Azt hiszem én leszek az egyetlen aki a negatív véleményt fogja képviselni erről a telefonról.
Először is szerintem ronda a készülék, a fehér és a króm veszélyes választás egymás mellett.
"annyi ötletet és innovációt vonultat fel, mint amennyi az iPhone óta összesen megjelent a mobilkommunikációs eszközökben"
Ez igaz de ezt az LG úgy oldotta meg, hogy egy az egyben lemásolta az IPhone által kitalált megoldásokat (menü felépítés, fókuszálás képeknél stb.). Ja nem mert itt van egy aranyos kocka is amit lehet forgatni, na bumm, ez az igazi mókusvakítás. Nem innováció ez az LG részéről, hanem szélárnyékben való loholás...
És most lehet morogni, hogy az Ipkone-hoz van ez is hasonlítva, de ezek a hasonlóságok olyan szinten azonosak, hogy nem kiszúrja, hanem kidöfi az ember szemét. És emellett nem tudok szó nélkül elmenni...Ha más gyártó mutatja fel ezt a készüléket, szerintem nem kapott volna ennyire pozitív értékelést.
Legalább az árral (persze soha nem adnék ennyi pénzt érte, de még a felét sem), és a videórögzítési képességekkel nincs gond
Béke mindenkinek! 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
KIARUSÍTÁS - Cooler Master GX450 (450W) NULL üzemórás!!! Több mint 50 hónap garancia!!!
LITE-ON iHAS 124B iXtreme Burner MAX fw.-el XBOX 360 - XGD3 Ready (DL 8,7 GB!!!)
IDE-s, Fehér DVD írók eladók - KIARUSÍTÁS - (Frissítve: 2012.05.08.)
SATA-s, Fehér DVD írók eladók - KIÁRUSÍTÁS - (Frissítve: 2012.05.23.)
IDE-s, Fekete DVD írók eladók - KIÁRUSÍTÁS - (Frissítve: 2012.05.25.)
!!! SAMSUNG SH-S222L !!! 22x-es Fekete IDE író, A SAMSUNG ma kapható legjobb írója! Azonnal vihető!
BlackLamb
(kvázi-tag)