Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#11951) Langsam válasza kiski (#11948) üzenetére

Langsam
(tag)

Igaz lehet. Köszi. Üdv.
(nagyon várom már az új T-s szoftvert :)

Obi Van ? Nincs, már elfogyott...

(#11952) sagesz93 válasza kiski (#11950) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

:R
nekem is ez van fennt, és még marad is egy darabig.
Ha meg tudod bütykölni a képernyőzár slidert (ami az fw nagy hibája :D) akkor mindenképp írj.

(#11953) Zay válasza Langsam (#11951) üzenetére

Zay
(újonc)

Sziasztok! Megvan az Arenám, most is arról írok. Nagyon jò telefon.
Kiski: A moddolt v10f ben gyorsabbak a java progik mint a T-s v10vben?
Mert a v10v-ben picit lassú néha.
Zay

(#11954) kiski válasza Zay (#11953) üzenetére

kiski
(fanatikus tag)

Igen, néhány programon érezhető! Pl. nekem van 1 pasziánsz, és egy póker játék fent, azon érezhetően gyorsabb, de az Operán is lehet érezni vmennyire, ill a Google Maps-on is.

szerk: szerintem a képernyő elforgatása is gyorsabb, illetve pontosabb, mint a t-s v10v-ben...

Sagesz: Igazából még ötletem sincs, hogy hogyan oldom majd meg, de vannak haverok, csoporttársak, lehet hogy nekiállunk 1 fw-t csinálni... És akkor a moddolt v10f lehet az alapja. :DDD

[ Szerkesztve ]

kiski

(#11955) caverinha

caverinha
(tag)

Nah,most én is küldtem 2 személynek üzenetet 1xre és a kézbesítés jelentésnél azt írta,h 2.személynek elküldve és az elküldött üzeneteknél meg az első személy neve szerepel.....

(#11956) kiski válasza caverinha (#11955) üzenetére

kiski
(fanatikus tag)

Kérdezd majd meg őket légyszi, hogy megkapták-e (mindketten). Mert ha nem, akkor az tényleg nagy hiba lenne, és akkor küldhetem 1esével a "Boldog Karit mindenkinek" üzeneteket... :S

kiski

(#11957) hatesz válasza Bavid (#11946) üzenetére

hatesz
(kvázi-tag)

köszi a youtube-os linkért! Még ma kipróbálom (most sajna nem vagyok wifiközelben)
respect :R

Hogy mire való a nyomtató? Lassítja a papír haladását a szemetes felé...

(#11958) olbaidhun válasza viewdetails (#11932) üzenetére

olbaidhun
(senior tag)
LOGOUT blog

Hamarosan belefogok modolni, de most rengeteg dolgot kell még intéznem!

Németországban dolgozok, emailben keressetek! ★nézz szét a hegyek között: www.sikfo.try.hu ★ olbaidhun.blogspot.com

(#11959) kiski válasza olbaidhun (#11958) üzenetére

kiski
(fanatikus tag)

most én se érek rá, nagytakarítás meg miegymás... :((( Utána mindenképp megpróbálom...

[ Szerkesztve ]

kiski

(#11960) bandi0000 válasza kiski (#11959) üzenetére

bandi0000
(fanatikus tag)

hali tudtok egy jól működő java-s msn progit?

(#11961) kiski válasza bandi0000 (#11960) üzenetére

kiski
(fanatikus tag)

Tudom ajánlani az eBuddy-t. Nagyon jól használható. Itt megtalálod.

Találtam egy ígéretesnek tűnő játékcsomagot: INNEN tudod elérni.

kiski

(#11962) caverinha válasza kiski (#11956) üzenetére

caverinha
(tag)

kis fázis késéssel megérkezett a kézbesítő üzenet,h 1.címzett megkapta

(#11963) gigi18 válasza caverinha (#11955) üzenetére

gigi18
(lelkes újonc)

Hi /all/!
Nézted az "Összes előzmény"-t,mert én is így jártam tegnap,csak az első személyt írja ki kézbesítettnek,de kiderült a többit is kézbesítette /jelelezték/,csak azokat az "Ö e".-be tette.Azon belül válaszd a "csak üzenetek",elvileg ott kellene lenniük.

[ Szerkesztve ]

(#11964) caverinha válasza gigi18 (#11963) üzenetére

caverinha
(tag)

Tényleg az előzményekben ott van,csak furcsa,h az elküldött üzeneteknél csak egy van,nah mind1 lényeg,h elment mindenkinek :)

(#11965) Nordic

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az első töltésnek kb mennyinek kell lennie? Am nagyon bejön a telefon, de már szeretném tapicskolni mer lassan 12 órája töltőn van. :U

[ Szerkesztve ]

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#11966) Bavid válasza Nordic (#11965) üzenetére

Bavid
(senior tag)

Úgy tudom, nem kell csak addig tölteni, míg ki nem írja hogy teljesen fel van töltve, ez már nem olyan mint a régi aksik, hogy túl kell tölteni, 1re kel figyelni, nem szabad teljesen lemerülni hagyni az nem tesz jót neki.

Találtam 1 frankó fórumot, ahol összevannak szedve a fw-ről az előnyök hátrányok: itt.

"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=

(#11967) sagesz93 válasza Nordic (#11965) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

Ezeket az új akksikat hiába töltöd ilyen sokáig, ha fel van töltve, kikapcsol az elektronika. Szóval feleslegesen megy.
És nem teszel rosszat azzal se ha rátöltesz bármikor. Jobb mint ha teljesen lemerül.
Kezd el tapicskolni :D
Bavid leírta elöttem kb. ugyanazt.. jóvan reggel van :D

[ Szerkesztve ]

(#11968) kiski válasza Nordic (#11965) üzenetére

kiski
(fanatikus tag)

Ezek az akksik már az az újgenerációs Li-Ion polymer akkuk, nem kell őket ún. sokkolni. Egyszerűen fel kell tölteni, és nem szabad lemerülni hagyni. Ha hosszabb időre kikapcsolva lesz a telefon, érdemes előtte feltölteni, utána kivenni belőle az akkut. Mint laptopnál...

kiski

(#11969) kiski válasza kiski (#11968) üzenetére

kiski
(fanatikus tag)

Bakker, sehogy se tudok összehozni egy normális GPS-t a telomra... Egyszerűen nincs térképem. (A WeTravel-lel próbálkoztam eddig). Mit javasoltok?

kiski

(#11970) iistii

iistii
(kvázi-tag)

Hali!
Olyan kérdésem lenne hogy a telefont lehet-e webkameraként használni kábellel?
Pls help!!

TWRM_00 (VADM mod)

(#11971) kiski válasza iistii (#11970) üzenetére

kiski
(fanatikus tag)

Tudtommal nem, csak modemként használhatod.

kiski

(#11972) mr.benelli

mr.benelli
(újonc)

Helló!

Csatlakoztatom a telót adattár módban felismeri az XP (pittyen is egyet) majd egy másodperc múlva nem látja(pittyent mintha lecsatlakoztattam volna). a gép a hülye, a telefon, vagy én?:D
lehet ezzel valamit kezdeni?

(#11973) kiski

kiski
(fanatikus tag)

Kis HELP kéne újra. Hiába akarom lekérni a mailjaimat, vagy küldeni szeretnék, mindenáron azt írja ki, hogy "hálózat megnyitása sikertelen". Most mit csináljak a drágámmal? Megszidjam? :DDD

szerk: bocsánat, én rontottam el. Hiába állítottam be mindent új fiókként, a főmenü/beállítások/kapcsolatok/e-mail - menüben be kellett állítani a hozzáférési pontot is, hogy ne "T-Mobile NET", hanem "WiFi" legyen!

[ Szerkesztve ]

kiski

(#11974) kiski válasza mr.benelli (#11972) üzenetére

kiski
(fanatikus tag)

Én is jártam így. PC Suite fent van? Ha nincs, akkor töltsd le az E2Flash Tool nevű programot. (1. hsz) és abban lesz egy olyan, hogy Flash Utility Driver (vagy valami ilyesmi). Ezt telepítsd fel, és elvileg látni fogja...
Ja, és legyen restart, és másik USB-be csatlakoztasd utána.

kiski

(#11975) bandi0000 válasza kiski (#11974) üzenetére

bandi0000
(fanatikus tag)

hali nem tudjátok h miért van az h ha beállítom a normál üprofiltegy idő után le veszi a hangot 0 ra?

(#11976) Nordic

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az mért van hogy a win7-em percenként eldobja a kapcsolatot a telefontól, majd újra megkeresi?igy semmit se merek rajta csinálni. van erre valami megoldás?

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#11977) kiski válasza bandi0000 (#11975) üzenetére

kiski
(fanatikus tag)

régebbi fw-knél előfordul... 2 dolgot tehetsz:
1) Csinál egy saját profilt, és használd azt + a normált!
2) beállítosok-> visszaállítás...
minden beállítást visszatesz az eredetire, fájlokat nem töröl. Nekem is segített!

kiski

(#11978) kiski válasza Nordic (#11976) üzenetére

kiski
(fanatikus tag)

Szerintem restart (telo is, pc is), másik USB-n csatlakoztasd. Nekem is volt hasonló problémám, bár nekem a win7 nem látta... (sehogy) 1 restart, és USB csere megoldotta...

kiski

(#11979) Bavid

Bavid
(senior tag)

Anyám vett egy blackberryt apámnak az xxl-nél, most mutatta, kiderült hogy az egész t-s (doboz, telóra is rávan írva stb.) a töltő valami amcsi talán (2 lapos fém). Mi meg pannonosok vagyunk úgyhogy szuper. Nem sikerült bekapcsolni a telót, gépre feldutam úgy is csak egy piros led világított, tölteni ugye nem tudjuk. :W Tiszta ideg vagyok, ezek most szerintem nagyon átverték szegényt, ajándék lett volna, de így nemtudom milesz. Szerintetek mit csináljunk? ma megyünk a boltba visszük vissza de nemtom mit tudunk elérni, gari nélküli sajnos. Vajon függetlenítve lett? Kifőzték a rom-ot vagy mi? nem értek hozzá sajnos, valaki segíthetne ilyenkor mit tudunk tenni, várom a pm-eket. Előre is köszi.

[ Szerkesztve ]

"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=

(#11980) bandi0000 válasza Bavid (#11979) üzenetére

bandi0000
(fanatikus tag)

kiski ezen az ebudddyn nem lehet használni msn felhasználónevet?

(#11981) Nordic

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a factory reset pontosan mit csinál?töröl mindent a telóról vagy csak alaphelyzetbe állítja? csak azért kérdem mert pl minden telefonszám a telefonon van nem a simkártyán...

(#11982) olbaidhun

olbaidhun
(senior tag)
LOGOUT blog

"odass skacok"! Az érdemi munkánk meghozta a gyümölcsét!

:C

Első cikkem, és akkor innentől ezt fogom majd frissíteni is, mint hivatalos FAQ-t!

Tessék kommentelni! :D :R

Németországban dolgozok, emailben keressetek! ★nézz szét a hegyek között: www.sikfo.try.hu ★ olbaidhun.blogspot.com

(#11983) Nordic válasza Nordic (#11981) üzenetére

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kezdek besokallni....pc suite nélkül nem is látja a telefont, adattárként se, nevetséges h nem tudnak mit kezdeni a win7-tel. semmilyen usb-vel nem mükszik....kezd idegesíteni, mer ezért nem fogok egy szarabb rendszert felrakni.....ráadásul a gyári pc suite is állandóan frissiteni akarja magát, de sose sikerül neki, valahol a 3.2-nél elfekszik....

[ Szerkesztve ]

(#11984) Bavid válasza olbaidhun (#11982) üzenetére

Bavid
(senior tag)

Látom már bekerült a youtube javítás is:D Írogatom a moddolt szoftok jellemzését, majd elküldöm csak még van 1-2 amit ki akarok próbálni. Pixmania.hu-ról van valakinek infója? nem tudom elérni őket sehogyse, boltjuk ha jól látom nincs, és szeretnék rendelni egy telefont de nem bízok benne hogy holnapig megjön.

[ Szerkesztve ]

(#11985) kiski válasza bandi0000 (#11980) üzenetére

kiski
(fanatikus tag)

Hozz létre egy új eBuddy azonosítót, és a régi msn címedet add meg neki... Én is így csináltam. Ezek szerint mégiscsak átért!

kiski

(#11986) risnos válasza kiski (#11969) üzenetére

risnos
(tag)

Csak beállítás és türelem kérdése, hogy menjen a telódon a We-Travel. Ha ezt a csomagot [link]kicsomagolod és felmásolod a memóriakártyán létrehozott We-Travel könyvtárba, akkor a neheze meg is van. Utána a We-Travel honlapjáról letöltöd az rc26-os We-Travelt (jad,jar) ,a jaddal feltelepíted, s mikor a root directory-t akarja szkennelni kilépsz, ujraindítod. Amikor a várost akarja beiratni kilépsz , újraindulsz. Harmadszorra bejön egy narancssárgás háttér meg a menügomb-ami már működik.
A menüben Settings-Advanced-Files- Card-OK. A Card menüben megkeresed a We-Travel könyvtárat és az Opciókban jóváhagyod, hogy ez a root directory. Újraindítás után lesz térképed, a ha a csomaghoz mellékelt további beállításokat is elvégzed , a mellékelt txt útmutatásai alapján- beállítod a nyelvet, a szkint, a menüt. Újabb verzióval akkor érdemes felülírni, ha minden megy (rc31, v0.9.05, 06) de ez a biztos induló változat (rc26).

[ Szerkesztve ]

Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...

(#11987) Nordic

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

win7+adattáras üzemmód = lehetetlen, ez szinte biztos.... :W

Az miért van hogy ha újra csatlakoztatom pc suite üzemmódban a telefont, akkor újra feltelepíti az illesztőprogramokat?ez normális?

[ Szerkesztve ]

(#11988) Vovi1 válasza Nordic (#11983) üzenetére

Vovi1
(fanatikus tag)

A telefon jó, a háttered rossz, sokaknak volt hasonló gondja.

1. Ne használj USB hosszabbítót, és lehetőleg hátra dugd. (a zsinór ellenállása lényeges) és az előlapi USB + elektronikán és zsinórokon megy keresztül.
2. Csak USB 2 -vel megy, kivéve 3.
3. Asus, Asrock alaplapok BIOS-ával összeveszhet, (csak a 2-es USB kapcsolatot kezelik) nem látja a beépített USB-t. Megoldása USB PCI-os panel beépítése, 1200- 1500 Huft.

A teljes programcsoportot tedd fel, valszeg hiányos a Pc-suite. És a frissítéshez kell az internet! Most jut eszembe, az eredeti, tavaszi PC suite nagyon nehezen frissül, túlságosan átírták már. Töltsd le az LG honlapról a legfrissebbet, azt telepítsd fel. A gyári CD felejtős, sokkal újabb programok vannak, folyamatos a fejlesztés.

Ha mindent kipróbáltál és nem működik, jöhet a három köves módszer: 1 kő alulra, erre a teló, majd egy kő a tetetjére.............. majd a harmadikkal jól rácsapni minderre.

...izéféle hogyhijják, minekismonnyam...

(#11989) kiski válasza Nordic (#11987) üzenetére

kiski
(fanatikus tag)

ne viccelj, nálam működik. Hány bites a win7-ed?

kiski

(#11990) sagesz93 válasza Vovi1 (#11988) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

Ez a köves módszer komoly.
:DDD :DDD :DDD :DDD :DDD

(#11991) Nordic válasza Vovi1 (#11988) üzenetére

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

csak a telefon USB-kábelét használom, hátra dugva gigabyte alaplappal...természetesen USB2-es. fenn van a teljes programcsoport, pont ezért nem értem h mi a gond...de legalább már nem dobja el a kapcsolatot.

kiski: 64bites home premium, de mondom csak adattárként nem látja, de úgy sehogy sem, még eszközkezelőben sem.

[ Szerkesztve ]

(#11992) madmike

madmike
(fanatikus tag)

Sikerült megvenni az arenám :):):):)
10v szoft van rajta.
Netezni nem sikerül rajta. Cstlakozok a wifi-hez. utána belépek a böngészőbe de nem tölt be semmit.
A GPS müködését hogy tudom leellenőrizni?

(#11993) Nordic válasza kiski (#11989) üzenetére

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

megpróbálom azt, amit néhány hsz-el fentebb javasoltál valakinek, ez az e2flash progit, hátha úgy megtalálja....

(#11994) sagesz93 válasza madmike (#11992) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

Alkalmazásokban bemész a google maps-ba, aztán ha pozicionál, helyesen, akkor nincs gond.
Szoftvert szerintem frissítsél és akkor nem lesz gond a nettel se. Vagy lehet nem tetszik neki router ami adja a wifit.
mod: grat. hozzá! :C

[ Szerkesztve ]

(#11995) K3NZO

K3NZO
(senior tag)

Valaki tudnak segíteni a TAG id szolgáltatás felkutatásában? Merre hol találom illetve melyik FW-ben lelhető fel? ( Eszközök között nincs v10p alatt ).

"Per aspera ad astra"

(#11996) sagesz93 válasza K3NZO (#11995) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

Ott kell lennie az eszközökben. Ha nem találod akkor nem tartalmazza az FW.
mylgarena.com-on tudsz tájékozódni, hogy melyik FW-ben van.
Bavid linkelte pár hsz-el ezelött a forumot ahol az FW-k, jó és rossz tulajdonságai vannak leírva.

[ Szerkesztve ]

(#11997) madmike válasza sagesz93 (#11994) üzenetére

madmike
(fanatikus tag)

most szedem le a v10f-et. meg ugrik fel egy opera és meglátjuk ugy megy e a wifi

(#11998) K3NZO válasza sagesz93 (#11996) üzenetére

K3NZO
(senior tag)

Köszönöm a gyors választ :R !

"Per aspera ad astra"

(#11999) sagesz93 válasza madmike (#11997) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

a moddoltat? :)
K3NZO: :R
Időjárás widgetet valaki szokta használni?

(#12000) LA_COSTE válasza Bavid (#11966) üzenetére

LA_COSTE
(senior tag)

Ez annak tűnik, ami nekem kell. :)
Köszi!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.