Rezignált... ezt magyarórán hallgatom minden nap 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Lirion
(őstag)
Kösz, a dextet akartam írni, csak a milestonet másoltam be véletlenül. 
Bog, mostanában direkt nem teszitek bele a specifikációba a processzor adatokat 
más:
A Dext sose lesz kapható vajon 
LG GW620 <- eltaláltátok az árat 85-90 között van.
[ Szerkesztve ]
- Üzenet vége - Eladó ez-az: http://bit.ly/iqHMJD -
Nem egy nagy szám.
Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha ////

pampika
(senior tag)
Lesz
Már most van 1.6 és amcsiban jönni fog minden telefonra a 2.1 ([link]). Tehát maga a rom létezni fog gyárilag és nem kell külön mókolni 
Én már nagyon vártam ezt a telefont; volt tervben külföldi rendelés is, de ha itthon ilyen árban lesz (és remélem, pár hónap alatt esik majd szépen), akkor nem bajlódom ezzel.
A rezisztív kijelző sztem sem akkora probléma, mint itt sokan mondják. 5800-ám volt és nekem használható volt. Aztán nyomogattam almafónt is és semmivel sem adott többet.

Tonyo
(őstag)
Nem rossz a telefon de akkor már egy Samu Spica..
Dura lex, sed lex...

pampika
(senior tag)
Ha nem hiányzik a fizikai gomb, akkor lehet. De én pl. nem tudtam megszokni gépeléshez az érintőkijelzőt. Olyan élmény kb., mintha az asztalt nyomogatnám; nincs meg a lenyomás fizikai érzete
Ezért tetszik nagyon ez a kütyü, mert sokszor elég az érintőkijelző egy gyors telefonhoz, játékhoz, de gépelésre meg ott vannak a rendes billentyűk.
"Lesz
Már most van 1.6 és amcsiban jönni fog minden telefonra a 2.1 "
Mármint amerikai gyártmányú telefonra, az LG nem amerikai! <- hm a HTC sem amerikai 
akkor nem szóltam 
[ Szerkesztve ]
Már vártam nagyon a tesztet. Jű hogy van teljes qwerty rajta. 
Álom mobil lenne, ha kapacitív lenne.
De sajnos rezesztív.
Külön öröm, hogy az LG így belenyúlt az Androidba és adott hozzá plusz funkciókat és a divixe támogatást is jó volt olvasni.
És az ára se vészes. És a legnagyobb öröm, hogy tud magyarul. 
Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<
Igazatok van, mindjárt kicsit felnyomom az üzemidős pontszámot. Nem is gondoltam, hogy azt a kis táblázatot ennyien nézitek 
A rezisztív kijelzővel kapcsolatosan felesleges vitázni. Egyszerűen én, mint egy ember, aki használt Spica-t, Hero-t, Milestone-t, DEXT-et, érzem a különbséget, tök jó lenne, ha hét évnyi tesztelői múlt után hinnétek néha nekem 
[ Szerkesztve ]
Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu
Az arénán való gépelésben teljesen egyetértek veled
Öcsém is csak t9-cel használja 

sagesz93
(PH! addikt)
akkor én vagyok droid, mert 10/9.5-szer eltalálom azt amit akarok qwerty módban 
még ide is szoktam irogatni telóval, t9-t meg utálom 
Bog: tudom én hogy ez egy teszt volt, hogy kiderüljön mennyire lessük mi azt a táblázatot
Én hiszek, KP500-ról váltottam Arénára, teljesen más, és a kapacitív jobban bejön.
[ Szerkesztve ]
Halomszámra jönnek ki ezek a vaktelefonok.
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
Allati, ez a billentyuzet mar felveszi a TP2vel a versenyt, gratula LG...raadasul 80-er...BestBuy.
DOMy
"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys
Te mázlista
Persze, lehet írni vele, szó sincs róla...De egy Blackberry 8900-n talán egy fokkal könnyebb
![;]](/dl/s/v1.gif)
Teljesen egyetértek, éjjen a kapacitív technológia. 
[ Szerkesztve ]
Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<
Es RAM mennyi van benne, bar rezisztivvel ugysem kell
kar erte.

RaveForce
(őstag)
256 RAM/512 ROM/microSDHC
az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog

DantAce
(újonc)
Nem arra írta! 
melyik szolgáltató árulja?
Think Different!

nobela
(tag)
Hmm, jól láttam, hogy elvérzett egy sima doc megnyitásánál?
Azért ez így elég komolytalan...
Elvégre OKOStelefon lenne vagy mi 
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
Ha tényleg az ára a tippelt ár körül fog alakulni akkor nem lesz rossz vétel... Mondjuk ez a doc-os dolog engem is zavar... A 320x240-es videó az annyira nem hat meg... 
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
Elég jó kis készüléket dobtak össze az LG-nél. Az ára is rendben lesz szerintem viszik majd mint a cukrot. 
Bár az Android miatt talán a kapacitív kijelző tényleg jobb választás lett volna.
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

vendingo
(senior tag)
Kapásból vennék egyet, ha kapa kijelzővel Lenne, pedig eddig soha nem gondolkodtam LG telefonon, de ez nagyon bejönne.. 
[ Szerkesztve ]
Eladó: │ Numark Omni control DJ kontroller │ Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

kislg
(újonc)
Húúú. Hát én évek óta várok egy kb. ilyen telóra...
Nem kell nekem sok minden: wifi alap; kamera nem kell hogy jó legyen (mobilba annyira jót úgy se tudnak), GPS jó ha van, aksi bírja, és ha lehet érintő képernyős. Ennyi kritériumom van, és tényleg elég régóta nézelődök ilyen mobil után, olvasgatom a teszteket, de semmi. Az "über király"-nak mondott telók, vagy nagyon drágák, vagy naponta tölteni kell (a legtöbb teló itt bukott el, az üzemidőnél) vagy mindkettő. De ez a telóóó, hát meg kell mondjam, hogy TUTIRA lesz ilyenem!
Android-tól kicsit féltem, de rendesebben utánaolvastam és simán vállalható. Ez a "kapacitív VS. rezisztiv" érintőképernyő remélem nem zavar be nagyon. Még nem volt érintőképernyős telóm, úgy hogy ha ehhez szokok hozzá, akkor szerintem simán jó a buli.
Az meg csak hab a tortán, de tényleg elég nagy hab, hogy van hozzá qwerty billentyűzet.
LG márkájú telefonom még nem volt, de nem hallottam róla rosszakat. Esetleg valakinek van?
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mennyire hangos a telefon? Meg kell hogy mondjam, már a második symbiános nokiám van és komolyan mondom az utcán nem hallom mit mondanak a fülembe, pedig max. hangerőre van állítva. Jó lehet kicsit süket is vagyok, de mondjuk egy Samsung telefonnál soha nem volt ilyen gondom. Itt mire számíthatok?
Egyszerűen számomra ez a tökéletes telefon!

rudymester
(senior tag)
HIvatalos hazai forgalmazónál kezdőnek 105ezer. Kipróbáltam és teljesen meg lennék vele elégedve, ha kapacitív kijelző lenne benne. Így kicsit nehézkes kezelni a felületet és nem élmény a kezelése.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - retrofaktor.blog.hu - youtube.com/retrofaktor

csibor
(őstag)
Kíváncsi vagyok a tré mit mer majd elkérni 2 év hűséggel,a tippem ~70K
1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.

jooker82
(PH! addikt)
Szia
Nekem volt viewtym,most arenám van és hangproblémám nem volt még velük...Megfelelően hangos...
Ez szerintem is egy tökéletes ár érték arányú telefon...
"A játék,az nem játék"..:)

kislg
(újonc)
köszönöm szépen a választ. Nagyon örülök neki 
Valami infó hogy mikor lesz elérhető a magyar szolgáltatóknál?

kislg
(újonc)
Sajnos nem jó... Utánaérdeklődtem és angol nyelvű 
De azért köszi

vendingo
(senior tag)
Leszedtem 2 nagyon friss árlistámat, de egyiken se szerepel 
Vakerán láttam egyet 65-ért, de azt kihagyom.
Megpróbálkozok angliából kérni egy független árat, igaz abba se lesz magyar, viszont biztos hogy olcsóbb lesz.
Eladó: │ Numark Omni control DJ kontroller │ Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

vendingo
(senior tag)
Szerintem ez a 270Ł-os ár kicsit sok. Este hívom az angol kapcsolatom, hogy ő mennyiért tud 
Remélem 65 körül lesz itthon a beszerára, és akkor csak 4 ezerrel drágábban tudnám, mint a spicat. Nagy a dilemma 
Szerintetek erre rá lehet varázsolni majd a 2.1-et, meg az ájgó amigót, vagy más egyéb használható navigációt? (persze olcsón
)
[ Szerkesztve ]

digistuff
(újonc)
Üdv mindenkinek!
Pont telefon vásárlás előtt vagyok és engem nagyon megfogott ez az LG 
Ezért elkezdtem erősen nézegetni, hogy hol a legolcsóbb, nem tudjátok esetleg, hogy a PartNero-nál a 75k-s ár a bolti garis-e? Gondolom igen, viszont nem tudom, hogy hol lehetne megnézni, h mennyi lenne esetleg gyári garival...
digistuff.hu hamarosan!

vendingo
(senior tag)
Nem nagyon lehet még kapni itthon.... Elvétve látni itt ott valami külföldről behozottat, amibe nincsen magyar nyelv.
[ Szerkesztve ]

jooker82
(PH! addikt)
Furcsa..az arenába szinte minden külföldről behozottba is be lehetett állitani a magyart... 
"A játék,az nem játék"..:)

vendingo
(senior tag)
Közbe találtam az amazonon 250Ł-ért. [link]
Akkor ott annyi mint a partnero gsmnél.
Hm a Dext meg 205Ł
[ Szerkesztve ]

vendingo
(senior tag)
Ha jól tudom, akkor ott is angol nyelvű van, 1 év garival.
Én csak tájékoztatás képen linkeltem be az amazont. Inkább veszek innen, minthogy magyar sufni gsm-ben vásároljak.
Remélem lesz mihamarabb az árlistánkon, és akkor itthon megtudom venni, ha nem, akkor marad az amazon.
Mire lesz pénzem, meg eldöntöm mit akarok, talán már lehet is kapni rendesen. 
Vagy lesz GW800 Snapdragonnal vagy ARM Cortexxel meg 3,5 kapacitív kijelzővel
Jó is vó'na ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

vendingo
(senior tag)
Hát még az ára milyen jó volna. 

vendingo
(senior tag)
Most olvastam, hogy hivatalosan is lesz rá 2.1-es frissítés 
Ha sikerül eladni a telcsim, akkor jövő héten már meg is veszem. 

pampika
(senior tag)
link?
vagy az én linkemre gondolsz, hogy amcsiban jár majd minden telefonra? mert az sajna nem biztos, hogy non-us is járni fog, pedig jó lenne nagyon 

kislg
(újonc)
Az XXL GSMnél van magyar példány 79.990 HUF-ért 1év LG garival.
http://xxlgsm.hu/keres.php?load=1002
Mi a vélemény az XXL Gsmről?

pampika
(senior tag)
Nem most kezdték. Szoktak adni tesztre a ph-nak is készüléket. én még nem vásároltam tőlük. Szóval én inkább azt nézném, hogy az adott gari tényleg hivatalos-e: kérsz egy készülék imeit, lg szerviz felhív és az alapján lekérdezni a garit. Nokiánál legalább is működik
Ha meg a garija és a telefon rendben van, akkor elvileg mindegy, kitől veszed.
régebben volt divat nokia garilevelet fénymásolni halomszámra, szóval ezért az óvatosság 

vendingo
(senior tag)
Már fogalmam sincsen, hol olvastam.
Hol olvastad? Csak mert én nem találtam infót erről a dologról 
Viszont magamhoz vettem a kezdeményezést és írtam Jet Chang-nak, az LGnél marketinges vagymijaszösz. Reméljük pozitív lesz a válasza és lesz válasza. 
If you require additional information, please contact:
Jet Chang
Global Marketing Strategy, LG Electronics Inc.,
Phone:+82-2-3777-6229 Email: jetblack@lge.com
[ Szerkesztve ]