Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#851) viger válasza o_tom (#850) üzenetére

viger
(lelkes újonc)

Hát nem tudom miért csinálja. Hogyhogy nem reagál a fastboot-ra. Nállam is csinált olyant hogy nem indult el az első telepítésnél. Az eve logó eltünt és megjelent az android. Ezen nem lépett tovább. Fastboot -w-t kelett ráengedni. Valamit töltött (nem azt írta ki mint máskor szokta) és utánna jó lett. Ha tényleg nem megy a fastboot sztem próbáld meg visszarakni a G-s gyári szoftvert, amit még az Openetna telepítésénél írtam le. De működnie kellene.

[ Szerkesztve ]

(#852) o_tom válasza viger (#851) üzenetére

o_tom
(tag)

Annyi van, hogy én az OpenEtna Winflasherrrel akartam felrakni - a Froyo-kat mindet így tettem és hibátlanul ment a dolog. Feldobtam a Gingert is...
Bekapcsolom: Megjelenik az LG logo, kb 3mp, aztán bejön az EVE felirat, alul a csík egyszer végigfut és úgy is marad. Semmi sem történik.
Ha pedig bekapcsolásnál megnyomom a szóközt, akkor nincs Fastboot?! :F Eddig ez is működött.
Az a baj, hogy én sötét vagyok az ilyen parancssoros dolgokhoz... Azért is használtam a Winflashert. Lehet nem kellett volna? :O

ÚÚÚAAAAÁÁÁHHHRRRRGGGGHHÚÚÚÚÚŰŰŰŰŰ /Chewbacca/

(#853) viger válasza o_tom (#852) üzenetére

viger
(lelkes újonc)

Hát én sem vagyok egy nagy kocka, de ezért is írtam le mindnet lépésről lépésre, hogy a hozzám hasonlók is feltudják rakni. Winflasher-t még nem próbáltam. Rakd vissza ezzel az openetnát. Ha engedi aztán meg "manuálisan"(parancssorosan) próbáld meg feltolni rá a mézeskalácsot! Ha akarod persze. Más ötletem nemigen támadt. De forumok és google fordító. Legjobb barát a világon! Kivéve, ha meghallnak a szerverek, mert akkor nem épp komunikatív.:D

(#854) o_tom válasza viger (#853) üzenetére

o_tom
(tag)

Hát itt a baj.. Ha nincs fastboot... Akkor nemsok mindent tudok kezdeni vele...

(#855) viger válasza o_tom (#854) üzenetére

viger
(lelkes újonc)

A gyári 1.5-os ( V10G_00.cab)- ra gondoltam. Ahhoz nem kell fastboot, mert azért rakod fel ezt, hogy legyen fastboot! 748. hosszászólásban írtam, hogy hogy kell. Remélem ezzel menni fog. Sok sikert.

(#856) o_tom válasza viger (#855) üzenetére

o_tom
(tag)

Köszi a tippet... Próbáltam
Itt a LOG:
20:39:41 : _IsConnectedPhone(1)
20:39:41 : 0 - NotConnected.
20:39:41 : 1 - Normal connect success
20:39:41 : 2 - Emergency connect success
20:39:41 : Phone Mode(1)
20:39:41 : *****WorkModelDLL Start*****
20:39:42 : _DetachDLL Call
20:39:42 : _DetachDLL Call End
20:39:42 : strPhoneBinaryPath(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\GW620AT-00-V10g-EUY-XX-DEC-30-2009+0.dz)
20:39:42 : strModuleDir(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\)
20:39:42 : strModelDLLPath(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\GW620_R_2009_12_08a.dll)
20:39:42 : m_nPhoneMode(1)
20:39:42 : Phone mode 1 = Normal
20:39:42 : Phone mode 2 = Emergency
20:39:42 : Phone mode 4 = CSE
20:39:42 : _DetachDLL Call
20:39:42 : _DetachDLL Call End
20:39:42 : Call fn_StartUpgrade
20:39:42 : ### Start Upgrade - 3GQCT ###
20:39:42 : ********* 3GQCT Model.dll input Parameter *************
20:39:42 : MODEL_EVENT : 32769
20:39:42 : PhoneBinaryPath : C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\GW620AT-00-V10g-EUY-XX-DEC-30-2009+0.dz
20:39:42 : ModuleDir : C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\
20:39:42 : BootWaitTime : 15000
20:39:42 : UsbHighSpeed : TRUE
20:39:42 : PhoneMode : 1
20:39:42 : NewPhoneBinVersion: V10G_00
20:39:42 : ClearSI : TRUE
20:39:42 : AuthMark : 19703
20:39:42 : ********* 3GQCT Model.dll input Parameter End *********
20:39:48 : _DetachDLL Call
20:39:48 : _DetachDLL Call End
20:39:49 : TYPE_WPARAM_UPGRADE_ERROR Error Code = 2
20:39:49 : Page_Error şÎşĐŔÔ´Ď´Ů
20:39:49 : ż©±â´Â Retry şÎşĐŔÔ´Ď´Ů

Sztem nem is látja a telót a gép!

(#857) viger válasza o_tom (#856) üzenetére

viger
(lelkes újonc)

Hát nem tudom mit lehetne vele csinálni. Openetna/Openeve forumok.

(#858) Flexy90 válasza viger (#840) üzenetére

Flexy90
(fanatikus tag)

Heló.
Felraktam, de a 9. lépés nem ment. Nem tudom letölteni az update.zipet sehogy sem :/
Találtam egy ilyet: update-gb-110414.zip azt tippelem h ez az újabb és a régit már nem is lehet letölteni, de nem mertem felrakni, vmi megerősítés jó lenne! :)

Köszi!

Red Lens Defy with Wiui @ 1.1GHz

(#859) viger válasza Flexy90 (#858) üzenetére

viger
(lelkes újonc)

848-as hosszászólásomban is ott van a link. Abban benne van, hogy jó legyen a fizikai qwertz, de nyugodtan felrakhatod a update-gb-110414.zip-et is. (újabb, csak nem sok hibát javít, meg olyanokat amik engem nem érintenek szóval én fel sem raktam)

(#860) Flexy90 válasza viger (#859) üzenetére

Flexy90
(fanatikus tag)

Okés, Köszi!

(#861) zeeahangya

zeeahangya
(újonc)

Hy all!

Telóm kijelzője az esti párén csúnyán megkarcolódott... :O Valaki cseréltetett már ki ilyet?? Mennyibe kerül?? :Y

(#862) Inarus válasza zeeahangya (#861) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mi az a "páré"?

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#863) viger válasza zeeahangya (#861) üzenetére

viger
(lelkes újonc)

DRÁGA! Nem cseréltem még ilyent, de neten lehet találni 10.000 és 22.000 Ft között. Lehet válogatni. De akkor még nem rakták bele.

Ui.: "páré" engem is érdekelne! :D

[ Szerkesztve ]

(#864) zeeahangya válasza viger (#863) üzenetére

zeeahangya
(újonc)

party akart lenni :) de a google a barátunk wikipédia meg a bnőnk :D

Nem az én számlámra fog menni, haver műve volt.... ráadásul az oldala is kapott, szegénykém :(

[ Szerkesztve ]

(#865) Kreto válasza zeeahangya (#864) üzenetére

Kreto
(újonc)

Nekem egy éve volt úgy 20000 -25000 de az teljes kijezzőcsere volt ha neked csak megkarcolódott a külső műanyag és nem tört be akkor az olcsóbb. Nekem az övtáskámban szólalkozott össze a kulcsom a telefonom meg a fenekem :D :))

(#866) Flexy90 válasza viger (#859) üzenetére

Flexy90
(fanatikus tag)

Hali.
boot-gb-110421-snapshot.zip
Fel lehet ezt tenni ugyan úgy update-ként? Öcsém panaszkodik h vodás kártyával nincs térerő.

(#867) viger válasza Flexy90 (#866) üzenetére

viger
(lelkes újonc)

Persze! Recovery-ben felnyomod úgy, mintha elöször telepítenéd.

Egyébként gondolom több ember is felrakta a GB-öt a telóra. Érdekelne, hogy kinél milyen hibák van. Mikkel találkoztatok?

(#868) o_tom válasza viger (#867) üzenetére

o_tom
(tag)

Persze.. Mint írtam én is megpróbáltam felrakni... Azóta csak ott porosodik a szekrényen... Kinyírtam valszeg!

(#869) viger válasza o_tom (#868) üzenetére

viger
(lelkes újonc)

Esetleg szervíz! Vagy valaki írta, hogy elvitte valakihez ráteteni a 2.2-es androidot. Hátha ő tudna neked segíteni?!

(#870) viger

viger
(lelkes újonc)

Most néztem van új gingerbread system fájl! Épp próbálom feltenni.

(#871) o_tom válasza viger (#869) üzenetére

o_tom
(tag)

Köszi a tippeket... Nagy nehézkesen megoldottam!!!
Nem merem elmondani a megoldást!
Ilyen hülye hogy lehetek: az egy dolog, hogy nem jó boot fájlt tettem fel. Aztán néztem hogy nem tölt semmit és nem tudom elindítani a fastbootot. Dehogy tűnt el a fastboot!!!
Csak elsiklottam egy apró kis részlet fölött: ennél a ROMnál már nem a szóköz indítja, hanem a MENÜ gomb!!! :W :W :W
Zsír a Ginger... :K De a házikó gombra nem reagál, nem megy a wifi... Hogy is kell föltenni hozzá a SNAPSHOTokat?

(#872) viger válasza o_tom (#871) üzenetére

viger
(lelkes újonc)

Hogyhogy nem regál a házikóra??? Wifi meg annyi, hgoy újra rakg rá a (megfelelő:D) boot fájlt. Most jelenleg ez a legújabb: boot-gb-110429-snapshot-236mb.zip
Mindent a recovery-n keresztül kell feltölteni! Install zip from sd card ...

Ráraktam az új system-et is. Lehet azért mert még nincs rajta sok program, de úgy érzem gyorsabban reagál. De a fizikai QWERTZ még mindig szar. Szóval ráraktam azt a update-et amit én írtam át és feltötlöttem ide. Szóval ha rárakod, majd a nyelv és billenytűzetnél kiválasztod azt, hogy QWERTY (GW620) akkor jók lesznek a szimbólumok és a Z/Y is jó helyen lesz.

[ Szerkesztve ]

(#873) Flexy90 válasza viger (#867) üzenetére

Flexy90
(fanatikus tag)

Mint írtam öcsém vodás kártyáját nem eszi meg, sim nélkül talál szolgáltatókat, de ha benne van a sim akkor azt írja h hiba a keresés közben.
Visszadobtam rá az openetna-t.

(#874) o_tom válasza viger (#872) üzenetére

o_tom
(tag)

Annyi, hogy nem csinált semmit a home gomb. Újraraktam, aztán jó lett. Fölraktam azt a booto amit írtál, de a Wifi-nél még mindig hibát ír ki. Nemokés
Megpróbálom az új BOOTot és a legutolsó SYSTEMet ismét, aztán majd kiderül. Ha nem jó a Wifi úgy se, akkor maradok a FROYOnál. Várok még, amíg kikisérletezik a hibátlan Gingert....

(#875) viger válasza o_tom (#874) üzenetére

viger
(lelkes újonc)

Ha felrakod a systemet utána fastboot -w és csak utánna rakd fel újra a boot-ot, ha nem menne a WI-FI.

(#876) o_tom válasza viger (#875) üzenetére

o_tom
(tag)

Főnyeremény!
Megy minden... A fotogaléria sokkal gyorsabb lett! Remek. Wifi is jó!
Jó az új Market... Sőt, működik az FMrádió is, ráadásul nagyon jól szól - de kihangosítani, még mindig nem lehet.
Megszoktam a Froyonaál, ha a kapacitív gombokat nyomkodtam, akkor rezgett, itt hogy kell beállítani, hogy rezegjen? Meg a képernyőérintésre is.

(#877) viger válasza o_tom (#876) üzenetére

viger
(lelkes újonc)

Na látod ez jó kérdés! A rezgést én is hiányolom! De nem tudtam még beállítani(egyszer próbáltam aztán le is tettem róla)

Kérdés: Neked "beolvas" minden képet és zenét ami a telón van?
Mert nekem a kb 200 mp3-ból felismer 7-et, meg a kamera által készített fotókat nem ismeri fel. Mármint a régieket. Ha csinálok egyet akkor megjelenik a mappa, hogy: camera(1) szóval csak azt az egy fényképek látja.

(#878) djsilas válasza ms7 (#823) üzenetére

djsilas
(kvázi-tag)

Ha más dolgod is volt Pesten, akkor azt mondom, hogy OK, na de hát nah... akkor is :)

(#879) djsilas válasza viger (#840) üzenetére

djsilas
(kvázi-tag)

Na és akkor most OnLine "közvetítés" kezdődik, most kezdem a telepítést!

(#880) djsilas válasza djsilas (#879) üzenetére

djsilas
(kvázi-tag)

Na akkor :)

Elkészült 1 SSL tanúsítvány, amit be kellett állítani.
Érkezett egy bejelentés, egy vhostot kellett módosítani
Meghozta az asszony az ebédet

Amit én letöltöttem:
boot-gb-110410-up.zip helyett boot-gb234-110509-rndis-236mb.zip
gapps-gb-20110307-signed.zip
system-gb-0330.zip helyett system-gb-20110506-snapshot.zip

Ahogy hozzákezdtem:
fastboot -w
fastboot flash system system-gb-20110506-snapshot.img
fastboot boot gb-recovery.img
install from sdcard: boot-gb234-110509-rndis-236mb.zip + gapps-gb-20110307-signed.zip

Eddigi eremény egy állandóan újrainduló mobil...

(#881) djsilas válasza viger (#853) üzenetére

djsilas
(kvázi-tag)

Megnéztem az általad írt updatet. Ha azt tényleg Te csináltad és nem pedig találtad vhol, akkor azért ne mond, hogy nem értesz hozzá! ;)
Közben elindult nálam is a Droid! iGO nagyon durva! Mire beírtam a címet, már meg is találta, hol vagyok - máskor ez percekbe is került néha. Meg úgy az egész rendszer is stabilnak és gyorsnak tűnik. Telepítés elején a beállításoknál nagyon tetszett, hogy én választhattam ki, hogy mik legyenek az alap progik. Sosem értettem, hogy minek nekem Twitter, Google Voice, meg rakás szarság, amiket utólag el sem lehetett távolítani... Magyar billentyűzet rendben, Y-Z is a helyén már. A fordítás is sokat javult a korábbihoz képest.
Rádió viszont érdekes: pl 103,9 -et meg 104,1-et be tok állítani, kár, hogy nekem 104.0 -ra lenne szükségem :S Mintha páros frekvencia-tizedeket nem szeretné, erre meg szinte csak ilyenek vannak :S
Az akksi mintha kicsit gyorsan merülne, de nem tom... Most nyomogatom egyfolytában, jóhogy merül, majd kiderül :P

(#882) viger válasza djsilas (#881) üzenetére

viger
(lelkes újonc)

Rádiónál próbáld meg azt esetleg, hogy európai frekvenciára váltasz.
Nekem rengetegszer lefagy ha hallgatni akarom. Neked lejátsza a zenéket, meg megjeleníti a galéria az összes képet ami az SD-n van?

Amúgy nem egy nagy was ist das megcsinálni azt a frissítésbe integrálást! Ki kellett cserélni egy fájlt azt csókolom. Nagyon zöldfülű vagyok én ehhez.

Nekem mondjuk a system-gb-20110514a-snapshot van fent.

[ Szerkesztve ]

(#883) djsilas válasza viger (#882) üzenetére

djsilas
(kvázi-tag)

Azért így a második nap már jönnek/jöttek elő problémák! És hát pont a telefonálással vannak gondok... Lefagy, nem lehet felvenni, kikapcsol, vagy már rég lerakta a másik fél, de még mindig csörög... Most megpróbálom én is a legújabb snapshotot, aztán majd kiderül :)

Rádiót természetesen átállítottam EU-ra, de nem hatotta meg

(#884) RappAnna

RappAnna
(újonc)

Sziasztok!Szép lassan végigfutottam a hozzászólásokat.Lassan egy éve én is lg gw620-as tulaj vagyok.Abban az időben a qwerty miatt választottam ami számomra nélkülözhetetlen.Most jutottam el abba a fázisba, hogy illene lecserélnem a gyári 1.5-ös szoftvert a telóról mert szükségem lenne néhány újabb progira pl. skype.,időjárás....
A tegnapi nap folyamán vettem barátnőmnek egy lg gt540-et és fel is frissítettem 2.1-re az lg honlapjáról.
Nagyon megtetszett az új telefon.Sokkal gyorsabb a gw620-nál és jobb az érintőképernyője.DE...
Nagyon sokat agyaltam lecseréljem e, de folyamatosan arra a következtetésre jutok, hogy fontos a qwerty.
Olvasgattam a frissítéseiteket és mindenkinek volt velük valami apróbb gikszere.
Néztem kijött az új 2.3-as Gingerbread is.Gondolom azt érné meg leginkább felrakni.Milyen hibákat tapasztaltatok vele kapcsolatban?
Nekem a legfontosabb ne fagyon, kezelje az 5Mp kamerát, videót vehessek fel, és ne szívja az akut annyira, mert most 4 napig is elmuzsikál.
A frissítést mivel nem gyári így megmondom őszintén nagyon nem merném bevállalni.Ha tudnátok egy ügyesebb szakembert ajánlani akkor megköszönném.
De valahol a lakóhelyem környékéről:Celldömölk

Köszönettel és üdvözlettel:Zs

(#885) viger válasza RappAnna (#884) üzenetére

viger
(lelkes újonc)

Helló!

Nem vészes a telepítés! Leírtam egy pár hozzászólással elöbb sztem elég részletesen hogy mit kell csinálni. Szóval ott a kotta csak használni kell.
Hibák!
Elöször is leszögezem Ez nem gyári rendszer! Hibák vannak benne és lesznek is még egy ideig, de folyamatosan fejlesztik javítják.
Véleményem szerint meglehetősen stabil. Nekem egyedül rádió hallgatás közben fagy meg.(3-4X egymás után, utánna meg bírja a rádót is, nem tudom mi oka van)
Camera mostmár kihasználja az 5MP-elt( 2.2.1 csak 3MP-elel fényképezett) Videót viszont nem tudom milyent csinál, vagy hogy fagy-e használat közben.
Ha 4 napot kihúz a teló akkor nem sokat nyomogathatod. Mert nekem átlagos használatnál is 2 max 3 napot bírt ki 1.5-el. 2.3.3-al ugyancsak ennyit bír, de legyen inkább 2 nap. Néha valami benne marad a futó folyamatokban és leszívja az akksit.

Remélem hasznosak az infók! Én más hibát nem találtam még, de ha akad a sorstársak majd közzéteszik úgyis.

(#886) zooxee

zooxee
(újonc)

Először is szeretném a tiszteletemet kifejezni, a részletes dokumentálásért! Tényleg emelem a kalapom! :C
Másodszor viszont segítséget szeretnék kérni. Szeretném visszaállítani a telefont az eredeti állapotába (1.5), de sehogy nem akar sikerülni. Ebben szeretnék segítséget kérni. Előre is Köszönöm!

(#887) viger válasza zooxee (#886) üzenetére

viger
(lelkes újonc)

Hát igazából Én még sosem raktam vissza a gyári 1.5-öt! Eszem ágában sincs, mert sztem ezek a béta verziók is jobbak mint a gyári. Na mindegy. Gondolom úgy kellene ahogyan ráerőszakoltuk a V10G-s szoftvert. Nem engedi így visszarakni?

(#888) zooxee válasza viger (#887) üzenetére

zooxee
(újonc)

Próbáltam a korábban leírtak alapján, de nem engedi. A KP500-Utils-EN.exe nem enged igazából. Kér egy sorozatszámot, meg egy imei-t, majd miután megadtam neki, kidobja hogy ez a típus nem támogatott. Pedig hát a V10G is így került fel... A másik dolog, ami feltűnt, hogy azt a rejtett menüt (3845#*620#) sem tudom előhozni a telefonból. De ezek szerint senki nem csinálta még a folyamatot visszafelé, így én leszek a tesztalany. :D

(#889) Kreto

Kreto
(újonc)

Szeretnék elköszönni a fórumtól mivel Lg telefonocskám feladta az élniakarását és szoftveresen megmurdelt. Sikerült téglát csinálni belőle akaratom ellenére :)) Leállt egy skin a pandahomban és onnantól kezdve nem kapcsolt be mivel nem volt kezdőképernyő. A szervízben sem tudtak vele mit csinálni és a gari lejárt. Fuck yeh @opás nekem :C
REST IN PEACE LG

ui: ugyan itt: pótalkatrészek vásárolhatók a telefonból vagy az egész megvásárolható bontott tégla áron :) ha esetleg valaki betöri a kijelzőt vagy karcos az előlapja vagy hiányos a gombsora az jelentkezzen

(#890) angeldays

angeldays
(újonc)

Hali! Nem rossz telefon...:):)viszont most nagy dilemma elott allok, leci segitsetek! Karacsonyra 2 telo kozul valaszthatok: ez vagy egy Nokia E7. nem tudok donteni....mind2 egyforman tetszik...szerintetek melyik a jobb? Amire nekem kellene: e-konyv olvasas, zenehallgatas, jatszani, meg filmet nezni. Koszi elore is a valaszokat!!

(#891) Kreto válasza angeldays (#890) üzenetére

Kreto
(újonc)

Ha telefont akarsz abszolút az E7 az erősebb azonban symbian a rendszer ami nem a legjobb. (legalább is számomra).Ennek ellenére is az E7-et javaslom. De a lehetőségek amire a telefont használnád inkább egy netbookra illenek. Jobban jársz azzal. Ez csak az én véleményem.

(#892) angeldays

angeldays
(újonc)

oks....igazabol van laptopunk, csak hat ezzel nem lehet telefonalni :D:D ezert kell egy telefon....jelenleg egy E7 klonom van, de hat az nem ugyanaz azert......ezert kapok masikat majd karacsonykor....amugy koszi a valaszt:) es mi a baj azzal az op rendszerrel ami az E7-en van? en nem ertek hozza abszolut, eddig nekem csak sima telojaim voltak (LG KP502, sony ericsson w300i, stb...) ezert gondolkodtam valami ujon...szoval mi a gond a Symbiannal???

(#893) o_tom

o_tom
(tag)

Szevasztok
Eladó a GW620 telóm
[link]

(#894) zeeahangya

zeeahangya
(újonc)

Hy!

Valaki megtudja mondani, melyik a legújabb ( HIVATALOS) frissítés
a telefonhoz? Sokszor nem kapom meg az sms-t, mert kiírja hogy
az sms alkalmazás leállt... meg sok más kis hibája van ennek a hackelt
verziónak?
Erre a 2.3.3as verzióra vissza lehet rakni régebbit, ami ugye hivatalos?
Ha igen, hogyan? :o

[ Szerkesztve ]

(#895) djsilas

djsilas
(kvázi-tag)

~37 órája frissült az OpenEve
http://code.google.com/p/openeve/

(#896) viger válasza djsilas (#895) üzenetére

viger
(lelkes újonc)

Na igen, csak vannak még gondok. Pl. a Wifi nem igazán megy. Legalábbis azt írják.
Én ezt használom már egy ideje: system-gb-20110906-snapshot.zip
ezzel a boot-al: boot-gb234-110509-rndis-224mb.zip
Ha a Wi-Fi-t nem kapcsolom be egész jól kibír több mint 3 napot, bár néha gondol egyet és újraindul leszívja az akksi felét. Néha belassul. De amúgy rendben van. A legújabbról nem tudok nyilatkozni.

(#897) djsilas válasza viger (#896) üzenetére

djsilas
(kvázi-tag)

Az érintő képernyőm tönkrement, nemrég jött vissza gariból. Gyári V20? szoftverrel kaptam vissza, de egy-két kernel panic után feltettem OpenEve -t. Wifivel nincs bajom és mintha talán gyorsult volna is kicsit.

(#898) pjpeter

pjpeter
(újonc)

sehogyan sem boldogulok a telepítéssel , ha tudna valaki ajánlani egy hozzáértő szakembert azt megköszönném

(#899) hedda7

hedda7
(újonc)

Sziasztok!
Tudnátok olyan romot ajánlani, amin a bluetooth is működik, és az aksit sem szívja túlzottan le? Openwatch alkalmazással használnám MBW-150 órával. Ami eddigi tapasztalatom van:
itt megtalálható összes romot próbáltam: cyanogenroms.com/gw_620/ (openetna, cyanogenmod 6-7, rogers, firedroidmod, mindenféle backup firmware-ek fastboottal). Vagy az alkalmazás fagyasztotta le a teló 1 órán belül, vagy 8-10 óra alatt lemerült a teló.
Más telefonoknál nem tapasztalnak ilyen mértékű aksihasználatot.

Valakinek van ilyen tapasztalata?

(#900) djsilas

djsilas
(kvázi-tag)

Itt az ICS! :) Valaki próbálta már esetleg? http://code.google.com/p/openeve/downloads/list
Szerintetek egyáltalán működhetne ez rendesen, megfelelő sebességgel a telónkkon?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.