Hát TV-nek elég aprócska a legnagyobb is...
Aki él és nem boldog, az téved!

Hát TV-nek elég aprócska a legnagyobb is...
Aki él és nem boldog, az téved!
nekem samuban van ilyen és megfelel
kinek mekkora a kicsi 
vajon ez már hdpc-s bemenetekkel rendelkezik?
True Success is Blonde

attól függ milyen közel ülsz hozzá 
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
HDTV és monitor egyben? Elvileg minden minden HDTV monitor is egyben nem igaz? Csak picit nagyobb monitor.
Egyébként a designja nagyon tetszik, hátulról is szép, csak azt meg soha se fogja nézni senki.
Ste: Ugye HDCP-t akartál írni? A HDPC picit mást jelent. Sztem tuti van rajta HDCP-támogatás.
[ Szerkesztve ]
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.
(#5) Thulcandra

Adtak volna ki inkább egy 24-est ennyi csatlakozóval, DVB-T tunerral, FullHD képesen. Nagyon semmitmondóak ezek a monitorok így :/
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

Húha!
Én általában a TV előtt ülök s nem mögötte de ez a csatlakozó halom ott egy nagy tátongó lyukban elég csúnya, szerintem továbbra sem nézem a TV-t hátulról! 
.::www.megadanceradio.hu::.
Már miért lenne kicsi? Ezt nem a nappaliba szánták.
A design miatt simán betenném egy boltban a pultra, mert így a vevők is a szép farát nézik. 
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Két kérdésem lenne.
1. Ha már tv, akkor miért nem Full-HD?
2. Az előbb jelent meg az index-en egy cikk, hogy az AH az mpeg4-es műsorszórást választotta. Itthon egyelőre inkább mpeg2-es cuccokat kapni a cikk alapján, az lenne a kérdésem, hogy ez milyen?
Vortex World Domination

majd ha ezekből jól bevásároltak a népek akkorra is "kell" valami amit el lehet adni

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.
Én sem találtam semmi infót, sehol, hogy milyen dekódolású digitális adást tud fogni. Sajna Magyarországon mindenki azzal szívott, hogy majd fogja a digitális adást, miközben kiderült, hogy az mpeg4-es lesz, miközben mindenkinek mpeg2-es tunerű TV-je van. Igaz, hogy az mpeg4 jobb.
Ez az Early Adopterek rizikója. Aki megveszi azt a hardvert ami nem biztos hogy tartós lesz, az akár meg is szívhatja. Itt ez történt. Akárcsak a Projektoros TV.knél, a plazmáknál, a Betamaxnál, a HD DVD-nél, stb.
Még jó hogy én csóró vagyok, másképp én is Early adopter lennék...
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
Pont ezt akartam kérdezni mert ezek szerint közel sem nyílvánvaló. Ha MPEG-2 -es DVB-T tuner van benne akkor idehaza semmit nem fog érni.
[ Szerkesztve ]
"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

Nem teljesen, mert a TV-k nem ismernek valamilyen energiagazdálkodási szabványt, amit a monitorok igen. Ez abban nyilvánul meg, hogy TV-ket a géptől külön kell be- illetve kikapcsolni.
Más különbséget nem tudok, talán csak annyit, hogy monitoron a DVI a jellemző, TV-n pedig a HDMI. Viszont a HDMI már monitoroknál is terjed... 
Szó mi szó, ezekkel együtt a gyakorlatban egy FullHD TV teljes értékű monitorként használható, s ez a lényeg. 

A monitor jellemzői között van még a többféle felbontás. Egy Full HD TV is tudja azokat 640x480-tól 1920x1080-ig pl full scale-ben is?
[ Szerkesztve ]
Minden relatív.

A felbontást 18 lépcsőben lehet állítani 800x600 és 1920x1080 között. Gép az adataimnál, bár gondolom, ez általános, nemcsak nálam van így. 

Szerintem ezekben az lehet még vonzó, hogy monitor "módban" tudja kis képben megjelentetni a tv adást is... persze erről nem írnak itt sem, lehet hogy nem működik, a régebbi samsungoknál hasznos volt.
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

Ha van benne PIP, akkor illik tudnia - még az otthoni, műszaki szemmel már koros Sony CRT TV-nk is ki tudja tenni kis képbe a másik bemenetre érkező jelet. 
Nos a monitort is a géptől függetlenül kell ki-bekapcsolni, de van alvó módja is, melyből automatán felébred. Egyes TV-k is tudják már ezt. De abban a szabvány-dologban igazad lehet, bár a TV-kre is vonatkozik valamilyen az biztos. Meg kéne kérdezni vki szakértőt, hogy most akkor igaz-e az, hogy (szinte) minden HDTV monitor, de nem minden monitor HDTV (szinte egy sem)? 
simonzé: Szerencsére én olyan early adopter vagyok, akinek van UPC Digital HD Gold csomagja, így a pár DVB-T csatornára fittyet hányva nézhet csomó digitális adást (igaz pénzért, de az csak kb. egy ezressel drágább a Családi csomag havidíjánál).
Másrészt én a TV vásárlásnál körülnéztem, és nem gondoltam, hogy Nyugat-Európában használatos szabványnál modernebbet fognak nálunk bevezetni, mert ez eddig nem volt jellemző hazánkban. Szóval ez annó nem tűnt rizikósnak, de az idő sajna nem igazolt.

Hát nem tom. Natív 1680*1050-en biztos nem olyan (jó) az 1920*1080as kép, mint a TV-k 1920*1080-án. Ha már ilyen mixerrel erőlködnek, úgy látnám csak értelmét, ha a TV adás felbontása lenne a monitor natívja is.
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
t-onlinenak is külön vevője van (illetve hivatalosan csak lesz) saját set-toppal, szóval engem sem zavar, hogy DVB van...
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.
Kár, hogy nem full HD. Amúgy nem rossz kis motyó.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Igen, ez az, sleep mode. 

Pedig nekem tetszik Jó lenne a kari_fa alatt egy ilyen! 
Csak biztos nagyon drága lesz 
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/
Az biztos, hogy nem 2 fillér lesz sajnos.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Bár még mindig úgy érzem, hogy 1 évet várni kell, hogy megfízthető legyen a Plazma és LCD tv-k
Vagy csak Én keresek keveset.... 
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/
Vagy az ember vehet hozzá SD DVB-T tunert (15k) vagy HD-t (30k). Persze ugye mpeg4-eset.

jók lennének 1920X1080 felbontással 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.