Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) pilóta

pilóta
(PH! kedvence)

Hát TV-nek elég aprócska a legnagyobb is...

Aki él és nem boldog, az téved!

(#2) Ste válasza pilóta (#1) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem samuban van ilyen és megfelel
kinek mekkora a kicsi :)
vajon ez már hdpc-s bemenetekkel rendelkezik?

True Success is Blonde

(#3) oettinger01 válasza pilóta (#1) üzenetére

oettinger01
(őstag)

attól függ milyen közel ülsz hozzá :DDD

A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

(#4) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

HDTV és monitor egyben? Elvileg minden minden HDTV monitor is egyben nem igaz? Csak picit nagyobb monitor. :) Egyébként a designja nagyon tetszik, hátulról is szép, csak azt meg soha se fogja nézni senki.

Ste: Ugye HDCP-t akartál írni? A HDPC picit mást jelent. Sztem tuti van rajta HDCP-támogatás.

[ Szerkesztve ]

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#5) Thulcandra

Thulcandra
(őstag)

Adtak volna ki inkább egy 24-est ennyi csatlakozóval, DVB-T tunerral, FullHD képesen. Nagyon semmitmondóak ezek a monitorok így :/

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

(#6) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Húha! :Y
Én általában a TV előtt ülök s nem mögötte de ez a csatlakozó halom ott egy nagy tátongó lyukban elég csúnya, szerintem továbbra sem nézem a TV-t hátulról! :D

.::www.megadanceradio.hu::.

(#7) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már miért lenne kicsi? Ezt nem a nappaliba szánták.
A design miatt simán betenném egy boltban a pultra, mert így a vevők is a szép farát nézik. :D

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#8) csudri

csudri
(őstag)

Két kérdésem lenne.

1. Ha már tv, akkor miért nem Full-HD?
2. Az előbb jelent meg az index-en egy cikk, hogy az AH az mpeg4-es műsorszórást választotta. Itthon egyelőre inkább mpeg2-es cuccokat kapni a cikk alapján, az lenne a kérdésem, hogy ez milyen?

Vortex World Domination

(#9) benedekco válasza Thulcandra (#5) üzenetére

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

majd ha ezekből jól bevásároltak a népek akkorra is "kell" valami amit el lehet adni
:O

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

(#10) WonderCSabo válasza csudri (#8) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én sem találtam semmi infót, sehol, hogy milyen dekódolású digitális adást tud fogni. Sajna Magyarországon mindenki azzal szívott, hogy majd fogja a digitális adást, miközben kiderült, hogy az mpeg4-es lesz, miközben mindenkinek mpeg2-es tunerű TV-je van. Igaz, hogy az mpeg4 jobb.

(#11) simonzé válasza WonderCSabo (#10) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez az Early Adopterek rizikója. Aki megveszi azt a hardvert ami nem biztos hogy tartós lesz, az akár meg is szívhatja. Itt ez történt. Akárcsak a Projektoros TV.knél, a plazmáknál, a Betamaxnál, a HD DVD-nél, stb.
Még jó hogy én csóró vagyok, másképp én is Early adopter lennék...

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#12) DarkByte válasza csudri (#8) üzenetére

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pont ezt akartam kérdezni mert ezek szerint közel sem nyílvánvaló. Ha MPEG-2 -es DVB-T tuner van benne akkor idehaza semmit nem fog érni.

[ Szerkesztve ]

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#13) Balika911 válasza WonderCSabo (#4) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Nem teljesen, mert a TV-k nem ismernek valamilyen energiagazdálkodási szabványt, amit a monitorok igen. Ez abban nyilvánul meg, hogy TV-ket a géptől külön kell be- illetve kikapcsolni.
Más különbséget nem tudok, talán csak annyit, hogy monitoron a DVI a jellemző, TV-n pedig a HDMI. Viszont a HDMI már monitoroknál is terjed... :)

Szó mi szó, ezekkel együtt a gyakorlatban egy FullHD TV teljes értékű monitorként használható, s ez a lényeg. :)

(#14) H.Roland válasza Balika911 (#13) üzenetére

H.Roland
(fanatikus tag)

A monitor jellemzői között van még a többféle felbontás. Egy Full HD TV is tudja azokat 640x480-tól 1920x1080-ig pl full scale-ben is?

[ Szerkesztve ]

Minden relatív.

(#15) Balika911 válasza H.Roland (#14) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

A felbontást 18 lépcsőben lehet állítani 800x600 és 1920x1080 között. Gép az adataimnál, bár gondolom, ez általános, nemcsak nálam van így. :)

(#16) Bibby válasza Balika911 (#13) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

Szerintem ezekben az lehet még vonzó, hogy monitor "módban" tudja kis képben megjelentetni a tv adást is... persze erről nem írnak itt sem, lehet hogy nem működik, a régebbi samsungoknál hasznos volt.

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#17) Balika911 válasza Bibby (#16) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Ha van benne PIP, akkor illik tudnia - még az otthoni, műszaki szemmel már koros Sony CRT TV-nk is ki tudja tenni kis képbe a másik bemenetre érkező jelet. :K

(#18) WonderCSabo válasza Balika911 (#13) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nos a monitort is a géptől függetlenül kell ki-bekapcsolni, de van alvó módja is, melyből automatán felébred. Egyes TV-k is tudják már ezt. De abban a szabvány-dologban igazad lehet, bár a TV-kre is vonatkozik valamilyen az biztos. Meg kéne kérdezni vki szakértőt, hogy most akkor igaz-e az, hogy (szinte) minden HDTV monitor, de nem minden monitor HDTV (szinte egy sem)? :)

simonzé: Szerencsére én olyan early adopter vagyok, akinek van UPC Digital HD Gold csomagja, így a pár DVB-T csatornára fittyet hányva nézhet csomó digitális adást (igaz pénzért, de az csak kb. egy ezressel drágább a Családi csomag havidíjánál). :) Másrészt én a TV vásárlásnál körülnéztem, és nem gondoltam, hogy Nyugat-Európában használatos szabványnál modernebbet fognak nálunk bevezetni, mert ez eddig nem volt jellemző hazánkban. Szóval ez annó nem tűnt rizikósnak, de az idő sajna nem igazolt.

(#19) efi99

efi99
(fanatikus tag)

Hát nem tom. Natív 1680*1050-en biztos nem olyan (jó) az 1920*1080as kép, mint a TV-k 1920*1080-án. Ha már ilyen mixerrel erőlködnek, úgy látnám csak értelmét, ha a TV adás felbontása lenne a monitor natívja is.

Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.

(#20) proci985 válasza WonderCSabo (#18) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

t-onlinenak is külön vevője van (illetve hivatalosan csak lesz) saját set-toppal, szóval engem sem zavar, hogy DVB van...

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#21) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kár, hogy nem full HD. Amúgy nem rossz kis motyó.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#22) Balika911 válasza WonderCSabo (#18) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Igen, ez az, sleep mode. :K

(#23) kariad

kariad
(senior tag)

Pedig nekem tetszik Jó lenne a kari_fa alatt egy ilyen! :K

Csak biztos nagyon drága lesz :B

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#24) ^Clown válasza kariad (#23) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az biztos, hogy nem 2 fillér lesz sajnos.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#25) kariad válasza ^Clown (#24) üzenetére

kariad
(senior tag)

Bár még mindig úgy érzem, hogy 1 évet várni kell, hogy megfízthető legyen a Plazma és LCD tv-k :K Vagy csak Én keresek keveset.... :U

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#26) WonderCSabo válasza proci985 (#20) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Vagy az ember vehet hozzá SD DVB-T tunert (15k) vagy HD-t (30k). Persze ugye mpeg4-eset.

(#27) waverider

waverider
(senior tag)

jók lennének 1920X1080 felbontással :F

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.