Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#151) Bog válasza zsúrficsúr (#148) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jaj, de szép hasonlat :D

A böngészővel tegnap próbálkoztam sokat, mert a tesztben szereplő kócos lány meg akarta nézni a kommenteket egy étteremben, úgyhogy kapóra jött az LG, de mire elnavigáltam a kapcsolódó hozzászólásokhoz és olvasható méretre kapirgáltam a képernyőn, addigra elment klotyóra és vissza is jött... nem az igazi, s leginkább az látszik, hogy a kijelző pufferébe (vagy mittoménmijébe) nem fér bele a teljes oldal, s ahogy haladnál lefelé, mindig várni kell, míg a network leküldi az adatokat.

Viszont az is tény, hogy OS nélküli készülékek között kevés olyat talál az ember, amely normális böngészővel bír, talán a Motorola V3xx-ben volt egész kafa, de erre a 800x480-as felbontásra... hát nem tudom.

Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

(#152) joey20 válasza David75 (#149) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az év telefonja díjat nem feltétlenül kell okostelefonnak kapnia.
Az igaz, hogy még nem szabad kijelenteni, hogy ez az év legjobb készüléke.
A rendszerrel nem tudom mi a bajod. gyors, stabil, könnyen kezelhető. egyedül a böngésző gyenge

#150: én is megvizslatom azért, az tuti.

[ Szerkesztve ]

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#153) fricz19

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

kár a zárt OP-ért. :((
de funkcionalitásban tökéletes(zene kamera...)
érintő panel is remek(video alapján).

(#154) zsúrficsúr válasza Bog (#151) üzenetére

zsúrficsúr
(kvázi-tag)

SW-updatere érdemes várni szted?

(#155) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Milyen leányzóról beszéltek? Én nem látom sehol. :F

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#156) joey20 válasza Depression (#155) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

tesztvideó a kamera oldalon

[ Szerkesztve ]

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#157) erdoke válasza Bog (#21) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Friss ROM-os Omnián az Spb Mobile Shell 3 elég gyors (röccenés nélkül fordul a sokszögre ültetett menü), és találni még hasonló programokat (PhonEx, ThumbCal, stb), amik a tapizást is a WinMo-n hagyományosnál sokkal magasabb szinten űzik (érzékenység, pontosság, sebesség tekintetében).
Szóval a helyzet nem reménytelen, és a vas csak erősödik az újabb modellekben. Valószínűleg a próbált LG-ben nem volt elég izmos, és nem volt jól optimalizálva rá a SW.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#158) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Elfelejtettem megkérdezni a profilokat. A cikkből kimaradt, de van egyáltalán? Ha igen, milyen szinten testreszabható?

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#159) brossi80

brossi80
(újonc)

Sziasztok!

Ezt most találtam (bocs ha volt már) http://www.expressz.hu/mobil_telefon_kommunikacio/mobiltelefon/hirdetes-14063142/
Itt 87900 Ft , nem tudom hogy honnan lehet ennyiért? Szerintetek? Még 1 hónap és elég jó áron lesz:-) a végén még veszek egyet. :))

[ Szerkesztve ]

(#160) TheDragon007 válasza brossi80 (#159) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Pl. Gari sztem nem sok van rajta :N
Nem lehet hogy véletlenül leesett a kamionról? :U

[ Szerkesztve ]

Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

(#161) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Talán pont azért ennyire gyors és rugalmas, mert nem okostelefon.
Ezek az izgő-mozgó ikonok nagyon bejönnek, és ez szinte mindenhol észrevehető, hogy valami furcsa módon kitalálja, hogy mit is akar az ember. Kicsit szabadabbnak érzem, mint a iPhone-ban, nem annyira merev.
Egy szó, mint száz, szuper telefon.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#162) Orto

Orto
(újonc)

iPhone kópia kiegészítve Bt-val, videós Af kamerával meg jobb hangzással.
Reméljük év végére már a szifon is tudni fogja ezeket..
De ennek kisebb a kijelzője, hiányzik az App store, a Safari, az egyszerű, gyors email kezelés, a görgetőrutin stb..

(#163) arkiss32

arkiss32
(újonc)

vajon a kamerával kapcsolatos problémákat tudja orvosolni egy újabb firmware?
és ha igen, az lg esetében lehetséges az otthoni frissítés?
szimpatikus telefon, és már 100 ezer forintért is meg lehet kapni :C , csak szét kell nézni...

(#164) maathe válasza csab2 (#131) üzenetére

maathe
(fanatikus tag)

Csak azt akartam ezzel mondani hogy van és valszeg lesz feketében is, egyébként én sem innen venném, hanem egy másik GSM boltból (mondjuk az iPon az nem az) ahol minden telefonra az vonatkozik amit leírtál és szerintem annál olcsóbb és jobb bolt nincs :]

(#165) TheDragon007 válasza arkiss32 (#163) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Hátöö, most töltöttem le az lgmobileról a software updatera való progit, de a KF750 még mindig nincs a frissíthető telefonok listájában (2 éves telefon), a KM900ast sem láttam... :(
Fennáll az esélye hogy az Arénához sem lesz hivatalos, nyilvános fw támogatás(?) :N
Ha ez így lesz, akkor ez egy piszokerős érv a nagyobbik koreai gyártó mellett :W

Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

(#166) csab2 válasza Orto (#162) üzenetére

csab2
(PH! addikt)

Hát nem tudom, de nekem az jött le a videókból, hogy elég jó görgető rutin van benne.

(#167) .bableWes válasza TheDragon007 (#165) üzenetére

.bableWes
(őstag)

minek kell még hozzá sw? majd kb 2-3 honap mulva ha lesz pénze a mokusoknak megvennni és elcsipogják a panaszokat, majd akkor (lehet) h az lg csinál vmit uj sw-t de még sztem ráér keresgetni!

de ha ez is ugy lesz mint a secret-nél (nekem is kéne rá az sw) akkor behalok, de ez lesz a köv telom, csak 20k-t menjen lefele :DDD

töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..

(#168) Dr.Anonymus

Dr.Anonymus
(őstag)

az oroszok félig halálra zúztak egyet
nem rosszul teljesít...

Az életem egy film, melynek nem túl jó a szereposztása és ráadásul a sztoriját sem értem.

(#169) TheDragon007 válasza .bableWes (#167) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Itt már elég régóta rágják az LG füleit...

(#170) plus44

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát igen 140 lepedő nem kevés, de ilyen funkcionalitásért és tudásét cserébe, mondgatni igyen van :) Nekem legjobban a hátlap tetszik. Először azt hittem hogy hülye műanyag, de mikor olvastam a cikk ehhez kapcsolódó részét akkor örült a szívem: szép és fém is! Grat. LG! :R

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#171) .bableWes válasza Dr.Anonymus (#168) üzenetére

.bableWes
(őstag)

hát kemény! ezis "strapa" telefonnak nézni ki mint a secret, és ezen is olyan karcállo szar van mint a secret-en (késtöl, tüz, kulcs, ejtés semmi baja, de egyedül a zsebembe karcolodik-.-") de jonak néz ki

a csaj melle az fontos volt, de a kutya is adja neki az ivet ;]

nice lg

töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..

(#172) jooker82 válasza TheDragon007 (#169) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Miről van szó a videóban?mert no angol tudásom van.
Az jó mikor a kutya játszik az arenával :DD ...Lehet veszek egyet én is a kutyámnak...csengőhangként a macskanyávogást kapja. :DDD Na ott kiváncsi lennék mit bir a telefon.
A pezsgőberakásnál kikapcsolt h védje magát???

"A játék,az nem játék"..:)

(#173) quky535

quky535
(újonc)

Azt olvastam, hogy a jó öreg Java-t támogatja, de akkor ez most azt is jelenti, hogy Java-s cuccok is felrakhatóak rá? Vagy az érintő kijelző miatt más a helyzet? Én pl rengeteget MSNezek telóról (Ebuddy féle Java-s csoda). Az menne? Vagy abból is egy speciális érintőkijelzős verzió kellene?
A böngészőprobléma nem orvosolható egy opera mini-vel? Az is Java-s. Vagy talán itt is fennáll az előzőleg említett probléma?
Nagyon gondolkozom egy ilyen telón, de akármennyire is nagyágyú (vagy annak tűnik) az ilyen apróságok azért idegesítőek és hát eléggé eltántorítanak a vásárlástól. Valaki szakértőtől vagy olyantól akinek van ilyen gépe szeretnék választ kapni.
Köszi! :DDD

Az élet nehéz, de mi nem adjuk fel! :)

(#174) RaveForce válasza quky535 (#173) üzenetére

RaveForce
(őstag)

az érintőkijelző nem akadály egyiknek sem. nekem viewtyn mint az opera mind az ebudys msn megy gond nélkül, érintősen

az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog

(#175) Orto válasza csab2 (#166) üzenetére

Orto
(újonc)

Ebbe nincs görgetőrutin. Ha megnézed ahogy elveszi a kezét a listáról pl a telefonkönyvben, egyből megáll a görgetés, nem lassulva áll le mint a szifonnál..

(#176) Bog válasza Orto (#175) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Van benne görgetőrutin, de csak ott működik, ahol az adott listát a szoftvernek nem kell külső forrásból előállítania. Egyébként ez egyáltalán nem zavaró ott sem, ahol nincs, mert ritkán gördítek többet, mint egy képernyőnyi, ha ez a veszély fenyeget, akkor keresek, vagy kicsinyítek.

Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

(#177) jooker82 válasza Bog (#176) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Az mit takar konkrétan a zenénél,hogy hirtelen a hangszerek egymástól elkülönithetővé válnak?Tehát a háttérhangok tényleg ugy tünnek mintha hátulról jönnének a front pedig előröl?mint egy 5.1 es házimozinál.

(#178) Prof01 válasza Dr.Anonymus (#168) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Jól bírta a cucc! :))

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#179) Prof01 válasza Orto (#162) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Hát igen, van még mit fejlődni az LG-nek, de sztem nagyon jó úton járnak és ha így folytatják, akkor be fogják előzni az Apple-t. :K

(#180) TheDragon007 válasza Prof01 (#179) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak menne végre a fw-update házilag is az LGken :DDD

(#181) Prof01 válasza TheDragon007 (#180) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Hát jah. :K

(#182) quky535 válasza RaveForce (#174) üzenetére

quky535
(újonc)

Köszönöm a választ, most teljes mértékben megnyugtattál! Viszont ezen nem ugyan az a felület van, mint azon, amit te említettél, vagy csak én tudom rosszul? Bár az is Java ez is Java szal valszeg kompatibilis lesz. Köszi még egyszer! :B

Az élet nehéz, de mi nem adjuk fel! :)

(#183) dussy válasza TheDragon007 (#180) üzenetére

dussy
(senior tag)

Update az LG-n? :D
Csak eladni szeretnek... :U

-dussy-

(#184) O$zkł

O$zkł
(fanatikus tag)

sziasztok
mkerre lehet ezt a telót megvenni?
magyar menü van hozzá? illetve hogy mennyi garit adnak rá?
előre is köszönöm a válaszokat :R

"Be the change you want to see in the world"

(#185) Dr.Anonymus válasza O$zkł (#184) üzenetére

Dr.Anonymus
(őstag)

tessék ez bizony 96 ezer forint...
nem száz akárhány...

[ Szerkesztve ]

Az életem egy film, melynek nem túl jó a szereposztása és ráadásul a sztoriját sem értem.

(#186) jooker82 válasza O$zkł (#184) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

[link]

pl itt de valaki már ettöl olcsóbban is látott.keress a geogleeval
az iphone ugyanitt 40 el drágább..csak

(#187) skajwa válasza Dr.Anonymus (#185) üzenetére

skajwa
(senior tag)

Gondolom az LG hivatalos hazai képviseleténél 140....Vagyis mást nem tudok elképzelni. :F

Egy kis referencia: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=103706

(#188) .bableWes

.bableWes
(őstag)

most hogy olvastam ujra a tesztet, látom h nem .avi-ba menti a videot... :((( :o (vagy csak 3gpp-be van átkonvertálva?) :DDD

az ára ugy is fog lejjebb menni 2-3 honap mulva, én most 20k-ba fogadnék h annyival megy lejjebb, és ha 70 ért hozzá jutok, akkor veszem meg :DDD

(#189) RenegadeC2

RenegadeC2
(senior tag)

#141: Igen, ha ezt úgy mutatják be, hogy tőlük van az a sok ötlet. Így csak lenyúlás, aztán valaki veri a mellkasát odaát. Végsősoron még ezzel sem lenne bajom, ha nem úgy csinálták volna anno, ahogy. Az Apple is ugyanezt játsza csak feketében, azért nem érdekelte eddig a sok jailbreak :) Most a 3.0-ban szépen minden(?) olyan dolog benne lesz, amit eddig csak Cydia-n lehetett beszerezni. De itt akár még azt is ráhúzhatjuk a dologra, hogy mivel fiatal a szakmában, így tapasztalta ki a felhasználói igényeket :D A többi gyártót most ne keverjük ide szerintem :)

Aki SWupdate-re vár: tegyetek le róla, LG nem erről híres. Kiadnak egy telefont, aztán kész, tovább nem foglalkoznak vele, a következő "fejlesztésre" koncentrálnak. Ezt hivatalos levélben is közölték nem egyszer, amikor a mygreatphone fórumának tagjai csesztették őket sokszor, sokáig. Említett fórum archívumában gondolom még megvannak ezek a levelek, én már nem keresem elő.
Persze ettől függetlenül előfordulhat hogy mégiscsak megjelenik valami, de ahhoz vagy orbitális nagy hibának kell kiderülnie, vagy fordulniuk kell nekik 180fokot.

[ Szerkesztve ]

(#190) Szabeszka

Szabeszka
(fanatikus tag)

Gratula az LG-nek, örülök, hogy egy ennyire összeszedett telefont kidobtak. Igaz még kicsit drága, de 2 hónap alatt egész emberi árra fog lemenni, legalábbis remélem.
A névjegyzéken egy kicsit még kéne finomítani és akkor majdnem tökéletes telefon lenne.

On the road again

(#191) TheDragon007 válasza Szabeszka (#190) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Ami azt illeti már többen is linkeltek 100kiló alatti árú Arénát a hszek között.

(#192) LEFTHORSE1

LEFTHORSE1
(őstag)

Csak most olvastam el a tesztet, hát az LG tényleg nagyot alkotott, egy olyan szinvonalat állitott fel amelyet a konkurencia ha nem ér el vesziteni fog az LG-vel szemben, egyetlen hibája a kijelző mérete, simán ráfért volna a 3,5''. Amugy jó a teszt, tetszett, főleg a csajos videó, egy angyal az a lány, megnéztem vagy ötször. A videó minősége jó de ahoz képest hogy 30 fps lehetne folyékonyabb, furcsa volt hogy habár 3GP formátum, a media clasic player nem tudta lejátszani, csak a Neró, ja és van benne zseblámpa funkció?

Van olyan aki azt hiszi, hogy az ő saját látásának, gondolkodásának a korlátai, egyben a világmindenség korlátai is

(#193) Dr.Anonymus válasza Dr.Anonymus (#185) üzenetére

Dr.Anonymus
(őstag)

ez a fent linkelt egyébként magyar menüs, utána kérdeztem

(#194) O$zkł válasza Dr.Anonymus (#193) üzenetére

O$zkł
(fanatikus tag)

köszönöm mindekinek a választ
szerintetek megéri lecserálni egy 5800-át egy ilyenre? gondolkozom rajta h lecserélem de nem tudom eldönteni
lehet h még várok vele 1 hónapot hogy lejjebb menjen az ára és utánna vagy inkább megvárom az n97-et de az is kib***ott drága leszszal nem toom h most mi legyen

(sry az offért)

(#195) TheDragon007 válasza O$zkł (#194) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Az N97 sztem sokkal és sokáig drágább lesz ennél, hisz az a csúcsmobil a Nokiától... ráadásul okosfon is :)

[ Szerkesztve ]

(#196) Dr.Anonymus válasza O$zkł (#194) üzenetére

Dr.Anonymus
(őstag)

én inkább erre cserélném
májusban jön..

[ Szerkesztve ]

(#197) student

student
(senior tag)

a boltok többsége faszán beárazta 120k-ra. még jo hogy ausztriába meg németo-ba még 300as euroval is max 100k :(((

up!

(#198) jooker82 válasza student (#197) üzenetére

jooker82
(PH! addikt)

Egy kicsit jobban szétnézhetnél,meg visszaolvashatnál,már 100 alatti linkeket is raktunk be nem egyet

(#199) Saint_ válasza jooker82 (#198) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

de az nem gyártói gari

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#200) O$zkł válasza Dr.Anonymus (#196) üzenetére

O$zkł
(fanatikus tag)

akkor sztem még várok a cserére aztán majd lesz vhogy
a samsung i7110-es is bejön csak az meg nem érintős és úgy megszoktam az érintős telókat mondjuk lehet h azért kipróbálom

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.