorítani a speciális betűket az alap gombkiosztásra"
Én látok ö, é és á betűt a virtuális QWERTY-n. Hiányzik az ü, ó, ő, ú, ű, és í. Ezeket eddig csak a számmal jelölt oldalról, a Shift megnyomásával bírtam elővarázsolni, és csak kicsiben. Namost akkor rá bírták nyomorítani, vagy sem? 

Rányomorítani nemsikerült, de hosszan nyomva megjelenik a megfelelö betű. Ép KM900-ról írom ezt.
Próbálgatom, de mit hosszan nyomva? Nekem nem jön össze a nagy Í vagy Ó. Még a végén manualt kell keresnem, akárcsak a tesztelőnek. 
BTW, a te két mondatodban sincs olyan karakter, amit hiányoltam.

Nem vágom milyen ikonra gondolsz olyat én nem látok itt? Amúgy eddig nagyon bejön a készülék!

Í Ó ha erre gondolsz akkor remélem megfelel. Ó kicit tovább tartom az ujjacskám a nagy O betűn és bejön a nagy Ó.
Pl: hosszú "í" az "i" hosszan nyomva stb. 
Com'è diverso il mondo visto da qui

Sziasztok!
Boldog tulajdonosa lettem 1 ilyen telefonnak, és megosztanám a tapasztalataimat a telóval kapcsolatban, és természetesen feltennék néhány kérdést is.
Először is a kezelhetősége eléggé pöpec lett, nincs benne hiba.Talán 1 dologba tudnék belekötni méghozzá a szövegbevitel.Nagyon kicsik a betűk (legalábbis az én ujjaimnak) és alig byrok megírni egy sms-t.
A kamera szerintem nem rossz ,nekem nem készít eltérő minőségű képeket, minden rendbe van velük. Viszont az tény, hogy a vaku sokmindenre nem jó
, eléggé harmatos.
A képek visszanézegetése, a hozzá tartozó animációk beúszás, forgatás sokat dob, nekem nagyon tetszik.
Videófelvétel 5*. Mondjuk én azt hittem hogy ez is avi-ban rögzít, ehelyett 3gp-ben bár szerintem ez nem ment a minőség rovására.Viszont ami nagyon nagyon tetszik az Arena videófelvevő képességében, hogy végre nem olyan silány minőségben vesz fel hangot minta Secret vagy a Viewty, ugyanis azok nagyon magas alapzajjal rögzítették a hangot, ráadásul kb. 150 Hz alatt semmilyen hangot nem rögzített, elég vérszegény volt a hangfelvétele. Ez számomra azért fontos mert pl. megyünk bulizni , általában megörökítek részleteket az estéből. A Viewty-vel készült felvételek eléggé sz@rok lettek, mert csak a közép-magas tartományt rögzítette, ráadásul azt is torzítva. És ezt most végre kiküszöbölték ennél a készüléknél.
Egyetlen 1 problémám van a videókkal , vagyis 2, mégpedig hogy a Viewtyval vagy a Secrettel készült videókat nem játsza le !!! Ezt nem gondoltam volna erről a készülékről, hamár azt írják róla hogy divx-et és xvid-et is játszik, akkor azt is elvárnám hogy egy korábbi modell videóit is hiba nélkül játsza. És az a durva hogy megpróbáltam a Viewtyval készített videókat átkonvertálni a gyári konvertáló progijával, és még így sem játszotta!
A másik problémám hogy nem kezeli a Videókhoz tartozó felitatokat,pedig 1 mappába van a videó és a felirat is.Tapasztalt már valaki ilyet?
A zene része számomra átlagos.Az animációk látványosak, a gyári füles nem rossz, bár a sajátommal hallgatom inkább (AKG k324p).
A hangerő átlagos, a hangminőség is, bár telefonhoz képest nem rossz, összehasonlítottam ( amennyire tudtam) az Mp4 lejátszómmal (Sony AWZ-828) hát, a Sony kenterbe veri hangerőben és minőségben, bár nem is várnám el a telótól hogy ugyanazt nyújtsa.
A cikkben Bog nagyon dícsérte a Dolby Mobile funkciót, nekem annyira nem jött be.(bár lehet hogy ez zenefüggő) Én nagytöbbségben Drum & Bass-t hallgatok, na azokhoz a zenékhez nem jó a Dolby. A mélyhangoknál hallhatóan tol a fázison ,így alig jön ki mély a fülesből ,a közép magashangoknál is úgy variál hogy majdhogynem élvezhetetlen lesz a zene. A többi hangszín viszont nem rossz, bár azt nem értem hogy miért nem tudtak 1 kib@szott Kézi Eq-t belerakni, és mindenki egyéni ízlése szerint beállíthatná a hangszínt.
Wifi működik , viszonylag gyorsan bejönnek az oldalak ,nem volt vele gondom.
Ja, a kijelző nagyon odaver. Gyönyörű szinek, nagyon jó kontraszt, iszonyatos felbontás. Bár az igaz hogy napfényben nem látható olyan jó mint beltéren vagy borultabb időben, de szerintem annyira nem vészes.
A gps biztos jó, azt még nem használtam , google maps-en keresztül azért nem, mert nem akarom h sok legyen az adatforgalmam.
Van ezen más lehetőség is hogy használjam a GPS-t? Nem navigálásra gondolok, hanem csak helymeghatározásra.
Összeségében nagyon bejön a telefon ettől a pár apróságtól eltekintve amit fennt említettem,ajánlom kicsiknek és nagyonkan egyaránt 
Ui: Ha valaki tud válaszolni a kérdéseimre azt nagyon megköszönném !!
Üdv
Proti
+ Racecam,
Áá, leesett, kösz. Ha jól látom, így már csak az ő-ű-ért kell bóklásznom, és az Ő-Ű-t kell nélkülöznöm, ami egészen jó eredménynek mondható, bár nyílt operációs rendszerekre ő-ű-n kívül még sok más is elérhető (ShapeWriter pl.).

Na szotyi!Egy ideje használom a telót,de én még nem futottam bele ilyen ikonokba
.

Szeva!Szerintem gpsnél más lehetőség nincs,zárt op.rendszer nagy hibája
.videó problémát én sem értem,barátnőm kc910-vel csinálok videót azt átküldöm a telómra,kiváncsi vagyok hogy lejátsza-e a felvételt?

szkorhetz, Nekem most jelenleg 5800-ám van jelenleg.
Én most erősen gondolkozom a lecserélésén. Olvastam itt olyant, hogy az LG jobb,mint az 5800... Ebben azért nem lennék annyira biztos. Kinézetre jobban tetszik az Aréna. Kijelzőre szintén jobban tetszik. Érintőképernyőjét szokni kell, akinek van most érintős telefonja, és nem ez a "kapacitív" érintős dolog működik benne, Ő tudja miről beszélek. Próbáltam az 5800-ám "piszkavasával" piszkálni, de nem reagált. Csak az ujjam érintésére.
A GPS-t nem igazán használom az 5800-án... Emiatt is lenne mondjuk a váltás. Viszont amíg egy 5800-ra lehet plussz, symbianos alkalmazásokat pakolgatni (amiből egyre több fog megjelenni), addig az Aréna ugye egy "zárt rendszer", ezért ezen lehetőségektől rögtön elesek.
Viszont mégis úgy döntök, hogy lecserélem az Arénára, az 5800-át. Két dolog miatt is. Az egyik, hogy jó áron eltudom adni a Nokiát (75e), és még jobb áron jutok az Arénához (83-85e), a másik pedig, hogy gyorsabb az Aréna. Nem is kicsivel. Gondolok itt az alkalmazások elindítására, a kijelző elforgatásánál lényegesen gyorsabban reagál a dolgokra. Jobb a kamerája az LG-nek...
Úgyhogy jövő héten nyélbe is ütöm a dolgot. Sokat gondolkodtam ezen a váltáson, de azt a 8-10 ezret megéri a dolog szerintem. Aztán majd eldől, hogy megérte-e. Ha nem, akkor még mindig tudok váltani, mert jó áron eltudom adni, és visszatérhetek a Nokiára. 
Kérdésem viszont lenne. Erre JAVA-s dolgokat feltudok tenni? És valami nem fizetős GPS-es dolgot? Mint pl 5800-ra Garmin, TomTom?!
Noki

Köszi!este van már beállt az agyhalál.Most már vágom miröl van szó
,hasonló megoldás mint ami a htc gépein van.Időjárás előrejelzés,na ezt sem sűrün használom.
Én ilyet nem találtam a T-s készülékben. 
Nokkancs,
Java alapú dolgokat tudsz rá tenni, sőt, elvileg egyes flash cuccok is mennek rajta. Viszont ilyen (használható) navit nem nagyon ismerek.
[ Szerkesztve ]

Keresd a gyorsmenüben a widget oldalon ott kamillázik az also sorban.

Lehet hogy a Tré kivette belőle..? Végül is nem létszükséglet,de azért néha jól jöhet... 

Hali,83-85 ér hol lehet megkapni? én annyiért csak előfizetésest láttam..
"A játék,az nem játék"..:)

Itt van pl. néhány aktuális ár... 
Elég nagy a szóródás!
[ Szerkesztve ]
96 ezret látok legkevesebb a linkelt oldalon.. az azért nem 83-85